ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No a tak tedy pro úplnost dodám že šlehačka je nejen pravá ale dokonce domácí tak že není šizená.
    A tím pádem úplně zdravá na rozdíl od kupovaných.
    Oproti tomu maso není pravá svíčková ale falešná svíčková i když také domácí, prošpikovaná jemně uzenou slaninou a ta je také domácí.
    Knedlíky kynutý je skoro domácí, pokud omluvíte že mimo mouky a zeleniny která je také domácí je vše ostatní koupené.
    A ještě dodám že svíčková bez brusinek je jako brusinka bez svíčkové!
    A proč jen tři knedlíky? Protože já knedlíky nemusím...
    I když jíst se má vše ale ne tuny..!

Pak se vám může stát:
    Že vylezete v plavkách na pláž a aktivisti Greenpeace vás začnou tlačit zpátky do moře.
    :D

A ještě abych nezapomněl:

Všem přeji krásné nedělní ráno a dobrou chuť k bohaté snídani.
    :inlove:

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Evainfo, velká gratulace ke 136. faremnímu postupu. Mně se včera večer podařilo poskočit do 119. levelu. Večer jsem v 9 zkapala, takže jsem z telky nic neviděla, tak ani nevím , zda jsem o něco přišla. Ráno šedívák, jasno, ale sluníčko zatím ještě nevstalo . Dnes odpoledne jedeme s dcerou, se švagrovou a se zeťáčkem na muzikál Bonnie and Clyde do Hudebního divadla v Karlíně. Dostala jsem ho k vánocům. Tak si uděláme pěkné odpoledne. Vnuci nechtěli jet, tak alespoň přijdou na večeři, až se vrátíme. Popřeji pěkný den a užijte si neděli podle svých představ.;););)

3. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásnou neděli :)
    Není nad to, špatně si spočítat plodiny (nebo špatně číst??) a potom rozpěstovávat na pohopolích, samozřejmě bez snězení podpůrných nesmyslů pro SH. Pomóóóóc :mad:xDxD

4. mituli

mituli Polobůh fóra

Krkonoše-zima ale jasno a svítí.Poslední dva dny rautu odbyté a teď mě čeká zasloužený odpočinek:music:teda až dám bydlení dokupy,po té zimě a uklídu letem mám do velikonoc co dělat.Pak už snad bude trochu teplo a alou skleník a zahrada.No a začnou jezdit školy v přírodě,soustřeďení a je to v kopru,uteče to jako voda a je tu zimaxD:D:oops:to jsou teda vyhlídky.Všem co postoupili velká gratulka a ostatním hezkou neděli pá

5. Bella74

Bella74 Vážený autor

Krásné dopoledne, já vám nesu snídani , dnes jsem vstala ve 4 ráno xD, no chtěla jsem v 5, ale měnil se čas, ale chtěla jsem aby to vychladlo až půjde Petr snídat :inlove:, to bylo překvápko , jogurtová bábovka, ale fakt výborná, dělala jsem jí poprvé a jinou už dělat nebudu , je krásně nadýchaná a hlavně není suchá ;), krásně vláčná , takže se to vyplatilo :music::inlove:

[​IMG] [​IMG]

Krásný zbytek dne , venku svítí sluníčko, v telce formule xD, takže u nás pohoda a může se jít vařit :music:xD

6. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Bella74 jůůů ta vypadá božsky. :inlove: Receptík by prosím nebyl?
    P.S. Já vím, že strejda Gúgl by mi nějakou našel, ale není nad osvědčené recepty ;)

7. Bella74

Bella74 Vážený autor

samozřejmě , že marcipánka dá receptík xD

Jogurtová bábovka :

200 g bílý jogurt
    1 ks vanilkový cukr
    200 g hladká mouka
    100 g olej
    200 g
    cukr krupice
    1 ks prášek do pečiva
    A 3 celé vejce .
    Vše smíchat peču na 180 cca 45 minut

Včera jsem si konečně koupila silikonovou formu, tak jsem jí aspoň vyzkoušela

8. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Holky co mi to děláte. Teď nevím co dřív, okusovat monitor a slintat, nebo hypnotizovat ježkaxD
    Také gratuluji k úžasným postupům.

9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Krásné nedělní dopoledne,
    nebo vlasně už poledne, milí závisláci
    marcipánka - bábovka je úžasná, ty by jsi se mohla tím pečením docela dobře živit
    janaj - ten tvůj jarní podpis je nádherný, memůžu se od něj odtrhnout

10. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Hodná marcipánka :D Děkujuuuu :)
    vavovi - Jsi mě pobavila tím hypnotizováním xD
    evik1016 - děkujuuu ale hlavně Astridce ;)

11. krakoramaja

krakoramaja Polobůh fóra

Bella74 - když vidím, jaké dobroty manželovi připravuješ, tak už se vůbec nedivím, že např. ve vlákně "jiné dotazy" stále v klidu a pohodě odpovídá dokola na jedno a to stejné. No jo, sladké je na nervy, jak říkávala moje babička.

janaj - ježek je bombový! Chudák Margziam, co ta by tomu asi říkala...

12. Bella74

Bella74 Vážený autor

krákoramaja, teď jsem se s chutí zasmála, jj je to pravda ;)

13. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

No snad, že ježeček si vzal na taneček trikoteček tělové barvy. Jinak by si musela vygooglit, kde to ústrojí ježek má, aby to bylo nemravné. Chudák margziam - bohužel byla první, co mě napadlo, když jsem ten podpis viděla.

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Hezkou neděli všem
    janaj ten ježeček v podpisku je bomba, paráda a fakt neskutečný xD se musím smát a taky chuť si s ním taky trsnout :D ...
    páni ... co čteníčko, to nápaditej podpisek a se vážně nedají stránky rychle přečíst, když u každého chvilku koukám :p
    Jogurtová bábovka od marcipánky ... mňamky ... cítím ten vanilkový cukřík :p a už je stáhnutá ... si možná udělám u někoho očko :p

Tak dneska oddechový den, i když je venku krásně se mi oproti včerejšku nikam nechce a čeká mě dlouhý pracovní týden.
    Děkuji za ty nápady knedlíků ... zkusím ty hrnkové bez mouky, máma dělávala klasické hrnkové a já to po ní přebrala, tak uvidím.
    Ani bábovka od cassandravega nevypadá špatně, vím že je toho na netu hodně a jsem něco zkusila, třeba knedle dělané přímo v mikrovlnce, ale se nepodařilo ... hm ... a to drhnutí xD
    Posunutím času se posunula i fazulka a já v té době letím do práce ... to bude chtít dvoudenní absenci, vydržet a nekliknout .. ty krátké jo o_O

Tak všem hezký a pohodový dník a moc děkuji za gratulace :)

15. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Margziam? Holky, osvětlete, nevím o co jde o_O
    evainfo ježíš, ta morčátka jsou bombovní. A jak jim šmakuje :D

16. evainfo

janaj ... bombovní je ten tvůj ježek ... si k němu představuji i hudbu xD ... Astridko velká poklona k tomuto nápadu ... to se fakt nedá nekoukat :p ...
    Margziam byla hráčka, které se naše zvířátka na farmě zdáli velice hambatě stvořené, či nakreslené a dávala to dost najevo ... tvůj ježeček by u ní vážně eskaloval xD ...

nedělní procházka

Naposledy upraveno: 26/3/17
  17. janaj

janaj Velvyslanec fóra

evainfo jéééé kde se takový povoz dá sehnat? Odpovídá mému dnešnímu tempu, taky jsem dnes jak želva :D
    Jooo kdyby byla i hudba, to by fakt byla pecka.
    A dík za vysvětlení, upadla bych v krutou nemilost xD

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Teda - ta želva je příšerně rychlá. Já bych ani nestihla naskočit.
    Margziam je, doufejme že stále, spoluháčka, hodná holka, jejíž názory ale vyvolaly úsměvné reakce.

19. evainfo

Jo jo to musím souhlasit a přesto že to někdy legračným způsobem přeháněla a viděla na zvířátkách jen to hanbaté, nikdy tu nikomu slovně neblížila ... no nešlo to, jí neoponovat a nepřipsat si k tomu svoje :D :p nevím, jestli ještě hraje, ale jsem o ní dlouho neslyšela.

20. janaj

janaj Velvyslanec fóra

evainfo Teď jsem na diskuzii našla
    Sestup do chrámu (1.3. - 7.3.) / Diskuze

Y_n_O, 5/3/17
    Margaziam s farmou zřejmě skončila, teď nevím, jestli to bylo v Závislákově nebo v Debatě o všem možném, někdo psal, že byla sousedka a zmizela z teploměru.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.