ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

babioli, velká gratulace k postupu. Marcelko, moc děkuji za gratulaci, maminka i Martínek se cítí velmi dobře, malý začal i přibývat. Dnes odpoledne jsme se sešli celá rodina a připili jsme našemu nejmenšímu na zdravíčko Počasí nám přálo i prádlo jsem usušila a užili jsme si pěkné odpoledne i večer bylo příjemné posezení a domů jsme se rozešli po 23 hodině . Martínek s maminkou i Michaelkou šli dřív, ale na zdravíčko jsme si připili několikrát. Popřeji dobou noc a jdu do bublinek, ty mi v Americe moc chyběly. Krásné sny a pěkné probuzení do nádherného dne. ;););)

Naposledy upraveno: 13/6/17
  3. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké dopoledne,
    [​IMG][​IMG]
    sluníčko sítí, ale fouká tady studený vítr, tak se mi ani nechce ven.
    Asi půl hodiny jsem si oblékala ponožky, ale na konec jsem zvítězila.
    Už se těším na melounové šílenství, protože melouny mám strašně ráda a přemýšlím,
    že bych si k té akci mohla nějaký ten meloun pořídit, nejraději krychlový, ten jsem ještě neměla.
    [​IMG][​IMG][​IMG]
    Tak dobrou chuť k obědu a hezké odpoledne

4. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký, sluneční dník přeji :) a jsem ráda, že je tady co číst
    ... páni mám dneska den blbec ... bych řekla den DÉÉ --L xD :mad:
    ale to nikdy nahlas neříkám, jen si myslím :p. Nechci si stěžovat, jenom trochu ulevit, protože je "Závisláčkov jedna velká vrba :p, kde si můžete napsat i to, co v reálu nejde říci nahlas a tady to nikomu neublíží. V práci to hodně zaskřípalo, ale jsem to už dlouho očekávala. Můj skvělý šéfíček bere práci už za hranice reálu, ne zrovna férového 8) ... sem si tedy vzala nějakou dobu volno ... nic příjemného, ale to snad čas ukáže, protože s tímto nesouhlasím a určitě chci pracovat v normálních mezích. Tak uvidím co bude dál a možná ho to trkne (doufám).

Y_n_O ... to je hezký :D se chystám s mladou (už přijeli domů ) konečně na nákupy a snad mě to odreaguje :p
    Když si jdu sama něco koupit tak mě nic nesedí, nebo se nelíbí. Ale Áďulka proběhne obchod a s plnou náručí mě nažene do kabinky,
    kde se sice zapotím, ale vždy si něco hezkého nesu domů xD Jo ti mladí mají vážně přehled.

kerryhill ty uzené kosti už nejsou xD dobrá mňamka večer u televize a jedno kuře je taky v mrazáku. Protože nemusím ty suchá prsa, tak ho porcuji, podliji, přidám žampiony a hodím do trouby. Ta kočička je úžasná a hlavně, že té myšce nic neudělala :p

skalárko cukyňák už taky nepoužívám. Do zlatých dávám velikonoční a jarní věnec (si vyrábím) ... ti to dá taky 60% ale na všechno i na dekorky. Ráno a večer s mazlíky je to mazec ;)

Tak se mějte, sem se musela vykecat a za chvilku to začne .... hodně a hodně melounů xD

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Evi, oblékání ponožek mne naučili v nemocnici pomocí ručníku, když jsem byla po operaci kyčle a jde to velmi dobře. Vezmi ručník, slož ho z obou stran do středu a potom ještě jednou, získáš úzký proužek, ten dej do špičky ponožky a potom dej nohu na ručník do té špičky a pomalu vytahuj ručník. Ponožka je na noze co by dup. Dokonce i ty velmi krátké se takto dobře nazují. Říkaly, že i takto se dají nazout silonky, ale to jsem nezkoušela. Nemusíš se vůbec k tomu ohýbat. Pěkné odpoledne a ať nám ty melouny zrají.;););)

6. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky dnes zasílám pozdravy přímo z práce:oops:Velká gratulka všem oslavencům a všem postupujícím ;)

7. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Zdeničko mamča50 - děkuji za radu, určitě to zkusím

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mamčo, já tě miluju, tohle mě v žádné nemocnici neučili, jen ječeli, že jsem si nenavlíkla ponožky a pak mám studený nohy.

9. Bella74

Bella74 Vážený autor

Zdravím závislákov, gratulka všem postupujícím a také gratulka k vnoučkovi , já jsem konečně zkusila ty špičky , na které jsem se opravdu dlouho chystala, dostala jsem pochvalu :inlove::music:, sice na vzhled nejsou dokonalé , ale chuťově prý byly vnikající , tak mám radost :music::inlove:. Mějte se krásně a zdárné dokončení akcičky Marcipánka

Naposledy upraveno: 13/6/17
  10. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Také přeji dobrou, klidnou noc a krásné sny a příjemné probuzení. :)
    Já mám to méně příjemné za chvíli, 4:30 :)

12. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Dobrou noc.:)

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Marcelko, moc děkuji a špičky jsou kouzelné, ty já mám moc ráda, ale pokaždé je nemají, při pohledu na ty Tvé jsem byla skoro jako uslintaný bernardýn. Popřeji všem dobrou noc a sladké sny. ;););)

14. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Milá sousedko Evičko posílám Ti gratulku k postupu
    na farmičce do 148 levlíku a přeji hezkou hru.

Já ta suchá kuřecí prsíčka také nemusím,ale připravuji je v těstíčku
    osmažím a jsou šťavnatá a velmi chutná.
    Marcipánka,pro pána krále,tohle mi nedělej,jinak mi hrozí slintavka ;)
    Krásný dník přátelé,pá,pá

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Tak, turbomlýn zakoupen :D Pořád zvažuju koupení "slunečního paprsku" - ale nějak se mi do toho nechce. Asi se na něj vykváknu.
    Dneska budu dělat holanďáky, brkaši a okurkový salátek. Mňam. A bude i na zítra :D

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné skoro poledne, u nás dnes vepřové na paprice s knedlíkem a pro vnučku s těstovinami. Za chvíli dorazí na obídek. Venku je příjemně, sluníčko svítí, ale fouká docela chladný větřík, to bude asi předzvěst toho ochlazení, co se na nás chystá o víkendu. evainfo, gratulka ke 148. faremnímu postupu. Pěkné odpoledne a ať nám ty melouny dobře zrají. ;););)

17. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Hezký den všem přeji :)[​IMG]

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké odpoledne,
    melouny zrají, já poctivě sklízím a docela to jde.
    marcipánka74 Marcelko - ty špičky jsou nádherné, jsi moc šikovná.

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jelikož zemřel tvůrce pizzy hawai, bude dneska k obědu (ta pizza).

20. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Nech mu je zem a nám žalúdok ľahký ...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.