ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Další Velkonoce jsou za námí a co teď

2. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No škoda že nejdou přeposlat...

:(

3. Bella74

Bella74 Vážený autor

Radku moje řeč :(

4. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky, dnes jen popřeji "Dobrou noc":p

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Hezký večer :) tak konečně doma,
    ještě zítra a potom bude pár dní volno.

Marcipánko ... to tu vzdávám a raději si koupila více kapesníčků ... no přece jenom by měla být klávesnice neoslintaná a ono to tady při čtení moc nejde xD ...
    Radku ... nakonec jsem usnula při počítání oveček, ale byli všechny čokoládové a sny hodně divoké xD ...

Anickomalirko ... gratuluji k prvním ručně operovaným zoubkům a mladý je na obrázku docela spokojený. Já mám první zoubek mého sluníčka stále schovaný v krabičce na prstýnek.
    Děkuji moc za hezké gratulace ;) a už se těším na další akcičku, protože vajíčka už dlouho nééé [​IMG] :D a jdu si dát kousek domácí tlačenky, kterou jsem lapla u brášky :p
    Markétko - Lídi ... jsi to hezky ukázala ... se vážně moc snažím a chci se natáhnout celá :D ale při 55-ti kilech to nějak moc nejde a nejde ... hmm

Všem krásný večer, hezké sníčky a kdo ještě bojuje, tak budu držet palečky ;)

6. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Jonsdorf-tak jsem se docela zasmála,bohužel neníxD A víš proč bohužel? No to mládí bych brala a tu tloušťku bych časem snad zvládla,
    vrásky?Na co máme plastickou chirurgii :));)
    S velikonoční soutěží jsem se dnes poprala,hotovo,ale Renzu nezvládám,ten jde mimo mě.Lákal by mě ten datel,ale bohužel:cry:moje pacičky a postřeh to neumí.:)

7. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Já bych mohla nabídnout taky pár přívěšků
    kdyby to šlo,

ale ještě musím popřát k postupům
    a ještě
    a dobrou noc.​

8. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

kerryhill - jednoznačně nejlepší gif xD Sice to vypadá jako zlomyslnost, ale nejspíš se domníval, že psík sedí na žížalce. A jak dělá, jako že nic, tak to je bomba xD

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Šmarjájózef, tady se zase mlaská :DxD
    Já se dneska necítila na žádné kulinářství, bo Atb nezabírají a cítím se jak rozšlápnutý kravinec :wuerg: , ale rodina chtěla jíst, tak nezbylo, než se odpotácet do kuchyně a vařit. A ptž tata včera koupil krásnou krkovičku, byla volba jasná - řízky alá Marčelína.
    Nacpali jsme se jak pašíci a ještě zbylo na zítra :D A po celém bytě to tak krásně voní :inlove:
    Příště už jen z krkovičky (žádný suchý řízky), bo je to prostě žraso :inlove:
    [​IMG] :p

10. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Zase jídlo? Tak si o něm necháme i zdát ;)xD

11. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) dobrou noc všem

12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné dobré ranko přeji;)

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, 1 stupeň, déšť se sněhem, ale nyní se to už trochu vybralo a přestalo pršet.marcipánka74, gratulka ke 168 faremnímu postupu a petz, gratulace ke 193. faremnímu postupu, je vidět, že vám to dobře klape. Počkáme, až bude trochu lépe a půjdeme na chvíli ven s vnučkou, včera jsme nikde nebyly, protože než se vystřídali koledníci a potom jsme šli na návštěvu a to byla jenom chvilka, co jsme byli venku. Popřeji pěkný den a uvidíme, co nás bude čekat v nové akci. ;););)

14. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Koukám, že svátky jara jste si pěkně užily. Napečeno, navařeno a vše snědeno. Mě zbyla na letošní velikonoce památka v podobě růžové kuchyňské desky. Synáček vylil červenou barvu. Tak teď doufám, že se to časem domyje.
    Všem rychlíkům posílám velikou gratulku.

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný podvečer, dnes byla venku zima, sníh se střídal s deštěm, kopečky jsou zasněžené, chvílemi svítilo sluníčko... no prostě aprílové počasí se vším všudy. Dopoledne jsme byly s vnučkou na procházce, tak jsme si to zakusily na vlastní kůži. Tak jsem si zkusila stájbolu, chtěla jsem dráčka, dostala jsem lasičku, ale i za tu jsem ráda. protože mám jednu a do úkolů jsou potřebné. Nedalo mi to a zkusila jsem to ještě jednou a byl to krtek, ale ty mám, tak už to zkoušet nebudu. Pokud se do toho pustíte, tak vám přeji ať máte více štěstíčka. Pohodový večer. ;););)

16. mituli

mituli Polobůh fóra

Krkonoše-10cm.sněhu:oops:zima-0st.>:(,vichr:wuerg:.Topíme jak v lednu(to bude účet za plyn),no hrůza počasí.Ještě že to na Velikonoční pondělí trochu ušlo.Jinak jak koukám tak se tu stále žere(papá)a jedno je hezčí než druhé.Někdo tu pekl pečivo-mohu recept ? Jelikož je hnusně tak se nudím,tak bych snad ty houstičky zkusila:p.Má tu někdo prosím zkušenost s uřvanou kočkou?jde na ni jaro a kastraci má až na konci dubna(je mi jí líto).Hezký večer ,trochu půstu po svátcích:inlove:,a hezkou dobrou

17. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

krakoramaja,já když jsem viděla tu vyčůranou vránu,tak jsem řvala smíchy :D.
    skalarko a já jsem chtěla tento týden držet malou dietu a teď mi nasazuješ brouka do hlavy,který
    pomalu vrtá,asi se zblázním,já na ty nádhery dostala takou chuzítra vyšlu dědka pro tu krkovičku,
    a dopadnu jako ta kočanda z obrázku od Evičky ;).
    Dneska jsem natahala za pomocí dědka zpátky do garáže všechny kytičky aby chuděry nezmrzly a mě nepiclo.
    Máme je všude, musíme překračovat jako čápi.Jinak sněží,zřejmně se za zimou ještě dveře nezavřely.
    mituli,to je marné,ona se jednou vyřve,my to řešili tím,že jsme ji zavřeli ve stáji,jinak bychom se nevyspali :D.
    Hezký večer,gratulka postoupivším,já se ukládám do postýlky a pouštím telku...
    pá,pá

18. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

mituli, kerryhill, já jsem na "jižní Moravě" a není o moc líp. Jen ten sníh má být v průběhu týdne, dnes ještě jenom pršelo. Ale kapky kilovky... a zimáááá. Ještě že jsem neodnesla zimní bundy do čistírny, protože pod jarní by se mi vešla vesta, ale bez svetru. Tak bych asi na té půlkilometrové trase od zastávky do práce zůstala vpůli cesty zmrzlá a čekala na zubaté sluníčko, jestli mne rozpustí :)

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Děvčata, ta zima je všude, doma je teplíčko, pustila jsem topení naplno, za chvíli sklidím a přestěhuji se do pelíšku. Přeji všem dobrou noc a ráno, kdo jde do akce....ráno nesklízet.;););)

20. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

mituli - u nás dnes taky sněžilo a kroupilo, ale všechno to hned zase tálo, takže teď jen mokro. Ale hnusnej ledovej vítr tu fičí taky. Je mi při takovémhle počasí vždycky líto pouťařů, co k nám jednou do roka přijedou na velikonoce. Dnes už byli samozřejmě pryč, ale ono celé velikonoce nebylo počasí nic moc a oni to určitě musí na tržbách hodně poznat. A ono ani minulý rok nebyly pěkné velikonoce a letos snad bylo ještě chladněji.
    No a mrouskající se kočce (a tím i pánečkům) pomůže jen nějaký kocour švihák. :inlove:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.