ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Karlovarské rohlíky kupuji každou sobotu-malá dědina- jsou na rozdíl od normálních rohlíků sladší a je v nich víc tuku ,vydrží jedlé v pohodě do další soboty.Loupáček je prostě pořád stejný,"máslové" těsto nahoře lesklý, tmavý, pomakovaný:)

Ahojte, všechny zdravím a gratuluji ke všemu jako vždycky8)
    Dnes jsem našla Nikovi-kocour- sedm klíštat´, tři veliké napité a čtyři malinké lezecí, v neděli jsem mu aplikovala ampulku od veterináře, která má působit 5 měsíců.:mad:Určitě ji ještě někdy koupím:(:(

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

V naší lokalitě byly loupáčky sladké i slané. Ty lesklé sladké byly trošku vánočkovité, ty slané tukové, ty byly......
    Kartu jsem nenašla, ale vypátrám ji, kdyby za mořem byla! Já ty prachy prostě chci!
    burds, já ten les nechtěla podpálit, on to chtěl sám, jinak si to nedokážu vysvětlit.
    dasa1143: Jestli jsi ten sajrajt aplikovala v neděli, ještě nemusí působit, chvilku to trvá, než se dostane do oběhu. Tak ho zatím pardonuj.

3. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Děvčata ,to mi nedělejte prosím,samé dobrůtky a fotečky s mňamkama ,až mě popadl ukrutný hlad :p
    nezbývá nic jiného než učinit nájezd na ledničku :D.
    Já jsem taky z té nové akcičky pafo_O,nějak mi to mozeček ještě nepobral,ale pěstuji,jako správný Závislák.
    Gratulka postoupivším a hezký večer,pá

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

-pechtfogl- já ty klíštata budu tolerovat ještě tři týdny, než přijede vnučka, potom budu zlá na sebe, veterináře i kocoura:mad:

Hezký zbytek večera přeji všem závisláčkům:p;)

5. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Krásný vlahý podvečer, milí závisláci,
    i přes to, že je venku nádherně, sedím u farmy a pěstuji, až se ze mě kouří,
    dopoledne jsem byla aktivní a to proto, abych mohla odpoledne sedět u farmy.
    Akce mě baví, i když už mám u Hamouna dluh 1100 diamantů a to jsem ještě nezačala, pořád rozpěstovávám.
    Děkuji vám všem za gratulace k postupu
    evainfo - díky za krásné přáníčko.
    Marcipánka, bábovka krásná a ty rohlíčky, ty musí být úžasné

6. Medvánek

Medvánek Ikona fóra

;) hezký večer všem ... nějak mi to v poslední době moc nevychází, ale snažím se alespoň něco přečíst ... ať se všem daří akce a samozřejmě také doma a v práci ať je vše v pořádku

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

To dneska bylo docela fajn ... leháro, něco navařit do práce
    a pracovní víkend, tam čekám docela divočinu :D

Ahojky všem ... páni, křupavé loupáčky :inlove: (zakázané ovoce) a bábovečka :D si je pěkně rozmazluješ, no snad pezt právě nečte xD... a dříve sem loupáčky baštila na snídani k "Florianu", který by měl být bezlepkový a hlavně bez Éček ... no někdy chutná jinak ale dost nasytí. Teda mít vedle své práce pekárru, nebo marcipánku xD tak vážně nevím, nevím ... :p

8. lott_lott

lott_lott Stará škola

Po farmě se mi poflakuje podivné individum a naskakují mi mínusové body či co, nejvyšší čas přečíst si info k nové akci :)
    Hezký večer!

9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

-pechfógl- já prachy chci taky. Ale kartu mám v peněžence, tak dobrý - teda doufám xD Jen bude horší kolik tam bude xD
    evainfo boží zvířátka, jako vždycky. :inlove:

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer, start jsem stihla, ale potom přišly dcery s vnučkou a vše zůstalo až teď na večer. rozpěstuji , dám něco na noc a ráno budu pokračovat. Musím do trhu pro sadbu salátu a kedlubnů. Zítra by tam paní měla být. Popřeji dobrou noc a sladké snění.;););)

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrý večer, právě jsem zjistila, že když použiju před odchodem z práce na pole SH, nesmím se po cestě mezi nákupním centrem a bydlištěm zastavit na Základně, jak se říká naší místní putyce. Všichni připojení na wifi (řešili politiku, tak aby měli čím argumentovat) a můj Puffin už nestíhal signál, blikalo to statečně, sklidit ani zaset se nedalo, SH je v odpisu :p Co už, na noc mám stejně zaseto, s vodou a hnojem, sklizeň někdy kolem jedné... to stejně ještě budu vzhůru, takže ač je mi líto SH, vlastně se nic neděje. Děje, mohla jsem vyzkoušet první skořápkový souboj, fňuk 8)
    evik 1016, ty jsi takový malinký bazilišek ;) ale obrázek velmi povedený :)

12. lott_lott

lott_lott Stará škola

Asi mi něco uniklo, nakoupila jsem na trhu, peníze se odečetly a zboží nikde :wuerg:

13. medved222

medved222 Komisař fóra

Přeji pěkný večer,
    tak máme dalšího dvoustovkaře. Bagíra F200, gratuluji k tomu úžasnému číslu.
    evainfo, každý den se těším na tvůj příspěvek, co tam bude zase za zvířátko.
    Bella, to už se nedivím, že pezt jede jako drak, po takovém kvalitním palivu musí mít pořádnou energii.
    Včera jme byli s manželem u nového zubaře, zoubek mi udělal dokonalý, hlavně, aby dobře držel. No a máme objednané každý další 4 návštěvy, to nám asi nebude ani důchod stačit, pokud to tak půjde dál. Ale hlavně, když nebudou zuby bolet a budou pořádně udělané.
    Akci jsem rozjela, ale moc špatně to padá. Jinak bez placení družstvo-levá lišta, mlýn-modrá budka.

14. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

[​IMG] Bagíra veliká gratulka ke 200 tak teď už můžeš jen lenošit;)

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Y_n_O ten obrázek je jen pro zlehčení situace, kterou dobře znám z vlastní zkušenosti

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Na druhé straně - musíš mít doma šťastnýho chlapa.;)

17. Jituna

Jituna Velmistr fóra

Krásné dopoledne moji milí,
    musím se s vámi podělit o úžasnou esemesku, která mi právě přišla, věřím, že vám to zlepší den xD
    Vzala jsem si na dnešek volno z práce, abych se mohla věnovat své budoucí domácnosti, vyhnala všechny do práce a do škol a sedla na chvilku k farmičce. V tom mi přijde zpráva od muže, říkám si, copak mi můj milý chce, když zpráva začíná tak pěkně "Je krásně" :inlove: a pokračuje "nechce se ti umýt okna?" xD To je romantika, co? Perlička na tom všem ještě je, že jsem to ještě říkala, když jsem je vyháněla: "Je hezky, budu umývat okna." Ale tak myslím, že to máme všichni (všechny) stejně, co? :p

18. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Jitunko,máš pravdu, stejně a všude,teda snad se nepletu.Moje drahá polovička mi ke všemu včera
    koupila dokonce vysavač na okýnka s otázkou ,,a kdy se konečně těch oken chytneš...?:D
    Krásný slunečný den přeji a běžím do zahrady ;).

Naposledy upraveno: 31/3/17
  19. Beznoska

Beznoska Velmistr fóra

Jituna to jsi ještě dopadla dobře. Já to znám tak že manžel chodí a manželce opakuje,je krásný den dneska a ona co to pořád meleš? A on:no říkala si že se jednoho krásného dne sebereš a potáhneš do ..... :))

20. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Ha kerryhill - to práskla. Postup na farmě do 98. Když jsem viděla to číslo co mě teď čeká tak na mě šli mdloby s takovou tu 100 letos nestihnu, a na víc jsem dnes o rok starší ouvej.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.