ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj závisláci,
    v Praze je krásně, ale já jsem po včerejšku tak utahaná,
    že jsem ani nevytáhla paty a dívám se na to jen z okna.
    Zatím, co já jsem se courala v sousedním státě, tak vy, šikovní farmáři jste pilně
    pracovali na svých políčkách.

Přeji vám hezký zbytek odpoledne​

2. astrid888

astrid888 Titán fóra

Krásny deň všetkým milým závislákom prajem ♥ ;o)
    Ďakujem vám dievčence za gratulácie a obrázky, už som si ich stiahla na pamiatku do pc. Keby som mala denník, tak by som si tie obrázky od vás vystavila tam ... ste moc šikovné a milé.
    Ak vám to nebude vadiť, rada si tie obrázky vložím aspoň do svojho vlákna s podpismi.
    Majte sa krásne všetci, ešte raz vďaka velikánska... páá ♥

EDIT: tak už mám obrázky aj u seba ;o)

Naposledy upraveno: 16/3/17
  3. malinkami

malinkami Velmistr fóra

buba teploučko?o_Ou nás je furt pěkná zima:oops:

4. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Jů,tak u koho dneska bylo sluníčko,tak tomu já závidím,u nás byl děsně studený vítr,brrrrr,jsem ráda
    že hačám u telky v teploučku.A to jsem dnes chtěla vyměnit podpísek za jarní ;).
    Popisovat můj dnešní den by bylo na dvě á-čtverky,já nevím,takový blázinec jako dnes,no potěš
    koště,doufám že únavou prochrápu celou noc,navzdory přibývajícímu měsíci:D.
    Gratuluji všem našim oslavencům postupářům,dokonce je zde dvoustovka,teda Astrid jak to děláš
    to nevím,ale stíhat hrát a přitom tvořit úchvatné podpísky,já teda smekám.
    Přátelé přeji hezký večer a klidný spánek a žádné bubu sny.pá,pá

5. babioli

babioli Stará škola

Ahoj všem a blahopřeji těm co postoupili a nebo slaví. Já blahopřei mé sousedce evainfo k postupu a sama slavím postup do 100 lvl. Už jsme si s manželem dali šampáňo, to mám ráda. Mějte se hezky. Ola

6. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Zdravím a blahopřeji k postupům. Zvláště babioli, k té stovečce.
    Dobrou noc.

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Určitě jsi vybrala moc hezké obrázky, ale já opět vidím toto, :(

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jakou řečí to, prosím, hovoříš? Já z toho pochytila akorát to PC. Ale asi je to tím otřesem mozku a pokročilou večerní hodinou.:)

9. medved222

medved222 Komisař fóra

Pěkný večer všem,
    určitě jste ještě taky na hřbitově, sedím tu a hledám krevní konzervy, ale kde nic tu nic.
    Děkuji všem za přáníčka k postupu a gratuluji k těm významným postupům astrid a babioli.
    Dnes celý den peču a kuchtím, v sobotu slavíme synovy třikrát odložené narozeniny (vždycky byl některý z vnuků nemocný) a k tomu i moje, co budu teprve mít. Zítra tu budu mít Štěpíka a pak máme s bývalými spolužačkami babinec, tak toho moc neudělám.
    evainfo, nezávidím to sis dneska tedy užila.
    pechfógl, jsem na tom stejně, tak ráda bych se pochlubila, jaký dort jsem stvořila, ale taky nevím, jak bych sem tu fotku dotlačila. Chtělo by to nějakého mimořádně klidného a trpělivého učitele.
    Přeji dobrou noc, pěkné sny a zítra hodně těch krevnic.

10. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Y_n_O nesmaže nic, já být uživatel... snad se toho ujme moderátor, který má na starosti naše fórum. ;)

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

babioli - velikánská gratulka ke stovečce [​IMG]

12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné a slunečné ranko přeji všem závislákům, :)venku dnes bude moc pěkně a já zase musím být až do zítra v práci:oops:no není to na zlost:DJinak velka gratulka všem postupujícím a všem oslavencům všeho druhu.:p

13. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Všechny vás zdravím,nějak nestíhám a ani se mi moc nechce hrát a číst ale gratuluji všem ke všemu8) až mě přejde ten splín nebo co to je budu zase normálně fungovat. Včera jsem se dozvěděla od jedné chytré hlavy-na internetu- že je to syndrom vyhoření-bližší vysvětlení mi nedodala jenom telefonní číslo, kde se mám objednat-povídali, že mu hráli, ani jako.
    Tak vám aspoň posílám jeden vtip na dobré ráno

Pán se v noci vzbudí a jde na toaletu
    podívá se do mušle,zakroutí hlavou a praví
    "Vidíš jakej ty seš, když mi řekneš, já se postavím hned ale ty ne, můžeš mi vysvětlit proč????
    :p;)

14. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] hezké ráno všem :) jdu vás pozdravit
    do neděle v práci a venku má být krásně. Na hřbitůvku to nějak vázne,
    ale dávám delší rostlinky ... to snad napadá :p

Pěkný a pohodový dník a ještě gratulka.

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno milí závisláčci,, -1 a sluníčko svítí, je trochu mlhavo, ale to se určitě vylepší Velká gratulace pro babioli, vítej v klubu stovkařů. Teď to půjde lépe, ale k té dvoustovce máme ještě hodně daleko, ale my jsme šikulové a za nějaký ten rok farmaření se tam také dopracujeme. Za chvíli se vypravím do města, musím něco ještě dokoupit na nedělní oslavičku, naše Kájinka měla 6 let a po prázdninách půjde do školy, tak to oslavíme společným obědem a potom posedíme u nás doma. Včera bylo nádherně, tak dopoledne jsem byla s malou vnučkou na hřišti , odpoledne bylo opraveno splachování a potom jsem do západu slunce ještě byla na zahradě, připravili jsme skleník a dali sudy na vodu po zahradě a byl večer a další den skončil bez pohromy. Popřeji krásný sluníčkový den a pěkný vstup do zaslouženého víkendu pro naše pracující . Mějte se fajn a užívejte si pěkného počasí, má se to zase pokazit. Pa pa...;););)

16. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Krásný dník přátelé,právě jsem dorazila z 3-nce domů od veterináře,bolí mě hlavička,nějak mě unavuje čím dál větší provoz
    a také to asi bude tím že se staví ta cesta a nějak se to táhne.;)Ale co už nadělám,jednou to zase bude za pět minut né za hoďku.
    Při včasné ranní sklizni padlo jedno padátko,asi se na mě štěstí zlobí o_O.
    Na veterině jsem slyšela nový vtípek,tak se hnedle rozdělím,snad Vám vykouzlím úsměv na tváři.

Novomanželé leží v posteli a mladý pán hladí manželku po bříšku a praví ,,tak sem zasadím brambory,, jen to dořekne
    v tu ránu usne.Na druhý den hladí manželku po prdýlkovi a praví ,,tak sem zasadím zelíčko,, a v tu ránu usne.
    Třetí den to už paní jaksi nevydrží a praví ,, jestli dneska nezasadíš tu mrkev,pronajímám pozemek sousedovi,,.
    :D:D:D
    báječný a sluníčkový den,pá,pá

Naposledy upraveno: 17/3/17
  17. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké páteční dopoledne,
    jdu jen na chvíli, přečtu si vše odpoledne

18. lott_lott

lott_lott Stará škola

Jdu jen rychle pozdravit a popřát k postupům, narozeninám, svátkům a tak všelijak podobně :)
    Krásný den a hodně krvavých protlaků ;)

19. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Po delší odmlce mám čas dočíst příspěvky, mám tu ještě na prázdninách vnučky a syna. Posílám velkou gratulku všem postupujícím pilným farmářům. Mně se dnes také podařili poskočit do 110. Bubu akci po chvílích také stíhám, ale doháním vše hlavně večer. Návštěvu budu mít do neděle. Dnes na oběd na přání vnuček svíčková, tak frčím k plotně. Krásný slunečný den všem.

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Na mně taky doléhá jarní splín, neodůvodněné výčitky svědomí, že málo truchlím, špatné a ošklivé sny, noční úzkost. To se pak dobře pěstuje mrkev..... Jaro prý je velice nepříznivá roční doba. Tak si ji užívám - a ani vínko mi nechutná, a že mám červený tramín. Asi zkysne.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.