ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Anickomalirko tak to je vážně moc smutné a vím, že by jsi udělala první - poslední. Jsi neskutečně obětavá a to tě musí hřát u srdíčka.
    Staroušci o které se staráš jsou určitě vděční, že jsi to právě ty .... jsi úžasná, drž se i když zvládneš i nezvladatelné a to je neuvěřitelné
    .

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dobré ráno a pohodový den, i když dneska asi hodně horký den. anickamalirka , tak jak tady bylo psáno, jsi neskutečně obětavý člověk a je dobře, že takoví lidé mezi námi jsou a proto je na tomto světě lépe. Bohužel dosti často se stává, že právě v rodině se člověk setkává s nepochopením, ale s tím se nedá nic dělat a člověk často musí rezignovat. Drž se, moc Ti fandím a držím pace. Dokud není ještě tak velké vedro, sjedu do města do trhu, potřebuji nějakou zeleninu a chci dokoupit dýni, když se mi nepodařilo sehnat cuketu. K obědu budou šunkofleky. Mějte se fajn a opatrujte se. Děkuji za milou gratulaci k postupu Evi. ;););)

3. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

anickamalirka - Pavlínko, máš můj neskutečný obdiv, to není jenom péče o staré lidi, ale i pro to, co js dokázala s Pepíčkem.
    Jinak už tady bylo napsáno všechno.

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dopoledne. byla jsem na trhu, dýni jsem nesehnala, protože v tomto vedru by to rostlinky nepřežily, jak mi trhovci oznámili. Tak to zkusím, až se ochladí, ale to nevím, kdy bude. Psí a kočičí akce je popsána, šlechtění, neúplný popis a dosti velké dodávky zvířat. Zítra od 14 do 22 bude BB, tak to zkusím a uvidím. Přeji pěkné odpoledne a snad ta vedra přežijeme. ;););)

5. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahojky ve spolek :)

já jsem již včera přes les neviděla stromy ;)
    omlouvám že jsem to tak vychrlila, ale je fakt že mě to hodně dlouho žere prosím Evi neber si to jako že jsem se sesypala na Tvou osobu, nebylo v tom nic osobního....

Jste zlatí a děkuji za pochopení a teď k oparům...
    Já na ně trpím už hrozně dlouho, vlastně od porodu mého prvorozeného..
    kdejaká rýmička, nachlazení, stres, či zákrok u zubaře odnesu oparem...
    traduje se maz z ucha :D vyzkoušela nefunguje :D
    traduje se i zubní pasta, na moje Meryllinské pery nefunguje
    masti z lékárny ty 2gramové, takové ty prdky drtky, nefungují
    natož z reklamy náplasti :D cha :D mě pobavili :D ani z pětiny nezakryjí opar oparovitý v mém případě...

mě zabírá jen a pouze oční mast, která se hojně používá nejen za zánět oka či slzných kanálků ale též je velmi vítaná při zánětů středního ucha - vyzkoušeno funguje a nový poznatek aj na moje opary, pokud je zachytím v zárodku ještě s kombinací konopné masti doma vyráběné 7x louhované, snad to nebude reklama, popř napíši do zprávy ;)

já si dnes udělala radost, koupila si šatky s kapsami, trpím na kapsy :D miluju kapsy a zipy a nesnáším knoflíky :D :D

akce šlechtící, jsem zrevidovala, zvážila a uvážila a jdu do ní :)
    mám volno až na čtvrteční poradu, návštěvu onkologické ambulance s babí na kontrolu a brigády na 2 hodky ve čtvrtek, až do neděle
    jo vlastně ještě ten očistec v pátek co mě čeká, tahání nervů a čistění zubních kanálků..
    jinak na pohodu ;)

pěkný den​

6. evainfo

Hezké poledne :) jsem právě došla a vidím, že je už popis
    nové akce tak jdu hned číst. Ráno zase byla na krvi, tentokrát
    bez modráků :D je sestřička šikulka. A hned mi doktorka
    napsala antibiotika a jiné léky ... hm .. já tušila, že na tom
    gastru něco najdou ale časem se to prý spraví :p
    Prošla jsem se přes město, udělala si radost novým hadříkem ...
    né na zem, ale na sebe xD i když ten druhý by taky potřeboval změnu.
    Venku je krásně a já musím trčet doma, ale to ještě doženu ;)
    na farmičce je plno práce a taky zlikviduji nahrané filmy a seriály ... paráda :p
    Hezký dník všem a jdu konečně kouknout, co zítra po nás budou chtít.

ančííí se vůbec nezlobím a jsem ráda, že jsi napsala ten smutný příběh,
    určitě já i ostatní neustále žasneme, jak někdo dokáže být tak zlý ke svým nejbližším.
    S tím hadříkem jsme se sešli xD já si koupila supr tričko a světlounké rifle,
    ale kdyby to byl cíl (ten nákup) tak jako vždy nic nenajdu.

... mamčí ... veliká gratulka ... ale valíš ;)

Naposledy upraveno: 20/6/17
  7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Tak jsem se těšila na bouchání s Lukášem a kočičku, kterou nemám, ale kašlu na to. Seká se to, seká... trefím přesně střed, ale za momentík šipka poposkočí a místo výsledků, které mám běžně, jsem po pěti hrách na ohromujících dvaadvaceti žetonech. A to se mi jindy fakt daří, tohle je můj rekord [​IMG] , posledně jsem překonala sama sebe xD

8. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný večer ;)
    evainfo že vypadám s těmi opary jak zrůda, vzal čert (ono to už lepčejší nebude:D) - horší je že to bolí a praská. Au au

anickamalirka jsi skvělá a na adresu dcery... No, jen si klepu na čelo. Beze slov (raději)
    Mimochodem.... Můžeš mi říct do které akce ty nejdeš? xD
    Y_n_O Ha...Tak to kousání Lukáše není jen u mě? :mad:

9. Y_n_O

Není, Skalárce třeba pomáhají restarty, já to zkoušela, taky všechny prohlížeče, co mám k dispozici a jak se říká: "Bobek, bobek, Zlatá rybko, akvárium nebude." :cry:

10. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Mě jak se to kousne, nepomůže níííííc :mad:xD

11. Y_n_O

Nápodobně... a proto počkám na lepší konstalaci herního nastavení; když jsou nové ceny, tak chvíli vydrží a já si tu mňoukalku vybouchám :)

12. janaj

janaj Velvyslanec fóra

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný dobrý večer,, dnes takové vedro odpoledne nebylo, chvílemi bylo pod mrakem, ale deštík z toho nebyl, musela jsem zalévat . Odpoledne se zastavila dcera s vnukem, dali jsme si na zahradě kávičku, poseděli a potom jsme šli se zeťáčkem vyčistit akvárko, vyměnit filtry a konečně teď jsem zaskočila na farmičku. Evičko, děkuji za veverčí gratulaci. Jestli jsem dobře počítala , tak bude potřeba od každého druhu našlechtit 50x , abychom měli potřebný počet vábniček a kostí. Budu nadále pěstovat do úkolů v družstvu, jsou to nekonečné pěstovačky a nedají se na trhu potřebné plodiny sehnat. Popřeji krásný večer a dobrou noc a sladké sny. ;););)

14. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Aha, tak už nejsem sama,i mě se to u Renzíka dneska sekalo.Skusím zítra a uvidím.
    Dneska to vzdávám,jdu odpočívat,jen ještě popřeji hezký večer ,tak pá,pá.

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mně to šlo vcelku ucházejícně. Zkusila bych vhodnější (noční či brzkou ranní) hodinu, až bude většina farmíků chrupčit ;) Ale jsou dnové, že nepomůže nic a hodim na to bobek taky :)
    Byla jsem mrknout, co stojí urychlení líhnutí toho vajca - 100 florenů :wuerg: To by z toho vajca musel vylézt nejmíň Tom Cruise - před dvaceti lety a ještě v negližé :inlove:xD Počkám si radši pěkně ;)

16. medved222

medved222 Komisař fóra

janaj, proti tomu praskání oparů (mám je také velmi často) a taky na rychlé doléčení mně pomáhá regenerační sérum z konopí. Mají to v lékárně, taková mrňavá ampulka a za dobrou cenu.

17. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Po delší době všechny zdravím a gratuluji těm co postoupili o chlup výš.

Tento víkend jsme s manžílkem vyrazili za známými do Němec do Marburgu a musím říct, že nádhera. Známí bydlí nedaleko tamního zámku, takže na kopci, a je od nich výhled na celé město, které je převážně dole v údolíčku. Všude velké stromy, růže a hrázděné domy. Na romantické procházky ideál, jen to převýšení poněkud zrychluje dech.
    A protože Marburg leží v údolíčku, jde se do kopce na všechny strany. Asi to unavovalo i místní, tak si nedaleko náměstí postavili veřejné výtahy, které vás zadarmo dovezou asi do poloviny svahu. Jeli jsme oběma výtahy, oba vás dovezou na stejnou úroveň, ale jen jeden má přidanou hodnotu v tom že je prosklený, takže se člověk může cestou pokochat.
    Taky jsme si u nich užili světlušky. Ani nevím kdy naposledy jsem nějakou viděla, u nás na zahradě nelítají, u nich byly každý večer v docela hojném počtu. A v okolních lesích prý žijí mývalové. My je neviděli, ale ti naši známí ano.
    Fotky odsud ještě nemám, fotila jsem jen na jejich foťák. Takže až mi fotky pošlou, zkusím nějakou pěknou vybrat a dát ji sem.

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dobré ráno, dnes bude zase teplíčko, dnes totiž začíná opravdové léto a nejteplejší den prý bude zítra a to dokonce 35 stupňů. Teď po ránu je ještě dýchatelno. Dnes k obídku bude pečený králík s kouskem bůčku a brknedlík a zelí, je to pořádný macek, tak zítra nebudeme muset vařit, budeme mít, co dělat, abychom jej zvládli sníst. Užijte si pohodový den a mějte se fajn.;););)

19. evainfo

[​IMG] Hezký letní a sluneční dník :D
    sem tam mráček, ale to neva.
    Se už nudím, tak jsem brzy ráno mlátila Lukáše
    a oba mazlíci se už pomalu klubou :p
    a držím všem palečky, ať se vám na jarmarku daří.
    By to chtělo k vodě ... tak se chodím cákat do sprchy,
    jen se tam nedá plavat ... je přece malá xD

[​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Tak všem pohodičku i pracujícím a ve dvě tady.
    Na šlechtění se těším, když je to SK zadarmo ... no né :p
    a snad to bude i trochu skákat.

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

mamča: Králík, říkáš? Já bych se přikláněla spíš k tomu mackovi. A bacha, aby ti nechyběl do akce....xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.