ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky;)krásný sluníčkový den přeji:p

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

vavovi, kouzelné mláďátko, krásné fotečky.simisek, gratulka k 97. faremnímu postupu, to nevadí, jdi si svým tempem a stovečka se bude přibližovat.petz, gratulka ke 183.faremnímu postupu a Tvoje dvojstovka je už na dohled. Přeji pěkný poobědový čas, netopýří akce je popsaná, žádní netopýři nebudou potřeba, jenom je budeme krmit a dostávat dárečky. Napěstovat 4 750 akčních květinek, 750 vypadávátek a z toho zhotovit 125 špízů ...krmení pro netopýry. Opět otázka vypadávátek. Ale řádek stojí za to : dvojí otočka za den a odměny jsou dobré...náhodné. Přeji odpolední pohodičku a jdu si uvařit kávičku. ;););)

3. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné odpolko bando závislácká ;)
    kafčo na stole, (pro pechfóglovou - v bedně Rex :D) a obr gratulka pro pezt k dalšímu skoku :)

4. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný večer, den se nakonec vydařil, dokonce odpoledne i sluníčko vykouklo, zastavila se dcera a když se malá vyspinkala, tak jsme šly všechny na procházku, na hřiště, kde jsou nové houpačky a klouzačky. Stromky zasazené, některé rostlinky na baha už jsem sklidila a první koaly jsou již vychované. Přeji pohodový večer a klidnou dobrou noc. ;););)

5. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dobrou noc přeji všem závisláčkům:p;)

6. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Teda tady je veselo jak na hřbitově... a to nám ho otevřou až zítra. Snad potom bude líp.
    Také přeji bobrou :)

Ale musím se podělit o jeden zážitek. Kamarád z naší knajpy, věkově téměř s mou mladší dcerou, ví, že já ráda blbosti. Když dorazil z ranní dvanáctky a uviděl mne relaxovat, objednal si pivo a vrazil mi do ruky telefon. Samé fóry. Bylo jich moc. V hlavě mi utkvěl jeden: Apríl. Jediný den v roce, kdy lidé přemýšlejí, jestli to, co najdou na internetu, je pravda.

Takže ještě jednou dobrou noc. 8)

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jo, hřbitov, to je správný místo. Trošku jsem si zdřímla, zvonil zvonek, já si chtěla přesednou na vozejk, ten nebyl zabržděnej a já si o něj rozklepla hlavu . čtyři stehy. Strávila jsem pět příjemných hodin na Bulovce (u Heydricha) a bylo to velice poučné.

8. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný večer závisláčci :) až teď večer sem se dostala pořádně
    k noťasu, jsem utahaná jako to malý mrně ...
    Rychle na baha zasadila pár nových stromků, na nový strašidelný úkol jen
    nakoukla a zítra si to vše v klidu projdu.
    vavovi ten tvůj prcínek je rozkošný, vážně jako miminko akorát do náruče :inlove:

evik1016 máš moc hezký podpisek, taková jarní idylka :p
    pechfoglinko páni ... dávej na sebe pozor, jsi takovej rychloplaš jako já xD
    vždy všude proběhnu, o něco se bouchnu a se divím, od čeho mám občas modrák.
    Naposledy jsem teď při MDŽ přiběhla do práce, na rameni navlíklej noťas a kabelku,
    v ruce nákup
    a šéfíčkovy vesele "ahoj co je nového" ... on na to "se podívej"
    a jak sem se otáčela, tak sem shodila noťasem ze stolu nachystanou kytku k svátku xD

Sem jen hlesla, že je moc hezká a rychle šla uklízet střepy ... kytička přežila :p

Tak se tu mějte hezky, přeji pěknou dobrou noc a lezu na kutě ... všem pěkné sníčky ;)

9. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásnou noc duchů :)
    tak jsem zase prošvihla posílání denních dárečků, omlouvám se sousedi ;)
    dnes již ale nezapomenu :)) akce to jistí a to i má "rozdavačná" jedna tisícina duše :)))

dnes jsem se dokopala ke kadeřnici a mám nový jarní sestřih ;)

a zároveň jsem se pokusila o druhou křížovku,
    ale jako nějak dochází nápady, tak asi na delší dobu poslední ;)
    nežli zase dočerpám nápadů

přeji dobrou noc a tajenku prosím holoubkem ;)

Vše najdete na farmě a fóru, zkuste se pořádně rozhlédnout,
    zajít na nákupy do velkoměsta, prohlédnout výlohy zrekvírovat zásoby atd. atd. ;)

[​IMG] [​IMG]

10. -pechfógl-

Cákryš, aničko, proč si tím nepřivyděláváš?! V minulém životě jsem měla na starosti i křížovky, takže vím,kdo a jak je dělá a kolik se platí.

11. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Jééje Bulovka - chirurgie, tam mě odvezli, když jsem si před 10 roky v ZOO přerazila achilovku. Tenkrát mě vzali přednostně, abych jim neznečistila chodbu, protože to šíleně krvácelo.
    Anickamalirka, dnes si odběhnu (odjedu) na nákup k sousedům a potom se na tu křížovku podívám.

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, venku 6, zataženo a déšť na spadnutí. Pojedeme pro vaky, tak by ten deštík mohl ještě chvíli počkat, potom paty nevytáhnu. Minulou křížovku jsem neluštila, ale tentokrát to zkusím, Křížovky mám ráda, dlouhé roky jsem odebírala Překvapení a luštila o sto šest. Pechfóglinko, dávej na sebe pozor, vy ostatní také a mějte pohodový den a dá se již umlít ve mlýně krmivo pro bizona.;););)

13. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky všem;)Dnes už tak sluníčkový den asi jako včera nebude ale nevadí:)Gratulka všem oslavencům a všem postupujícím :pNa dnes začínající akcičku se těším, už aby začala:D

14. bmv2596

bmv2596 Perspektivní autor

Dobré ranko. Pechfóglová - přeji ti brzké zotavení. Jizvičku po vytažení stehů proklepávej /to asi víš/, ať jsi zase "šik" holka! Nestálo by za úvahu změnit nick?

15. -pechfógl-

Což o to, já vím... akorát se tím neřídím. Jizvy docela dobře kryje vepřové sádlo nebo jelení lůj A v mým věku je to venkoncem šumák. Vždycky jsem chtěla vypadat spíš jako Joffrey než jako Angelika (Jak říkala moje maminka: Ona nemusí mít nohy, vždyť ji celou dobu nosej).

16. flexka

flexka Hrabě fóra

Tajenku mám, jen 2 a 3 ne a ne uhádnout. Jedničku jsem dala jako první! 8)

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné poledne, vaky jsou doma i počasí se vyčasilo, začal foukat pořádný vítr a mraky jsou pryč a sluníčko se snaží. Koupila jsem si macešky zatím do misek u dveří, snad přízemní mrazíky přežijí, ale mám obavy ze silného větru, aby mi je zase nerozházel po zahradě. Uvařím si kávičku, půjdu kytičky zasadit a potom odpoledne se zastaví zeťáček a uvidíme, zda se podaří záchod opravit a nebo budeme muset koupit nový. Tak ať nám ten čas do 15. pěkné uteče a pak se budeme společně bát. Ahojky v 15 na hřbitově!. ;););)

18. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

mamčo50, ahoj, akce začíná na hřbitově ve 14 h, tak sraz už dřív :)

19. bmv2596

bmv2596 Perspektivní autor

-pechfógl- Proklepávat po namazáním sádlem - či čím -, ať jizva povolí, netáhne.... I když! Joffrey má v sobě rozhodně více tajemna.

20. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Hezké odpoledne,tak já jsem včera totálně odflákla farmičku.Mladí se stěhovali do nového a ke všemu
    se roznemohla vnučka Elí.Hotový blázinec na druhou :D.Dneska je to klidnější,tak jsem si udělala kafátko a
    nakoupila ony novinky na Bahamaramu.A že jich je ;).
    vavovi-super fotečka ňuňínka v kbelíku :D:D:Dale roste jako z vody.
    pechfoglinko,foukám bolístku,holka dávej na sebe pozor ;)
    Zatím pa,běžím se děsně báto_Okam jinam než na hřbitůvek a přeji hezkou akci Vám všem.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.