ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

vavovi - krásný obrázek kočiček, obdivuji tě, že jsi do té roura vlezla, já bych to nedala
    skalara.v - já bych potřebovala ožrat asi celkově, jen pas by nestačil
    marketka47 - Liduško vítej zase zpět do Závislákova, už jsi tady chyběla. Závidím ti to plavání s karetama, to muselo být nádherné.
    pechfógl, - jestli si zničím počítač, tak za to můžeš, málem jsem si do něj vylila kafe, protože mám bujnou fantazii a úplně tě vidím.
    anickamalirka - ty jsi neuvěřitelná,co všechno zvládneš, jo a ty kremrole vypadají báječně

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky a krásný dník závisláčkům .... pohodičku ... no... musím to napsat :p

Moje děvčata :) to vážně přeháníte a nebuďte na sebe tak kruté ;) ... se říká "Tlustí budou hubení a hubení budou studení." Mě věřte,
    že jenom u náznaku budu první ta studená se budu jen lámat po kousíčkách xD. Ani nevíte, jak moc a moc chci na sebe naplácat kilečka, rada na to není (né že by to nešlo, ale mi v tom brání přísné diety a hlavně ta energie v nich chybí a není), pravidelně sportovat taky nemůžu (jako dříve) to jdou zase kila pomalu níž a níž, protože vydám víc než mám dovoleno nabrat a s tím se ukazují další a další problémy :sleepy: no hotový kolotoč. Se snad za to na mě nezlobíte, že jsem to tak napsala :p ale važte si toho co máte, můžete cokoli a tělíčko ty neduhy srovná. Jak mi kdysi říkala holka při studiích, že prvně se přibírá uprostřed těla (boky , bříško) je to opravdu dané přírodou, aby chránila důležité vnitřní orgány a takto je to v pořádku ;)

*JÁ* jsi mi připomenula smutnou věc, když jsem jako školačka zavinila upadnutí ocásku u ještěrky. Měli jsme na devítce úžasného učitele z přírodopisu a o víkendech jsme stále jezdili někam do přírody. Sbírali, hledali cokoli nám řekl a já snad nikdy neměla horší známku nad dvojkou. Vlastně kdo chtěl, nebo spíš rodiče dovolili ... já to i s bráškem nikdy nevynechala a jednou jsem chytla ještěrku a mi z ruky vypadl ocásek a ještě na zemi se mrskal. Byla jsem hodně v šoku i když nám učitel vysvětloval to stejné, co teď píšeš, že je ten ocásek lákadlo pro predátora aby ještěrka mohla utéct. Přesto jsem jako malá prořvala několik dní, že jsem jí ublížila o_O.

vavovi kočičky jsou krásné ňuňátka :D se ti vážně povedli.

Markétko ahojky zpátky a kdybych mohla plavat s těmi želváky, bych se určitě přeměnila na rybu, protože plavání miluji :D by byl jen problém, abych nebyla kaprem xD ... jsem chtěla dát supr gif, ale pictu ho nevzal a já to zmenšit neumím o_O

pechfoglinko ... páni ... vždy mě rozesměješ ... supr zážitek ... jsi vlastně dobrá dušička, protože si sousedky nebudou nudou okusovat nehty xD
    aničkomalirko kremrole jsou úžasné, určitě hodně práce a moc obdivuji :p ... no kdyby jsi se někdy nestyděla ukázala fotku, jak držíš třeba opečené pštrosí stehno, tě budu vzývat jako opičí královnu xD xD bych snad ukousla monitor :D ... jinak jsi velká šikulka.

Mějte hezký den, snad ještě nakouknu a zítra na mě myslete ;) ... ale až odpoledne :D

3. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

anickomalirko: Děkujůůůů - za gratulku i za krásnou kytičku, s kerryhill se ráda podělím !
    Krásné odpoledne vám všem !

4. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Co to, co to? V nebi se mi objevily nějaké řádky a při kliknutí na dekorku mě to hodilo do prázdného obchodu. Že by nějaká budoucí výprodejová akce?:music:
    Všem postupujícím gratulka, vidím že k vám byla královna štědrá :)
    vavovi - ti jsou nádherní!!! Ňuňánci :inlove:
    -pechfógl- tě zabim. Víš kde skončilo moje kafe? Teď abych si vařila nové. Teda ale představa toho co popisuješ... xDxD
    Kerryhill, tydýtková - gratulka ke stovečce, já se nemůžu dobabrat konce mýho levelu, ani královna nepomohla. :sleepy:
    anickamalirka - mňááááám dala bych si. No jo, ale co potom moje váha? :D
    evainfo - dobrý videjko. Jak se povysune packa zpod skříně :D

Naposledy upraveno: 8/6/17
  5. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Tydýtková není zač ;)
    Janaj, tak na to mohu říci jen toto :D

:D

a ještě jeden obraz pro vás mám
    dnes odnesen z družiny
    úplně jsem žasla,
    jak je Pepínek šikovnej
    :inlove::inlove::inlove:

6. larelay

larelay Analytik fóra

Anickamalirka, tak to je krásný a na výstavu :) Pepča si našel další cestu, jak komunikovat se světem. Kochám se, moc se mi to líbí, fakt si s tím vyhrál. To jsou přesně ty okamžiky, kdy se svět na chvíli zastaví....:) Tak ať je takových obrazů (to není žádný obrázek) čím dál víc...Musíte na něj být moc pyšní.

Edit: kreativní bude určitě po mamince :)

7. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

larelay, děkujííí
    jsem pyšná hrozně moc
    už teď se těším na ten co má vystavený, kombinace, bílá, zelená a černá, motiv odkvétající pampelišky
    hned jak bude doma, tak ho nafotím :)
    opravdu žasnu jak je kreativní a hlavně z toho obrazu na mě dýchá nálada, která je úžasně zachycená
    ještě podotknu, že Pepíčkovi je 6 a 3/4
    :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

8. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ještě něco jsem zapomněla

anickamalirka - to je krásny, nemám slova​

9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

anickamalirka už tam stojí taky xDxDxD
    teda ten je parádní - tak na zarámování

10. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

anickamalirka: Je přenádherný... v dětech je více, než běžně myslíme, často na to zapomínám, a to je moje "provozní" chyba.
    Moje holky kreslily nejkrásněji ve školce a na začátku školy; kreslí pořád hezky, ale už to je jiné. Tehdy to šlo z hloubi dušičky, starší například v posledním roce školky nakreslila samu sebe, jak stojí rovně (tak nějak hrdě) za hromadou barevných srdcí, které hoří. Mně je do breku vždycky, když ho zahlídnu. Chápala jsem to jako rozloučení s dětstvím a dychtění po dalším. Jak to ale mohla vědět ? Asi to jen cítila a nakreslila.
    Mladší v posledním roce školky kreslila jen hořící srdce, a to pochybuju, že obrázek té naší starší viděla. Zato to ale bylo jedno srdce a veliké. Vlastně to kreslily přesně tak, jaké jsou každá zvlášť.
    Ale jak přišly na ten motiv... to fakt nevím.

eviku - děkuju ti ! :inlove:

edit: Proč se vlastně divíš Pavlínko? Vždyť je šikovnej a nadanej po tobě ! :)

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Anickomalirko ... si přiznej, že tvoje děti tě nezapřou ... geny tam jsou a je to vážně moc hezký :inlove:
    Holky já už musím utíkat, ještě nějaké aktivity a určitě si vás večer přečtu :p

Tydýtková gratuluji a vítej mezi stovkaři :inlove:

12. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

To je krásný ! Děkuju, jste všichni zlatíčka !
    :inlove:

13. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Vyskytly se problémy u některých herních prvků
    .................
    .................
    .................
    Jsou viditelné řádky v nebi z budoucích akcí

Na opravě se pracuje

No vida, záhada vyřešena :D

14. Milka66

Milka66 Veterán fóra

Pavlínko, ten Pepíkov obraz je prekrásny, a dostali ma hlavne tie farby, ich skombinovanie, moderné umenie je pre mňa španielska dedina, nič z neho som zatiaľ nevidela s takým pocitom, že na toto by som sa chcela pozerať doma denne, ale Pepíkov obraz by si to miesto vybojoval. Možno toto je jedna z možných ciest, kadiaľ sa bude uberať aj neskôr, aby mal dobrý pocit zo sebarealizácie (a zároveň si tým aj zarobil). Hlavne nezabudni na foto toho druhého obrázku ... už sa tešíme.

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Pepíček je šikulka a je to určitě zásluha jeho mámy:inlove:Oba jste úúúúžasní a já obdivuji tvoji trpělivost anickamalirka a vůbec nechápu jak můžeš stíhat tolik věcí najednou."Klobouk dolů":)

16. larelay

larelay Analytik fóra

Já vás obdivuji všechny, tolik práce, různé starosti, a přesto zvládáte s nadhledem a mnohdy i vtipem. Ale anickamalirka je asi naklonovaná - vůbec netuším, kde bereš tolik energie a jak to, že jsi v tolika oblastech naprosto perfektní. Superžena, nezbývá než závidět, v dobrém! Krásný podvečer všem.

17. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

tydýtková i já se připojuji ke gratulantům a posílám
    Ti velikou gratulku k té stovečce

aničkomalířko,já si myslím že měl Pepíček určitě nějakou tu předtuchu,bude děsivá akce,a při pohledu
    na jeho úžasný obrázek mi to hned proběhlo myslí.A ten určitě stojí za to aby visel na zdi ;).
    pechfoglinko,děkuji,musím se zvednout z gauče a dojít pro hadr a vyčistit monitor :D.Ty jsi ale číslo...
    vavovi kočenky jsou miloučké,docela jim závidím,ty se ale u Vás na tom statku budou mít dobře,
    misky plné mlíčka a tolik lásky;).
    Přátelé přeji hezký večer a klidné spaní,pá,pá

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Já bych si ten Pepíčkův obrázek s radostí pověsila na zeď.

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Iá, ale také bych si s chutí pověsila na zeď foto Tebe na kolečkách s náručí přilepšovacích tekutin s tím bezďákem na řízení... A zmenšila a rozpixelovala bych hlavní motiv a zvýraznila ty pohoršené xichty sousedů :p Jak já jsem si při čtení díky Tobě vylepšila krušný pracovní den... :inlove:

20. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    aničkomalířko - obrázek je - no nemám slov - krásný
    S koťátky začíná být veliký problém - mám jen 2 ruce a každé chce něco jiného. Jedno sedět za krkem, druhé hladit po bříšku, třetí chce honit mašličku a to opravdu nejde stihnout. Manžel mě viděl jak si hraji a okomentoval to slovy - Děti maminka se nám zbláznila - to mě viděl v situaci, kdy jsem klečela na 4 na zápraží a snažila se napodobit kotě no zkrátka jsem se se snažila vypadat jako roztomilé koťátko a on to nepochopil takže jsem za blázna.:p

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.