ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Taky nenašla... a to jsem tam byla lognutá přes sestřenici, která na fórum PL opravdu patří... :(

2. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Holky, třeba jen nemůže hrát a po čase se zase objeví.

3. Dobré ránko, kerryhill
    "ukecanou bábu" si do auta nepořizuj ;) určitě z ní nedostaneš, co vidíš v dálce a jaký že je to kopec. Ta je totiž dobrá akorát k tomu říct ti: "na kruhovém objezdu jeďte rovně" tuto hlášku považuji za naprostou špičku. :D

4. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré ránko závisláčci :))
    a začnu zhurta :))
    zabíjte mě :)))))
    včera byl tak krásný den až jsem z něho dostala, občas se vyskytující,
    "jarní" amok :)))
    manžel pomáhal stěhovat babí s dědou do Dédéčka
    a mě ruplo v hlavě a vrhla jsem se na jarní úklid.

Vypucovala jsem okna s kterými mi pomáhal Pepča,
    představte si tancujícího blázna na píšeň od Ewy,

s hadrem v ruce :))

Vygruntovala obývákovou stěnu, nánosy prachu, které se u nás vyskytují, by jeden řekl,
    že se rok neuklízelo, ale tím jak děcka věčně poskakují, lítají po bytě,
    skákají na trampolíně, tak prach, prach vážení u nás nepadá po drobných neviditelných smítečkách,
    ale po rovnou padne jako duchna plná husího peří :D

Ale co už, minulý víkend jsem ležela v papírech,
    tento pro změnu pucovala nanošenou keramiku od dcery za celý její produktivní život :))
    čili od školkových let, cca osmiletá výstava, zakončeno vytřením podlahy jsem padla za vlast do postele,
    kde jsem chtěla ještě převléknout cejchy.
    Nezbyla energie :))))​

Jenže jsem si již minulý týden blokla záda a včera večer jsem se už nemohla ani hnout :))
    sice se manžel pokusil o rozmasírování mé šíje,
    ani cviky na uvolnění zad nepomohly, a tak tu chodím jako bába před hrobem a sotva vydržím sedět :)))

že já se na to nevyprdla, raději bordýlek, než bloklá záda :)))
    navíc mě začalo bolet v krku, zřejmě z toho otevřeného okna :D a tance typu "uklízím ráda" :)))

v sobotu jsme oslavili mamčinu šedesátku,
    no co vám budu vyprávět,
    všichni jsme se děsně přejedli :))
    furt jsem řešila co dám té mé mamulence k takovému životnímu jubileu
    a nakonec jsem vytvořila jen tři viněty a nalepila na koupené vínko :))
    nic lepšího mě bohužel nenapadlo
    a zasypali jsme jí květinami ;)

hezký slunný den ;)

5. medved222

medved222 Komisař fóra

Přeji krásné ráno a u nás takové je,
    gratuluji k postupům evainfo F136, mamča F119 a Bagíra F199.
    anickamalirka, nejmilejší dárky jsou právě takové, jako ten tvůj, kdy je z nich vidět, jak na nás ten dárce myslel. Taky jsem měla minulý týden největší radost z dortíku, něco jako Marlenka, který jsem dostala od vnuka. Sám si navážil suroviny, sám si upatlal to těsto, dcera mu pak pomohla jen s dokončením. A ty se holka trochu šetři, víš, že je na tobě závislých hodně osob.
    Musím už konečně do zahrady, ale vůbec se mi nechce. Mám pylovou alergii, teče mi z očí, z nosu, kýchám, kašlu, ale nikdo to za mě neudělá. Tak si dám pilulku a vyrazím.

6. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ach jo...

Den se v růži skryl a z růže vůní hřál,tím jsi dlouho žil a kráse přísahal
    mám už v tváři smích, to léta můžou být
    s prázdnem slůvek tvých chci znova písní znít...

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Smrt je smrt, ale tohle bylo, snad, nějmilosrdnější, co ji mohlo potkat. Brečím, možná i sama nad sebou.

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné pondělní sluníčkové ráno do Závislákova. Smutná zpráva o odchodu Věry Špinarové, tento pěkný den tak trochu ruší. Ale takový je život a ten si nevybírá. bagíra77, gratulace ke 199. a teď už je to opravdu jen malý krůček k vysněné 200.Muzikál Bonnie and Clyde se nám líbil, procházka Prahou zalitou sluncem, ale také davy turistů, byla úžasná. Večer jsme byli všichni na večeři a krásná jarní neděle byla za námi.janaj, Tvůj tancující ježeček v podpísku, tak ten nemá chybu. Astridka je šikulka a svými podpísky nám dělá velikou radost. anickamalirka, Tvůj osobní dárek pro maminku je moc pěkný a úžasný nápad. Jiříkovi jsem k jeho šedesátce udělala také vinětu s naší fotografií z dovolené a potom jsme tuto lahvinku spolu vypili na mojí šedesátce. Sluníčko svítí, také musíme jít pro pečivo, vyzvednu vnučku a potom se zastavíme na hřišti. Odpoledne se dám do oken, vyčistím dneska první patro. Musím si také něco nechat na další dny, už jsem z toho vyrostla, že to musím zmáknout za jeden den. Práce nemá nožičky, tak neuteče a tak ji dodělám později. Přeji všem milým závislákům pěkný a pohodový den.;););)

9. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Přeji nám všem krásný slunečný den:)

Zkouším nacpat synovy věci do skříní:(horor, už aby bylo o týden víc, uvidíme jak to bude fungovat, snad se to soužití nějak usadí;)

Všem přeji takovou smrt v klidu ve spánku bez bolestí a ležení bezmocně v nemocnici-v lepším případě doma- a lituji všechny, kteří zůstanou a musí se s tím vyrovnat

10. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké slunečné poledne,
    Špinarčiny písničky patřily k mým oblíbeným, škoda že už nebudou další,
    ale odešla v klidu, bez dlouhého trápení a to jí moc přeji.
    No a na farmě, pezt už zase postoupil a my víme proč mu to tak jde.

11. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný den. Když jsem ráno slyšela v rádiu písničku, kterou tady už Radek prezentuje, ztuhla jsem a říkám si... je zle. Taky že jo. Slzy se zastavit nedají, a tak jen doufám, že za mnou nepřijde šéf. Asi by se mýmu ubrečenýmu obličeji divil. Všem postupům velká gratulka a večer si vás dočtu. Na mobilu jde fórum nějak ztuha.

12. mituli

mituli Polobůh fóra

Zbožňuju ji celej život.Věrka byla živel a ty písně.Moc jsem se těšila na její podzimní koncert,no všechno někdy končí-bohužel,byla dost mladá:oops::cry:

13. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný večer :)
    *JÁ* rovně??? Ajajaj :D
    anickamalirka jéžiši ty jsi nezmar ;) Zvolni holka :)

14. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásný a příjemný podvečer přeji:)Gratulka všem oslavencům a všem postupujícím:p

15. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

*JA* nekoupím,ale pokud ze sebe sype tak úžasné hlášky,jak píšeš,jsem moc zvědavá co by
    z ní vylezlo,z báby jedné ukecané :D:D:D,asi si půjčím od švagra,ať se za jízdy za volantem
    zasměju.
    Taky mi kápla slzička:cry:,pořád jsem doufala že se z toho nějak dostane, holka jedna z Ostravy,
    kdoví kde si pobrukuje teď,bude mi moc chybět,její hlas byl neskutečně krásný,pro mě přímo rebelský.
    Krásný večer popřeji a postoupivším gratulka,hezký večer,pá,pá

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Teď si doufám pobrukuje v té nové, pozitivně naladěné realitě, protože peklo si zažila už tady.
    Několikrát.
    Asi si pustím její zpívanou jízdenku z pořadu Ring volný, protože jinak zase budu bečet...

Naposledy upraveno: 27/3/17
  17. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Hezký večer přeji všem :)

Tuto zprávu jsem slyšela až ráno v práci a hodně mě to vzalo.
    Věrka patřila mezi mé oblíbené, byla veliký človíček a při jejím podání
    musel zjihnout snad i kámen, to jinak nešlo ....

Vlastně ani nevím co dál napsat,
    tak všem pohodový zbytek večera,
    anickomalírko jsi zase zaválela :p všem marodům ať už nic nebolí,
    a gratulace k novým postupům ;)

Mějte pěkný večer, jste skvělí a je fajn si po práci sem odskočit a trošku se před spaním odreagovat a se i zasmát :p

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

petz, gratulka ke 187. faremnímu postupu, dvoustovka už mává. Okna v prvním patře umytá, odpoledne jsme byly s vnučkou a s dcerou na zahradě, bylo moc pěkně, večer se zastavili Jiříkovi kluci, tak jsme chvíli poseděli a jsem zralá do pelíšku Jdu se naložit do bublinek a popřeji vám všem dobrou noc a sladké sny. ;););)

19. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Je to smutné, měla jsem Věru Špinarovou moc ráda :(

A tak něco pro odlehčení...
    Lov mravence
    Na lov mravence potřebujete: talířek, sůl, vodku, sklenici, kamínek, větvičku

Na talířek dejte špetku soli. Mravenec si v domnění, že jde o cukr, lízne. Jelikož po soli bývá žízeň, začne hledat vodu. V tu chvíli mu do cesty postavte sklenici s vodkou. Mravenec, vida vodu, se napije plnými doušky a po zjištění, že nepije vodu, se začne motat pryč. Jelikož je nametený, nevšimne si narafičené větvičky, zakopne a rozbije si hlavu o kámen.

20. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Já jsem to měla stejně jako Janaj.Přišla jsem ze skladu
    a slyšela zpívat Věrku
    a hned mě napadlo,že už není mezi námi.
    Je jí velká škoda - miluji její zpěv a písničky všechny.:oops:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.