ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

Andulííí,ty jsi ,ale mrska,jezisi to bych si dala a zapit sklenkou piva,ja taky spapam kde co,ale nejlepší zelenina je ta co presla prez prase ,pajaable,zlaticko,ja to tak nemyslela,ja vim,ze to co tam dnes uplacala by jsi ani klackem nepichla,ostatne ja bych taky nic ani neochutnala,nejsem cimprlich,ale co je moc to je moc Hezkou dobrou

2. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Dáreček - 4 kupony na 1 hod. Ale bacha - ten bonusovej je 100%BZ/24 hod (měla jsem to nechat na ráno, před sklizní :()

3. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Končím, finito, farmu dávám do rána k ledu.
    V tajemnicích žádný úspěch, spíše mému levelu to výsměch.
    Ještě, že nebyly za floreny.

....mitulko, já vím, že jsi srandičkářka , no prostě, my tady jsme veselá děvčata.

Vanu mám za sebou, postýlka čeká a jdu spát. Přeji dobrou noc a krásné sny. Eva

4. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

Všechno se zhatilo.Holky a kluci též,potkalo mě neštěstí.V brzkou hodinu mě probudilo hulákání chlapů,kteří pobíhali v oranž vestičkách v našem teritoriu.Byli to kluci roláci a někde jim klekla elektrika.Usuzuju z toho,že nešla.Horší je,že i když posléze už šla,tak nám umřela rádia v domě.Zřejmě nějaké přepětí.Bez mého radiobudíku,který mě uspává každý večer a pak se sám vypne nemá cenu žít:cry:Četba na pokračování a ostatní skvělé pořady ČR 2 mi teda děsně chybí.Musím si koupit rádio.Dá se taková věc s ČEZem řešit?Asi mě pošlou do patřičných míst a mám si koupit přepěťovku.:sleepy:Tu mám jen na počítači.Ten kdyby odešel tak mě to zabije dočista.A navíc stále neprší.
    Pořád čekám až dopadá zbytek soli,ale nezoufám,je čas.Odpoledne vysadím vše tajemné z akce,ale nečekám žádný výrazný úspěch,ten se téměř nikdy nekoná.Raděj je vysadím až zítra,dnes není šťastný den......:(

5. babioli

babioli Stará škola

Ahoj všem, tak mám akci hotovou, sůl vyskákala a hlavně moji hodní sousedé posílali a tak jim patří poděkování. Tady u nás na Českolipsku prší stála vydatně už 3 den.

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezké ráno. Prší a prší. Všude kolem už stojí na polích voda.
    Chtěla jsem jet do města, kašlu na to. Jsem nějaká mimo,
    nic se mi nechce...že by stařecká depka ? xDxDxD

bubák1960 ... o ČEZu a dohadování s jeho zástupci bych mohla napsat
    román. Nejenom, že v těchto odlehlých oblastech mají vedení zastaralá,
    ale ty jejich výpadky, kdy vypínají a zapínají proud po vteřinách a někdy
    to takto trvá celé dopoledne nebo odpoledne, mi odrovnaly dva počítače
    (tedy disky), monitor, televizi . Přepěťovky máme, ale při těch štosech,
    co to dostává, zkolabovaly jako první přepěťovky. Ono, když po vteřinách
    vypne, zapne, vypne a zase zapne a tak kolem dokola, elektronika jde
    do háje. Měla jsem i posudek od znalce a nic, napsal mi nějakej jejich
    pitomec, že to neuznávají a dodnes jsem od nich neviděla ani řádku omluvy.
    Jela jsem do Plzně, na hlavní centrálu a poslali mě také kamsi . Je to
    banda lumpů.
    Snad se ti povede líp než mě a něco vystěžuješ.;)

7. -Jara05-

-Jara05- Titán fóra

Pěkný, deštivý den. Konečně trochu zapršelo, protože včera se to jenom tvářilo jako déšť.
    Akce hotová, ale zapomněla jsem si dát na plochu sazeničky a stáje, ale ono na ně také dojde. Dám vědět co z toho bylo, ale jak říká Eva: V tajemnicích žádný úspěch, spíše mému levelu to výsměch. Budu na tom stejně.
    Stále bojuji s časem, ve čtvrtek za dcerou na Moravu a příští týden na další "cyklo dovolenou" - snad se počasí umoudří.
    A k tomu děsivka na farmě, no uvidíme čím nás překvapí.
    A mazlíček - je moc pěkný, stále váhám, ale asi si udělám malou radost v tom dnešním deštivém dni.
    Přeji Vám všem krásný a pohodový den a díky moc za Vaše krásné příspěvky a Marcipánce za recepty. Jarka

8. novafarmicka

novafarmicka Rádoby autor

Zdravím z Karviné,kde se tlačí ven sluníčko,ale déšť nikde........snad také trochu zaprší......

9. pajaable

pajaable Orákulum fóra

novafarmička ..... pošli k nám drobet sluníčka, nafoukáme směrem k vám
    trochu deštíček . ;) Tady leje bez přestání celou noc, pořád . A je ziminka.

Casey27 .... kašperskohorsko ... 9 stupňů , vytrvalý děšť, pocitově tak
    kolem 5 až 6 stupňů . Oproti teplotám v pátek, kdy jsem měla ve stínu
    30 stopňů , je to teď hnus.

Naposledy upraveno: 9/6/15
  10. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

Teda holky to bydlíte v UK, že píšete deštivé ráno a provokujete vyprahlé farmáře z jihu? Mně už se cca měsíc práší za trepkama a tajně doufám že dnes konečně nebude 30. Zatím jen 20 a azzurro.

bubák1960: měl by se RT zamyslet nad posíláním denních dárků a odladit to tak, že bych ti mohl ten radiobudík poslat. V garáži se mně ještě válí 2 ks z dob, kdy jsem se držel hesla: "skladník se stará, skladník má"

11. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Krásné ráno všem zde úžasným lidičkám :inlove:
    Teda ženy, co vy dokážete v té kuchyni a ještě vám zbývá čas na holínky a vidle :D, zahrady a domácí havěť xD
    Trutnovsko hlásí déšť (konečně) a ochlazení. Konec týdne má být už zase v režii sluníčka a budou vedra jako prase. Mému človíčkovi vyhovuje teplota kolem 25 stupňů, víc už nechce a zahajuje protesty.

Na druhé farmičce ještě řasím, zapomněla jsem večer slupnout MJSku (a to jsem měla u klávesnice ceduli :cry:), tak se to protáhne. Ale dali mi tam konečně na KŠ diskokrásku, tak je řádek komplet.
    Evi - ta žabička je krásná
    Bubáku - když nemůžu usnout, beru do ruky literaturu, přečtu stránku a půl a je hotovo xD

12. vitado58

vitado58 Pisálek fóra

Kdyby to tak šlo....to by bylo fajn....

13. novafarmicka

novafarmicka Rádoby autor

• Prosím necituj príspevok pod ktorý píšeš. Stačí,keď dotyčného oslovíš jeho menom,ďakujem
    *odstránená zbytočná citácia*

Tak u nás je kolem 20.....a sluníčko se na chviku schovalo...tak nevím,nevím....co bude dál.../ také farma vitado je moje....proto první odpověď je z ní../ ale pozor....sluníčko je tu opě

Naposledy upraveno moderátorem: 9/6/15
  14. bubák1960

bubák1960 Velmistr fóra

No tak jsem pohovořila se zdvořilou slečnou z ČEZu,samozřejmě jsem nepředpokládala zdárný výsledek.Aspoň byla slušná a po ujištění,že to mám zkusit(kdo by jí to holce věřil) jsem se rozhodla,že to nezkusím.Pajaable i já mám bohaté zkušenosti s různými úředníky a jejich šimly.Věděla jsem,že je to mňoukání kočky na poušti,ale chtěla jsem slyšet teplý lidský hlas:pNejlepší byl před pár lety škaredý chlap(opět na energetice) kdy jsem potřebovala schválení drobné přístavby kde měla být slovy jedna zásuvka.Zhoupl se na židly a že do měsíce.Požádala jsem o zkrácení lhůty.Jedna zásuvečka co by mu to udělalo.Celý se nadul a dal mi jasně najevo kdo je tam pán.A jestli teda chci,že to povolení můžu mít klidně i za tři měsíce.Tak jsem sklopila uši a přála si ať mu ty nohy od židle podjedou a tu arogantní hubu si nabije.xDNěkteří úředníci si své moci značně užívají.
    Ta el.síť u nás je fakt zastaralá a poruchy jsou tu časté.Odešlo i trafo od přenosného telefonu,doufám,že se dá koupit.
    Casey,nemáš i trafátko v zásobě?To tvoje heslo je dobré,já coby krysa v čínském horoskopu mám stejné postižení.....:)

15. tupik68

tupik68 Pisálek fóra

Dobré ráno všem ,:) i když deštivé a chladnější..to neprovokuji , to je fakt. Chtěla bych podat jen info všem co mi radili co s koťaty. Mimča prospívají ..reagují na můj hlas.. ,, děti ,děti pojďte papat ;).. jen mamina furt vzdoruje.. prská a nechce mou přítomnost ..nechci jí stresovat ,tak že se s ní bavím jen z dálky. Ale je pěkně vyčůraná ... nakrm mi děti ..a rychle vypadni .. sotva děti slupnou tak polovinu žrádla, vyleze a prská ....už nic nemáš ?? tak padej !!!xD Tak to tak dělám .. zavolám je ,pomazlím..dám žrádlo a vodu .. ..no a padám :) Chtěla jsem je vyfotit, ale to se nedá, je tam moc šero a s bleskem si netroufnu .. by mi máma dala :) snad později ..Tak se tu mějte krásně , Hezký den všem.;)

16. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak u nás v Labské nížině konečně taky začalo pršet. Medard to stihl těsně před půlnocí. Zato prší vytrvale, ale aspoň je to jemný zahradnický, žádné bouřkové kalamity. Akorát že dneska máme nějaké vyřizování ve městě, tak budeme muset lítat s deštníkem. Nového mazlíčka jsem si pořídila, jednou by mě mohlo mrzet, že nemám sbírku úplnou:p. Úkol dokončím asi dnes večer, ze sazeniček zatím nic moc, uvidíme, co ještě vyraší.
    No a už musím končit, bo manžílek mi už přešlapuje za zad.kem, co že ještě nejsem vypravenáxD

17. m2707

m2707 Znalec fóra

Dobré dopoledne,
    musím přispět také trochou do mlýna:p. Z tajemniček stromů na baha stojí za řeč snad jen budha ruka a amherstie. Jinak si začínám myslet, že tak jako jsme nenáviděli na farmě katalpu, tak asi začnu nenávidět delonix a granátovník( 27 kousků by snad už mohlo stačit.)
    Tajemné stáje nepřekvapily, bobr s čápem se už čvachtají omylem ve vodě. Zapomněla jsem, že mám tajemničky na ploše a šmahem jsem sklidila, nakrmila a napojilaxD. Teď jsem vysadila na farmu 12 tajemniček stromů, jsem zvědavá, co z nich vyroste.

V Praze je deštivo, ale alespoň nemusím zalévat tu moji hokus pokus zahrádku ( rajčatobrambory) Kupodivu po přesazení neuvadly a mají se k světu.xD. Ale chtěla jsem poprosit o radu zkušené zahradnice, zda nevědí jak na levanduli. Už několikrát mi uschla. Teď ji mám venku na sluníčku ( tedy dnes je na dešti) a stejně začíná od krajů schnout. Co s ní potvorou? Neví někdo?

Z jiného soudku:
    Ten můj kočičí mazlík mi přinesl v neděli v noci opět domů myšku na hraní. Až teprve dnes ráno se mi podařilo mu chudinku sebrat a pustit ji ven - i když pozorovat, co s ní vyváděl, je k nezaplacení a televize se mohla jít klidně schovat.xD Ale kvůli tomu ho přece nenechám tahat domů myši.>:( Až půjdu cvičit, tak se musím zastavit v Bauhausu pro síť do okna a má s nočními procházkami konec.xD

18. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Mám návštěvu. Navštívil mě starej kanec . Dlouho už tu nebyl a teď stojí u výjezdu
    ze zahrady. Trouba , leje, se divím, že není zalezlý . Ani pláštěnku nemá, ani děštník.
    Naposledy se tu ukázal v únoru. Tedy vlastně ani nevím, jestli to není stará s..(bachyně).
    Pejsa se může zbláznit , jak vyvádí. A kanec se ani nehne . Jen doufám, že nečeká na
    mě, až pojedu, že už třeba chce spáchat sebevraždu a skočit mi pod kola. Třeba ho
    jeho stará nakrkla. xDxD
    V zimě už mi to jednou udělal, že mi vlítl před kola .... myslím, že by potřeboval
    pomoc zvířecího psychiatra. xD

m2707.... levanduli mám venku , je to suchomilná rostlina, musela jsem zajistit
    dokonalou drenáž půdy. Pokud není drenáž, zahnívá a v zimě i umrzá. Proto,
    aby byla pěkná, je nutné pravidelně prostříhávat. Ještě před květnem se zastříhává
    tak o jednu třetinu, na podzim jí také zastříhávám, ale aby nepromrzla, zakrývám
    ji chvojím. Je teď stále pěkná.

čarodějka007 .... já si myslela, že to někoho z vás napadne xD...jen
    to ne , to raději budu svádět boj s tím divočákem o výjezd ze vrat .xD

Naposledy upraveno: 9/6/15
  19. čarodějka007

čarodějka007 Imperátor fóra

pajaable ani nevím proč, ale po přečtení prvních dvou vět tvého příspěvku jsem si vzpomněla na toho šišlavého pána v myslivecké kamizolce, co se ti tak líbil xDxD

20. Casey27

Casey27 Polobůh fóra

bubák1960: jéjej tady by se toho našlo a co už jsem toho různě rozdal ,-) Sice nejsem krysa ale o pár dnů buvol ve vodě, přesto si myslím, že nové a funkční věci se můžou někdy hodit. Pak mě nemůže nic zaskočit (teda pokud si vzpomenu kam jsem to schoval) :-D Zrovna přemýšlím kam já jsem mrskl velkej techničák? ( v lednici není) Nevíte někdo? :-D Jinak edituji teplotu a přidávám další 2 stupně.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.