ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Hřebíčky, vylouhované, používal můj tatínek na vyplachování úst, když měl paradontózu. Pomáhalo mu to. Já jdu ke kadeřnici ve středu, potřebuji to odbarvit a udělat melír. Pohodičku od kávičky . Mějte se fajn. ;););)

2. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Jááááá hlava mapa!! Hlavně že mám vylouhované hřebíčky ve slivovici. Jdu na tooooo (zmrzlé ovoce už jsem sež...spapala) :D
    Do práce nejdu tak co...

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak už su tu a úplně krásná :D:D Děvče je to šikovné, řádně vlásky prostříhala, i melírek vykouzlila a drahá nebyla ;) A dítěto vlastní mě pochválilo, jak jsem prokoukla a prý i omládla :D No toto o_O;) Táto, těš se, máš doma mladici (zapomene i na hlad až dorazíxD)
    Jéžkovy voči - oni nám už zase vrátili ty vánoční soby do stodoly o_OxD
    "...BZ a krejcary, které hráči za ně při výměně dostali, zůstaly hráčům na kontech" - no to by nám je mohli takhle měnit častěji
    - třeba 5x v týdnu :D:D. Vůbec bych se nezlobila (prosím modíky o report :D;))

Naposledy upraveno: 26/6/17
  4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer :) skalárko si mě pobavila tou básničkou xD a při čtení o zákroku u kadeřnice mě taky hned napadlo, jestli tě doma poznají :D no já byla minulý týden a taky to už vážně chtělo .. sem taky prokoukla, jen ta mašlička tam není (viz avatar) xD :p
    Janaj foukám na bebe, ale pozor na tu slivovici ať nejsi vylouhovaná i ty xD O účinku hřebíčku jsem vůbec nevěděla a když mě bolel zub a měla napuchlé dásně, mi někdo poradil dát hřebíček. Měla jsem ho přes den plnou pusu a spotřebovala celý sáček, ale to vážně pomohlo a bylo to příjemné :p a hlavně jsem nemusela moc odpovídat.
    Sobíků jsem si nevšimla, ale taky nám můžou strhnout co nám za ně nadělili :D

... a jsou tu další pilné farmářky ...

... a další je moje milá sousedka :p ...

Se tu mějte hezky, jdu sklidit a lezu do vlažné sprchy, možná přidám i studenou :D ... a ve středu mají být největší pařáky, tak hodně pít tekutiny ... a vlítnout do bazénu ... hm já ne o_O Hezký večer, hezkou noc, hezké sníčky ...

5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Nebuuuj já tu slivku s hřebíčkem mám na potírání, bych dopadla xD Mám zásoby z dob bolavých zubů, jsem to tenkrát naložila a zuby přestaly bolet :D
    Piju tekutou výživu, tuhé jídlo dnes vynechávám. Koukám jakou mám v tom jazyku díru. No jo, když se někdo neumí trefit do žvýkačky... xD xD

6. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj a hezký večer,
    dnešek byl jako dělaný na práci na zahradě, tak jsem posekala a potom jsem si zajela na koupaliště.
    Sluníčko moc nesvítilo, ale voda byla skvělá.
    Zítra musím odjet na celý den, protože vnuk má rozlučku s devítkou a mají nějaký program pro rodiče
    a příbuzné, tak se musíme zůčastnit. Pojedeme už ráno, protože přes den, v tom pařáku, který předpovídají, nikam nejedu.

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Jdu vás jenom pozdravit a těším se, jak si v pátek zase počtu. Má pršet, tak nevím,asi přijedu i s batohem celá promočená. Sice je to kousek ale samý přestup a to jsem se chtěla jít podívat jak vypadá " moje" sídliště. Hezký večer a klidnou dobrou noc:p;)

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Děvčata, moc děkuji za veveruščí gratulace, jste šikulky. kerryhill, velká gratulace ke 101. faremnímu postupu, teď to 100 jde mnohem lépe. Sluníčko jsme dnes moc neviděli, ale bylo to příjemné po těch vedrech. Na zítřek se ohlásil zahradník, přijde ostříhat živé ploty a vykopat některé staré keře. Já ještě zasadím a půjdu do bublinek a potom do hajan. Dobrou noc a sladké snění. ;););)

9. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Jůůůů,holky Vy jste ale šikulky,všem Vám děkuji za gratulky,
    a pro naší milou Zdeničku,mám tu gratulku a její milovanou
    veveřičku......

skalárko jen aby tatík neremcal,nebo nedej bože nežárlil ,jak se za Tebou budou klucíííí
    otáčet,když seš taková kočka :D
    Krásný večer,pá,pá

10. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Vím že už jste to tu probíraly před pár dny, ale pročítala jsem diskuzi zpětně za několik dní až teď, tak mi to ještě nedá přispěji i když tak nějak s křížkem po funuse, třeba to někomu pomůže.

Na svalové křeče hodně trpěl můj tatínek. Dost mu pomohly dvě věci, která víc, to nevíme, snaží se je baštit obě, ale jistý je, že mu křeče zmizely úplně.
    Důvodem může být nedostatek hořčíku. Křeče se teď mohly zhoršit kvůli teplu co bylo - člověk se víc potí a tělo celkově s vodou hospodaří jinak než v chladnějších dnech, a to pak negativně ovlivňuje i množství hořčíku (a dalších minerálií) v těle. Určitě nic nezkazíte když si denně dáte sklenku či dvě pitiva, které se jmenuje od latinského názvu hořčíku (magnesium).
    A nebo jestli málo solíte (třeba kvůli dietě), může to být i tím. Zkuste si párkrát dát chleba s máslem (či sádlem) více osolený a uvidíte jestli to pomůže. Mělo by. Dietologové nás sice před solí varují, ale ona je pro život nutná, a zvlášť v takových vedrech jako byla teď.

Jinak tenhle konec školního roku je pro nás dost hektický, pořád se něco děje, už se docela těším až začnou prázdniny. Ale na druhou stranu to je hodně přelomové období, hlavně teda pro naše děti.
    Jednak náš syn letos maturoval. Nakonec to zvládl úspěšně, i když zajímavé složení známek (1, 1, 1, 3). A ta trojka ho pěkně žrala, protože byla z matiky, na kterou se vyloženě těšil, protože ji má rád, baví ho a jde mu. No vytáhl si záludnou otázku, která mu hodně nesedla. Ale všichni jsme byli rádi že to zvládl, trojka netrojka.
    Pak ho čekaly přijímačky na vejšku. Na jednu ho vzali jen na základě výsledků, tak byl rád že má jednu jistotu, ale na druhou musel jít na přijímačky, a na tu by byl zrovna šel raději. Z přijímaček se vrátil jak spráskaný pes, myslel si, že mu chemie jde, že ji umí, jenže na přijímačkách nesměli mít tabulku prvků, a on si nepamatoval hodnoty u jednotlivých prvků, tak to střílel od boku a věděl že tam má spoustu chyb. Byl si téměř jistý že to nedá, ale včera vyvěsili výsledky a on byl mezi přijatými. Tak byl šťastný a my s ním. Na vejšku už se moc těší, a to nejen kvůli škole samotné, ale i že už bude bydlet a starat se o sebe sám.
    No a dcera to má podobné. Je sice teprve ve třeťáku, ale je na škole, kde skládají maturitu každý rok, takže i letos. Je sice taková cvičná, ale na škole jí berou vážně, kdyby ji dcera nesložila, nepustí ji do dalšího ročníku. A zkoušky dělá ze 6 předmětů, nejen z maturitních. Tak jsme s ní teď 14 prožívali jednu zkoušku za druhou. Dala všechny až na jednu, takže v srpnu bude muset na reparát. A k tomu tenhle čtvrtek bude dělat závěrečné zkoušky na auto. Má pech, zrovna teď těsně před ní změnili legislativu, a když se stane, že někdo nedá teoretické testy, nemůže jít ani na jízdy. Za nás se dělalo oboje nezávisle a jedno z toho udělal snad každý, takže na příště už zbývalo jen jedno. Tak doufáme že jí to obojí povede hned na poprvé, vzhledem k tomu že bydlíme mimo město a dcera má každou chvíli nějaký požadavek na odvoz, hodně by nám její řidičák pomohl. A to už jí instruktor hlásil, že když to nedá, tak opravný termín má volný až koncem srpna, takže bychom si počkali. Snad se jí zadaří a dá to rovnou. Já i manžel jsme jízdy udělali až na podruhé, snad po nás není víc než je nutné. :music:

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

To jsou krásný starosti, Prepperka....:)

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dobré ráno, dnes již zase svítí sluníčko. Marcelko, moc děkuji za veverušku, jsi zlatá. Za chvíli dorazí zahradník, já potom musím do města, potřebuji dojít na O2 kvůli roomingu, jak mi bude fungovat ve Španělsku, včera byl zeták a museli mu ho nějak upravit. Dokoupit nějaké opalováky, protože tam má být pěkně horko. K obědu dnes bude čína s rýží, místo zěťáka, který musel už do práce po dovolené, bude zahradník. Patří skoro do rodiny, Jiřík ho trénoval od žáků ve fotbale. Popřeji pohodový den a opatrujte se. ;););)

13. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    marcipánka - nám zase postoupila a já začínám skoro závidět:p. Jak ona to ta holka jenom dělá. Nicméně ji posílám velikou gratulaci a obdiv.
    Co se maturit a přijímaček týká tak nás to "zatím" míjí, ale za pár let se také těchto "radostí" třeba dožijeme.

14. janaj

janaj Velvyslanec fóra

kerryhill, mamča50 - holky, gratulka k postupům ;)
    kerryhill
    - tak tohle znám. Když odcházím od rodičů a svítí světlo na chodbě, kočka se může zbláznit, jak lítá všude kde je
    nějaký stín :D
    Prepperka krásné starosti - a gratulka. Já taky studovala chemii, ale měli jsme dost rozumného chemikáře. Mladý chlap, supr. Prý - na co vás budu učit kdejaké debiloviny, když si je můžete najít v tabulce. To vás radši naučím důležitější věci, které tam nenajdete. A prohlašoval, že hledat a najít v tabulkách to, co potřebujeme je taky učení a umění.:D

HA, vyvěšena nová akce

15. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Zdravím :music:

Prepperka, to máš hezké starosti :music:

Já to snad mám jak na vodě... Od 1.6. si sháním práci, dneska mi přišel výsledek z výběrového řízení, na kterém jsem byla a to, že se výběrové řízení zrušilo... No, nemám já pech? Na další jdu až 17.7. ach jo ... Do toho mám ještě zkouškové takže se učím skoro pořád... No a dnes mám poslední 3 zkoušky a to z práva, prosemináře biblických znalostí Starého zákona a to nám dala přečíst asi 3/4 Bible takže si toho moc asi nepamatuju... Do toho si musím ještě opravit Genesis a poslední je ze základů sociální práce... A to ještě místy dopisuju seminárku... Ještě koukám na genesis abych si to zapamatovala aspoň na zkoušku... Říkám si, kam mě to ta bývalá kolegyně ukecala...xD Ještě dnešek a konec na 2 měsíce...
    Včera jsem odvezla kočku Rozinku na krytí, ale asi z toho nic nebude, protože si asi myslí, že jsme jí dali pryč.. No, aspoň se rozkouká a příště se bude těšit :)
    Všem postupivším gratuluji:music:
    Tak přeji krásný slunečný den :music:

16. -pechfógl-

Zrzinko, neboj, ona se Rozinka v zásadním okamžiku rozkouká. P.S. Nepotřebuješ s Genesis a Starým zákonem vůbec nějak píchnout? Mám na to lidi, tak si písni, vysvětlím podrobněji.

17. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Pechfóglinko, no snad jo, chudinka vůbec nejí a nikdo se k ní nesmí přiblížit - útočí... Ale zase příště bude vědět do čeho jde :) Bibli jsem v životě nečetla a teď jak to potřebuju k učení tak když čtu Bibli, mám otevřenou Dětskou bibli a ještě pomocnou Tak bůh stvořil svět tam je to nejdůležitější a to se mi čte lépe než samotná Bible... Jenže profesorka lpí na hrozných maličkostech takže co já nepovažuju za důležitý ona jo.. Myslím, že určo dám vědět, mám před sebou ještě 2 roky... Naštěstí mě dějiny vždycky bavily a docela dlouho jsem chtěla být archeoložkou... Tak teď mám dějiny Bible... Večer už ani nejspíš nebudu vědět jak se jmenuju... V právu okolo 400 stran, to jistí Chocholoušek...xD Plácám se v tom jak ryba na suchu... :music:

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Marcipánka74, velká gratulace ke 187. faremnímu postupu. Tak jsem nasypala poslední kočky a tak jsem zvědavá, zda se podaří dokončit společný úkol. Stonek bychom snad mohli dostat, nebo když nesplníme ten druhý úkol, tak nedostaneme nic? To by bylo kruté. Tak uvidíme. Dopila jsem kávičku a dnes je u nás pod mrakem, trochu pofukuje větřík, je příjemně. Tak se to podařilo , úkoly splněny!!! Pěkné odpoledne všem milým závislákům. ;););)

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Šmánkote, zrzinko, co ty to vlastně studuješ ? o_O
    Já se k "tomu tam nahoře" obracím, jen když mu chci vynadat a pod... xD Např moje dítěto dost často slyší : Bože můj, do čehos to duši dal o_OxD

20. -pechfógl-

skalara.v: Tuším, že je to teologická fakulta - sociální péče. A neber jméno Boží nadarmo, porušuješ Desatero! I když připouštím, že jsou tam zajímavější pasáže k porušování.;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.