ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Je to možné? Mne zuby netrhali (ako Pavlínke) ale aj tak mám pocit, že blúznim. Čas medzi 20.00 hod. a neskorou nocou, bol u nás čas, keď tu prebiehala najintezívnejšia komunikácia. Dnes T I C H O! Všetci ste v práci? Všetci ste v postieľkach? Všetkým rvali zuby? (Aničkamalírka- prepáč) . Kde ste sa podeli? Alebo sa tu stratila reč? Či "zdochol pes"?
    Ak áno, tak sa to niekomu podarilo. Zničiť toto vlákno... Umlčať ho! No nakoniec, aj iných je tu dosť. Je mi smutno...

2. lacrima

lacrima Ikona fóra

3. larelay

larelay Analytik fóra

LubicaKrakova: myslím, že vše chce svůj čas. Věřím ve vás všechny, co jste tu vytvořily tak silný podporující kolektiv a ani v nejmenším nepochybuji, že tu bouři zde překonáte. Už jen kdyby tys měla všechny do latě postavit - myslím to v dobrém! Někdy je potřeba i silné bouřky, aby zase mohly na nebi plout obláčky, třeba takové, jaké jsou v tvém podpise. Věř a čekej...
    A myslím, že si vedete víc než dobře...a nevzdáváte se, jen se vzpamatováváte a čerpáte síly...copak je to málo a není to potřeba?
    Držím vám palce, ale je to zbytečné, protože to nepotřebujete - jste úžasné silné ženské.
    Všem přeji krásnou dobrou noc. Váš fanoušek :)

4. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Nevím jak bych mohla přispět, tak aspoň pár vtipů na dobrou noc:

Chlápek v baru povídá blondýnce:
    "Chtěl bych ti zavolat."
    "Fajn, moje číslo je v telefonním seznamu."
    "Ale nevím, jak se jmenuješ."
    "Jméno je tam taky."

-------------------------------

"Jak se cítíte v nových brýlích?"
    "Výborně. Najednou potkávám spousty známých, které jsem neviděl celé roky."

-------------------------------

Co o vás můžu říci?

1. Právě si čtete tento text.
    2. Jste na fóru hry Farmerama.
    3. Nedokážete si olíznout vlastní loket.
    5. Zkusili jste si olíznout loket.
    6. Pochopili jste, že to vážně nejde.
    6. Teď se divíte, jak to všechno vím.
    7. Nevšimli jste si, že tu chybí bod 4.
    8. Teď jste zkontrolovali, jestli tu vážně bod 4 není.
    9. Teď se usmíváte, protože jsem vás dostal.

1. Nemůžeš si dát mýdlo do očí
    2. Nemůžeš si spočítat všechny vlasy.
    3. Nemůžeš dýchat nosem, pokud máš vypláznutý jazyk.
    4. Vyzkoušeli jste třetí bod.
    5. Pokud jste vyzkoušeli bod 3, zjistili jste, že to je možné, ale vypadali jste u toho jak pes.
    6. Teď se usmíváte, protože jsem vás dostal.

Tak dobrou noc :)

*odstraněn vtip co neprošel cenzurou ;)* sopti

Edit od Prepperky: já to tušila, tak doufám že vykouzlil úsměv aspoň u moderátorů :)

Naposledy upraveno: 3/3/17
  5. hanynkach

hanynkach Pilný autor

Móóóc ráda si chodím přečíst příspěvky ve vašem vlákně a těším se,že až budu v důchodu,tak tady budu imrvere!!!!Jinak - jsem taky závislačka.
    ;)

6. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

7. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ráno Holky...

Tak vám i když já ji nemusím nesu trochu kávy pokud máte chuť a už jste na nožičkách?

Hlásím že jsem se vyspal do sytosti!
    Prepperco,
    pěkné vtipy no byl bych zvědavý i na ten cenzurovaný?
    Neb ty bývají obvykle nejlepší.
    Moje chyba měl jsem vstávat dříve.

Já musím rychle na poštu, nemám doma dopisní obálku ani známku.
    To proto aby mě nedala na zadek má farmářská manželka!

Já letím a vy si tu hrajte!

8. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Tak jsem tu návštěvu města nějak odprdla. Zimnice a pod nos bych si mohla postavit okap, ale nevzdávám se. Na dnešek mám veliké plány. Nejmenší má dnes 3. A tak na zítra zkusím něco hezkého upatlat. Když se zadaří tak to sem potom hodím. Doufám, že to nebude jako v loni, kdy jsem dort hodila na stůl i s tácem a každý si musel nakydat lžící - totálně se nějak sám rozpadl. Tak mi držte palce.

9. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] Krásné ránko závisláčkům a všem dobrým lidičkám
    ale je tam zima brrr ... sem hned zavřela okno xD

Tak dosnídat, posbírat opičí desky, naházet do úkolu a je to :p ... [​IMG]
    Sem to už dodělala a to je fajn, protože v práci nebude čas ... je pátek a to budou zase fofry :oops:
    Páni ... já dneska nějak stíhám :D čím to je? Už vím, protože ráno tady čtu tři stránky a dneska
    nic :( hm ... asi ste šli všichni brzy spinkat ;) nebo koukali talenty ... docela dobrý :p

[​IMG] ... tak už sem dopila xD a ještě jdu zalít kvítka, protože
    důležité věci dělám zásadně ráno, když spěchám do práce ... a je to tady, už zase nebudu stíhat xD
    Tak přeji pěkný den, pohodičku a moc se v práci nehoňte - za chvilku bude jaro a tělíčka jsou po té
    zimě unavená - mi to říkávala kosmetička, když sem po masáži vypadala stále stejně, ba hůř ...
    teď vím, že za to může zima :D ... tak pá a těším se na večer.
    Radku proč jsi nepřišel s tím kafíčkem dřív .... právě sem dopila :)

10. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný u nás slunečný den. Včera jsem totálně odpadla, pokoj po malíři skoro hotový, jen pověsit záclonu a závěs, vrátit kyti na okno. Dnes douklízet zbytek, vyprat prádlo, nějaký nákup a zítra přivezou vnučku. Dopíjím kafíčko a vrhnu se do těch galejí. Pěkný den všem.

11. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásný pátek všem :)
    Radku dík, kafčo bodlo. A kočka mě rozesmála jako gify od evainfo :D
    Cenzurovaný vtip??? No jo, zase jsem ho prošvihla :p
    lacrima z kytice od pejska si beru jednu kytičku, aby zbylo i na ostatní ;)

12. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Dobré dopoledne přeji,
    no to byla noc :))) ve dvě, ve čtyři a v šest jsem se pokaždé převlékla, tak vám nevím ten zub mi dal, klidně je už v pohřebišti dějin, ale jeho pozůstatky se mnou pěkně zamávaly :)) Sice mi můj první zubař říkal, že budu mít vlastní zuby tak do třiceti, protože mě jako bábeko předávkovali antibiotiky a zoubky to odnesly. Pak těhotenství a kojení a má sklovina byla spíše jako papír nežli tvrdý a nepropustný obal zubu, takže už vlastně přesluhují :))) nějaký ten pátek.
    Má tvář vypadá jako by schytala ránu pěstí, normálně mi vyskákaly modřiny, jak mi včera dolovali ten proklatý zub :))
    Ale rozhodně mě je dnes o 1000% lépe.
    Zato Pepča mi zase lehl, před chvilkou jsem měla lítý boj. Pepča vs antibiotika, hlásím že první kolo jsem vyhrála. Z obyčejného nachlazení se mu vyklubal zánět průdušek.
    Prosím ruku nahoru, kdo chce jaro, já, já se hlásím a mít více rukou, tak jsou všechny nahoře.

Gratulka všem postupivším, ti z vás co mají splín, nevěšte hlavu zase bude lépe.

K akci no, tak nějak to padá, nikam se nehoním, potřebuju ještě asi 170 padátek, ten poslední úkol v družstvu vlastně ani nemusím plnit, žádné kameny z toho nejsou, takže to jest o šedesát mincí méně ;)

Přeji klidný páteční den a krásný víkend, naštěstí budu mít volný a dám se snad do pořádku :)

13. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Jaro? Obě ruce nahoře :D
    A co se týká zubů, to mi holka povídej. Mě se po dcerách solidně rozsypaly a tak jen počítám koik málo mi jich zbývá xD Dokonce i pár mrtvých šlo pryč, jak bolely

14. vavovi

vavovi Stará škola

Aničkomalířko - Posílám ti na dálku veliké pofoukání. Zoubky umí pěkně potrápit. Mamka vždycky říkala, že se zoubkama je trápení celý život. Když rostou, když se kazí, když sa vyndavají a i ty falešné nejsou nic moc.

Potkají se 2 dědci a jeden druhému povídá: "Tak jsem si pod nehet zadřel třísku. No to ti byla bolest. To si nedovedeš představit".
    Druhý povídá: "To ti věřím, ale není nad to když se tlačí zuby".
    "Nepovídej to si nemůžeš pamatovat"
    "Ale můžu. Minulý týden jsem je spolkl".

15. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Každý více či méně se dívá na TV, DVD, čte knihy, noviny, časopisy a čím zajímavější příběhy, tím lépe. Hned se nám k takovým příběhům lépe vrací. Takový novinář, když žádný příběh zrovna nepotkal, tak si ho vymyslí. Spisovatel a scénárista si také každý příběh přibarví a nadnese, o to je pak zajímavější. Už se Vám stalo, že Vám knížka, kde není jedno slovo pravdivé, ublížila? I dvakrát moje přečtená knihovna, skoro každý den nějaký film či seriál a připadám si v pohodě, naopak bohatší o zajímavé zážitky.
    ;)

16. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Nevím jestli přímo ublížila, ale jedna kniha mi připomněla jednu mou dost bolestivou životní událost. Jakoby to bylo podle mě psané. Ani nevím kde ta kniha skončila. Dnes bych ten příběh asi už zvládla, tenkrát to bylo příliš čerstvé.

17. burds

burds Titán fóra

Aničko malířko atˇtě zoubky nebolí.Všem hezký den.

18. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Tak hurá padla :)
    Hlásím se do klubu knihomolů :)))
    četla jsem nesčetněkrát knihu Doktoři od Segala, ta kniha mě učarovala, příběh, zápletka, prostě dílo hodné nejednoho čtení. Pak ještě úžasná trilogie, též čtená nesčetněkrát :) Od Gulbranssena Věčně zpívají lesy, vane vítr z hor a není jiné cesty. A mnoho dalších, bohužel jsem již knihu nedržela v ruce pěkných pár let, a těším se, až jednou budu mít odpracováno a užívat si důchodu, že si své milované knihy zase opráším a vrhnu se do čtení, tedy nepočítám dětské knížky co jsem četla mé drobotině před spaním ;)

Jinak děkuji za účast, určitě nejsem první ani poslední kterou trápí zuby :)))

19. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky milí závisláci , ahojky přátelé , jste prostě nej, jste zlatí ,
    vaše příspěvky a vtipy mi vykouzlili úsměv na tváři , trochu jsem si i poprskala monitor a je mi hned lépe .
    Sluníčko mi svítí do okna , venku štěbetají ptáčci ... a oba chlupatí kluci mi leží u nohou .
    Co víc si přát ? Noo... ještě jsem opomenula ten smrádeček , co se od nich táhne , takže
    přání nepřání , musíme ven , jinak to tady budu mít jak v plynové komoře.

Ale ještě něco ...
    vavovi , xD bože můj , ty jsi mi dala xD děkuji za vtípek a máš pravdu s těmi falešnými zuby.
    To je fakt dílo , když bolí ... tedy přesněji , když zlobí , tlačí a bolí z nich celá "huba" :p

Přeji všem krásný sluníčkový den a hup, hup, jdeme ven.

20. evoku57

evoku57 Živoucí legenda fóra

Aničko-malířko, čteš stejné knihy jako já ;) a ráda se k nim vracím, i když teď jsem také víc na farmě než zalezlá v knížkách

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.