ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Dlouho jsem si vaši stránku nepročítala - nějak nebyl čas,ale ráda tady zabrousím a až budu v důchodu,tak se k vám s radostí přidám!!!;)

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásné ránko všem :) tak jsem teď bojovala s královnou a ani si
    nevšimla, že je už tolik hodin a musím utíkat do práce xD
    Děkuji za přáníčka a Evik mě dala do novin ... páni :p moc hezké.
    Přeji hezký a pohodový dník, hlavně hodně košíčků ...
    KiQuSiQ držím pěstíky i ostatním školákům ... to dáte levou zadní ;)

3. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné sluníčkové dopoledne přeji;)

4. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak už jen krůček a můžu si pošmáknout na sladkostech,jen je pochytat ;).
    Celý den jeden fofr,nemusela jsem akorát podlévat kytičky,občas nám sprchlo,jinak dusno,mohly by už začít
    rašit houby,mám chuť na smaženici :).
    Přeji krásný večer a hezky se vyhajejte,zítra se opět sejdem u nové akcičky,tak pá,pá

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte závisláčci mocmocmoc vás všechny zdravím, hezký večer u televize nebo s někým milým a přítulným.:)

Kočku do pračky nedávat, prosím:( není na to stavěná.
    Veliká gratulka ke krásným postupům8)
    Zítra uvidíme jak budeme válčit s novým úkolem, já ještě nechytám ani u Královny. Dobrou noc:inlove:

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dášo, mám podezření, že ta kočka se neptala na povolení a vlezla tam sama. Dvířka jsou pořád otevřená. Prostě si kočkena šla zaběhat.

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Z nové akce mám bobky... já, ač se živím čísly, si s nimi sama moc neporadím, za mne počítá program... jsem spíše humanitní typ 8) Ale věřím v dobré duše, které všechno spočítají a já jen budu kontrolovat, že plním podle instrukcí :) A nebudu muset kupovat ty předražené palačinky... :mad:

8. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Tak jsem se konečně zase dostala k tomu, abych něco napsala. Práce okolo zvěrsta na zahradě a samozřejmě i jiné. Nezbývá mi moc času. Občas zaskočím přečíst co je nového. Konečně jsem se dostala na audienci ke královně a už mi z toho jdou oči šejdrem. Mám pocit, že chytání dobrot nechám odpolko pro mladší generaci.

9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný den. Už jsem z těch akcí nějak zdrchaná, a to jsem to zatím jen četla. Což až je začnu plnit... :p
    Královna mi jde jak psovi pastva, jsem pomalu víc v práci jak doma, a tam máme farmičku úspěšně na počítačích zablokovanou...
    No, uvidíme jak to půjde, zatím jen dodávám, abych se k milostivé vůbec dostala. xD

10. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Dnešní den jsem si prožila hezky pracovně,rychle posekat trávník pak šup domu,sklidit poslední várku,
    hodit na plotnu a hurá ke košíku chytat odměny,no,musím říct,že když ty akcičky půjdou jedna za druhou,
    tak ještě stačím shodit nějaké to kilíčko do plavek :D.
    Gratulku posílám mojí -alexandrakverulova- a Vám všem přeji hezký večer a plné košíčky,pá,pá

11. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Koukám všichni jste asi na audienci u královny. Já tam byla také a mám z ní velikou radost. Dosáhla jsem 99 lvl. Jen při pohledu na ten hektar co mám teď před sebou mi málem spadli bulvy do klávesnice. Tak ať se všem daří jak u královny tak i s grilováním.

12. -pechfógl-

Já například u královny nejsem, vyrazila jsem si s malými prasečími přáteli na barbecue. Pro královské randění nemám zatím vhodnou róbu. Chybí mi 11 ruliček papírového blivajzu.

13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezký večer,
    Odměny od královny jsou lákavé, ale přede mnou je stále asi 150 košů a stále přibývají další.
    Nějak mi to jezdění s košem nejde a mám dojem, že mi královna už sama dává ty věci do košíku.
    Mějte krásný večer, utíkám zase sbírat.

14. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Gratuluji pilným farmářům k postupům ;)
    hubabuba1968 ke kulatému 140 levlu

vavovi levl 99 , už jeden a jsi ve stovečce
    marcipánka k 178 levlu
    na farmičce a přeji hezkou hru .

Hezký večer a klidnou noc,pá,pá

15. Y_n_O

Bodré podoledne, vážení ;)
    Jako bych přes týden měla práce málo, přibrala jsem si něco málo na víkendy, právě jsem se vrátila z nové rachoty... njn, nejen chlebem je člověk živ a na ten se dneska sakra těžko dělá 8) a když k tomu chlebu chci i máslo, sýr, zeleninku...
    Včera večer jsem zkusila u královny cosi pochytat, něco tam bylo, ale neevidovala jsem. Na místní borce stejně nemám, Aniččinu čárkovací statistiku jsem měla u hafáků, teď už na to smolím; já se potřebuji posunout v levelu na farmě. Jenže tam je pořád potřeba takových bézetek, že by královna musela rozhazovat ještě aspoň týden, abych to poznala :D
    Tož jdu lovit, snad se mi to nebude moc sekat, jinak půjdu raději ukuchtit něco k obědu :)

16. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný dníček závisláčci ... páni ale mám tady Áček ;) no kdyby nepřijela na baha ta vzdálená rodina,
    bych možná stíhala xD včera dopo. plno vyřizování, tak jsem jen hupsla domů, sklidila a odpo. zase
    doktorka, pak posedět s mladými ... jedou opět pryč o_O pak konečně utěšit "mláďata" a nakonec
    se tlačit v průvodě a chytat a chytat xD. Se přiznám, že mě to už moc neba, ale zase je škoda
    to nechat konkurenci :p. Obdivuji kdo sklízí několik set košíků a pak hodiny, či celý den chytají ;)

Nevím jak vám, ale se mi tajně přehazují avatary a dnes mi sem skočil dokonce zimní ...
    ... se ho nemůžu zbavit a ještě aby přišla zima :(

Tak zase mažu ... oběd se ještě dělá, pračka plná, rozdělaný úklid, královna na mě mrká.
    Tak to vidím jen na oběd, pověsit prádlo a potom vyrazit za sluníčkem a odreagovat se .... no néé xD :p

Se jdu trochu nachystat ať jsem kočka :p

No ještě gratulky ....
    jsem u královny taky povýšila a pak neběhejte s košíky :D

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

17. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Přeji sluníčkové odpoledne,přátelé,uklízeno a napečeno mám,já jen tak naskok a zase mažu,asi nemusím
    psát kam,že jo..... :D

18. -pechfógl-

Právě jsem odhajila tajemství, proč je tolik akcí nahuhláno do jednoho terrmínu: RT nás chce nenásilnou cestou zlikvidovat - zahltí nás prací jako ty evolníky - a pak zruší populární, ne zcela k věci debaty jako neproduktivní. Soudím tak podle návštěvnosti... už aby ten maraton skončil a my se mohly(i) zase pěkně vykecat!xD

19. Y_n_O

Ta potfora zelená zubatá mi nedala koš pro královnu. To se řééékne ;) Kdybych ho nepotřebovala do úkolu, za trest nedostane to svoje veganské krmení, ale mněhně :D

20. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Dneska postoupilo opět pár mých sousedů,asi zaúřadovalo jeho veličenstvo
    královnička,ale velkou zásluhou těchto houževnatých hráčů :
    Gratuluji
    evainfo - Evička krásný 146 levlík
    jooo64 levlík 110
    paintings postup do 93 levlu
    vanýýsek hupsnul do 83 levlu
    ema-viki šup a má 74 levlík
    a FelesBestia se pošoupnul do 42 levlíku

no řekněte,nemám já to pilné sousedíky ? :)
    a já pořád né a né a né se dohrabat do té vysněné stovečky :p.
    Hezký sobotní večer,pá,pá​

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.