ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak se nám nad hlavama prohání děsná bouřka,ze zachradních prací sešlo,tak jsem si udělala kafátko
    a dá se říct,že si jen tak relaxuji ;).
    V pátek nastupuji na rehabilitace,bolest v zádech je už nesnesitelná a pořád zobat chemii mi začíná lézt krkem.
    Vybrala jsem si rehabky v Jablunkově v sanatoriu,je tam klídek a nádherný park plný pěnišníků a azalek,které
    teď kvetou,tak je na co koukat.Mám povolen vjezd,ale pokud to zdraví dovolí projdu se raději pěšky ;).
    Přeji hezký den ,pá,pá chvátám pročíst pokyny k nové akci...

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné odpoledne od kávičky. Velká gratulace pro milena1952 ke 10. faremnímu postupu. Prohlídka miminka dopadla dobře, do 14 dní tu bude a já u toho nebudu, protože 27.5 odjíždím na 10 dní do USA a na 6 dní do Kanady. Už to nešlo přeobjednat.Dopoledne jsme byly s vnučkou venku na hřišti, potom jsme šly domů udělala jsem k obědu šunkofleky, akorát jsme to stihly než přišla maminka od lékaře, najedly jsme se a děvčata šla domů spinkat. Odpoledne zasadíme rajčata, ale okurky hadovky se nám nedaří sehnat. Ve čtvrtek ráno pojedu na trh, tak tam snad něco objevím. Než odjedu, tak chci stihnout ještě tučňáky a výrobnu rukavic. Mlok se mi nevydařil, jeden trezor mám a také z 15 TCH byl jeden krokodýl, tak jsem byla spokojená. Vlak mi přivezl také jednu berušku, měla jsem jednu z výměny, tak celková spokojenost, jenom ten mlok se nevydařil. Přeji pohodové odpoledne, venku se to začíná zatahovat, tak uvidíme, zda se to vybere.;););)

3. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

4. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásný večer ;)

evik1016 mě se na tom ježkovi nevíc líbí ten konec. Zatřepe hlavou jako kdyby si říkal - No to byla ale kravina. A začne křepčit znova v domnění že to bude lepší xD

Holky, jedno pako s nabídkou po jednom kusu mám i já. Bych ho zabila, když spěchám a je to tam. Tak ho přeskakuju.
    -pechfógl- ta budeš kjásnááá :D Já ty noční krémy moc nemůžu, ráno mám potom nateklé oči. A přes den s mírou.
    Jinak dnes se přehnala bouřka a někde to pěkně bouchlo. Problikla elektrika a asi se něco dělo, přestala mi chodit práce. xD

5. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

janaj: Já už jsem krásná, ale aby mi to vydrželo až do zralého věku jako babičce Livii. Ten ježek mi nějak hodně připomíná Lennyho Kravitze, rspektive Dejdara, který se ho snažil imitovat.

6. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

blahopřeji mé sousedce pajaable - Evičce k dalšímu
    postupu na farmičce

pechfoglinko vše nej .......

Naposledy upraveno: 23/5/17
  7. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Nestíhám:ptak jen popřeji "Dobrou noc":)

8. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek :)

nejprve bych chtěla moc pogratulovat k úspěchu v top 200
    sice vyšel komplet žebříček, ale hledat v něj je za trest..

tak alespoň z doslechu

sousedkám Marcipánce a Marii medvěd222
    a jistě že i ostatním umístěným :)

k těm překrmeným psům posílám jednoho květinového ;)

GRATULUJI

pechfóglinko, přeji krásné narozeniny :)
    hlavně se opatruj a užívej co život nabízí ;)

Zítra frčím do SPCéčka, čeká mě důležité rozhodování, zda Pepču necháme ještě v přípravce
    nebo jej zapíšeme do první třídy..
    ne že by na mě tlačili a doporučovali přípravku
    argumenty mají v plusové rovině nežli v mínusové
    ale nevím..
    na jednu stranu bych chtěla aby se posunul, ale to mu prý upraví IP
    na druhou zase řvou myšlenkové pochody, že čím déle bude školou povinný tím bude o něj déle postaráno
    ale co pak po škole....
    takže jen se rozhodnout ;)
    ale jak......

Pěkný večer a Zdeni užij si dovolenou ;)

Naposledy upraveno: 23/5/17
  9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Aničko, sama víš, že čím déle bude v péči na "rozvíjení" a ne na "přizpůsobení" a "postup," je to dobře. Jemu je to šumák, jestli je ve školce nebo ve škole, raduje se společně s Vámi ze všeho nově získaného. A správně zvažuješ ty roky potom. A když to odsuneš, objeví se mezitím určitě nějaké další alternativní řešení, které Vám pomůže. V současné době není kam spěchat, protože se nic nemění.

EDIT: Ten psík je.... k sežrání, i když není z masa 8)

10. -pechfógl-

Já bych na Pepíčka nespěchala - ať si to dětství prodlouží.
    P.S. Uýž jste někdy jedli pivoňky? Jsou dobrý...

11. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Jé holky díky za názory, také se spíše přikláním k variantě co nejdéle....
    no uvidím co zítra, to rozhodne :)
    Jinak ten psík se mi také líbí, co všechno nevymyslíme :D :D :D že?
    jdu do hajan, musím brzo vyrazit abych byla včas na místě :)

12. medved222

medved222 Komisař fóra

Přeji hezký večer, blahopřeji oslavenkyním k narozeninám a všem šikovným farmářům k postupům. Od svého souseda vím, že v TOP se umístila evainfo v té nejvyšší skupině a kerryhill dokonce svou skupinu vyhrála a určitě se umístili další ze Závislákova.
    anickamalirka, pokud je Pepča spokojený ve školce, tak za další rok se posune zase dopředu a přechod do školy bude mít jednodušší. Ten pejsek je nádherný.
    Jinak nic nestíhám, snažím se dát do kupy zahrady, ale jen aby to nebyla zbytečná práce, u nás vůbec neprší. Pošlete nějaký mráček, vy, co vám hodně prší.

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

medved222: Hned bych to přesunula. U nás bouřilo a přesně, když jsem šla z práce... celý den sluníčko, 16.30 mraky a hromy a než jsem došla na zastávku (cca půl kilometru), byla sem mokrá jak kaňa... Tím pádem si ráno vemu dva oblbováky na zánět v kyčelním kloubu, protože jsem tu chuderku příslušející nohu a navíc nemocnou ještě nastydla...:D Až budu zítra psát nesmysly, jsem zfetlá...xD

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký pozdní večer závisláčkům ;)
    tak bude trošku volna a já se víc rozhlédnu po foru.
    Novou akci si přečtu ráno u kafča ať nemám divoké sny :D

anickamalirka taky bych ještě nechala Pepču si užívat dětství,
    kde může ale nemusí, povinnosti jsou hrou a proto ho to baví.
    Bude starší, rozumnější a lépe do školy vběhne i s nadšením.
    Ten hafánek je nádherný ale ,mohla jsi mu jedno ouško osalámkovat,
    nebo před něj postavit aspoň kousek domácí klobásky xD

Pechfogl pivoňky jsem nejedla, ale řeřichu jsme jeden čas měli rádi,
    jí měla kamarádka hrozně moc, jsme jí za to museli vytrhali plevel :D

mamča krásnou dovču, užij si ji a né, že tam na nás zapomeneš ;)

Tak já lezu do pelíšku, všem hezkou noc a supr sníčky .... a ještě jedna gratulka :p

15. -pechfógl-

Děvčata, díky za gratulky, ale jak už jsem psala, já už to zaokrouhluju na pětiletí. (To je skoro stejně dobré jako narodit se 29. února).
    Dnešní den začal krásně, zcela v mém duchu: Kočka se mi v pět ráno vyblinkla u ucha, protože můj polštář je vlastně její, pak se spustil déšť, smyl pyl, vzbudil alergii, takže se prochrchlávám dnešním nádherným ránem a voči mám jak vodňanský kuře. Jakmile otevře nejbližší Vietnamec, musím skořit pro další bednu kapesníků, tu včerejší jsem už pomalu vyplácala.

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

pechfóglinka, také se připojuji ke gratulantům všeho nejlepšího a pohodového farmaření. anickamalirkka, také si myslím, že pro Pepíčka ten jeden rok navíc bude jen přínosem, nic nezmešká a za rok dokážete udělat velký krok dopředu. JANIČKY. vše nejlepší k dnešnímu svátku a pohodový den. Pěkně si ho děvčata užijte!!! Tak se nám včera odpoledne podařilo rajčátka zasadit, zalily jsme a v noci přišel deštík, pršelo, bouřku jsem neslyšela, asi u nás nebyla a trochu body napršelo. Ochladilo se a docela fouká. Musím jet do města ještě nějaké maličkosti dokoupit a potom jdu s kamarádkou na oběd. Na dovču se těším, ale na milé farmáře přeci nemohu zapomenout a budu se těšit , až se vrátím zpátky mezi vás. Pěkný den a ať se akce dobře rozjede.;););)

17. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

U nás je mlhavé, zamračené, studené ráno-nebo skoropoledne?-, přesto vám přeji hezký den a hodně přeskoků u BB.:p;)

18. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěknou středu ;)
    pechfóglinko, včera jsem ti napsala že budeš kjásná ale nepopřála xD Takže vše nej... Já vím, u prťat slavíme pomalu každý den a my dospělí bychom to nejraději zasklili :D

anickamalirka jednoznačně co nejdelší odklad. Rozvíjet se může i tak, ale o tu bezstarostnost ve škole určitě přijde. Však mu nic neuteče. :)

19. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

anickamalirka, taky jsem pro odklad, Pepíček nic nezmešká a do školy nastoupí zralejší.
    Už teď dělá díky tobě velké poroky a ty ho zase za ten rok dostaneš o kus dál.

Naposledy upraveno: 24/5/17
  20. jandule

jandule Vycházející hvězda fóra

Ahojky všem,tak jsem tu po delší odmlce,jen na okraj milé farmářky chtěla bych se zeptat při aktivaci řádku ve stonku jsem získala nějakou bednu s ptáky.... co to znamená a kde jaký ptáky najdu?? Jinak přeji všem Janičkám Jandulkám Janinkám vše nejlepší k dnešnímu svátku,hodně zdraví a hodně sil při farmaření

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.