ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, sluníčko svítí. Včera bylo odpoledne ošklivo, docela zima, děti byly chvíli na zahradě, ale brzy se vrátily. Byli tady Jiříkovi synové s rodinami, užili jsme si pěkné odpoledne s bublinkami a když potom odejdou , tak najednou vidím, jak je tu prázdno, když jsem tu sama. Vnuci z mojí strany jsou už velcí, někteří už dospělí a když přijdou, tak je to něco jiného. Děti jsou radost.Marcelko, Tvůj nový podpísek je nádherný, puberťák se sluchátkama a ovečka kadeřnice...no prostě to Astridka pěkně vymyslela. Moje milá sousedka lacrima - Jaruška pracuje, nedávno postoupila a co se týče Vikýška...tak toho jsme už dlouho neviděli. Snad se daří dobře. Četla jsem, že i pajaable- Evička postoupila, velká gratulace moc na ni vzpomínám a doufám, že je už v pořádku a třeba zase někdy mezi nás zavítá. Chybí tu. Dnes přijede bráška se švagrovou, jdeme na masáž, kterou jsme dostali od Ježíška, tak si uděláme pěkný den. Začátek akce nestihnu, ale já to potom doženu. Pěkný den a nesklízet. ;););)

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásné ránko přeji
    všem skvělým farmářům.

marcipánko si dávám kafčo a při koukání na tvé mňamky [​IMG]
    jsem se vážně přejedla :D by mě nevadilo se tak přecpávat každý den.

[​IMG] Krásné nové podpisky u marcipánky a mojí
    sousedky kerryhill .. ty ovečky jsou neskutečné xD

[​IMG] Lídi - markétko moc děkuji za krásný obrázek a hlavně ti přeji
    hezkou cestu do Řecka za sluníčkem ... tam budeš nějak dlouho né? :D
    Jen tiše závidím ... snad
    se ti podaří za námi nakouknout ;)

A taky děkujííí všem za milé gratulky :p

Pohodový den, pracujícím ať to utíká a snad se mi podaří začít akcičku včas.

3. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Čauky a hezké ráno přeji:)Jinak info pro : medved222 - kometak96 - žije, svítí zeleně až nahoru:DAsi nemá čas aby se zastavil na forum na pokec;)

Naposledy upraveno: 9/5/17
  4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný večer, se začátkem jsem měla malý skluz, začala jsem někdy před 17, ale do večera bude rozpěstováno a pak se uvidí. Když dopoledne v předčasu bráška se švagrovou dorazili, zjistili, že doma zapomněli poukazy na masáž, tak se bráška otočil a jel pro ně. Přišli jsme o 15 minut později, tak naše masáž skončila o 5 minut dříve. Mají to tam hodně našlapané, ale bylo to příjemné. Dneska je venku pěkná zima, tak jsem už nikam ani nešla. Celý den bylo jenom 7 a pořád foukal docela studený vítr. Přeji pohodový večer a co nejvíce gólů do soupeřovy branky.;););)

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte trošičku jsem rozpěstovala koukla jsem se na vás-nás- a jdu po opravdu náročném dnu vypnout mozek-zjistila jsem, že mě všechno stresuje- dobrou noc:(

6. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásný večer přátelé,tak jsme stavěli ohradu pro ovečky za skoro vydatného sněžení,ani se tomu
    nechtělo věřit,ale holky se už pasou na šťavnaté travce a je jim celkem fuk zda sněží nebo né.
    Jsem tak vymrzlá,že se trošku pádím ohřát na hřiště ;).A když to nepomůže mám někde v špajzu
    zásobu slivovičky ;).
    pá,pá

7. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Přeji všem krásnou, dobrou noc.:)

8. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj závisláci, hezký večer
    přeji vám zítra dobré trefy do balonu.
    Nezapomeťe skočit v 15 hod. na hřbitov. Já tam za váma večer přijdu, dříve to nestihnu
    Klidnou noc a krásné sny

9. evainfo

Ahoj ahoj :) jsem přišla po práci a taky po sklizni akčních rostlinek
    nakouknout a je tu prázdno :oops: Já vím, vím ... taky mi to už zívá ...
    to vypadá, že chci něco říct a nic xD
    Tak přeji všem hezkou noc
    a pěkné sníčky. Ráno si u kafča půjdeme kopnout :p¨

Jéé ... eviku moc hezký a děkuji ... každou další opičku beru do rodiny :p
    P.S. ... nevím jak vás, ale mě ten avatar stále zlobí. Si tam dám opičku s mašlí a když zapnu počítač tak tam je zase ten starý (opička s kloboukem). Se to samo nějak přepne, či co :D

Naposledy upraveno: 9/5/17
  10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný den, dnes ráno u nás -2, šedivák, zatím to na sluníčko moc nevypadá. evainfo, velká gratulace ke 142. faremnímu postupu. Něco je napěstováno, tak to půjdu zkusit na hřiště. A děvčata v 15 na hřbitově, dnes je májový úplněk, tak ať nám něco neuteče. Pohodový den všem závislákům a dobrou trefu na hřišti. ;););)

11. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné sluníčkové dopoledne přeji všem:p

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

marcipánka74 , velká gratulace ke 173. faremnímu postupu. Je vidět, že vám to v rodině pěně klape. lacrima-Jaruško, moje milá sousedko, velká gratulka ke 125. faremnímu postupu. Pěkné dopoledne, sluníčko se snaží na nás vykouknout, tak se mu to snad podaří.;););)

Naposledy upraveno: 10/5/17
  13. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Zdravím páni a dámové ,-) Dovolím si také zveřejnit jeden lvl "hopík".... ale že to trvalo.... no jo , kdybych se neflákal.... ,-)

14. Mahira72

Mahira72 Mistr fóra

Casey27tak tohle je fakt bomba [​IMG] co s těmi banánami děláš

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Casey27 - tý brďó - krásný :D Tož gratulace největší [​IMG] A teď už se můžeš vesele poflakovat [​IMG]

16. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěknou středu všem :)
    Casey27 budeš mě mít na svědomí - málem mi vypadly oči z důlků 400 level?? Tě pic xD

17. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Děkuji všem za ocenění ,-)

Mahira: Ono nebýt královny, tak těch banánů je tak akorát na chrám ,-) No bomba.... co vím, tak jsem stejně druhej a to zastávám jedno rčení... Lepší je být mrtvej jak druhej ,-)

skalara: Když mně to poflakování nejde.... už teď se na Baha nudím ,-) Třeba přidají další stovečku ,-)

janaj: To je na Baha... to zase takovej zázrak není... ještě dostanete pár řádků a půjde to samo ,-) Jo na Farmě mít 400, když je 200 lvl to by byl kousek ,-)

18. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    poslední dobou nějak nestíhám. Rodičovské povinnosti. Zápis do školky, rodičáky a dnes odpoledne přednáška o závislosti na internetu a mobilních zařízení. No myslím, že pro mě jako dělanéxD. Třeba mě zde po přednášce již neuvidíte (ha ha ha, to byla legrace mě se jen tak nezbavíte)xD.
    Zase koukám spousta šikovných farmářů postoupilo takže jim posílám velikou gratulku.
    Jo a naše kočička Bertina (původně to měl být kocour Bertík) má 5 koťátek, až bude volněji tak hodím foto.

19. evainfo

Krásný dník závisláčkům :) a protože mám volno, jsem si naplánovala
    mezi fotbálkem plno věcí ... nákup, oběd, drobný úklid, probrat skříň,
    probrat druhou skříň, probrat malé skříňky - osobní, zpevnit či přešít rifle do

práce a dokoukat rozdělané seriály.
    Takové nenáročné věci a by to hezky šlapalo až do večerky,
    jen se tu ukázalo plno gratulek a to mě baví ... tak sem tedy seznam
    denních věcí proškrtala a zůstal jen nákup (už hotový) oběd taky hotový :p
    a zůstaly nakonec jenom ty seriály plus fotbálek xD xD

Tak chci taky pogratulovat Casey to je vážně mazec ...

... a naší Lacrimce gratulka ... nám už napiš ;)

Taky naší kuchařince, i když mám větší spotřebu kapesníčků :p

Naposledy upraveno: 10/5/17
  20. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Jen tak si jeden odskočí ze hřbitova a nestačí se divit,málem mi vypadly kukadla
    téda Casey klobouk dolů,jsi frajer.....
    a také Lacrimka a marcipánka holky šikovné ,
    gratuluji k postupům .
    Hezký večer a klidnou noc,pá,pá

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.