ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Já jsem se ráno vrátila od mladých a když jsem šla dávat králíkům čekalo mě veliké překvápko.
    Moje morčenka Zuzka porodila pět nádherných morčátek,páni,jsem myslela,že mě šálí zrak :).
    JÁji na Tvůj podpísek se dokážu koukat jak zhypnotizovaná,nádhera ;).
    Přátelé užijte si krásný sobotní večer,pá,pá
    mamčí - Zdeničko , robin a můj soused jakrt ,
    posílám Vám velikou gratulku k postupům.

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký večer všem :) dnes byla pěkná průtrž, ale je už tepleji a to je dobře.
    Už se těším na další týden, že bude víc volna ... trochu na kola a trochu
    lenošení :p no co se dá ve městě jiného dělat, aby se člověk příjemně protáhl.
    Do vzducholodi jsem trochu nahlédla, ale žádný šikovný úlovek se nezdařil.
    Jsou tady hezké dvojskoky a velká gratulka šikulkám :p
    Přeji všem pěkný zbytek víkendu, ať se daří v akcích, hezké výměny,
    dasa1143 ať se Ondrášek rychle vykurýruje .... přítel od dcery je taky Ondra
    a říkáme mu Ondrínek ... se vždy jako kaboní, ale líbí se mu to xD

Mějte krásný večer a hezkou dobrou noc.

páni ... to vážně jedete xD

a vyjímečná gratulace :inlove:

Naposledy upraveno: 13/5/17
  3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrý pozdní večer.
    Gratuluji všem ke všemu, co se jim povedlo, nějak mi to už nemyslí, protože jsem od rána prolézala vzducholoď. Pochopila jsem konečně Quasimoda, že chtěl na lidi lít olovo a vrhat kamení... :p Škoda, že na síti to nemůžu realizovat, spousta "nabídek" by si to zasloužila... Když zadám, co hledám, je to fajn - je nebo není. Ale když chci najít "něco," tak je to přes tři stovky stránek a ještě rolovat... proč nejde ty nabídky udělat fullscreen? Je to zdržovačka, poté nuda, následně nechuť cokoliv hledat... Ale dohledala jsem, co jsem pro někoho potřebovala. Alespoň něco. Zbytek až zítra, až na to zase budu mít pevné nervy :)
    Dobrou s kobrou. Kdo ještě čutáte, jako já, tak ať to dohrajem do finále :)
    Jdu si dodívat Into the Badlands a chrnět, za chvíli mi bude vrčet u hlavy budík do práce...

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ondrínek: Tak to vyzkouším. Mám synovečka (210 cm), kterého oslovuji Ondišu (Po vzoru Milošu, Lubošu atd.) -on zuří a neoriginálně mi říká Magdišu). Ta jeho výška mi vadí, protože mně fakt ponižuje, když si někde pokojně stojím a nade mnou je jeho loket.xD

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné nedělní dopoledne. kerryhill, velká gratulace k paterčatům, ať se jim daří. Všem děkuji za krásné gratulace k postupům. Včera lilo celé odpoledne, letos poprvé se naplnily 200litrové sudy a některé i přetékaly. Je pěkně namoknuto, ráno jsem pro mlhu neviděla ani na konec zahrady, ale postupně se to začíná protrhávat a sluníčko se snaží vykouknout, tak snad bude pěkný den a grilovačka se vydaří. Až odpoledne přijdou vnuci, tak mi pomohou vynést ven velké květiny a snad již nepřijdou mrazíky. Vyzvedněte si dáreček ke Dni matek...jarní věnec.Užijte si pěkný den a pohromy ať nás minou.;););)

6. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Jéjda,holky děkuji za gratulky,malí se mají čile k světu,dneska už okusují travku.Chtěla jsem je vyfotit,
    ale jak už to bývá,tududutup a mobil hlásí,vybito.
    Přeji Vám krásnou neděli,plnou sluníčka,pá,pá

7. děvčata farmářky dostáváte mne do rozpaků :) já jsem Astridce dokonce ani nezadávala žádné konkrétní požadavky na podpis, ale s výsledkem překonala veškerá má očekávání.
    jaNaj - příležitostně ti to pocintané triko pošlu k vyprání, :) a pechfóglinko, ano, občas by se i urolog divil ;) :)
    kerryhill i tvůj podpis se Astridce povedl, ovečky-kadeřnice jsou moc hezké.

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný večer všem, odpoledne se přihnal déšť a s přestávkami prší až do teď. Tak jsme museli grilovat doma, protože maso již bylo naložené, ale i tak jsme si udělali pěkné odpoledne, přišly všechny tři dcery a vnuci i vnučka, tak nám bylo fajn, nasmáli jsme se a ani nám to špatné počasí nevadilo. Zasadím na noc, jdu do bublinek a potom do pelíšku. Popřeji dobrou noc a sladké sny.:):):)

9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný vstup do dalšího týdne. U nás je také mokro, včera lilo jako z konve. Ráno byla mlha, že by se dala krájet, ale postupně se rozplynula a už začíná svítit sluníčko. Vnučka šla dnes s rodiči se přihlásit do školky, tak jsem na ni zvědavá, co mi potom bude vyprávět. Půjdu poslat pohled vnoučkovi, jel na týden do školy v přírodě do Jizerských hor.Marcipánka74, velká gratulace ke 174. faremnímu postupu. Půjdu uklidit zimní zahradu, přezimující kytičky jsou již venku a osadím ještě venkovní mísy a doufám, že mrazíky již nedorazí. Přeji pohodový den plný sluníčka. ;););)

11. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné a pohodové pondělní dopoledne přeji:p

12. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

13. -pechfógl-

Flexka a spol: Co mám dělat, když mi kočka vytrvale ožírá africké fialky a náduť? Kočičí trávu, kozlík i ten třetí kočičí speciál (momentálně tomu nemůžu přijít na jméno) mám, ale ty jsou jí u ponožek.

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Dnes mám taky takový ciťák a proto jsem dala srdcové video
    (děti)
    pro mě moc hezké a sto bodou :inlove:

Hezký dníček přeji :p a vždy, když sem jdu po delší (pracovní) absenci,
    čekám několik stránek čtení
    ... no kde všichni jstéé? xD

V tuto chvilku je na foru 265 farmářů a čeká se na nové ofi,
    ale u závisláčků se snad nic nového nepřihodilo ... nová kůzlátka,
    další mňamky a receptíky, nové trapásky, hezké trumfy v OD ,
    výsledky v akci, a spousta jiných a jiných věcí do pokecu :p

Tak vám napíši pecku, která mě vážně rozhodila ... v dobrém.
    Přišla mi zpráva na mobil .. něco jako:
    " Děkuji já i rodina za pomoc v MHD, v nemocnici mi dali vaše číslo.
    Mám menší, ale trvalé následky po havárii a zřídka mívám kolapsy.
    Je to už delší dobu, ale díky Vaší pomoci mě zjistili další problém a s ním
    velice úspěšnou a nenáročnou léčbu a s ní jsem téměř zdravý člověk.
    Jsem student a pokud chcete osobní poděkování, budu rád. JF"

Je to už vážně dlouho, sem tady psala o klukovi který odpadl v šalině
    a dva mladí mě pomohli ho posadit a zavolat záchranku.
    Nečekala jsem, že mu špitál dá můj kontakt, když jsem tam
    vypisovala a jsem z toho vážně na měkko, či na hniličku :p
    Neodepsala sem a nechala si jen ty hezké pocity :inlove:

Pechfogl ... sem se nasmála, že kočka ti ožírá "africké fialky" ... neznám je, ale že mi
    "Tutan CHámon II" (starý a škaredý leguán) ožírá právě čerstvě koupenou umělou zeleň do terárka,
    která stála několik stovek mě vážně vytáčí :cry: a když mu po cestě z nákupu trhám jeho
    "milované mlíčí" si ho nechá až na večer, kdy je už zaschlé. Sem kvůli němu koupila šplíchačku
    na kvítka a kropením této mňamky šplíchám schválně studenou vodu i na něho a jeho
    vztekání mi dělá vážně velkou radost xD Ještě kdysi se po mě ohnal půlmetrovým ocasem
    a několik dní jsem si mazala obličej "krycí tyčinkou" aby nebyla vidět ta krvavá čmouha.
    Je to vážně mazel xD ... mě má moc rád :p

Jeden postupek tu přece jenom je a já si mohla hrát ;)

Krásný den všem, pohodičku a teď se spustil hrozný slejvák .... hezky se na to kouká a láká to se natáhnout a já neodmítnu xD

15. duna.duna1

duna.duna1 Velmistr fóra

Evainfo, ten pribeh s tym mladikom si pamatam, ked si ho pisala. Ta sms Ta musela naozaj potesit a krasne prekvapit. Naozaj sa oplati robit dobre skutky :inlove:. Pekny den este prajem.

16. -pechfógl-

No, kdyby mně někdo poděkoval, tak ho snad adoptuju - a do konce života se z toho nevzpamatuju. Takoví lidi jsou dneska ohrožený druh.

Africká fialka vypadá takhle. A kočka, co ji ožírá, snad jsem raději měla napsat okusuje, jinak si představuju tu naši Boženku, jak bere do tlapiček můj rum a zalejvá jím to moje rostlinné ubožátko. Jo - a to třetí, co ta mrcha nežere, je šanta kočičí.
    Moje druhá fauna, tedy faun, byl dneska porpvé ve psí školce -chodí s ním na procházky, protože se mnou toho moc neužije. Teď je vyřízenej, vypil kýbl vody a iodebral se ke spánku do mé postele. Když mu oznámím, že se podává večeře, jenom loupne okem.

17. flexka

flexka Hrabě fóra

Pechfóglinko, africká fialka by měla být neškodná, leč ne úplně vhodná xD.

Pro kočku i leguána já doporučuju Calisii repens (je ještě nějaká Calisia pro lidi, prý léčivá, tak jak rodové, tak druhové jméno je potřeba uvádět při pátrání). Jestli ji budou konzumovat, to už je druhá věc, v reklamách vždycky bývá doporučuje 9 koček (leguánů) z 10 a vím já, jestli jsou mezi těma 9, nebo protestují? :eek: Já ji chtěla pro morčata, leč v květinářství sice znají i obchodní název (to by byla reklama, tak když tak holoubky, holky), jenže nemají v nabídce. Možná bazary, nějaké flórové speciálky, vím já? Chovatelé? Má se to dobře rozrůstat a řízkovat... no třeba jednou ulovím a pak pošlu kousek v krabičce.

18. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný podvečer :)
    Nová akce? Bez komentáře. Už to tu bylo řečeno a řeknu to znova. Chtělo by to nějaký dník volna - anebo takovou akci, kdy se dají dopěstovat zásoby :p
    evainfo - chameleón se mi líbí, ten by asi mojí alergii nevadil. Ale dá se s ním mazlit? :D
    -pechfógl- utahat hafíka k bezvědomí, jo? Styď se xD - anebo ne, nechej utahat a budeš mít doma klid :D
    Joooo, JÁjinko, triko pošli. Čas od času ten pračkový nesmysl pustím, tak to tam přihodím :D

19. cassandravega

cassandravega Perspektivní autor

Dobrý večer vespolek :)
    -pechfógl- africkou fialku máš tedy móóc pěknou ani se číče nedivím, že jí chodí oždibovat. Má první goldenka milovala pampelišky.
    Po pořadovém cvičení na cvičáku stačilo si sednout do trávy pod stromy (samozřejmě na jaře) a v okruhu dvou metrů je spásla. Nechápu co jí na nich chutnalo, jsou hořké, ale dlabala je opravdu s chutí. Juniorova černá kočka jim doma zlikvidovala veškeré pokojové květiny. Co nesežrala, to rozhrabala. Takže ožižlané fialky bych brala jako... inu nutné zlo.

20. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

evainfo, tak to já bych odepsala, třeba něco jen ve smyslu, že si musíme pomáhat. Aby si chlapec nemyslel, že mu v nemocnici dali špatný kontakt. To není o tom, že bys chtěla to poděkování, to je o tom, že přišlo... Když se neozveš, třeba se děkovat odnaučí, protože si řekne, že to nemá smysl...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.