ST: Důchodci závisláci

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Hrnkajda, Mar 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ahoj simissek
    **A taky, čím můžu mazat jizvu po operaci, aby se lépe hojila?** Rada lékaře z IKEM - jizvu po trojnásobném bypasu (je ale jedno po jaké operaci jizva je) mazat obyčejným čistým domácím vepřovým sádlem. Jizva nebude "tahat", kůže bude vláčná a rychle se zahojí. A hlavně letos neslunit - tu jizvu. ;)

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Prepperka, děkuji za radu. Opravdu , co se týče jizev je nejlepší vepřové sádlo a mazat několikrát za den. Jizva zůstane pružná a nepraská. A potom na sluníčko použít vysoký faktor třeba 50. Ani v Thajsku jsem si jizvu po operaci kyčle nespálila. Přeji pohodové odpoledne. ;););)

3. Bella74

Bella74 Vážený autor

Ahojky , tak dnes přijdu z práce a říkám si nemusím vařit, jdu si sednout k farmě , zašlechtím si....potom tak brouzdám na netu a koukám ořechový dort s kávovým krémem, a jak já to sladké nemusím, tak jsem dostala takovou chuť na něco s kávovým krémem, že jsem udělala takovou rychlovku, během 10 minut bylo hotovo, ořechová roláda s kávovým krémem,nahoru ganache poleva, která mi zbyla z víkendu , pro mě skoro 0 cukru, takže pouze chuť té kávy , jen jsem to zatočila musela jsem si uříznout xD a už mám zase vybráno :music:na nějaký ten pátek :inlove:, prostě maso je maso :DxD

Tak si užijte akci a šlechtění a pááá :inlove:

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak zákusky s kávovým krémem, nebo kávové čokolády...tak to také neodolám Nyní mi moc chutná kofila myslím si že je to laté a ta nemá chybu, jsou v ní kousky kávy. Hned jak ji koupím, tak ji sním. Prostě jsem na kávě ujetá, ale maso mám taky ráda.Pěkný večer, vezmu paralen a půjdu do pelíšku, nějak se to nelepší. ;););)

5. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak se tu prohnala pořádná bouře,teda u nás venku,ani jsem to nečekala.Měli jsme tu chlapa
    s pilou-konečně dorazil-a opět zasáhla moc zhůry.Ty nálety ale mají štěstí,vesele porostou dále,než
    se trošku to počasí umoudří :).
    Zdeničko a Ty se prosím šetři,vem sebou k postýlce pořádný hrníček s bylinko-čajíčkem a brzy ať si fit ;).
    marcipánko ta mlska vypadá nádherně,já už raději ani neklikám na ,,zobrazit roládku v plné velikosti ,,protože
    bych se mohla přistihnout že olizuji monitor.Že se při čtení novinek ze Závislákova občas směji nad příspěvky nahlas,
    už dědek chápe,ale nevím jak by se tvářil nad tím,co provádím s noťáskem po shlédnutí roládičky :D:p:D:p
    Krásný večer přátelé,pá,pá

6. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hezkou dobrou noc všem;)
    A ještě gratulka všem ke všemu8)

Jsem strašné unavená:eek:

7. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Marcipánko, tohle mi nedělej, já mám ráda všechno, kde je kafe,
    tak jsem si ho uvařila a našla jsem oplatky s kávovou náplní a ty jsem celé snědla.
    Ale ta roládka by byla lepší.
    Už je mi jasný, proč pezt tak rychle postupuje.

8. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) dobrý večer ... tady se opět peče a já jen tiše polykám sliny - po celodenní služebce v Praze jsem doma zhltla včerejší rohlík a jeden banán, ach jo, zítra musím něco dobrého nakoupit ...

a opět něco moudra, tentokrát od T. A. Edisona:
    Neselhal jsem 10 000x. Našel jsem 10 000 způsobů, které nefungují.

9. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

10. Bella74

Bella74 Vážený autor

Medvánek....tak proč jsi se nestavila na tu roládu :music:, když jsi byla v Praze ? ;)

11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

xD tak já se příště ozvu, až zase pojedu do Prahy ...

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký pozdní večer :) tak nějak začínám nestíhat, sem se teď pustila
    do toho nuceného šlechtění, hlavně kvůli sladkému řádku a co bych chtěla
    z té bedýnky za sladkost je ta "kávová roláda" kousek nade mnou xD :p
    by mi záviděli všichni farmářští sousedi, ale bych je určitě pozvala.

A co se týká vaření, tak u mě do masa můžete dát cokoli ... od zeleniny .. hříbků .. ovoce
    takže na co mám chuť, tak tam přidám. Vařím spíš volné víkendy, jinak rychlovky a
    kuchařku taky moc nekoukám.

Už taky zalézám do pelíšku, všem hezký zbytek večera a ještě gratulky :p

že by po těch dobrotách ....

13. tenista99

tenista99 Hrabě fóra

Ahoj tak jsem asi definitivně zpátky :) :D

14. medved222

medved222 Komisař fóra

Zdravím všechny,
    pezt a robin, gratuluji k postupům, pezt už brzy protrhne cílovou pásku. Bodejť by ne, když mu Bella připravuje takové palivo.
    Simissek, na vnuka jsme používali takový prostředek s minerálním olejem, který udusil i hnidy, jak psala Prepperka a fungoval dobře. Byl u toho i speciální hřebínek-všivák, kterým se to vyčesávalo, byl extrémně hustý a myslím, že se dostane koupit i samostatně.
    Jinak, co se týče vaření, musím vařit každý den a snažím se nějak skloubit nároky mých 3 strávníků. Babička je bezzubá, ale jí všechno, vnuk je jako podvyživený komár a tak se snažím vařit, co má rád, ale aby to bylo i zdravé a manžel má vždycky ke všemu připomínky, ale jí skoro vše. Podle receptů jen peču a ještě si to stejně upravuji. Vařím i peču ráda. Nejlepší strávník byl můj syn, ten mi pochválil úplně vše, hlavně, když toho bylo hodně. To jsem vždycky otevřela lednici a z toho, co bylo potřeba už spotřebovat, jsem něco vykouzlila a vždy s úspěchem.
    Akci už mám vlastně hotovou, protože jsem chtěla jen dekorku a ten nový strom. Kdo děláte celou, ať se vám daří.

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dobré ráno, u nás od rána prší, zatím drobněji , s obavou koukám na šedou oblohu, střecha je celá odkrytá, tak bych snad dala i na modlení, aby ten déšť nebyl moc prudký a brzy přestal. Dnes mají dovézt tašky a začít zakrývat. To v dešti nepůjde. Velká gratulace pro petz ke 195. faremnímu postupu. Začíná se mi spouštět rýma, tak se snad z toho začnu dostávat. Popřeji pěkný a pohodový den, okolo 9. přijede bráška, tak to bude zase u nás veselo, mladí dorazí v poledne na obídek a navečer půjdeme na oslavu narozenin dcery. Opatrujte se a páček shledáček...;););)

16. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné dobré ráno přeji;)

17. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Přeji všem klidný i když u nás deštivý den. Moc děkuji za krásné gratulky k postupu.

18. mituli

mituli Polobůh fóra

Taky přeji dobrý den, u nás hnus,celou noc pršelo.Moje čičinka Zuzanka má včera po kastraci(choudě)tak se tady plouží,nehamá,nebumbá,vyčítavě na mě kouká a já bulím jak je utrápená.Dědek tady kváká,že jsem to snad prodělala s ní.:oops:No doufám že ji bude brzy líp.Gratulka všem pilným farmářům,vlastně všem oslavencům:inlove:,tak se mějte jdu k té své čičince:oops:

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

mituli - neboj, ona se z toho otřepe. Však víš, jak to čičiny mají. Hlaďoučkuj ji, povídej si s ní a bude dobře. Hlavně aby pila a zbytek přijde rychle. Za pár dní už zase bude lítat jak vrtule ;)

20. mituli

mituli Polobůh fóra

skalarko-děkuji:inlove:,já vím jsem mamlas,ale bohužel to tak mám:oops:

Thread Status:
Not open for further replies.