ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. malinkami

malinkami Velmistr fóra

xDjanajko, ježek je fakt božíííí xDxDxD

ovšem čičí s myškou:inlove: od pechfóglové taky :p

2. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

evainfo, jééé,kde jsi na tu želvu posadila Kikinku?Že by se na mě ze psího nebíčka přijela podívat?[​IMG]

3. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Pěknej ježek .... to by byla ňamka :p

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ježka snad naposled jedl Turms Nesmrtelný - nepokoušej se ho napodobit.

5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Chvíli, vlastně pár hodin, jsem přemýšlela, jestli to sem napíšu. Ale jo...
    evainfo, líbí se mi moc gify, které sem dáváš.
    Ale... Mno, eskalovala by podrážděnost oné hráčky... Co takhle použít české slovo vynikal? To se nedá zaměnit za "podobně" znějící cizí, ale naprosto s jiným významem (eskaloval a exceloval je opravdu něco úplně jiného).

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hm ... přesně to, že by vynikal jsem napsat nechtěla :) protože šlo o Margziam by eskaloval - vystupňoval její zděšení, že nahý ježeček a ještě tancuje :D

8. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte závisláčci,krásné obrázky,krásné podpisy,krásné postupy8)
    Děláte mi chutě, chtěla bych mít všechno před sebou :) a uždibovat,stačilo by mi od všeho trošičku na maličký talířek.:p
    Přeji vám hezký večer;)

9. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Nedělní zdárek přeji :pa dnes opravdu jen popřeji "Dobrou noc";)

10. Y_n_O

evainfo: v Tvém podání eskaloval ježek a ne Margaziam. Náš jazyk má určitá pravidla. Tak, jak jsi to napsala Ty, to dávalo naprosto jiný význam (a pro mne to ani chvíli nemělo smysl). Příště piš pomaleji, než myslíš... Přepínám a končím.

11. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak já opět zaskočila až teď večer.Dneska jsme se s dědkem vypravili do Jeseníků,né že by to byl zrovna
    plán dne,ujet v neděli přes dvěstě kilometrů v jednu stranu jen tak,ale jeli jsme skouknout traktůrek.
    Počasíčko přálo,párkráte jsem jako navigátor totálně zklamala,ale vidět poprvé v životě zasněžený Praděd,
    to přeci stojí za to ;).
    Maminka je po operaci v úpné pohodičce,tlak by jsem jí mohla závidět i já a dneska zvládla i malou vycházku
    pod dozorem mé švagrové,která je jipu sestřičkou.
    Recepísek na tu jogurtovou mňamku je uložen v pc,a mě už nezbývá než popřát hezký zbytek večera.
    pá,pá

Naposledy upraveno: 26/3/17
  12. janaj

janaj Velvyslanec fóra

kerryhill do Jeseníků? Tak ne potom Praděd?

13. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Janaj,zde je názorný příklad jak jsem ze všeho dnes pomatená,asi si vemu příklad z Tvého
    ježečka a hodím navečer sexy taneček.A to jsem se i ptala dědka,cože je to tam v dáli za zasněžený kopec :D:D:D.
    no jo.....Ještěd....;)....opraveno....asi si opravdu koupím tu ukecanou bábu do auta,snad se dozvím od té navigátorky více,
    než sem zase napíšu :D.

14. Y_n_O

janaj: Evidentně je pořád zmožená z těch prášků, jak psala minule... 8) Ale když se to tak vezme kolem a kolem - na jedné hoře televizní vysílač, na druhé také televizní vysílač... nebudeme v té naší pidizemi troškařit... pohoří sem, pohoří tam... Všechno je to blízko. ;)

EDIT: jo, kup si navigaci a ztratíš se i ve vlastním městě :cry:

15. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Holky, v pohodě. Já jen, že ho mám za rohem a pokud vím, na Ještěd nám ho ještě nepřejmenovali :D

16. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

I pro pána,škoda vyhazovat prašulky za něco takového,myslím že dědkovi bohatě stačí,že mu při
    řízení kecám já,a i když mám v ruce mapu vždy jsme dojeli.;)
    Horší by to bylo,kdybych někam jela sama s tou ,,užvaněnou bábou,,.Já bych ji asi vyrazila zavřeným oknem
    do příkopu,za první zatáčkou,kdyby mě nedej bože navedla někam do .....však víte kam;).
    janaj já to vědět dříve,tak se sama sebe dovolím pozvat k Vám na kafíčko xD

17. Y_n_O

janaj: Já dávno názvy neřeším, ptám se, jak to vypadalo nebo co bylo blízko ;)

ovečková: mno, když si krajské město, jako je třeba Ostrava, neudělá "abgrejd" a navigace tě tři kilometry posílá nalevo do svodidel, je to bomba. Když to město znáš, můžeš být vysmátá, když fakt jedeš podle navigace někam, kde to neznáš a kde aktualizaci prošvihli a mají víceproudové silice, nové kruhové objezdy, je to švanda.

18. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Pechfógl..
    ...No nehraje určitě....Hanka byla moje dlouholetá sousedka..naposledy jsem si s ní psala koncem minulého roku..kdy čekala na operaci..a od té doby se už neozvala..Tak nevím..no v koutku duše doufám..že ji jen přestala farma bavit..

19. Y_n_O

Podívám se na polské fórum, tam psala častěji než k nám. Také doufám, že ji najdu. Zvláštní človíček, ne zlý. Jdu hledat...

20. Pachmina

Pachmina Komisař fóra

Hmm..já už to zkoušela..a nenašla..ale třeba jsem jen špatně koukala..

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.