ST: Důchodci závisláci

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Hrnkajda, Mar 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

janaj, v které části Moravy jsi? Tady v Baťově nepršelo asi tři dny, předtím to bylo furt...

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, snad to k vám dojde. Všude je tma jak v pytli.
    A tohle se přes nás momentálně valí :D

3. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Y_n_O - podhůří Jeseníků, trošku spršky by to chtělo
    skalara.v héééč, tmu tu teď máme taky :D

4. Y_n_O

janaj, tak ze západu by to šlo, ale jestli jsi na východní straně, tak nehrozí...

Skalárko, kdepak, než to dojde na rozvodí, rozdělí se mraky a vrátí se. Povinně se bude plnit Severní moře, to slouží poslušným unijním státům. Rebelové vodu nepotřebují...
    8) Podstatně dříve se říkalo, že se poručíme větru dešti xD a teď jsou na to i prostředky... :D

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Janaj - takovou tmu jako u nás určitě nemáte xD
    Jsem ráda, že se aspoň trošku ochladí, bo to už fakt nešlo. Bude se krásně spát :) Ale příští týden mají být zas tropy :wuerg:

6. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Y_n_O No... Tak někde v půli mezi Hrubým a Nízkým Jeseníkem :D
    skalara.v tak na ruku si nevidím, když zhasnu. Je to dost velká tma? xD

7. Y_n_O

Tak já osobně mám teď temno před očima po návštěvě Orákula... asi budeme potřebovat kraby. A kde je jako mám vzít z té jedné nádrže? A to jsem navíc svůj poctivě odchovaný povinný stav 200 kusů naházela do bahazvěřince a hážu tam všechno, co momentálně nemusím dodávat do úkolů... to bude psycho... :D

8. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Třeba je uvolní do obchodu, jako kdysi soby. A kočky.
    EDIT Aha, obrázek tam není, to můžu ještě dlouho hledat :D

Last edited: Jun 22, 2017
  9. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

janaj - a máš ruku?

Prajem všetkým krásny, príjemný dobrý večer.
    Nebola som tu už dávno, ale sem-tam vás čítam, aj keď nie všetko. Jednoducho to nejde, lebo teraz sme väčšinou na chalupe a šetrím dáta. Keď prídeme domov, tak sa s drahým hádame, kto bude na PC. Ja potrebujem opatriť farmu (akcie sa mi darí plniť aj na chalupe, ale vždy je to o chlp), ale prečítať všetko, to jednoducho nestíham. Napriek tomu som zistila, že tu vládne pomerne dobrá nálada. Pribudli postupujúci- a tým samozrejme gartulujem (aj pár mesiacov dozadu), dokonca pribudli aj vnúčatká - a tým , aj ich rodičom a starým rodičom prajem veľa, veľa zdravíčka a štastíčka. A aj veľa radosti.
    Kopec radosti si užívam aj ja s tými mojími. Maroško oslávil svoje 4-té narodeniny - kde inde, ako na našej chalupe (vyslovene si to želalal). A oslava to bola ako sa patrí.S krásnou tortou - tento rok s motívom Pat a Mat - sú to jeho obľúbení "mantáci", s detským šampanským,guľášom a kopou hostí - dospelákov. Jediné dieťa bola jeho sestrička Katulienka. Tá nám rastie do krásy. Má 9 mesiacov a je to taká "ženská" , až no. Maroško si už na ňu zvykol a má ju veľmi rád. A nie len on- jasné, že mimo rodičov a nás všetkých zainteresovaných, aj naša Lillinka (psík), aj veľká obluda Kira - pes nášho druhého syna. Jednoducho sme pri nej všetci (hore labkami).
    Na chalupe máme dosť práce. Povymýšľala som toho dosť a ten môj to tak trpne znáša a urobí (niekedy ho aj ľutujem, lebo sú to práce pre chlapa), ale zato mu navarím a on i napriek pracovnému vyťaženiu - chudák priberá. Teraz vyzerá, akoby sme čakali prírastok do rodiny. Len to už prenáša :).
    Tak, nateraz aspoň toľko, aby ste vedeli, že som ešte neumrela. Doma budeme do soboty, ale ideme meniť okno, tak neviem, či sa mi podarí ešte vás pozdraviť. Ak nie, tak vedzte, že som stále s vami a mám vás rada.
    Vaša Ľubica

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Y_n_O - já bych zatím neplašila - třeba jsou tam na okrasu:D Ikdyž....teď byli i u Renza... o_O
    Edit: mohla by to být dekorace (ten obrázek s medvědem, kraby a truhličkou)

Last edited: Jun 23, 2017
  11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pavlínko, velká gratulace k postupu pracovnímu a vše nejlepší k dnešnímu svátku. U nás na okně bylo jenom o pár kapiček více než u Radka. Párkrát zahřmělo, skoro nic nespadlo a je po dešti. Dobrou noc a moc bych si přála, kdyby trochu víc zapršelo. ;););)

12. janaj

janaj Velvyslanec fóra

13. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Janaj - to som naozaj rada. Veď bez ruky by bolo ťažko:cry:

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné páteční ráno, Je po dešti a po vichřici, sudy jsou skoro plné vody, květy omlácené, palma s olámanými větvičkami, muškáty rozházené po zahradě, povalená popelnice, ještě, že ji předevčírem vyvezli. Ale zahrada je zalitá. Lépe se dýchá, je pod mrakem, tak uvidíme, jak se nám ten den vyvine. Držte palečky , v 11 jdeme s vnukem k ortopedovi s kotníkem, tak uvidíme, co nám řekne. Moc pěkně to nevypadá. Přeji pohodový den.;););)

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezký páteční den,
    od rána je u nás zataženo, v noci byla bouřka a lilo. Po tom včerejším parném dnu je to příjemné.

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Hezký dníček všem :) tak slejvák byl parádní, nechala jsem otevřená okna,
    vzduch se vyčistil a ještě ráno byla průtrž. Den začal hezky, tak jsem zalévala
    kytky a hlavně starou vysokou palmu ... sem u ní koukla nahoru a ztuhla :oops:
    Na stropě byl mokrý flek, já koukala a mě to pořád nedocházelo -.-
    Střechu stále dělají, ještě dlouho budou a když jsem vběhla na půdu,
    tak to někde nebylo dobře zakryté ... pánové asi včera spěchali domů.
    Mluvila jsem s vedoucím té party, přišel se podívat a s úsměvem mi řekl,
    že to není problém a přijdou mi vymalovat ... byl tak příjemný, že jsem se
    ani nestačila nadechnout a začít nadávat xD ... no nemám pech? [​IMG]
    [​IMG] ... třetí malování od minulého roku o_O no snad to bude jenom
    malování jednoho stropu, mám barvu v odstínech, se to tam ztratí.

Anockomalírko velká gratulka k povýšení, určitě pojedeš ještě víc [​IMG]
    ale moc si to zasloužíš
    a bylo už načase, že se k tomu rozhoupali :p ... no né?

A taky přeji všechno nej a nej k tvému svátku
    [​IMG] [​IMG]

A mojí nejhodnější sousedce Lidušce [​IMG] největší gratulka.

[​IMG][​IMG]

Si jdu udělat dobrý dlabanec, ať to trochu vydejchám xD Všem pohodičku a pěkný den.

17. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Všem postupujícím, oslavencům i všem co se něco povedlo posílám velikou gratulaci.
    Teď jsem si užívala 4 dny relativního klidu. Prostřední mládě bylo na škole v přírodě a dnes se vrací. Už mám v pohotovosti pračku. A už mám i skoro uvařeno pro našeho hladovce brkaši a pečené kedlubny - ty má moc rád.
    Slejvák byl u nás také pěkný, až jsem se bála jít ráno ven, ale vše vypadá v pořádku.

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné odpoledne od kávičky a nejdříve gratulace pro postupivší: marketka47 ke 107., Marcipánka74 ke 150. a lacrima ke 129.Venku už je zase dusno, vrátili jsme se od lékaře, tak vše dopadlo nad očekávání dobře. Vnuk dostal odlehčenou sádru, když ji zabalí do igelitu, může se s ní i koupat a musí vyzkoušet, zda obuje nějaké boty nebo zda se dostane do pantoflí. Tak jsem ráda, k tomu bude užívat wobenzym a na kontrolu půjde až se vrátíme z dovolené. Malý vnouček přibral za týden jenom 10 dkg a to je málo, tak v pondělí musí na nové vážení. Malé děti malé starosti, velké děti velké starosti. Mějte se fajn. ;););)

19. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

U nás to vypadá na další slejvák, ale já musím do Třebové, protože přijede kolem 16. hod vnuk.
    Doufám, že to vydrží bez deště.
    Všem krásné odpoledne

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

vavovi - prosím Tě, prozraď něco o těch pečených kedlubnách :D To vůbec neznám a vyzkoušela bych to ráda ;)

Thread Status:
Not open for further replies.