ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezký večer vespolek,
    jdu se na vás podívat až večer, přes den jsem si odběhla do Klodska(Pl). Myslela jsem si, že se vrátím dříve, ale všude opravují silnice,
    je spousta neoznačených objížděk a tak jsem bloudila po českých silnicích, několikrát jsem se taky ztratila, ale na konec jsem dorazila
    na chalupu a jsem ráda, že jsem doma.
    anickamalirka - budeš mí úsměv, jako filmová hvězda - vydrž a je prima, že všechno dobře dopadlo s mobilem
    pechfógl - to máš asi už letní Vánoce
    Mějte krásný večer a já jdu odpočívat, pa,pa

2. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Přeji všem hezkou dobrou noc:p;):inlove:

3. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Jsem docela ráda ,že se konečně skončil den,od rána kolotoč,ale hodně splněných
    úkolů,což mě těší :).
    Přátelé přeji Vám hezký večer a krásné sny,pá,pá

4. medved222

medved222 Komisař fóra

Zdravím ponocující sovy,
    evainfo, gratuluji k postupíku a ta tvoje zvířátka jsou vždycky úžasná.
    anickamalirka, je vidět, že se hodným lidem občas dějí i hezké věci a nedivím se těm slzičkám, vždyť ty Pepčovi výrobky jsou moc pěkné.
    Dnes máme za sebou první vystoupení, bylo to moc pěkné a zítra máme repete (máme opět službu, ale nevadí mi to, těším se). Zahrady musí počkat do soboty, nebude-li pršet. Tak nakonec taky krmíme psiska, jde to pomalu, protože věčně nejsme doma, ale ke stonku snad dolezeme.
    Přeji dobrou noc a klidné sny.

5. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné a pohodové dobré ráno přeji:pGratulka všem oslavencům a všem postupujícím;)

6. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Jsem tu dlouho nebyla a koukám Pezt už má dvoustovku Tééda. A koukám další mu šlapou na paty viď marcipánko Takže posílám velikou gratulaci všem šikovným farmářům. Akce jde docela dobře na to, že nemám tolik času kolik bych chtěla. Možná ten stonek dostanu o hodně dříve než v jiných akcích a za to musím poděkovat svým sousedům, kteří posílají padátka o 106, zatím co já na ně pěkně hulím. Vždy prolítnu farmou a když to chcípnu tak si vzpomenu, že jsem neposlala dárečky. Slibuji, že se zkusím polepšit.

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dobré ráno, den bude zase jako vymalovaný. Dojdu pro rohlíky, dnes půjdu sama, vnučka jela s rodiči k zubaři, K obědu bude smažený hermelín s tatarkou a brusinkami, přijde vnuk a ten ho miluje, budeme po obědě opakovat češtinu , v pondělí dělá ústní maturitu. Ještě než přijde tak půjdu na zahradu postříkat plevel, včera odpoledne jsem byla hlídat vnučku a potom jsme šly na zahradu, tak jsem to nestříkala. Přeji pohodový den a nezapomínejte krmit naše čtyřnohé kamarády, oni se nám odvděčí.;););)

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dobré ráno:)
    Jdu vám napsat ranní zážitek s Nikolasem -kocour-. Podařilo se mi rozbít jeho misku,přišel domů vyhládlej po prolítané noci a hrnul se ke granulím, u talíře se zarazil, nevěřícně si mě změřil pohledem, všechny granule rozházel po zemi a snažil se je zahrabat do podlahy, u toho vřeštěl jako kdybych jej chtěla otrávit nebo zapíchnout:mad:Až na třetí pokus vzal za vděk podšálkem z kunštátské keramiky, milostivě trošku užral a usnul:sleepy: Samozřejmě se mnou nemluví. Nedostane nic, dokud si neposbírá i to co rozházel.:pVen jej nepustím, šel by se nažrat za kamarádem k sousedovi,ten má misku venku na terase.;)-kocour, ne soused--.-

9. Dobré cokoliv,
    dasa1143
    xD dost jsem se nasmála a hlavou mi běží: " Zlatíčka zlatí retrívři" :D těm je jedno z čeho papají, hlavně když je toho hodně a často

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Krucipüsk, já snad přestanu hrát v práci :p Jdu si sklidit tu modrou hrůzu a zjistím, že jsem sice všechny rostlinky pohnojila, ale zalila jen dvě plochy, ta třetí bude až za třičtvrtě hodiny... Chjo...

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Můj pejsánek chodí od pondělka do školky a je to dost velká sranda. Já ho táhnu do jeho školky a cestou potkávám zoufalé manželky, které stáhnou své děti do dětské školky, která je hned naproti. Vzpírají se všichni stejně. A dnmeska na mně sociálka poslala kontrolu, jestli ještě furt dřepím na vozíčku a nechodím náhodou běhat maratóny do Stromovky. To vše kvůli čtyřem stovkám na mobilitu. Maj tak starosti, co?

12. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

K tomu není co dodat, sociálka si asi musela udělat do výkazu puntík-bude konec měsíce- a navíc za 400 se přeci pěkně rozjedeš:p;)
    Kocour mi zdrhnul, když jsem otevřela dveře-bez mrknutí oka, potichoučku a hladnej, dobře mu tak:sleepy:

13. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké odpoledne,
    po obědě jsem si šla lehnout na lehátko před chalupu, usnula jsem tam a teď tady sedím červená, jako rajče.
    Krásně jsem se připálila a přemýšlím, jak to napravit, asi to bude chtít větší množství tekutin.
    Přečetla jsem si, co nás na farmě od zítřka čeká a těším se na to. Tyhle akce mě baví.
    Vždycky pošlu všechny žluté stáje vlakem pryč a ony se mi zase vrací na kole štěstí a pod.
    Jo, jo, sociálka vždycky ví, kam má přijít. Doufám, že ti ty 400 Kč nesebrali, jako mojí matce.
    Chtěli vidět, jestli si zaleje čaj, protože se jí klepaly ruce. Položila si hrnek na stůl a zalila.
    Už ale neviděli, že se nenapije, protože půl tekutiny vyleje.

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

"Napatli" se zakysanou smetanou nebo bílým jogurtem nebo kyselým mlíkem nebo tvarohem nebo pantenolem nebo něčím podobným:p;)

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný večer, v 17,30 jsme skončili s vnukem s opakováním, čeština byla dobrá, tomu jsem rozuměla, ale potom ty různé hřídele, motory, brzdy, zdrže a vzorce ...tak to mi nic neříkalo. Zítra odpoledne budeme pokračovat a v sobotu odpoledne to dotáhneme do konce. Člověk se může vzdělávat stále. S plevelem jsem dopoledne zatočila. Když vnuk odešel , šla jsem s vnučkou na písek, zalily jsme zahradu a pak jsem šla na zprávy. Konečně jsem se dočetla, co nás od zítřka čeká a nemine. Nová zvířátka bych chtěla, ale balíčky kupovat nebudu, koupím pár chlívků a uvidíme. Dráčka jsem dostala nyní při O/D, díky milé Y_N_O a berušky jsem si vyměnila při O/D, ani ty se mi nepovedly získat z vláčků. Tak vidíte, jaké mám štěstíčko, ale přeci to zkusím. Pohodový večer.;););)

16. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

eviku ten číčour je úžasný :D:D
    Tak nás čeká pěknej frmolec na farmičce,jak já si toho krokouše přeji :p a konečně vláček odveze
    přebytky a lišta si trošku oddýchne,pod tím náporem chlívků ;).

Posílám velikou gratulaci k postupům,mým sousedům
    hubabuba1968, alexandrakerulova a dzipak
    Krásný večer , pá,pá

17. -pechfógl-

evik, jogurt je dobrej a kdyby to nepomáhalo, tak normální prasečí sádýlko.

18. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky závisláci,:)přeji krásné a pohodové sluníčkem zalité páteční ranko;), pro mně bohužel pracovní:oops:Jinak velká gratulka všem oslavencům a všem postupujícím a v akci hlavně hodně padátek , hlavně těm kteří je potřebují:)

19. anajavonuj

anajavonuj Magnát fóra

Evik - moje zkusenost je vodka nebo slivovice. Pozor, ne do sebe, ale na spáleniny.
    Dasa - koukám, že máš stejně mazaného a rozmazleného kocoura, jako mám já.
    hezký slunečný den všem hráčům

20. -pechfógl-

Jaký mycí pfrostředek mám použít na pesana? Sousedi si stěžují, že páchne. On sice chodí plavat do Vltavy, ale to k vůni chanelu nijak nepomůže. Jeden veterinář tvrdil, že JAR klidně postačí, ale do toho se mi nějak nechce. A použít lidskej šampon - to je otázka.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.