ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné odpoledne všem milým závislákům. Dopoledne přiiel zahradník ostříhat živé ploty a zlikvidovat některé keře, které již nebyly pěkné, nyní si budu moci dopřát trochu radosti a zasázet si tam, co budu chtít. Už se na to těším. Před chvílí se zastavila dcera, tak jsme si vypily v klídku kávičku a domluvily se na neděli na grilování, když máme ten den matek, tak si uděláme pěkné odpoledne. Pokud někdo něco potřebujete, pošlete holoubka. Pohodové odpoledne. ;););)

2. jana563

jana563 Dozorce fóra

Lienky jsou myslím berušky.Nejsou kanadské,ale asijské

3. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

Jeej, zabudla som na rozdiely medzi češtinou a slovenčinou - to robí tá závislosť, ale dobre ste si poradili a ja vďaka veľkodušnosti hráčky jana563 už tiee potvorky môžem chovať nielen v okenných rámoch, ale aj na farme. Veľká vďaka, teším sa ako malé dieťa - ako málo stačí ku šťastiu xD

4. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

anickamalirka - takový škody, ten koláč vypadal skvěle. To je mi líto. Ale jestli neskončil přímo na podlaze, klidně bych ho zdlábla. A můžu se zeptat v kolik tak chodíš spát, že už jsi v 5 ráno na nohou? já ani nevím že tahle hodina ráno existuje. 8)

pechfógl - ten zasmolenej seznam pro O&D máš určitě hned pod nákupním seznamem vedle počítače jako minule ;)

5. Ahoj vvanilka
    připomínám, že nabídky a poptávky pro akci Obchoduj a daruj je možno uvádět pouze ve vlákně (klik)-> "Výměna a zasílání dárků"
    Děkuji.

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte všichni, už jsem trošku klidnější, Ondrášek-vnuk- má po operaci dnes kolem poledne, v koleni mu vyrostla nějaká špičatá kůstka a musela ven,jinak hrozilo vnitřní vykrvácení-kdyby se nějak blbě bouchnul, krev by mu tekla někam do svalu- byl za ním v Brně syn s exsnachou ale už tam nebyl doktor,který jej operoval, operace prý proběhla standartně, tak to snad bude dobré:)

Gratuluji všem ke všemu a přeji dobrou klidnou noc;)

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Ahojky a hezký pozdní večer :) tak já na novou akci (O+D) ani ještě nedorazila
    ... v práci fofr celý den a na net nebyl čas o_O.
    Zítra zkusím nakouknout do vzducholodi :p jestli se podaří.
    Anickamalirka když byl synátor ještě u mě doma, se mi taky občas něco nepodařilo ... ale hlavně když chutná :D mu bylo jedno, jestli je každá buchta jiná ... co jsem napekla, tak doslova sežral xD to tvoje by schlamstnul jedna radost.
    dasa1143 držím pěstíky a foukám na bebe ... vnouček bude určitě v pohodě.

*JÁ* máš úžasný podpisek ... hezky se na to kouká a krásně to uklidňuje :p ...
    Mějte se fajn, lezu do pelíšku, kouknout na talenty a tak dobrou noc [​IMG]

8. vvanilka

vvanilka Mistr fóra

ospravedlňujem sa, zabudla som na disciplínu, keď som sa šla požalovať starej bande-

9. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

dasa1143: A pak se divíš, že jsi trošku nervózní. Ale neboj, děti mají úžasnou regenerační schopnost. A připrav se a to, že vás nějaký ten den bude brouček trošku citově vydírat.

10. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný večer,
    taky jsem tady někomu slíbila vrrr co lítá vzduchem, že to dořešíme jestli mám k mání zrovna chybějící. Ozvěte se holoubkem kdo to byl, mám pracovní víkend a není čas dohledávat.
    *JÁ* bože, na ten tvůj podpis se nemůžu vynadívat...

11. Ahoj janaj
    Děkuji za pochvalu, ale veškerá chvála ohledně mého podpisu patří pouze a jedině Astridce. Pravdou je, že podpis mi "šila" doslova a do písmene na míru :D

12. janaj

janaj Velvyslanec fóra

JÁji, já vím. Ta holka je prostě borec :inlove: Taky nevím kde na toho mýho křepčícího ježka narazila xD

13. janaj
    rozhodně JE borka :D tvůj tančící ježek mi způsobil drobné obtíže, ;) odneslo to tričko a klávesnice a půl hrnku čaje :)

14. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Klidnou sobotěnku Vám všem z mlhavých Beskyd. Jsem na chatě a trochu zlobí net. Pilně čtu toto vlákno,ale psát o práci kolem chaty po zimě je nošením dříví do lesa. Z fotbalu už mám stonek, teď vyzobat ještě nějaké odměny. Podařilo se mi zase postoupit na farmě do 113, na baha 350. Velká gratulka všem pilným famářkám a farmářům.

15. janaj

janaj Velvyslanec fóra

JÁjinko, ale já za to nemůžu, to ten malovaný ježek xD
    (já živej jsem z obliga :D)

16. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

robin2151, velká gratulace ke 113. faremnímu postupu a ke polokulatému 350. na Baha. Přeji pohodové sobotní odpoledne. Nějak nestíhám, jsem pořád unavená. Dopoledne jsem byla ještě něco koupit na zítřejší grilování, udělám krtkův dort, ten mají vnuci rádi a taky za něj byl bodík navíc, abychom mohli koupit v Bille Žrasoně . Dnes se běží u nás běžecký závod, část města je uzavřená, nejezdí trolejbusy, jenom autobusy. Dala jsem se do praní, ale ven to nepůjde asi dát, chvílemi trochu poprchává. Včera večer byla pořádná ,letos první bouřka. Pěkně napršelo, ráno byla mlha, ale nyní je polojasno. Dnes se mi podařilo na Baha poskočit do 353. a na farmě do 123. Je to takové pěkné číslo. Popřeji vám všem krásné májové odpoledne a pohodičku.;););)

18. medved222

medved222 Komisař fóra

Přeji hezké odpoledne,
    děvčata, robin a mamča, gratuluji k dvojpostupům.
    Já mám dnes den D. Nevím, jestli mám brečet nebo si nafackovat, asi to druhé. Včera jsem byla šťastná jako blecha, protože se mi podařilo získat k mým 2 chudáčkům JC další 2, obětovala jsem své jediné růžové výrobny, hůlky a koberce. Dnes jsem dorazila ze zahrady těsně před polednem a šla jsem rychle nahlédnout na nabídky a v tom fofru a sháňce po JC mi nějak přeskočily ty strany a já jsem jednoho toho JC vyměnila za dekorku a ještě bídnou. Že jsem si je, já hlava dutá, nedala včera hned na pole. No, tentokrát už dalšího nezískám, ale třeba se mi podaří při šlechtění, co bude, zase nějakou výrobnu zbudovat. Jo a taky jsem dnes provedla postřik plevele a přišla bouřka a pěkně to opláchla. Tak snad už mám dnes smůlu vybranou. Raději ani nebudu vycházet, dnes jsou u nás závody, Cyklorapl, tak aby mě někdo ještě nenabral na řidítka. Přeji všem úspěšné výměny a dávejte pozor, ať nedopadnete jako já.

19. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Právě jsem chtěla napsat, že u nás neprší,
    ale uslyšela jsem podivné zvuky na střešním okně a už leje.
    Ale je teplo, tak to nevadí.

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

JÁ: Jsi šťastná žena, že jenom tričko. Já, když se řehtám, jdu až do loužiček. A kvůli astridce už mnohokrát.....xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.