ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Příjemné páteční dopoledne přeji:)velká gratulka všem oslavencům a všem postupujícím;)

2. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj a hezké dopoledne

3. Madvo

Madvo Mistr fóra

Hezký páteční den - Evičky a mamčo , děkuji moc za krásná přáníčka.

A evik 1016 - posílám ještě velkou gratulaci k postupu na F 104.

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné odpoledne, u nás se to trochu zatáhlo, ale na déšť to zatím nevypadá, budeme muset zalévat. Teď jsem si dala kopýtka nahoru, uvařila si kávičku a těším se až dojdou dcery a vnoučata. Děkuji za krásné obrázkové gratulace, jste moc šikovné, já toto neumím. Adaptér jsem koupila, vyzkoušeli jsme ho, tak snad bude fungovat. Pohodové odpoledne a večer ještě zaskočím. ;););)

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Máme novou modíkovou - co myslíte, budeme mít na ni stejně špatný vliv jako na ty ostatní?;)

6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Ahoj -pechfógl-,

no myslím, že špatný vliv nemáte vy, ale to, že toho co je potřeba dělat a připravovat je stále víc a víc. Ono i když na FAQ pracuje více jak polovina teamu, tak je stále co řešit a dokonalé to nikdy stejně nebude.

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

pajda361: Já to myslela tak, že ji občas (ve volném čase) zlákáme ke svým povýtce slovním hrátkám.xD

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer milí závisláci. Den utekl jako voda, rodinky se přišly rozloučit a popřát pěknou dovolenou, poseděli jsme na zahradě bylo velmi pěkně, teď jsem všechno dobalila, uklidila a umyla. Ještě si musím umýt hlavu a to nedělám vůbec ráda, na chvíli zalezu do pelíšku a v 1/2 3 musím vstávat a ve 3 odjíždíme směr Praha. Mějte se tu moc fajn, přeji pěkné dny bez pohrom a 11.6. se těším na shledání s vámi. Pa pa Zdena;););)

9. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

I když je už dost pozdě,asi bych se už měla zakutat do peřin,ale já jsem si forum přečíst musela,
    jinak bych neusla.Práce se senážováním zabírá veškerý čas,a já musela oželet BB :sleepy:.
    Všem nočnicím přeji krásné spaní a sladké sny,pá,pá

Zdeničko , k dvoj - hopíku gratuluji a přeji šťastnou cestu ;)

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

mamča50: Klidnou cestu, let bez turbulencí a s příjemným palubním personálem, dovolenou bez bouřek, spoustu příjemných zážitků a dobrou zpáteční trasu přeju (a závidím) :)

EDIT: tak jsem se úspěšně projedla do pátého stupně Alchymisty.

Ale asi chvíli nebudu doma nic péct, při pouhé myšlence na slovo pergamen se u mne aktivuje dávící reflex 8)

A na oslavu mám na náměstí ohňostroj s filharmonií. Protože bydlím na kopci, mám to v přímém přenosu a je to náááádhera :)

Naposledy upraveno: 26/5/17
  11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Moc všem děkuji a přeji dny plné sluníčka! Veveruška je kouzelná Pa pa.....;););)

12. hubabuba1968

Krásné sobotní ráno přeji:)

13. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Ahojky závisláčci, krásný dník a já už asi Zdenku nestihla o_O
    ... tak mamčííí hezkou cestu a supr zážitky :D
    a taky gratulka k dvojskoku ;)

a taky naší Evičce :p

Mějte všichni hezký víkend, kdo šlechtí přeji největší pecky, pracujícím pohodičku a výletníkům celý den sluníčko ;)

14. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěknou sobotu ;)
    Gratulka všem postupům a mamča50 Zdeni, krásnou cestu a ještě krásnější dovču (mmch - nechceš mě vzít s sebou? xD)

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Taky bych se nechala přibalit... i tu nadváhu k povolené váze zavazadel bych si zaplatila; na to bych ještě měla 8)

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Vzhledem k tomu, že jsem nikdy neletěla , tak nevím jestli bych si tu nadváhu zaplatila sama nebo na úvěr ale určitě by to stálo za ten zážitek:p;)

Zdravím všechny a přeji hezkou sobotu a krásnou hru bez rozčilování:)

17. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj závisláci, hlásím se z lesa. V Praze bylo moc teplo, tak jsem se přesunula na chalupu a než jsem se nadála, volala mi dcera,
    že mi sem zítra pošle vnuka, který někde chytil angínu, má antibiotika a doma by nakazil ostatní 2 sourozence.
    Doufám, že nic nechytnu, protože my ze starší generace jsme dost odolní.
    Akci jsem dodělala hned první den, tak nikam nespěchám, jen pěstuji do stodoly.
    Děkuji za přáníčka a evainfo za krásný obrázek
    Dobrou noc

18. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

dasa1143 já chodím na dny Nato a lítám ve vrtulníku,pokaždé,bohužel bez dědka,ten by si pokadil strachem
    své bílé kaťata,ale nějak bych se asi necítila v letadle plném lidiček a dětiček....,to bych nevydýchala.....;)
    Můj první let prtulníkem : zapnout bezpečnostní pás,sluchátka na uši,a než se vzlétlo už jsem se držela pilota
    za koleno ,což mi bylo dovoleno.Nevím jak to vydýchal chudák,jen jsem v sluchátkách slyšela : ,,pozor zde je knipl,nechytat ,,
    prdlajz jsem tomu rozuměla,jaký že to knipl,než mi to, docvaklo.Já musela být rudá po celém těle :p.
    No let to byl nádherný a stojí mi každým rokem ,,vzlétnout do oblak ,, a to i bez reklamy na redbul.....:p.
    Eviku taky pěstuji do stodůlky,držím palečky,abys nic nechytla a měla stodoličku k prasknutí....plnou....
    Dnes přátelé bez obrázku,nestíhám,ale tomu kdo postoupil ,,velká gratulka ,,

Hezký sobotní večer a klidné spaní , pá,pá

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Ahoj a hezký večer všem ;)
    už jsem z práce doma
    a hrozně moc sem vám chtěla něco ukázat xD ...

[​IMG]... při brouzdání na netu jsem viděla úžasné psí svatbičky :inlove:

a kdo má tyto miláčky rád, určitě zjihne stejně jako já ... [​IMG]
    No řekněte, není to boží ? xD xD

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Kerryhill to je fakt supr ... ale já taky neletěla. No kdysi jsme měli naplánovaný vyhlídkový let na "den dětí" nad Brnem, ale jsme přijeli později a tehdy tam byla škaredá havárie, první let a se to zřítilo :eek: moc smutné a nepřežil děda s vnoučetem a samozřejmě pilot. Je to hodně roků a děti se pak zabavili prolézáním vystavených letadélek, kde měli vše dovoleno, mohli tam i sedět a jakože řídit.
    Dál se nelétalo a vysvětlit jim, proč už oni nepoletí bylo vážně docela těžké, když jsem jim to slíbila :oops: ...

Tak všem hezký zbytek večera a hezké sníčky ;)

Naposledy upraveno: 28/5/17
  20. hubabuba1968

Ahojky závisláci;)přeji krásné sluníčkové nedělní dopoledne a hlavně pohodičku:pVelká gratulka všem postupujícím a taky všem oslavencům všeho druhu:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.