ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Hezký dníček na hřbitově :)
    akce začala, ale krvavých zavařenin nic moc :(
    to dneska na hřbitově potáhnu jak to půjde, protože chci moc tu supr
    další větvičku do fazulky. Noťas beru večer do pelíšku a je jasné jak to
    dopadne když usnu ... každopádně bude večer na hřbitůvku zima, tak
    to chce horký životabudič a kdo bude chtít může se přidat :D
    strašidla mám hodné a drakulka má už zásoby krvavých zavařenin ...
    ... jen, že vám může pít krev jedině někdo ze sousedů, nebo z práce ;)

Na jednu nepříjemnou jizvu jsem dostala recept ... si nepamatuji název,
    sice drobet drahá mastička,
    ale jizva se pomalu tratila, ani nebyla zarudlá
    na slunku ... by v lékárně poradili, nebo i tady jsou odborníci :p
    Přeji hezký dník a ahojky večer na hřbitově.

Tak u tohoto sem se nesmála, ale řehtala xD

2. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Tak já jsem včera tu krev spíš cedila.... a dneska mám otřes mozku - lidi, to je tak báječný, nic si nepamatovat. Akorát si teď musím dávat znovu dohromady informace o Bahamě a Děsivce, nějak mi to hlavinka nebere.

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Jsem to popleta, zjistila jsem to až po 15 hodině, že akce je již v plném proudu. Byla jsem na zahradě, bylo pěkně, tak jsem dodělávala, co bylo ještě potřeba. Záchod se nepodařilo úplně dobře opravit, tak zítra ještě se musí dokoupit nějaké těsnění, já tomu nerozumím. Rozpěstováno, tak uvidíme, jak to půjde. Přeji příjemný večer.;););)

4. doben

doben Ikona fóra

Pokud se někdo nudí, tak se může podívat na dnešní soutěžní obrázek v soutěži Poznej dekoraci, zatím ho nikdo neuhodl. Někdo ze závisláku to snad zvládne. :p

5. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkný večer. :)
    Návštěva měsíčního vnoučka udělala své a mě se nechtělo od něj odjet :D
    Tak, a teď si vás jdu dočíst.
    Edit -pechfógl- bože děvče, co zase provádíš? :eek:

Anickamalirka - ha, zase si budu trápit palici? To jsem zvědavá co tentokrát vykoumám :D

doben tak mě to nic neříká. Ale je fakt, že ze soutěže některé věci vůbec neznám, jak jsem se dívala

Naposledy upraveno: 15/3/17
  6. doben

doben Ikona fóra

janaj však si můžeš tipnout. ;) Myslím si, že ta dekorka není zase tak úplně neznámá, ale obrázek je takový, aby nebylo úplně jasné o jakou dekoraci se jedná.

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pavlínko, co mi to děláš? Růžový župan s tlustokožcem jsem vyluštila během kopírování, ale zase přemýšlet. Víš, jak to bolí? :p

Co furt máte s těmi vnoučaty. Mimina si půjčím, rychle vrátím. Zatím jen z okolí, moje, z rodové linie, jsou ještě, a to doufám, daleko. 8)

pechfóglinko, počkej na to vstřebávání, akce ještě chvíli potrvají. Až přestaneš býti mozkově otřesená, ono to najednou sepne. A buď už, krucinálfogothimlhergot, opatrnější :inlove:

8. janaj

janaj Velvyslanec fóra

doben já vím, že tipnout můžu - jenže nevím co :D

9. doben

doben Ikona fóra

janaj tak se mrkni do FAQ a tipni první dekorku, která se bude obrázku alespoň trochu podobat. :D

10. janaj

janaj Velvyslanec fóra

tak jsem tam tu blbinu napsala xDxD

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Juž mám tajenkůůůůů :D
    Teda Andulííí, tys mi dala :oops: Ale super, díky moc :inlove:

Edit: Nemám 3 a 10 (ikdyž u desítky by nápad byl) :(

12. medved222

medved222 Komisař fóra

Přeji pěkný večer,
    gratuluji k postupům Simissek F97, pezt F183 a Bagíra F196 a B350.
    vavovi, to kozí miminko je kouzelné, je to jak plyšáček.
    evik, máš moc pěkný podpis, jsi tam stále mladší a krásnější.
    pechfógl, dávej na sebe pozor a ať jsi zase brzy fit.
    Tak u nás to vypadá, že už se fakt rozjařuje. Dnes jsem trochu spravila předzahrádku a měla bych se pustit do oken. Po zimním odpočinku mě bolí ale každá kůstka, tak to nemůžu přehánět.
    Na Baha byla dosažená kulatá 300.

13. Jituna

Jituna Velmistr fóra

janaj, tys mi dala... Přísahám, že jsem notnou chvíli přemýšlela, co to máme při Děsivce za novou funkci nebo dekoraci "měsíční vnouček", že mi to uteklo... Holt není měsíc jako měsíc xD

14. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Lidičky pro naši astridku888-velká gratulka ke 200 aby byla i nadále s námi:inlove:připíjím na Tvou píli a zdraví astridko;)

15. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré ráno přeji :)
    Za ucho mě pálí sluníčko, přes kuchyňské okno a tak to vypadá na krásný slunný den, tedy že je to kuchyňské okno, beru jen po paměti :)) a tak je rozhodnuto, dnes se budou leštit skla, dyk pomalu přes ně nenji vidět ven :))))
    Dcerce bude 12 a tak dostane první lekci, alespoň na mytí vnitřních skel ;) ty venkovní udělám z bezpečnostních důvodů sama, přeci jen bydlíme vysoko ;) hóóódně vysoko na "mladou slečnu".
    Včera jsem měla pěkně rozplánovaný kombajn na ještě jednu sklizeň děsivých, krásný plán... Ale narušil to spánek :)))) Prostě jsem vytuhla jako miminko ;) No svět se nezboří, to se dožene.
    Přede mnou dlouhý den, teď mám sedmihodinovku ve škole, potom hodinku pauzu, poradu a večerní asistenci. Zaučujeme novou kolegyni. Ale moje dojmy jsou smíšené. Včera jsem ji učila jak vypisovat pracovní výkaz. A nebylo to zrovna košér, ještě že jsem si s sebou vzala oříšky na nervy :)))))
    Křížovkáři :)) gratuluji k vyluštění, ;) a rovněž děkuji za holoubky ;) Jste fajn.

Postupivší všeho druhu, veliká gratulace, tentokráte nemám moc čas na obrázky a tak alespoň slovně. Hlavně ta krásná dvoustovka naší astrid, třístovka na baha medvídků (zřejmě gumových bo jich je 222) znala jsem jednu dámu, která hrála strategickou bojovou hru a když útočila na okolní města, tak si vystavila gumové medvídky kolem klávesnice a pomalu jim "sekala" hlavy :) než doběhly útoky :)))

Krásný den ;)

16. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásný sluníčkový den přeji a hlavně už i teploučko;)

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré sluníčkové ráno. U nás svítí od rána, obloha je modrá, prostě vypadá to na pohodový den.Kávička je dopitá a velká gratulace našim pilným farmářům: astrid888 , k magickému číslu 200, medved222 ke krásné kulaté 300 na Baha, petz , ke 183. faremnímu postupu a bagíra77, k dvojpostupu 196. faremnímu a 350. Baha postupu. Jste šikulkové a všem přeji sluníčkový pohodový den. ;););)

18. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Dobré ráno, farmáčata :inlove:
    Tak u nás v Krkonoších také svítí sliníčko, ale teploměr se nějak zasekl na 5 stupních. Tak snad ještě popoleze během dne.
    Křížovka hotová, ale musela mě Andulí trochu pomoct, bo ta moje hlava se zasekla jak ten teploměr.
    medved222 - gratulka k tropickým kulatinám [​IMG]
    Astridka - moc a moc gratuluji k té dvoustovce. Jsi super :inlove: A tvoje podpisy jsou naprosto úžasné

19. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Posílám velikou gratulku ke krásným postupům.
    Křížovka od aničkymalířky mě velice potěšila až do té chvíle kdy jsem zjistila, že jsem úplně dutá. Jestli je to tím jarem? Ještě na to určitě kouknu a třeba něco ještě rozlousknu. Musím jít okouknout čuníky. Konečně jsme je spárovali, ale ono to vypadá jako u těch kanárů v jedné písničce. Ta chce toho malého a tamta nechce velkého a ten nemá zájem o tamtu. A to jsem si myslela, že zvířátkům je to jedno a že pudy jsou prostě pudy ach jo.:sleepy:
    Také se těším na sobotu, to by to mělo pod kvočnou začít pípat. 2 vejce někde "ztratila", tak doufám, že nebudeme mít košík pukavců.

20. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] hezký dník závisláčkům :) venku konečně
    krásně, ale já
    si dnešní den dávám do uvozovek, jako " den blbec" :D
    Večer ponocovala s mojí supr kamarádkou, obě měli volno a dlouho se
    neviděli. Se to protáhlo a než sem přišla o půlnoci domů (asi později)
    sem na mobilu dvakrát prošla hřbitůvek s SH a dala nejdelší rostlinky :p
    Ráno mi starý noťas divně nastartoval, dělal nějakou generálku asi 35 minut,
    na farmičku se nešlo dostat, psala hned na podporu a mezi tím koukla
    na forum na technickou :sleepy: ale čas běžel a musela sem utíkat k
    objednané kadeřnici.

Za 5 minut dvanáct jsem vyběhla, zabouchla si dveře, klíče doma ... no nic o_O
    tramvaj mi ujela před nosem, tak volám že jsem na cestě ... klikl mi mobil ...
    Přišla drobet později, ale v pohodě, od kadeřnice přes celé Brno ke své
    dceři, jestli má u sebe náhradní klíče do mého bytu :D
    "Mamčo já je mám v druhé kabelce, ale skoč k Ondrovi (zeťákovy) do práce ... je určitě
    má u sebe". Tak zase supr projížďka znovu přes celé Brno .... zeťák měl poradu
    a já doufajíc čekala dalších 15 minut o_O ... se tomu smál a prý je moje
    dcera Áďulka to stejné, ale je na všechno nachystaný :D tak klíče mám,
    dojela domů a po přehrabávání kabelky sem našla náhradní klíče :mad: :(
    které sem nosila ve staré kabelce a dala automaticky do nové.
    Tak je ze mě závislácký závislák, nebo něco jiného xD :p

Astridko krásné docílení dvoustovečky

Bagíra vládce mých hezkých opiček

a krásnou kulatou třístovečku

Všem hezký den, jsem ještě zvládla uvařit Segedín a jdu se teď kajícně přežírat xD

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.