ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Mám jasno.
    Přicházím sem, abych pro sebe nadobro zavřel pomyslné dveře tohoto vlákna.
    Dřív, než tak definitivně učiním, dovolím si ještě jeden komentář.
    Ne, nechystám se umřít, ale s vláknem, kde někdo 2 roky se svými pochlebníky šmíruje, lustruje ostatní spoluhráče a o těch,
    kteří s ním nejsou zajedno se vyjadřuje jako o tupcích, nechci mít už nic společného. Bbowlingova péče o seniorky a příp. i seniory
    je sice moc dojemná, ale já ji nechci a je mi proti srsti. Bbowlingův boj s imaginárním nepřítelem a jeho následná ochrana všech
    před ním, jsou směšné. Nepotřebuji, aby mě někdo ovládal a aby mi diktoval, s kým a jak mám a mohu komunikovat, ke komu
    vzhlížet, či nevzhlížet. Jsem svéprávný a umím se rozhodnout sám.
    Podle stylu, jakým bbowling prý po dlouhém zkoumání do tohoto vlákna se svým objevem vtrhl, jsem usuzoval, že mezi námi
    objevil přinejmenším masového vraha. A ejhle, on objevil jiné zločince a odpálil tak "svou bombu". Jsou to pajaable s Lišákem
    a jejich dalších údajných několik farem. Cesta ke trůnu je volná.
    Nepotřebuji, aby někdo se mnou cloumal a ani nechci, abych další lustrovanou bbowlingovou obětí byl třeba já. Nějaký důvod
    by si k tomu určitě dokázal vytvořit.
    Představ si, bbowlingu, že mi vůbec neleží v patě, jestli pajaable má nebo nemá koně, jestli koně nebo kobylu. Vůbec mi nevadí,
    že by pajjable neměla nehodu na motorce, že by se nikdy autem nesrazila s traktorem, že by jejich usedlost nezavalilo bahno atd.
    Ba právě naopak, byl bych rád, kdyby se to nikomu nikdy nestalo. Je mi stokrát jedno, jestli má manžela Davida nebo Daniela
    a bylo by mi jedno, kdyby ho neměla vůbec.
    Pokud jde o totožné používání interpunkce, smajlíků a stylu psaní, vím tu o několika dalších farmách, které jsou tu takto
    naprosto stejné, ale pajaable s Lišákem to určitě nejsou. Na rozdíl od tebe je zkoumat nehodlám, kdo ví, co bych mohl objevit.
    Myšlenka, že někdo může druhému závidět i autistické dítě, se může zrodit jen v hodně postižené hlavě.
    Rozhodně bys měl doložit věrohodnější důkazy, ale toho zřejmě nejsi schopen.

Podle toho, kolik z vás dychtivě ocenilo onen "slavný a závažný" bbowlingův příspěvek č. 266 na str. 14, aniž byste věděli o co
    jde a co po něm teprve přijde (celkem 29 a z toho asi jen 6 těch, kteří do tohoto vlákna nikdy nic nenapsali, ale jen slídili,
    tj. bbowlingových věrných), došel jsem k závěru, že stádo už má slušné a že já do něho patřit nechci.
    Vychvalujte a obhajujte bbowlinga, vynášejte ho třeba i do nebeských výšin. Já jsem si ho za ikonu nezvolil a jsem moc rád,
    že u toho dál nemusím být.

Na závěr považuji za důležité zmínit tu ještě jednu věc, která mě zaráží.
    Naprosto nepřijatelné se mi jeví to, že např. jeden z mnoha arogantních příspěvků bbowlinga (konkrétně v diskuzi Neonová
    revoluce, str. 12, přísp. 23, také ocenili 2 FM, 1 SM a 1 BA, tj. právě ti, kteří by měli na slušné chování na fóru nejvíce dbát.
    Neděje se tak a zřejmě ani nikdy dít nebude. Podotýkám, že citovaný příspěvek neměl se mnou nic společného, jen se mi nelíbil.

Toto vlákno už nikdy nebude to, co bývalo.
    Mějte se tu všichni v tom, co z něho zbylo, v rámci možností hezky.
    Farmu hraji pro potěšení a ne pro zlost.
    Omlouvám se, že jsem teď rušil, ale někdy jsem to udělat musel.
    Tak a to je všechno. Už sem nevkročím, takže jakékoliv reakce na mne by byly zbytečné.
    Důkladně zavírám ony pomyslné dveře tohoto vlákna a zamykám je na 12 západů.

2. lott_lott

lott_lott Stará škola

Jak vám padají ty opičí placky? U mne tedy zoufalost :wuerg: :cry:>:(;)8)

3. janaj

janaj Velvyslanec fóra

lott_lott nepadají. Mizérie.
    Mikeš nějak nerozumím jednomu - jen proto že jsme někteří ocenili onen příspěvek č. 266, tak jsme jeho příznivci? Nesouhlasím. Já osobně jsem ho ocenila - a čekala jsem, co se z toho vyklube. Pro mě tady ocenit znamená beru ten příspěvek na vědomí. A někdy čekám na jeho pozdější pokračování. Ano, jsou případy, že se mi moc líbí a zasměju se mu, ale nemusí to znamenat, že beru jeho autora za idol nebo modlu, ke které vzhlížím hlava nehlava. I když je mi tady spousta lidí a jejich příspěvků hodně sympatických, to uznávám.

4. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

mikešku neblbni a dál s námi diskutuj, nemyslím si,že to bylo na uražení, každý si názor udělá sám, určitě tu budeš chybět-pokud to ještě jednou nepřehodnotíš-a já si myslím, že bys mohl:):)

5. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky :p, jelikož vůbec dnes nestíhám popřeji dnes jen krásně slunečné páteční odpoledne;)

6. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Nechápu proč to vždy musí být všechno nebo nic.

7. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

opičí placky nepadají, venku svítí slunce,
    tak to tady zabalím, vezmu sluneční brýle a vyrazím ven.

Anickamalirka, držím pěsti, aby tě přestala bolet díra po zubu

Tak já letím a večer se zastavím. Zatím ahoj

8. mituli

mituli Polobůh fóra

Po boji každý generál-ať si každý dělá co se mu chce a neotravuje tohle zmrtvých vstanuté vlákno>:(:mad::wuerg:

9. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Mikeši promiň, ale tohle Tvoje gesto bylo naprosto zbytečné a dovolím si napsat, že nevím proč tady pácháš demonstrativní sebevraždu. Už jen z toho důvodu, že se Tě to vůbec netýkalo. Ten koho se týkalo, zareagoval pouze jednou ve smyslu "jak je možné, že si vůbec dovolujete pochybovat a počkejte až se Evička vrátí, tak si ještě moc dobře rozmyslí, jestli se s Vámi bude bavit" - hra na city hraničící s vydíráním.
    Pouze jsem upozornil na nestandardní chování jednoho hráče, úsudek si pak už udělal každý sám. Já nikoho netlačil do oceňování příspěvků, je to rozhodnutí každého. Nekontroluji, kdo příspěvek ocenil, je mně to jedno. Ocenění nesleduji. Nehledám cestu k nějakému virtuálnímu trůnu zde v tomto vlákně jak píšeš a už vůbec nechci nikomu nic diktovat nebo jej snad dokonce ovládat. Ale svůj názor zde vyjádřit můžu. Chápu, že se to mnohým nelíbilo, protože to s čím jsem přišel tady mezi recepty, zvířátka, blikající obrázky byla v podstatě atomovka, ale už jsem zmínil, psát sem může každý co chce a je pouze na ostatních jak to přijmou. Hlavně neřeš, kdo mně co ocenil, jestli je z tohoto vlákna nebo není. Hraji to 6 let ... o_O/asi diagnoza/ a za tu dobu jsem osobně poznal určitě přes 200 hráčů a z některých z nich se stali skuteční přátelé a zůstanou i po tom co tyhle omalovánky skončí. Z těch to ocenil jeden!!!! Edit: kvůli Mikešovi jsem to šel omrknout, kdo to vlastně vůbec ocenil ...

Chápu, že mě nemůžeš vystát a určitě pár dalších, ale věř, že to přežiji. Už jen proto, že nevím, kdo je kdo. Kdyby mně to tady napsal někdo ze skutečných přátel z této hry, tak by mě to zamrzelo, ale tohle ne. Jsi nejspíš dospělý, ale chováš se jako malé dítě.

Naposledy upraveno: 3/3/17
  10. lott_lott

lott_lott Stará škola

bbowling

To máš teda pěkné přátele, když Ti tu neoceňují příspěvky - vyřiď jim, ať se stydí ;)
    Docela jsem se zasmála té atomovce mezi receptíky a blikajícími zvířátky, však to recepty, zvířátka, vtípky a jiné fajn milé blbůstky přečkaly ve zdraví a zase to tu ovládnou :)
    Ani já jsem neměla pocit, že bažíš po uctívání, spíš mi přišlo, že očekáváš pár virtuálních facek.

Díky ostatním za uklidnění, že jim také opičáci nepadají. Aspoň vidím, že v tom nejsem sama. Závidím (a též to přeju :) ) tomu, kdo může jít ven, sedím v práci a toužebně koukám z okna na sluníčko :)

11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Cože to dělají ty obrázky a zvířátka? V první chvíli jsem si myslel, že snad špatně čtu a po opětovné kontrole jsem zjistil, že fakt čtu blbě :D

12. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pajdo, že bys četl to co já? U mě jim asi bylo špatně xD

13. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tak vám tu všem přeji pěkný podvečer i večer já odcházím mezi pracující...
    Ale klid, jsem mobilní na silnici v práci i v kapse.
    Tak že večer ahoj!
    Buďte tu na sebe hodní!
    :inlove:
    Dnes bude totiž večer duchů...

14. medved222

medved222 Komisař fóra

Zdravím všechny,
    děkuji za gratulace k postupu a za krásné obrázky.
    Pokud někdo nerozumíte, proč Mikeš skončil, odpověď najdete určitě v příspěvku anickymalirky na straně 33.
    Raději už nic nebudu psát, aby se zase nerozvířily emoce, ale mám obavu, že se to tu změní pouze na sbírku receptů, obrázků a vtipů.

15. alexandrakerulova00

alexandrakerulova00 Hvězda fóra

ahojte farmari
    ani po dvoch dnoch poctiveho citania som nepochopila tuto situaciu co sa tu preberala.preto chcem oslovit toho kto s tym zacal
    bbowling,mozem ta poprosit aby si konkretne popisal ako ti vlastne ublizila pajaable? pravy dovod,preco si vlastne pisal to co si napisal
    nie som umelcom pisania ani diakritickych znamienok,ale vobec som nepochopila co sa to tu vlastne riesilo
    ved pisat tu moze kazdy a pokial to nie je v rozpore s pravidlami,tak nevidim dovod aby sa tu riesilo,ze niekto ,, opakuje zazitky inych ,,
    bbowling,neber to ako napadanie tvojej osoby,ale naozaj nechapem co ta viedlo k tomuto kroku,preto ta ziadam o to vysvetlenie
    nie som obhajcom nikoho,ale mam rada ak sa veci vysvetlia a nie zahmlievaju,mozno si sedim na vedeni ked som nepochopila o com sa tu tocilo
    ps k dlhodobo chorym ti mozem uviest priklad mojej mamky,7eho januara ju prijali do nemocnice so zapalom pluc a epi,mamka ma 75 rokov. pocas hospitalizacie ju resuscitovali,uviedli do umeleho spanku a bola na plucnej ventilacii,potom jej zlyhali ladviny, dostavala dialyzu aj transfuziu krvy,vysledky napriek tomu nie su dobre.vcera,ano vcera, ju pustili domov aby im nezomrela v nemocnici ale doma.a to nehovorim kolko je teraz vybavovaciek -treba polohovatelnu postel, zdravotne pomocky .... a do nemocnice ju prijali ako chodiacu,no domov uz ju doviezli leziacu,odkazanu na pomoc inych.nie,nechcem aby ma niekto lutoval,s touto situaciou sa musim vyrovnat sama
    ps 2 budem rada,ak si budem moct precitat tvoju odpoved

ps 3 velmi rada by som tu znovu citala vase pekne,niekedy aj smutne pribehy,postrehy,rady,atd

16. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Dobrý večer všem. :) Radku, můžeme si podat ruce. Taky mažu mezi pracující a taky budu mobilní :D P.S. Medvídku, asi mi něco někde uteklo. Leccos nechápu a nepochopila jsem ani z příspěvku který avizuješ.

17. lott_lott

lott_lott Stará škola

alexandrakerulova00
    Propána jána :wuerg:, nikdo se tu neposmíval ani nijak nezpochybňoval, že existují lidé dlouhodobě nemocní a že chřipka může být smrtelná. Maminky je mi líto, letos chřipka ošklivě zařádila mezi starými lidmi a dlouhodobě nemocnými, ale vůbec v tom nevidím nejmenší souvislost s tím, co se tu otevřelo.

18. jana563

jana563 Dozorce fóra

Alexandrakerulova
    Soucítím s tebou.Taky mi muže v lednu vrátili z nemocnice po chřipce jako ležáka.Koncem února zemřel.
    Proto si myslím že tyhle dohady co udělala nebo neudělala pajaable a nebo Bowling jsou zbytečné.Život nás semele podle svého a všechny.Proto neztrácejte čas malichernostmi.

Šmarjááá pechfoglová,neblbni.Hrozně ráda tě čtu a i se zasměju.Přijdou další virtuální přátelé.Neboj.

Naposledy upraveno: 3/3/17
  19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Taky se obávám, v co se naše oblíbené závislácké vlákno promění. A možná, ale to je už naprostá paranoia, byla celá atomovka svržena právě s cílem tohle vlákno zničit. To je ostatně funkcí každé atomovky. Při té příležitosti jsem přišla i o pár virtuálních přátel, což mi je upřímně líto. Já tedy budu pečlivě na lékařských vážkách odměřovat, co sem napíšu. A budou to příspěvky možná i trošku vtipné, možná nudné, ale velice nezávazné. Nu, možná, že jsem moc velká albizie (citlivka). :sleepy:

20. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Pechfóglová, neblázni, Tvoje storry patří mezi ty, které by mi tu chyběly.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.