ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Hezký příjemný sobotní večer, jsem už od rána v práci a do rána i zůstanu:oops::oops:Jinak velká gratulka všem postupujícím a všem oslavencům, také přeji hodně dobrých vypadávátek od královny každému ty které zrovna potřebujíe, asi se hodí ale skoro všechny:D

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Snad jsi alespoň v klimatizovaném prostředí, 24 hodin v tomto počasí je k nevydržení ve volnu, ne tak, když máš vytvářet hodnoty ;)

3. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezký večer,
    tak jsem zase tady. Celé odpoledne jsem byla venku a u vody
    a teď tady doháním resty u paní královny a na farmě.
    Dobrou noc a plné koše dobrůtek. Taky nezapomeňte na čuníky.

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dobré ráno všem, snad se ten dnešek vydaří, konečně chytám u královny,snad přibude nějaké SK:p

Gratuluji ke všemu:inlove:a přeji krásné prožití neděle:p;)

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

SK je ti stejně k ničemu, pokd chceš nasbírat dost špízů....

6. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Přeji všem krásnou neděli
    a co nejvíc dárků od královny

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Díky královně jsem na BAHA v 300, lepší by byla ta 98 na farmě ale k tomu nestačí ani královna;) 40 mega z ní nevyrazím:p

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Taky už jedu na čajot, odhaduju to na čtyři košíky TBZ.

9. Y_n_O

Královna je na farmabody skoupá, ať lovím, jak lovím, vždycky jsou bahabody dvakrát i víckrát v přesile... Nevadí, stejně jsem s pomocí stonku, parku, ostrova a královny za dva dny ze šestnácti mega v postupu na třinácti. A to se vyplatí. Jen to klikání...

10. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Královna dává násobky levlů a pokud máš na Baha třikrát větší než na farmě, odpovídají tomu i BZ.

11. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké odpoledne,
    u nás trochu prší, ale to mi nevadí, s královnou to odpoledne utíká

12. Y_n_O

Díky, Krákorko, vidím, že neumím číst. :) Měla jsem za to, že veličenstvo hází nějaké stanovené částky pro všechny. A je fakt, když na farmě se plácám v lv 98 a na baha mám 320, tak se nemám čemu divit.

13. KiQuSiQ

KiQuSiQ Znalec fóra

Prajem krásny deň.... :)
    Konečne sa aj ja môžem pochváliť okrúhlou 300kou k čomu dopomohla aj opičia kráľovna... :p

14. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný večer všem :) tak jsem ještě likvidovala košíky, ať toho ráno není tolik,
    nebo se stane, že opravdu dojdu pozdě do práce :D ... no snad zítra večer
    ještě stihnu něco nachytat, by bylo škoda.
    Přeji pohodový zbytek večera a já mažu na kutě :p

16. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Příjemné pondělní dopoledne přeji všem:p

17. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Zdravím:music:

ach jo, zjistila jsem pozdě, že je královna... Chybí mi 3 úkoly abych mohla chytat do košíků... Proužky mi chybí asi mi je vítr někam odvál nebo malé mňau je někam schovalo...:p Rozinka se mi zase mrouská už měsíc, jdu jí hledat kocoura, to se nedá... Nemůžu jí dát ke kocourovi, kam jsme jezdili s Enuškou, paní má narváno... Takže zase se moc nevyspím... V sobotu jsem zvládla 3 zkoušky, ale u 2 byla těžká improvizace u sociální antropologie a sociální pedagogiky.. A další mě čekají od příštího týdne... Ještě napsat seminárku...
    Možná u ní stihnu lovit...
    Krásný slunečný den a příjemný lov...:music:

Osobnost se vyvíjí v průběhu života z těžko znatelných nebo i neznatelných zárodečných vloh a teprve naše činy ukáží, kdo vlastně jsme. Jsme jako Slunce, které živí život na Zemi a plodí všelicos krásného, zvláštního i zlého: jsme jako matky, které nosí v lůně štěstí i hoře, o kterých nic nevědí. Zprvu nevíme, jaké činy nebo zločiny, jaký osud, jaké dobro a jaké zlo v sobě máme: a teprve podzim vyjeví, co zplodilo jaro, a teprve večer bude jasné, co ráno začalo....

18. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný další týden. :)
    ke královně jsem se dostala, ale její odměny... no, většinou sladkosti. Ani přes další kolo jsem se nedostala, body nejspíš ukradli i s klobouky králíci :D
    Ani nevím jestli vše udělám, jsem víc v práci jak doma.
    Všem kdo postoupil,velká gratulka a jen tak dál, ať se daří.

19. dedek1947CSA

dedek1947CSA Stará škola

přátelé,nevíte,co se to objevilo na kolotoči jako hl výhra:mlf.item.farmwheel2016 august? zatím to nemám ale 2x těsně vedle

20. Y_n_O

Je to nahlášeno jako technická chyba... tady dole.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.