ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG]

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

2. mituli

mituli Polobůh fóra

Jó důchodci prý sobota,sobota já mám furt pátek ,pondělí atd..,včera v Krkonoších lilo a lilo,dnes vykukuje sluníčko.Ještě pořád je plnej barák a včera a dnes rauty,pak jen 120dětí lyžák a bude konečně klid,však už je na čase melu z posledního-gratulka šikovníčkům a hezký den všem:inlove:

3. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Ahoj po delší době, závisláci. Mám docela honičku v práci a doma jsem tady na roztrhání. Náš Jakub je už 3 týdny hodně nemocný, tak se střídáme v péči. Rodiče se starají přes týden, na víkendy si ho bereme my, aby si mladí odpočinuli a vyspali se. Ale začínám toho mít už nad hlavu. Holt nemládnu.
    Paví akci jsem dala za dva dny, na víkendové šlechtění kašlu, stejně jedu jen genetiku, tak se vlastně nemám ani na žádný přeskok co těšit. Jinak u nás krásně slunečno, 10 stupňů, pomaličku se připravujeme na práci na zahradě.
    Za chvilku budu mít dovařeno, dnes zelňačka a šuntrfleky. Část klasicky a část s restovanými žampiony a směskou různých sýrů, okurkový salát a jako desert domácí tiramisu. Odpo přijde návštěva, tak ať mám co dát na talíř.
    Tak já zase letím něco dělat, než se prcek probudí. Mějte se všichni krásně, já zase nakouknu. ;)

Jo a zapomněla jsem si postěžovat. Chtěla jsem si koupit turbo, zadám nákup přes PSC, vytáhnu papír z úkrytu ( doma jsem se nepřiznala, že do hry vrážím peníze )a na papíře nic. Vůbec nic, ani čárka. Se z toho termopapíru zblázním. Nějaký čtyři stovky v háji. No nemám já pech?? Tak jsem musela vytáhnout nový, minulý týden koupený, který jsem si šetřila na nové prémium. Jo a když už jsem u toho prémia, končí mi 24.3., takže asi přijdu o pár sousedů. Tak se novější sousedé nedivte, ne že bych Vás nechtěla, ale RT nám nepřeje.

Naposledy upraveno: 11/3/17
  4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Termopapír je dobrej i když si ho poleješ kafem. Hele, já kupuju PSC přes herní kupóny, takže mi pošlou číslo do mailu, kde je v rezervičce v archivu. Jinak taky mažu, tajím, mlžím, protože když jsem byla v bezmocnici, svěřila jsem synovi heslo a on mi občas vleze do mailu, jestli neutrácím za hovadiny - jako že jo, ale co je mu do toho?

5. lott_lott

lott_lott Stará škola

Přeji krásný den, za chvíli vyrážíme na výstavu orchidejí, tak se moc těším. Tentokrát se dařilo a mám růžovou výrobnu vějířů :inlove: to je u mne (při mém (ne)štěstí na přeskoky) malý zázrak.
    Též jsem tajila, že do hry vrážím občas reálné peníze (pomocníci, někdy balíčky SK), ale potom jsem si řekla, že taky nebádám, co si kupuje moje drahá polovička a ejhle - dodnes se nezeptal, co to je za podivné platby (platím většinou přes PayPal) :)

-pechfógl-

Heslo jde změnit ;)

6. astrid888

astrid888 Titán fóra

Ahojte všetci.
    Lumatka, neboj, po skončení prémia zmiznú susedia len Tebe, oni Ťa ako susedku budú mať stále, teda pokiaľ budú riadne hrať.
    Ak máš aktivovanú runu zo stromu múdrosti, máš 23 susedov no a počas trvania prémia +6, ktorých Ty v lište po skončení prémia neuvidíš. No ak Ti potom niektorý z tých 23. vypadne, automaticky sa Ti zobrazí jeden z tých šiestich (s najvyšším levelom), ktorých si získala počas prémia.Takže takto to funguje.

7. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj všichni, mám taky problém, prémium mi končí dnes, tak se chodím dívat, co to s mojí farmou udělá. Už aby bylo nové, ale to je asi zatím v nedohlednu.

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné sobotní odpoledne. U nás pod mrakem, sluníčko v nedohlednu. Půjdu si umýt hlavu, připravit šaty na večer a ještě si trochu zašlechtím, ale přeskoky nejdou, žádná nová růžovka na obzoru není, tak alespoň něco připravím na příště. Mějte pohodové odpoledne a gratulace postupujícím: bagíra77, petz a kometak96. Jste šikulkové.;););)

9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné odpolko, :)
    -pechfógl- změň heslo nebo si udělej druhý mejl. Člověk nikdy neví..... Až mě jednou trefí, budou mít smůlu. Pokud nenechám puštěnej noťas :D
    Radku, mě tam těch teček vychází 7 - holt, vzala jsem tvrdší slovo xD

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Čeština je krásný a bohatý jazyk, že? K čemu nás neinspiruje jedna jediná tečka...
    janaj: Už je to dva roky a mně to vůbec nenapadlo, dokud se mladej neprokecl. Takže druhej mail se stal samozřejmostí. Na první můžou chodit pohledávky a upomínky, aby měli dědicové co dělat, až mě klepne a počítač bude zapnutej.

11. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Nemám ráda fotbal. A dnes ho vysloveně nesnáším. Když jsem si otevřela okno, abych po celodenní nepřítomnosti vyvětrala svůj pokoj, místo závanu čistého vzduchu jsem jako první dávku dostala řev ze stadionu... je sice víc než kilometr daleko, ale já jsem na kopci, takže to mám v přímém přenosu. Hlavně ať už dočutají, pitomci. A večer bude druhá nálož, až se fanoušci budou vracet z okolních hospod. :wuerg:

12. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak dnes jsme to přečkali bez deště, nyní k večeru i sluníčko vykouklo a za chvíli zapadne, tak jsme si ho moc neužili. Popřeji vám všem pěkný a pohodový večer a potom i klidnou a dobrou noc. Já dorazím až po půlnoci, až budou maturanti odstužkováni. ;););)

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Může mi někdo z Vás vysvětlit, proč bulím jak želva u stupidního seriálu, který od začátku sleduji vlastně z nudy? A budu bulet dál, čeká mne poslední díl... Doufám, že to moc nepodělají a útok na mé emoce bude oprávněný;)

EDIT: byl a velký:eek: Červená knihovna hadra. A pobrečela jsem si :p

EDIT2: abyste chopopili, jedná se o Vampire Diaries. 8)

Naposledy upraveno: 11/3/17
  14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj závisláčci, přeji vám hezký večer:) a gratuluji ke všemu jako vždycky8)
    U televize nebrečím ale ani se na něco takového asi nedívám,vůbec nic mi to neříká. Dnes mám opět protřepat, nemíchat,hezky se mi u 007 usíná:p;)
    Takže přeji rovnou i DOBROU NOC.:inlove:

15. lott_lott

lott_lott Stará škola

Y_n_O
    Vampire Diares - to má několik řad, ne? Koukala jsem na první a druhou a potom už mě to nebavilo, ale když jsem byla těhotná, plakala jsem i u reklamy na hrášek....Teď, když si chci poplakat, pustím si Zkrocenou horu a je to sázka na jistotu.

A kdo jste z Prahy a okolí, dopuručuji výstavu orchidejí ve skleníku Fata Morgana, byla to nádhera :inlove:

16. malinkami

malinkami Velmistr fóra

lott_lott, sázka na jistotu? :music:doporučuji film "sázka na nejistotu" :p zajímal by mě názor nějakého odborníka z oboru...
    Báro??xD ...co tvoje zlaté cihličky?? :p

17. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Právě jsem dokoupala tu naší malou krysařici,někde našla v zahradě slepičí ho.,ehm extrement a samozřejmně
    se v tom celá vyrochtala,fuj,ještě teď se mi obrací žaludek.Minule to byl chcíplý krtek,kde se tam chudák vzal netuším,ale
    pes jak v tranzu...to byl smrádek,já nevím co to ti hafani mají ;).
    Taky bulím,ale potichu aby se to nedoneslo k uším dědkovým,ale jen u mých oblíbených knížek:cry:
    a občas mě dojme i super dojáček,tak se děvčata nemáme za co stydět,že jo.
    Astridko,mě sice skončilo prémio v lednu,ale konečně jsem to pochopila s těma sousedama,děkuji.
    Postupujícím gratuluji,jak jen to děláte,že Vám to tak hezky jde od ruky :D.
    Přeji hezký sobotní večer
    pá,pá

18. lott_lott

lott_lott Stará škola

malinkami

Tím myslím, že je jisté, že budu :cry: Zároveň je to můj oblíbený film :)

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

***odstraněn obrázek z nepovoleného webu***

Hezký večer závisláčkům :) oslava u brášky byla supr a byl hodně překvapený, přišli čtyři kamarádi jeden i s polovičkou a ona s nimi taky chodila do stejné školy. Tehdy to byla velká láska a jsou spolu stále. Neteřinka s rodinou už jeli domů a já se svezla s nimi. Mladí si šli ještě zaplavat do krytého bazénu. Zůstali ještě tři kamarádi a asi tam přespí ... mají o čem kecat :p

lott_lott tak to ti moc k té růžové blahopřeji a nenápadně závidím xD ... já měla nachystané čtyři slunečné a byla si jistá s duhovým, ale mě potvůrky skočili až na císaře o_O no vono je to hezké, ale co s ním? ... prodat se nedá a růžové jsou s tou genetikou v nedohlednu.
    U některých filmů si taky pobrečím, hlavně u těch autentických z jakékoli doby i tématu. Jsem jich měla hodně stáhnutých, ale zůstalo to všechno ve starém počítači, když už odešel :sleepy:
    kerryhill tak to ti nezávidím xD mi to ta moje potvůrka dělala taky, nebo když chtěla něco na zemi sežrat ... ale se na mě vždy dívala, jestli ji sleduji a já věděla, že má něco za lubem :D

Přeji všem hezký a pohodový večer :p ...

Naposledy upraveno moderátorem: 12/3/17
  20. lott_lott

lott_lott Stará škola

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.