ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

lott_lott Vůbec to neber prosím osobně, to bylo určené těm co si myslí že je určeno... Já se vůbec na nikoho nezlobím, toho mám v reálném živote dost a dost. Ale zde není reálné nic... Tak na co cloumat majestátem. Copak neumíte pohladit jeden druhého a říct mám Tě rád..? Copak jste všichni jen lidi? Copak si neumíte hrát jako děti? Nechte své kyblíky na pískovišti a raději si pomáhejte... Je mi smutno když vidím jak jeden dokáže závidět druhému! No asi nedostal nikdy ránu na pískovišti tím správným kyblíkem...

Naposledy upraveno: 1/3/17
  2. meena35

meena35 Zelenáč fóra

• Nepiš dva příspěvky bezprostředně pod sebou. Pokud chceš něco dopsat, použij u prvního upravit. Citace bez vlastního obsahu je považována za spam. sopti
    Zdravím všechny..Mnozí mě tu neznáte, ačkoliv i po letech se možná najdou tací, kdo si mě budou snad pamatovat, mimo jiné pajda, Jonsdorf a zcela určitě malinkami :D :D
    Zrovna za tebou jdu..Můžu ti směle napsat, že ačkoliv už jsem tu řadu let nebyla a mnoho věcí je pro mě nových, ty jsi vážně nezestárla ani o jeden den..
    Napsat tyhle bludy, stylizovat se do role všeobjímajícího a všechápajícího tvora, který má jakoby "všechno srovnané" můžeš vážně jen ty, malinkami..
    Kdysi jsem bývala chat moderátorkou, před tím, než jsem si jí stala jsem měla celkem dobrý a myslím i ucelený přehled o dění..
    Ale, že speciálně ty píšeš o intrikách a dokonce máš tu drzost z nich někoho obviňovat, ty, která jsi byla královnou intrik, z nichž někteří byli tak znechuceni, že před tebou zdrhali, jen jsi se přihlásila, no to je vážně zábavné..Něco ti povím..Dobře pět let jsem tu nebyla a nemám to v úmyslu..
    Můj život je na rozdíl od toho tvého naprosto spokojený a vyrovnaný, nepotřebuju se realizovat v matrixu, jako královna všehomíra, ale ty jsi vážně předčila veškerá má očekávání..
    Kdyby mě neupozornila na tvoje výšplechty jedna dobrá duše, asi bych sem ani nezavítala, ale co bych neudělala pro své duševní obohacení..A fakt mě to opět nezklamalo..
    Až se budeš zase těm, co neměli tu čest s tvými chatovými intriky, prezentovat, jako poslední spravedlivá, tak pokud v tobě zbyla aspoň špetka soudnosti - o čemž silně pochybuji - vzpomeň si, kdo ti pomáhal, radil, podporoval a seznamoval tě :D
    A až se budeš opětovně pohoršovat nad intrikami druhých, tak vzhledem ke svému náboženství nezapomeň, že karma je zdarma :D
    Farmářům zdar a někdy za dalších 5 let na shledanou :D :D

Naposledy upraveno moderátorem: 1/3/17
  3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj závisláčci, chci jenom popřát pohodový večer:p;) pogratulovat dodatečně k narozeninám:inlove: a k postupům8)

4. malinkami

malinkami Velmistr fóra

...že by potrefená husa zakejhala??? :) ...a po pěti letech absence zde???
    je úžasné, jak i po takových letech víš, kde použít moji osobní informaci :) (viz. o "mém" náboženství??)
    přeji ti klidný a pohodový život ...boží mlejny melou, pomalu a jistě ;)

5. meena35

meena35 Zelenáč fóra

Potrefená husa? Ty jsi vážně bez skrupulí.Kdybych dodatečně neměla strach z toho, že ty lidi budeš obtěžovat díky tvým frustracím, předvedla bych stávajícímu osazenstvu, co jsi zač :D Asi by se mnozí podivili..
    Ano, paměť mám výbornou..
    I paměť ntb, kde mám uložených pár screenů, tak než příště budeš něco, nebo někoho kritizovat, měj to na paměti..
    Možná bys byla překvapená, jak se tvoje image hroutí..

BTW: Ano, po pěti letech..Možná i po vícero, to ti přesně nepovím..Mně je srdečně ukradené, jestli mi věříš, nebo ne..Jestli ti někdo ze stávajících hráčů nalítne tak, jako jsme nalítli my, pak je celkem lituju..
    Boží mlejny melou, to je fakt..A ty o tom víš nejvíc, že? Není nad to, počkat, až stará parta zmizí a přešaltovat na fórum, kde tě nikdo nezná a tam se seberealizovat..

Milena1952, janaj a njklmn tohle ocenili.
  6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Dámy, tohle si laskavě vyřizujte v soukromí - pokud ignorujete instituci poštovní sovy. Fakt si myslím, že už toho tady bylo dost. A jestli pracujete na uzavření fóra, čest práci vás i jiných.

7. medved222

medved222 Komisař fóra

Moc ráda bych popřála klidný večer,
    moc ráda bych ti evainfo udělala nějaký obrázek, ale neumím to, tak jen slovně ti gratuluji k postupům F133 a B344, stejně jako našim superrychlíkům pezt F179 a Bagíra 192.
    anickamalirka, děkuji za recept na dort a za tvůj poslední příspěvek.
    lott_lott, nemohla by sem ta holubička přinést pár mírových ratolestí?
    Tak nevím, jestli se vůbec mám pochlubit skromným postupem F95 a B 298.

8. lott_lott

lott_lott Stará škola

medved222

Však neboj, mír zase bude. Trochu mi dění tady připomíná otevření Pandořiny skříňky - hrne se to ven jedno přes druhé a hezké to není. No ale zase ve skříňce zůstala naděje, tak věřím, že i tady je naděje, že se to uklidní :)

Jo a gratuluji k postupu!

9. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

takže prosím nádech, výdech, nádech, výdech. Dobrý? Pokud ne zopakujte postup před první tečkou. Obě nás prosím ušetřete Vašeho vzájemného laškování. Opravdu bych byl rád, kdyby se toto fórum nestalo místem pro vzájemné si vyřizování osobních účtů. Obě mně znáte natolik dobře, že víte jaké bude řešení v případě, když v nastoleném duchu budete pokračovat a byl bych rád, kdybych se k němu nemusel uchylovat. Děkuji.

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

medvídku - veliká gratulka k bobkovému listu ;)

11. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Halo lidičky .... se koukněte, co já to mám na baha za ptáka ...
    asi ho budu posílat na další ostrovy, ale do pirátského ne ... by mi ho uloupili xD

Hezký večer všem, v akci jsem obešla dvě kola a nejsou už kameny.
    Anickamalirka ... moc hezké a klidně přidej další pokračování,
    hezky se to čte.
    evik1016 ... jsi zlatíčko, děkuji za krásné obrázky a hned dva .. moc potěšilo :inlove:

Chci všem popřát hezký a pohodový večer a já se přesouvám k té veliké
    obrazovce, protože jsem neviděla poslední díl "Myšlenky zločince" a mi to
    napětí už vážně nějak chybí xD :pa protože u toho usnu, tak
    přeji i dobrou noc.

12. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

DanielLišáček A pozor . Zapomněli jste, že tu dlouho nebyl Amalka1070

zítra se vrací a setkám se s ním, tak mu řeknu ať si pročte závislákov, čarodějka 007 (farmžena) nevím co se děje, ale klesá ji teploměr

13. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

tatkanas1 - tady nebyla už opravdu dlouho a na fóru jsem ji zahlédla někde začátkem měsíce (února tedy - dyť on už je březen) :(

14. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

No, a už mám toho naozaj dosť. V poslednej dobe si sem kde - kto chodí vylievať svoju zlosť, svoje negatívne pocity a svoju frusráciu. Začínam sa báť nazrieť do môjho najobľúbenejšieho vlákna, aby som sa nemusela zúčastňovať toho, kto, kde, kedy a ako sa cítil ublížený. Prosím vás, skutočne si tieto pocity riešte hernou poštou. Ak to potrebujete zverejniť, založte si nové vlákno. Pokiaľ vám ho budú tolerovať modíci, diskutujte tam (odporúčam to preto, aby sa nezahnusilo aj vlákno debaty o všetkom...)
    Daniel podal svoje vysvetlenie, kuželka svoje. Tak to zatiaľ nechajme tak.
    Ak sa Pajaable ozve, my si to s ňou dokážeme vydiskutovať aj bez prajnéj pomoci iných. Ak sa neozve, nebude o čom diskutovať.
    Týmto nevyháňam nikoho, len chcem, aby tu znovu zavládol pokoj, mier a relax, aký tu vždy býval. Chcem, aby sme sa znovu tešili z postupov našich priateľov, aby sme v podstate spolu oslávili naše sviatky, aby sme chorým nezabúdali popriať skoré uzdravenie. V tomto si to odniesla Janke, ktorej síce pár ľudí prialo skoré uzdravenie, ale za normálnych okolností by tých prianí bolo viac.:wuerg:
    Prepáč, v tomto zmätku som na to zabudla aj ja. Preto dodatočne - drž sa, neprepínaj, lieč sa a všetko bude v poriadku.:inlove:

15. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Vážení a milí ,stálí a dlouhodobí Závisláci,všimli jste si vůbec,že k nám do tohoto ,,důchodcovského,,vlákna
    přibyly příspěvky od ,,zelenáčů,, ? Já ano.A tímto je zde pěkně vítám,pokud zde Vaše příspěvky budou splňovat
    přísná kritéria fora,co zde psát nebo čeho se vyvarovat,prosím jsme tady komunita dlouhodobých hráčů,nesnažte se
    zde psát nějaká Vaše negatíva,ze kterých by i mě bylo k blití.Buďte vždy dobře naladění a tuto Vaši dobrou náladu
    přenášejte k nám,však my Vám vždy poradíme i Vás oceníme.:D:D
    Lubko,já se moc omlouvám ,ale dodatečně,všechno nej k Tvým narozeninám vinšuju,hlavně, to zdravíčko přeju.
    Možná se někomu bude zdát na mém přání něco divného,ale není,já si přeji i nadále,aby se nám vrátila Viky a Vikýšek
    a Evička-pajaable,a také všem marůdkům,brzké uzdravení ;);).
    A Amálek ? Však on se ukáže a od pasu vytasí nějaký supr,čupr recepísek,který si opět opíšu do své kuchařky.
    Krásnou dobrou noc.pá,pá

16. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Dobrý večer,
    nějak se bojím...bojím sem chodit.
    Lidi, neblázněme. :sleepy:
    evainfo dík za papoucha, tvoje gify nemají chybu. Vždycky mě pobaví, i když to sem nenapíšu :inlove:

17. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezký večer,
    evainfo, ten tvůj papoušek nemá chybu, pořídím si ho taky.
    Jdu se dívat na detektivku

18. lott_lott

lott_lott Stará škola

Hlavně pohodu - vezměme si příklad :)

Dobrou noc!

19. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

tatkanas - prosím Amálka radšej varuj, povedz aby nečítal, načo zabíjať čas. Ak to prečíta, zgrcne sa mu smotana už v receptoch. A čo my potom?:cry:

20. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj všem a děkuji za nádherný obrázek od evainfo. Moc mně vaše přání potěšila. Gratulace všem postupujícím a taky těm co něco slaví. Přeji dobrou noc a hezký sny. Tera

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.