ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Dobrý večer, venku už prší, ale odpoledne jsme ještě byly s vnučkou na procházce, chytaly jsme spolu pokémony a ona sbírala balónky a když se nám podaří nějakého chytit, má ohromnou radost. Zítra dorazí bráška se švagrovou, jedou pro pneumatiky do servisu, tak si uděláme pěkné dopoledne, odpoledne jdeme k dceři oslavit její 32. narozeniny, tak se sejdeme zase celá rodina. Tyto chvíle mám moc ráda. Popřeji dobrou noc a zítra zase pa pa....;););)

2. lott_lott

lott_lott Stará škola

kerryhill

V pohodě :) Sice by si na zahradě smlsla na našich okrasných dřevinách, zaplavala by si v jezírku a bydlet by mohla v podkroví, protože ještě stejně není dodělané, ale myslím, že i tak by naše soužití nebylo šťastné ;)

3. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Jsem rád, že Anička zde odtajnila svoji křížovku a musím uznat, že se jí povedla :) Chtěl jsem se zúčastnit, ale některé otázky mně přišly velmi náročné. Viz opalovací krém ... myslel jsem Olej na šicí stroje, ale nevešel se .... o_O pak skalara psala něco o pruhovaném krkonošském zvířeti ... znám jen
    Krakonoše v pyžamu .... zase špatně a tak jsem to vzdal. Doufám, že příští křížovka už bude tak trochu více variabilní a půjde tam dát více možností .... :p

Dám si trochu čaje na plážovou figuru a jdu ...

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

5. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Prajem všetkým krásny večer.
    Žiaľ pár dní mám absenciu - nestíhala som ani čítať. Napriek tomu viem určite, že sú tu krásne preskoky do ďalších lvl. a keďže ja neviem tie krásne obrázky - prepáčte - tak len takto slovne - veľká gratulka všetkým, čo opustili svoj predchádzajúci level.
    Včera som si užívala návštev a blahoželaní k MDŽ. Týmto všetkým našim ženám aj keď neskôr, gratulujem.
    Pre mňa najúžasnejšie blahoželanie bolo od Maroška. Samozrejme prišiel s ocinom a s kvietkom. Ale najkrajšie pre mňa bolo. keď sme si išli umyť rúčky a hovorila som mu, aby hádal, koho ľúbim najväčšmi na svete. A to dieťa ma presviedčalo, že nie jeho, ale starkého,lebo som s ním už dlho. Kde tie deti na tento rozum chodia?
    Dnes sme si urobili výlet do vedľajšieho mesta. A to som hovorila tomu môjmu - nechoďme, nemáme peníz. Ale on, však už ani niet čo kupovať, ale treba vrátiť lampičku, ktorá sklamala a nefungovala, ako mala - cca 20€. Reklamácia sa podarila, penízky vrátili, vošli sme do obchodu a minuli 150 €. Kúpili snme si predsieňovú súpravu a parádnu - neviem nazvať - ale je to na sedenie do predsiene pri obúvaní sa - aj keď to pôvodne na tento účel nebolo určené. Náhoda chcela, že všetko v 50% zľave. Spokojnosť veľká.
    Zajtra budem mať na starosti Maroška aj Katku od rána. Mladí chcú ísť na výstavu nábytku v Nitre. Tak nech si urobia výlet. Takže aj zajtra budem mimo a v sobotu a nedeľu chceme skúsiť chalupu.
    Takže predbežne všetkým blahoželám, gratulujem a myslím na vás.
    Ľubica

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný večer a pro mě dvakrát, protože je to předzvěst volného víkendu :p
    Sem si přečetla ty vaše vtípky kolem slepic ... no já nerada kdákání a slepičárny,
    bych řekla že moje ženská role je asi na opičárny :D
    a legraci moc ráda, když je skvělá rodina i přátelé.

Mirakoud tvůj příběh je vážně moc hezký .. jsou potvůrky hodně chytré.
    Anickomalírko no u tebe musí být hodně veselo :D ... kdyby jsi měla
    jeden jediný klidný den bez trapásků, tak se asi budeš hooodně nudit :p
    Nápad na ten papírovník je supr a jsem pro ... začnu studovat pěstování kytiček,

ale jak se u nich docílí to zbarvení květů ... hlavně u toho papírovníku ...
    ... prosím všechny rady po holoubkovy xD

[​IMG] .. tak nakukuji do ledničky,
    co bych ještě ďobala u televize a něco by se našlo.
    Přeji pěkný zbytek večera všem v závislákově ;)

7. lacrima

lacrima Ikona fóra

Musím vás alespoň pozdravit a pak si půjdu vyrobit nějaký chlebíček podle "receptu",
    který tady dal
    bbowling . Dostala jsem na ně takovou chuť , že by jsem určitě nevydržela, kdyby jsem si je objednala .
    Ono z té Kroměříže by to dorazilo asi až tak v pondělí , protože musím vzít v úvahu, že je před námi víkend.
    Lytuju tedy , že nebydlým v okolý , protože junyor by jsem si fakt ráda dala . Škoda.

No nevadí, aspoň pobavilo a vykouzlilo to úsměv na mé posmutnělé hubince . Díky.

GordonSargen , juuu, takovou krabici by jsem si dala říct . Klidně by mi stačila i menší.

To ti tedy fakt přeji a tiše závidím, protože já jsem dostala takové jedno velké kulové ... prostě není od koho, nejsou lidi.
    Jo, jo, joo ... kecám , té trávy , suchého listí a větviček, co donese ten můj malý bílý "trpaslík " z venku domů...
    ... toho je mnohdy taky na celou krabici .

Tak milí přátelé ... něco právě tady zaburácelo ...aneb : "co to bylo, co to bouchlo , byl to hrom ..."
    Jo, jo, jooo... zahřmělo a pořádně . Kluci jsou oba doslova v pozoru , tak konec spisování a jdeme
    ven obhlédnout jak tam je ... že by to byla první jarní bouřka ?

Veliká gratulace k novým postupům a všem , kdo se již chystají do postýlek ,
    přeji dobrou noc a pohádkové sny .

Naposledy upraveno: 9/3/17
  8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Lubica, tomu na sezení při obouvání jsme doma říkávali štokrdle nebo verpánek. Jak je tomu u vás?
    K MDŽ jsem si vzpomněla na první 8. březen po revoluci. Shodou okolností to byl den pohřbu nejlepší babiččiny kamarádky. Šla jsem rovnou z práce a jeden kolega, kterému se před říkalo rektoskop a po po předseda revoluční organizace, mne potkal na chodbě s kyticí a povýšeně pravil: Ty tenhle prorežimní svátek ještě slavíš? Odpověděla jsem, že ano a vzhledem k tomu že se jedná o zesnulý svátek, jdu ho slavit do krematoria. K tomu pánovi: V nové revoluční době už mu neříkali rektoskop, ale skutr. Byl na to patřičně hrdý, dokud nepřišel na to, že to znamená zk.... trpajzlík.

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

....fuj to by jeden hmmm, krmil rybičky...
    Andulííí, no fůůůj :wuerg::cry:

10. GordonSargent

GordonSargent Imperátor fóra

-Pechfógl- u nás se vždy říkalo stůleček a tento výraz i nadále používám.
    Lacrima on už mně něco podobného provedl vloni, akorát ty růže měl v náručí a málem se nevešel do dveří... a protože růže mají jen chvilku na to, aby byly krásné tak jsem je , s jeho svolením, vzala pro své holky v práci. :)

11. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné páteční ráno, venku 4 a je po dešti, chvílemi ještě nějaká kapička spadne., pofukuje větřík a jsem ráda, že nikam nemusím. Čekám až přijede bráška se švagrovou a dáme si kafíčko. Pohodový den a kdo musí ještě pracovat, tak ať vám ten poslední pracovní den tohoto týdne v pohodě uteče a zítra je tady už volno. Opatrujte se a mějte se fajn. ;););)

12. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Čusky všem;)Konečně jsem po náročném pracovním zápřahu doma v teploučku:pVenku hnus, že by psa nevyhnal:DVelká gratulka všem postupujícím a všem oslavencům všeho druhu:)

Naposledy upraveno: 10/3/17
  13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné popoledne, venku ještě trochu poprchává ale sluníčko by chtělo pozdravit dnešní den, ale uvidíme, zda se mu to podaří. Návštěva odjela, pospíchali domů, čeká je také oslava zeťových narozenin, tak se dlouho nezdrželi. Krásné pohodové odpoledne.;););)

14. -pechfógl-

To je scestné vyjádření, že by psa nevyhnal. Mně to připadá, že pes vyhání do toho počasí mně a se mnou jde jen proto, aby zkontroloval, jestli jsem skutečně vystrčila čumák ze dveří.

15. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Páni ... ten kocourek je vážně naštvaný xD

Hezký dník všem hodným lidičkám
    a dnešek je jen takový odpočinkový :p
    trochu to v bytě pohladit, obídek hotový. Tutan Chámon II (leguán) má v terárku
    nové
    kvítka - je šel hned ochutnávat :D , zářivky a hlavně halogen ... to už tak netěsní a
    vydrží jen dva - tři týdny .. no má to vše už hodně roků, jako i můj druhý Tutošek :oops:

A zítra brzy k bráškovy, protože má narozky, bude chystat baštu a já hlavně umývat a uklízet :oops:
    protože kdo má doma kuchaře ví, že jakékoli množství nádobí a hrnců je i pro blbost znečištěno
    a za chvilku by nebylo v čem chystat a vařit xD Se moc těším a přijdou kromě rodiny
    i kamarádi
    ze školy, mi to dalo vážně práci je sehnat do hromady a určitě tam kápne nějaká slzička :inlove:
    se dlouho neviděli a snad se po těch rocích poznají xD

[​IMG] večer zkusím ještě pávíky, ale hodně růžových
    chlívečků (pokud nebyli na trhu šlechtěnci) sem přeplatila superkem :( tak sobě i vám
    držím pěstíky
    a snad něco přeskočí ... nebo nakonec mě xD

Hezký poslední pracovní den a supr víkend :p

16. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte závisláčci, musím to vzít postupně:)

V křížovce mi chyběla skalára, protože jsem nepřišla na poslední písmenko "v" a samozřejmě ten CITRON :cry:

Díky klukům za kytičky k MDŽ:inlove:, letos jsem ji dostala i v reálu od syna,sice v květináči ale i tak potěšila, druhý syn zavolal. Překvapili mě oba:p
    Stěhovali jsme se sem,protože manžel chtěl zvířata-už není ani on ani pes, slepice králíci a husokačeny- Když jsem chodila krmit slepice, musela jsem každou pohladit-bylo jich jenom 6-jinak bych se přes ně přerazila,oběhly mě a dřeply mi pod nohy. Pes si jich všimnul jenom když utekly, potom si je sešikoval a nahnal zpátky, byl na ně zvyklý a věděl, že zadní dvorek je jejich,tam mu mohly klidně skákat po kožichu.:)Ještě jsem zapoměla ohlásit, že jediné zvíře které mám už zase není doma třetí den
    Tradičně gratuluji všem k postupům a jiným událostem8)

Naposledy upraveno: 10/3/17
  17. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pěkné odpoledne:)
    Kapr v bříšku (jsem si řekla že od předvánoc, kdy jsme ho dostali od fabriky, už dost zmrzl, tak jsem ho vytáhla z mraznice, kousek na oběd a zbytek taky nějak zpracuju) - kafe na stole, v bedně Rex. Tak chvilka klidu :p
    evainfo bože ty tvoje gify nemají chybu. Ta žába je božíííííí xD

18. -pechfógl-

Já už jsem fakt na Chocholouška. Přečetla jsem si "v bedně Rex" a pravila si: Nojo, budu muset vyprat, mám Rex na barevný prádlo?:p

19. janaj

janaj Velvyslanec fóra

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak to nevyšlo, sluníčko se neukázalo, za to začalo pěkně fičet a přihnal se černý mrak a začala pěkně lejt a trochu i se sněhem, zatáhlo se, že jsem skoro musela rozsvítit, ale během hodinky to ustalo a mraky jsou pryč. Skoro aprílové počasí, ale velké teplo není. Jenom pouhé 3 stupně a vítr pěkně fouká dál a přeháňky jsou každou chvíli. Popřeji pěkné odpoledne a v 17 odcházím k dceři na narozeniny.;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.