ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné dobré ráno, -1, ale odpoledne má být 20. Vyrážím do města, musím ještě jednou do pojišťovny a také se zastavím na trhu. Až se vrátím , umyji další okna a potom mne už bude čekat jenom zimní zahrada, ale zítra je také den. Včera večer jsem na Baha poskočila do 347. Zatím se mravenci ještě neobjevili, ale budu si skaara.v pamatovat Tvůj návod, jak na ně. Dobrý. Přeji pohodový den plný sluníčka. ;););)

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

mravenci: Mně ovšem zajímá i to, jak naložit se zbytkem té vodky. Abych náhodou nezakopla o větvičku.....xD

3. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

pechfógl - očekávala jsem tvůj dotaz xDxDxD
    Tak naložit se zbytkem té vodky můžeš dle svého uvážení, ale odstraň větvičku...;)xD

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Krásné ranko, slunce svítí,
    asi se půjdu poohlédnout po Praze, už mám zase zaječí úmysly, ale abych nešla jen tak,
    skalara.v, jdu koupit vodku, kdyby se náhodou mravenci objevili, abych byla připravená
    Mějte hezký den

5. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky všem;)Přeji krásné a slunečné a hlavně i teploučké úterní odpoldene:p

6. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Slunečné odpoledne přátelé,tak já jsem dneska byla opět na výletu.Mladí jeli do Námestova,tak jsem se nenápadně
    vplížila do auta :D,šup a už se jelo.Cestou jsem ještě koupila kytičku,pro bratrance,který se utopil v Oravské
    přehradě,před několika málo léty.A viděla jsem mé milované Tatry,byť jen zdaleka, z okýnka vozidla.
    skalarko,moc fajn návod :D:D,mravenci už okupují dva dny kuchyňskou linku,žijou prostě s námi a vedle nás.
    Nijak neubližují,jen nesmím zapomenout dávat sladké jinam.Když si usmyslí,že si dají houfně sjezd,beru do ruky
    postřik,který není nijak škodlivý v domácnosti (tak to píšou,věřit musím,že jo) kytičkám a jiné zvěři a prostě
    jim to schůzkování malinko překazím.;)
    Běžím si udělat kafátko,chytla jsem děsnou žízeň a chci dodržovat ten režim pitný.
    Tak zatím pá

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Hezký večer, vás jdu pozdravit ;)
    ... konečně doma a přijde trošku volna.
    Skalárlko recept na mravence je supr xD že já ho neznala ještě dřív,
    když jsem bydlela v pohraničí na Slovensku ... to byl s nimi věčný boj a lezli snad všude.
    Při jejich likvidování je malá Áďulka bránila a mlela stále svoje:
    "Polámal se mlavenecek, ví to celá obola ... " jsme se hodně nasmáli :p
    Kdo zvládl akci gratulka a kdo ne, nebuďte smutní a jestli chybí růžové mňauky,
    klidně napište ... mi jedny stačí. Jdu ještě naložit maso na zítra a
    přeji pohodičku u televize, či jinde ;) no ještě gratulka pro mamču.

8. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásný pozdní večer :)
    jak bych to řekla.. hmm... dobřéé vyložím karty na stůl :))

jarní horečka mě nepustila :D pomóc :D
    včera jsem dorazila obývák, omyla všechno sklo, vypucovala a vyleštila :)
    a dnes mi do rukou přišla kuchyňská linka :))
    mmch mám jen pět metrů dlouhou :)))
    horní část z 80% uklizena, umyta, vše vyleštěno :)))
    úplně vlevo mám lékárnu (raději po ruce a na očích, děti jsou stále ještě malé, na to, abych ji měla někde jinde)
    2/3 léků a sirupů bylo prošlých, uff uff, mno tak letěly a zítra se vezou do lékárny :))
    přeci jen všude píšííí, nepoužité léčivo vraťte :)))
    a pak už to šlo jako po másle,
    naštěstí mám supr prostředek jako z reklamy
    potřete mastný nános na horní části linky koncentrátem, podotýkám vařím na plynu, což je od elektriky trošku jinačejší mastnota :D
    a po dvaceti vteřinách setřete a ono se to leskne,
    to je snad jediný
    výrobek co fakt funguje a reklamu jsem na něj neviděla.
    (popř. holoubkem prozradím značku ;))

stihla jsem od neděle vyprat pět praček :))
    takže až skončím s úklidem, vrhnu se na žehlení,
    přeci jen ten týden co jsem doma s Pepčou nepromrhám válením, že? :D

zítra plánuji dorazit linku, lednici, podlahy
    pozítří předsíň a tu hromadu nakřečkovaných věcí na skříni v krabicích :D
    a pátek, pátek si asi budu žehlit :))

Dobrou noc a chraňte se od jarních amoků a záchvatových iluzí :D:D

9. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Andulí, co takhle, že čeho je moc, je toho příliš? :inlove:

10. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

anickamalirka,zatím se statečně bráním,:Dnejen prací je člověk živ;) [​IMG] [​IMG]
    Tak jsem na ten přípravek projela internet a recenze od uživatelů,samá chvála:)

Naposledy upraveno: 28/3/17
  11. anickamalirka

:)))))
    no je to skoro tři roky, co jsem měla podobný záchvat, to když manžel s dětmi a tchýní odjeli do Španělska a já zůstala sama doma s Pepčou a tchánem s aritmií (původně měl jet on, ale na poslední chvíli odcestoval můj muž jako náhradník, když tatík skončil v nemocnici)
    tenkrát jsem vymalovala celý byt, roztřídila všechny hračky, přerovnala skříně a uklidila tak, že i kdyby přijel zájezd tchýní z celé republiky, tak by si mohly čaj o páté vypít na zemi :D
    od té doby se to jen udržovalo, sem tam něco probralo a hlavně se zase spouta věcí nakupila, a nechci skončit jako babí, co se teď stěhuje po pětašedesáti letech a nikdy nic nevyhodila :))

ano to je výmluva, prostě si chci užít ten týden, než mi to zase zaneřádí děcka .))))

12. Y_n_O

Sem to už psala. Andulí... jsi jasný důkaz, že emzáci jsou mezi námi... :inlove:

13. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Já bych náhodou chtěla taky realizovat jarní úklid !
    My máme doma jenom jarní vši !
    Už zase !!!
    On začátku školního roku potřetí... se z toho fakt zblázním... Holky mají obě dlouhé vlasy, tu horší jsem probírala 4 hodiny ! S přestávkama.... děs a běs... už aby chodily na vysokou
    -.-

14. Y_n_O

tydýtková, moje děvčata taky měly dlouhé vlasy, vešky byly ve vedlejší třídě a byly hned na mecha. Sice jen dvakrát, postupně. ;)Však ono to doroste a krátký sestřih prospívá vlasovým kořínkům 8)

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Andulííí, měla bys jít radši s námi na mravence ;)
    Já jsem dneska taky trochu uklízela, leč nuceně :wuerg: Přivezli jsme k nám bábí na pár dní, bo jim v DDčku malují. Takže jsem si namasírovala svou jedinou ruku, zahodila berli a jala se uklízet, prát, sušit, vařit....A teď nemůžu nejenom na ruku a nohu, ale ještě záda začaly protestovat....:wuerg:
    tydýtková - choudě :(

16. anickamalirka

mravence mám v noze :D od přílišného sezení u farmeramy :D D a posilnit jej ještě vodkou, no potěš koště, možná že bych hledala i cestu do postele :D a omylem usnula ve stoje opřená o zrovna vyleštěnou obývákovou stěnu :))))

Tydýtková, no zprávy typu : ve škole se objevily vši, jsem si přečetla už nesčetněkrát, naštěstí, musím to zaklepat, je děcka domů ještě nedonesly, zřejmě to bude tím, že sami jsou zvířátka a přirovnávat je k nejchutnějším a nejčistotnějším zvířátkům je kolikrát škoda, jako třeba včera když jsem objevila něco jiného nežli vešky, jen pokus do chemie :D :D :D ve skříni v igelitovém sáčku test na penicillin z makových koblih :D :D

17. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Teda Y_n_Očko, ty se s tím nemažeš :D

Na to nemám srdce, to bych jim neudělala, ale představa je to zábavná !
    Ta starší se konečně začíná o sebe starat jak vypadá (basket-basket-basket furt), takže bych jí trochu zabrzdila, a to bych byla sama proti sobě; ta mladší je princezna, ta by to neunesla.
    Navíc ta starší hydra má konce vlasů modrý, a to bylo drahý, sama si platila. To by mi to nedarovala.
    Přitom je to slušná škola, ale prostě se to tam furt mele, možná to je i z bazénů, holky chodí často plavat...

edit: Jó chemie, to máme taky - holky neholky - pokusy se dělat musí. A dost mně baví, jak vidí že šmejdím po pokojíčku a že bych mohla něco zahlídnout - a tak nenáááápadně - mažou ke koši - nenáááápadně u koše zjistí, že to jen tak vyhodit nepůjde - nenááápadně na záchod - pak se trochu uleví že už je to ufff pryč a pak nenáááápadně schovat neumytou krabičku někam pro další kolo zábavné hry...
    xD

18. Y_n_O

Pavlínko, jestli to byl pokus schovat svačinu, moje děti to zvládaly podobně, potom přišel na řadu mrazák... tam jsem to našla jen občas, když jsem hledala místo na větší nákup.
    Pruhovaná, taky ses nevymanila z dospěláckého diktátu, jak to tak čtu... Máš to složitější, já mám končetiny potřebné k úklidu funkční... ale naštěstí nikoho, kdo by kontroloval co je a není hotovo.

EDIT tydýtková: No taky a proč? Dlouhé vlasy, víc práce, víc bulviček; málo vlasů, přehled, a klid.

EDIT2 tydýtková: dokud dítě bydlí u mne, má smůlu. Je dobře, že se o sebe stará. Ale proč bys Ty riskovala vši, které Ti donese dítko? Já ne, mám tři vlasy pěti řadama, díky dětem; nic jsem jim neprominula ;)

Naposledy upraveno: 29/3/17
  19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Penicilin testuje moje dítěto dodnes :wuerg: Když mi po týdnu (někdy i po dvou) přiveze z práce dózy po svačinách a já je chci dát do myčky, vždy se zhluboka nadýchnu, pak dózu opatrně otevřu a současně rychle uskočím (bůhví, jak rychle se taková baktérie umí pohybovat o_O)

20. Y_n_O

Zeťák běžně nosí dózy i se zbytkama... někdy je podobná prodleva. Jenže on když to donese, tak to iniciativně otevře i s tím zbytkem ve dřezu a napustí vodu... jo, to je potom makačka na bednu. Zašpuntovat a vylít přes odpadové cedítko, snést smrad a vysypat do koše nebo odnést pomaloučku opatrně na WC, spláchnout a krmit potkany ve stokách...

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.