ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

čarodějka007-ja se hlasim dobrovolne jako první,lebo jsem poslední dobou zmatena jak beruska,tak semnou mej prosim trpelivost:inlove:

2. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Čarodějko,jak na Hané pomalejší.Tak to jsem raděj nečetla;)Bydlím sice na rozhraní,ale my jsme tu holky rychlé jak vítr.Jen po té slivovici tiše vanem a pak už jen funíme.A jen tak mimochodem,úplně původně pocházím z Velkých Losin,tudíž máme něco společného.Někdy mám pocit,že Boblig na mě zapoměl...:)
    No zítra to bude vzrůšo,tolik akcí, do toho horko,nervozita stoupá.....o_OU nás je sucho jak na Sahaře,dnes se mi prášilo od sekačky.
    A s tím žraním toho nechte,už teď jsem nervózní jak pes,protože už druhý den jsem neměla sladké.Doma jsem to ještě neřekla pro případ,že to neklapne,ale držím dietu:(Dá se umřít na nedostatek cukru????:p

3. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

bubák1960 já pocházím z úplného jihu a s Velkými Losinami nemám nic společného - ono mezi čarodějnicí a čarodějkou je trochu rozdíl ;)
    Jo a bacha...hypoglykemie je stav, který může znamenat bezprostřední ohrožení života - tak s tou dietou opatrně :p. Mimochodem existuje i dieta XL, která je založena na tom, že se k rychlejšímu metabolismu musíš prožrat

4. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Chichi, to zkouším pořád xD Rychlejšího mám lecos, ale ten metabolismus je zabržděnej pořád. Ale nevadí, já to nevzdám ;)

Tak, jdu vypucovat kompa a zítra mě od něj nikdo nedostane xD Papa

A byli jste si dneska pro ořech, jo ? Já lezu i několikrát denně kontrolovat, zda je skutečně otevřenej xD

Naposledy upraveno: 11/6/15
  5. Baroland

Baroland Ikona fóra

Tak to prrr ,Hanáci nésó pomaléší,my sme ROZVÁŽNĚJŠÍ. Že su pomaléší než ostatní děti to o sobě píšu já.

6. danda-vnovis

danda-vnovis Global Team Leader Team Farmerama CZ & SK

A my co nejsme z Moravy, tomu nerozumíme :D my děláme do včel a do medu
    :p

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tu pálenku máme taky 70%. Ředíme ji na 40, ale v zásobě máme pár lahvinek, když potřebujeme někoho rychle odrovnat. Jen to víno se nám nedaří - tedy daří, ale jšeště v životě jsme ho nevylisovali.

8. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Alkahalici ...xDxD
    Ještě se tady na stará kolena zkazím. Já, takové dobře vychované děvče, nepiju ,
    musím tady odolávat nástrahám . Ještě mi doma zákáží chodit na forum .
    Radši půjdu spát.
    Pár příkladů , proč se nemá chlastat , pak to takhle dopadá...

Tak se tedy mějte, dobře se vyspěte a ráno nalaďte na akcičky a nezapomeňte na
    přísun živin a podporu nervové soustavy.

Dobrou noc ...[​IMG]

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Dobré ráno milým závislákům, prošla jsem si nové zprávička, napsala receptík na rohlíčky od Anduličky, vypadají úžasně a určitě i tak výborně chutnají. Budeme muset vyzkoušet. Z akcí se mi hlava točí, snad to RT nezaskočí a vše se rozjede, jen ať to frčí!!! Slunko se dere z mráčků, po dešti z nočních obláčků a krásný den začíná. Přeji všem dobrou náladu a pohodu před nastávajícím víkendem. Užijme si ho v plné parádě!!!;););)

10. Natali1465

Natali1465 Veterán fóra

Hezký den vám všem přeji...

Aničkamalířka - ta varianta rohlíků se škvarkami mne zaujala - to se do původního receptu pouze zamíchají škvarky? Pokud ano mohla bych to zkusit, moje drahá polovička se po škvarkovém pečivu může utlouct a co bych neudělala pro klid domova;)

Čarodějko - no ač z Moravy slivovici nemusím a teď už ani nesmím, ale pokud to jenom trošku jde kapkou vínka nepohrdnu :)

bubák1960 - na nedostatek cukru se snad ani umřít nedá, ne? Tedy alespoň já mám pro tyhle případy doma pečlivě uschovanou tabulku čokolády;)

No a nevím jak vy, ale já RT držím palce a pevně věřím tomu, že když to tak pěkně na nás vymysleli tak to mají i perfektně zmáknuté...nakonec příjemně překvapit nás přeci mohou kdykoliv :cry:

11. čarodějka007

Natali1465 tvoje víra ve schopnosti RT je půvabná , omlouvá tě to, že jsi tu modík-kuřátko :). Po zkušenostech z poslední doby bych to nazvala nezdravým optimismem....my budeme rádi, když bude údržba trvat jen předem naplánovanou dobu a pak se hra rozjede 8)

12. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Krásné slunečné ráno z Plzně,nezapomněli jste na děsivku ?

13. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Tak holky a kluci,taky neglgám první ligu,ale slivivici pálíme každý rok,protože pan manžel má pocit,že to patří ke koloritu života na vsi.je to dobrá komodita ve výměnném obchodu.Já tak občas bílé vínko v přiměřeném množství.
    Natali,jasně kdyby šlo o kolaps z nedostatku sladkého tak mám zašitou čokoládu na vaření.V nouzi nejvyšší,čokoláda na vaření nejbližší....:)
    Teď odjíždím expresem do Šumperka tak tu nezlobte a chovejte se mravně....

14. nezmarka.cz

nezmarka.cz Velvyslanec fóra

Ahoj Johnny,
    děsivka? Já se děsím toho, co bude po 14.00 :cry:

15. čarodějka007

nezmarka.cz no co asi bude - to co vždycky....údržba bude trvat déle, než je oznámeno, pak se sice rozjede, ale budou potíže, jednak ze strany RT a jednak i ze strany hráčů, kteří si po údržbě nevyčistí FP a nesmáznou historii. Protože nikdo z nás netuší, co všechno kluci a holky v rámci údržby provedou, je lepší po údržbě pročistit a restartovat ....

Pokud se jim nepodaří jednotlivé akce namixovat do sebe, nějak to dopadne....já se začnu divit, až na mne místo krtků budou jukat ptakopysci a a ve slevě za floreny půjdou koupit stromy z TS xDxD

16. babioli

babioli Stará škola

Ahoj všem a hezký sluneční den. Já ač narozena na severní Moravě, pak 40 let jsem bydlela v Praze a teď 3 roky na Českolipsku, tak krom bílého vína jiný alkohol nepiji. To si raději upeču Aničky rohlíky,. Mějte se moc hezky a přeji hodně štěstí při O+D. Ola

17. Alča1946

Alča1946 Zelenáč fóra

Ve středu večer mi klekl PC. Ve čtvrtek ráno jsem ho nesla do opravy u nás, měli dovolenou. Ve městě by to trvalo skoro týden. Bez farmy nemohu být tak dlouho. Zašla jsem do Aceru a koupila si nový. Tak co závisláci? Kdo je největší? Přeci já zdraví Alča1946

18. mituli

mituli Polobůh fóra

Ač jsme chudi horale,slivovici muzu,samozrejme s tim Moravaci delaj obštrukce,ale me chutna.Zrovna premyslim jestli si nedam malinko vychladit nez to vsechno vypukne--lepsi bejt snitek angelizn ,nez puknout vzteky ,ze mi neco nejde, tak budu cekat co se bude dit:eek:

19. Baroland

Baroland Ikona fóra

Jóó trnky só trnky,ale já měl vždy raději tu ohnivó vodu z vypálených malin. Aspoň do doby, než jsem trubkama prohnal pomeranče.Pak zkusil i pomeranč/mandarinka a od těch dob je mě slivovice ukradená.Navíc se to dá použít nejen "na tvrdo",do kokteilů,různého bowle,ale i polévat při grilování,restování,a do buchet.

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Alča1946: Nelepší jsem já, protože jsem si taky musela koupit noťas - a vyhrála jsem k němu foťák!xD No a dneska ráno jdu do pošty - a tam na mně čekal exekuční příkaz! Tak jsem dostala infarkt, než jsem zjistila, že se má právnička z vedra překlepla a poslala mi cízí.....
    Baro, víš, co je taky moc dobrý?Když máš ve špajzu staré kompoty a marmošky. Tak to když vypálíš, tak jenom zíráš. Má to jednu malou vadu - nikdy to netrefíš stejně dvakrát za sebou.

Naposledy upraveno: 12/6/15
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.