ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hezké pozdní odpoledne přeji, u nás je taky 36 a nedá se být venku ani ted´. Doma horko nemám;)

Gratuluji všem ke všemu8):inlove:

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Radku, Kája nám vyrostl do krásy a co Oldříšek ? Už mu bude skoro 1/2 roku a je to už určitě také pěkný chlapák. Přeji všem pozdní odpoledne, začal se zvedat vítr, běžela jsem honem pozavírat okna a asi z toho zase nic nebude. Zítra v 11 jedeme s vnukem k ortopédovi, tak uvidíme, co nám řekne, ale jeho šlachy v kotníku nevěstí nic dobrého. Vnučka odjela s tatínkem a je tady bez ní smutno, před chvílí se tady alespoň na chvíli zastavily dcery, ani kafíčko si nedaly, tak jsem si ho musela vychutnat sama. Malý nepřibývá, zítra jdou zase na vážení, tak uvidíme s čím přijdou. Pohodový večer a moc bych si přála, aby nám konečně sprchlo, sudy jsou již skoro prázdné. ;););)

3. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásný upršený večer :)

včera jsem měla fajn den ;)
    vyzvedla jsem babí, doprovodila ji na onkologického oddělení na kontrolu, která dopadla výborně,
    pak jsme s babí šly zařídit nové prádlo na míru jejího handicapu a stavily jsme se na interně za dědou
    a pak jsem ji vzala na oběd
    bylo to moc fajn.
    Po hrozně dlouhé době jsem viděla babičku veselou ;)
    a jak dlabala holka jedna šikovná :D :D :D

A dnes jsem měla také úžasný den :D
    moje děti opět zapomněly na mamčin svátek :D zase, opět a zase :D
    na poradě jsem dostala novou smlouvu a tímto hlásím
    že jsem byla definitivně povýšena na pozici dispečerky ;)
    navýšili mi úvazek a já se konečně nebudu muset tolik honit abych ufinancovala život ;)
    a ještě mi odpadl zítřejší očistec :D
    takže do pondělka mám voraz
    ale pak zase dostanu do těla :D :D

Gratuluji všem k posupům aj svým hodným sousedům jako jest marcipánka či Ráďa ;)
    a nejen sousedům jak na to koukám tak vás je zase povícero ;)
    GRATULUJI ;)

jo A Lído moc děkuji za milá slova ;) díky, díky ;)

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pavlínko, mocmoc gratuluji k povýšení, budeš snad mít víc času pro sebe, když budeš v rámci své pozice práci rozdělovat jinam :) Ale jak Tě tady známe, stejně budeš všechno kontrolovat, aby to bylo podle Tvých představ... takže povýšení práci neušetří, ale přidá ;)

janaj, dnes jsem si pracovní proces zpestřovala tím, že jsem procházela na trhu položku po položce a skupovala 10x1 kus čehokoliv od našeho kaziče cen na trhu. Utratila jsem sice něco kolem čtvrt mega, ale vrátila jsem na chvíli ceny k normálu :) A ještě jsem narazila na další osobu, ta dává 10x10, stejně jako to první individuum, 30-50-100 pod minimální cenu, podle druhu. Grrr
    :cry:

5. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

:D přidá, ale dá mi možnosti si naplánovat svůj pracovní den tak, abych ho zvládla bez komplikací :)))
    a ještě za to dostanu zaplaceno :D :D

sice práce navíc, ale v konečném důsledku to vyřeší ty drobné nuance, které jsem řešila denně, aby bylo o vše postaráno ;)
    vlastně se nic nemění, asistence mi zůstanou v původním rozsahu jen to dispečerství navíc, které mi pomůže zvládnout náročný program ;) když budu potřebovat něco s Pepčou tak si nevypíši asistenci a rozhodím to mezi holky ;)

A moc děkuji ;)

Naposledy upraveno: 22/6/17
  6. Y_n_O

Není zač, já když čtu to všechno, co za den stíháš, tak se sama sobě protivím, protože velmi často využívám, především u kubánců oblíbené, "maňána" - zítra... Ale já můžu, jsem už sama sobě si... Dřív taky bývaly perné dny, které potřebovaly nastavit alespoň dvě-tři hodiny :oops:

Naposledy upraveno: 22/6/17
  7. janaj

janaj Velvyslanec fóra

anickamalirka jůůůůů super. Vidíš, já ti psala, abys vzala tu flašku :D
    Y_n_O teda ty máš nervy.... Skupovat po jednom kusu :D. A ten druhý případ, není to někdo ze začátečníků? Vím, že někteří nemůžou vyšroubovat ceny nahoru, zůstanou hluboko pod ní. Stávalo se mi to taky.

8. Y_n_O

Není, jsou to stálí hráči/čky... prostě prudí... Pravidelně, však Skalára potvrdí, máme stejný trh. A je to nefér, prodávat tak hluboko pod cenou. Pokaždé, než se k nim dostanu, musím skoupit ještě ty levné nabídky, co se řídily jejich cenou (on se málokdo podívá pozpátku...).

9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Tak to bych je bila. Snižují takhle cenu.

10. Y_n_O

Přesně, ale nechápu proč. Možná to ani nejsou hráči, ale od RT b.o.t, který to tam pravidelně práská...

11. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Helemese právě nám přistála na okně kapka!
    Ale jinak nic...
    :sleepy:

12. Y_n_O

A kde je Oldřich I, z Jonsdorfova? Tady někdo nečetl diskusi zpětně, než psal... Káju s letním sestřihem nám sem postne, ale rostoucího synátora tají 8)

13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ale četl...
    No vysvětlení je že máme s Oldou zákaz.
    Ach vy ženský...
    :D

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Jó, u nás se prohnala pěkná bouřka a slejvák jak prase. Jenže to je k ničemu, bo to odteklo tak rychle, jak to přišlo a zem zůstane suchá :(
    Na trhu taky sem tam dělám čístku, ale ti dotyční jsou rozlezlí fakt všude. Je to děs -.-

15. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Y_n_O že by nějaká bouda?? o_O

16. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

anickamalirka-vše nejlepší k svátku-Lída

17. Y_n_O

Zákaz zveřejňování od paní domu? Akceptuji... a co takhle holoubek s odkazem na instagram a podobná média? My Vám ho neuřknem, budeme se kochat :)

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

A jede druhá vlna - už to práská a začíná lejt :D Moravo, těš se :D Snad to nevyprší všechno u nás ;)

19. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezký večer, závisláci
    celý den jsem si užívala u vody, bylo to prima a večer jsme poseděli v místní hospůdce.
    Já mám tyhle horké letní dny moc ráda.

20. janaj

janaj Velvyslanec fóra

skalara.v Morava by to už potřebovala... Ale kde nic, tu nic :p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.