ST: Důchodci závisláci

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Hrnkajda, Mar 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Asi jsem stádní typ, protože jsem o pajaable nepochybovala, ale když přistoupím bez úvahy na bowlingovu informaci, budu opravdu za primitiva. Je možné, že i ti sousedé byly virtuální bytosti vytvořené dotyčným, aby bylo možno diskutovat a nahrávat na smeč... ale..... Doufám, že se osočená/ý ozve.

2. bbowling

bbowling Hvězda fóra

Dámy, moje informace jsou skutečně prověřené Je toho daleko, daleko víc. Copak si nepamatujete?
    Anickamalirka zde napsala, že má bohužel autistické dítě a hned druhý den ho měla v rodině pajaable taky. Jen kvůli tomu, že jste Aničku politovali a jí jste nevěnovali pozornost, tak potřebovala politovat taky. Tohle byla už docela zrůdnost, ale některé její příhody byla už docela legrace, pro nás nezůčastněné, ale pro vás hotové tragédie. 2 bouračky v autě, postupně zlámané všechny kosti v těle, jednou měla koně ze které se další den vyklubala kobyla, Daniel byl najednou David a pak zase Daniel a z Davida, o kterém nikdy nemluvila byl najednou synovec ..... xD copak jste tady všichni tupci. I ty další nicky používala ke komunikaci sama se sebou, to jsou ti lidé na její svatbě, která nikdy nebyla. Jen hraní na city a touha po obdivu. Kdybych vám tady popsal vše, o čem mně ještě napsali ostatní, tak to píšu do rána.

Mě je to jedno, jen se mně nelíbilo jak vás v podstatě citově vydírá a manipuluje. Asi vám to nevadí,
    ale myslete na to, že v běžném životě na důvěru dojelo už hodně lidí, a seniorů zvlášť.

Tohle bylo to poslední, co jsem k tomu napsal.

3. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Dobre, beriem tieto argumenty. Ale trebárs aj o tom autizme vedela dosť, neviem, či Aničkamalírka postrehla v jej opisoch vnuka nejaké nezrovnalosti a ona má priamu skúsenosť (predpokladám, že nie je prezlečená Eva). Možno sme tu aj kus tupci, ale možno je to aj tým, že často čítame letmo a nekontrolujeme mená, či pohlavie koňov ;). Viem, že sa mi zdalo, že s Danielom to malo príliš rýchly spád. Ja už mám svoje roky, mám manžela, ale predpokladám, že na "staré kolená" by som sa tak rýchle nevydávala - to mi jediné na nej akosi vadilo...
    No nevadí zvykneme si aj bez nej - ak sa, ovšem, neozve a neočistí svoje meno - či nick. A seanse už robiť nebudeme. Ale aj tak škoda, bola vtipná. Možno sa zase ozve pod iným nickom a bude zase sranda. Ak nie vystačíme si aj my, čo sme tu. Len dúfam, že sme tu už všetci praví:cry:

4. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

O tom jsem se zmínila také, v diskuzním příspěvku gramatiku neřeším a píšu, "jak mi huba narostla." Jen ty zásadní texty mne nenechají v klidu. Jak mohu po ostatních chtít, aby psali spisovně, popřípadě alespoň srozumitelně česky, když já, jakožto hlava pomazaná a představitel, budu dělat chyby 8)

Howgh ;)

5. medved222

medved222 Komisař fóra

bbowling, usilovně a marně přemýšlím o smyslu tvého příspěvku a pátrání. I kdyby to byla jedna osoba a třeba i chlap v teplákách, myslím si, že její působení tady nikomu neublížilo. Uměla každého potěšit obrázkem, příspěvkem nebo i dopisem přes holuba. Kdo z nás to umí? A jestli si potřebovala vytvořit svůj svět a jestli jí pomohlo, že si ho tady realizovala, tak prosím, mě to nijak neuráží. Vadí mi to tedy mnohem méně než urážení a napadání hráčů v jiných vláknech. Je tu asi spousta lidí, kteří jsou sami a potřebují se podělit o bolesti a starosti a jsou rádi, že tu najdou spřízněnou duši. Možná, že ty jsi jim ji právě vzal. Všichni jsme tu virtuální, máme se navzájem prověřovat? Pokud vím, tak pajaable nikdy od nikoho nic nechtěla, ale sama rozdávala a sháněla pro jiné. A že potřebovala obdiv? Jestli jí to pomáhalo v životě, budiž. A i kdyby tu mezi námi byl i Marťan s tykadly, pokud nebude ubližovat, ba dokonce potěší, či dokáže rozesmát, tak ať tu klidně píše každý den. Celý život jsem pracovala s lidmi, leccos jsem zažila a rozhodně se nepovažuji za naivního seniora, člena stáda, či tupce.

Last edited: Feb 27, 2017
  6. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

No, šok jsem neutrpěla, nějak to zvlášť neřeším. Vždyť vůbec nevíme, kdo je za zdejšími nicky (tím myslím na celém fóru)....
    Bylo s ní vždycky fajn ? Bylo. Nikomu neublížila, zásobovala nás různými příběhy, skvělými recepty, dobrou náladou (a že jsme se někdy nařehtali jak koně), tak co se tu vlastně řeší ? Politici lžou, média lžou, manželé si lžou, děti nám lžou....Chce to brát jen všechno trochu s nadhledem.
    Mě by třeba zajímalo, kdes bbowlingu ty informace sebral. To muselo dát dost práceo_O Ale ano, zamyslím- li se zpětně, poslední dobou to bylo celé dost podivné...Můžeš mít pravdu, ale taky nemusíš. Tebe taky přece neznáme (třeba jsi škaredá, tlustá ženská, co žere kočky :eek:). A rozhodně si nemyslím, že by tady byli všichni tupci, jak píšeš - mmch to jsou dost ostrá slova -.-
    Do tohohle vlákna se chodí lidi bavit, pokecat, inspirovat se ... A málokdo se asi zabývá přemýšlením, zda to, co si právě přečetl, je pravda. Já si tu ráda čtu, aspoň se na chvíli odreaguju, pobavím, něco občas přidám k dobru. Mám zdejší lidičky ráda. I když je osobně neznám.

7. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj závisláci,
    nedá mi to a musím taky reagovat. Farmerama je moje první, jediná a poslední hra, mám ji ráda a strašně ráda mám i Závislákov.
    pajaable sem dávala historky, které se nám libily, spoustu receptů, obrázků a užitečných rad. Byla to ona (on), kdo dokázal poradit,
    reagovat na cokoli, udělala radost spoustě lidiček. Je to pohádková víla, 100% babička, manželka a kamarádka, všechno, co by chtěla umět každá ženská a pajaable se to tady splnilo. Když se ozve a zase něco napíše, budu spokojená. Pro mě tady může být každý
    takový, jaký chce, když nikomu neubližuju a ona určitě neubližovala, ať to byl kdokoli.

8. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Uf,tak tohle jedna štamprlička nespraví,jdu najít tu lahvinku od loňských vánoc,a musím říct,teda napsat
    že jsem z toho mimoň o_O.A zítra mi bude blbě z toho rumu,no jo a s tím nic nenadělám.....asi to hodím za hlavu,
    život jde dál....
    Moc mě potěšila dnešní převzácná návštěva,málokdy se stane (nebo vůbec),že sem napíše někdo z komunity.
    Radku,já jsem to skoukla na jůtůbku, a wau, to je snad ten největší stroj v republice a viděla jsem ho prvně ;).
    Nějak mě zaujal,zítra gůglím nějaké info,jak to vlastně funguje,atd.
    Dortíček a banánový,no mňamka o které se mi musí dnešní noci zdát,to bude sladký sen,jupí.
    Přátelé,přeji i Vám klidné spaní,pá,pá

9. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mitulí, já to vím :D Má děravou kouli xDxD

10. Y_n_O

bbowling nám hodil hračky do kanálu, jak napsala -pechfógl-. No a co?
    Horší je, když tak člověk dopadne v reálném životě; síť toho snese...

EDIT: skalara.v to podala polopatě...

11. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

možná někdo teď čeká, že to co zde uvedl Bbowling Vám buď potvrdím nebo vyvrátím, ale zklamu Vás. Neudělám ani jedno ani druhé. Není v mých silách číst vše a ještě to podrobně pitvat a porovnávat s tím co již bylo nebo nebylo napsáno. Už jenom pamatovat si vše co bylo napsáno je zcela mimo mé schopnosti a co si budeme povídat, toto vlákno není tím stěžejním tématem fóra. Jsou dny kdy o něj v podstatě ani nezavadím. Ostatně od přímého moderování jsou tu moderátoři. No a co se týká nicků na jedné IP to Vám zase nejsem oprávněn sdělit, sice máme možnost toto ověřit, ale už nemůžeme tyto informace předávat komukoliv mimo team a BP.
    Takže jsem Vám nepomohl, ale byl bych rád kdyby se tato diskuse nezvrhla v něco co by nakonec muselo být ukončeno uzavřením tématu.
    Nakonec bych rád všem připomněl latinské přísloví použité v jednom českém filmu. "Fide, sed cui fidas, vide". Česky, "Věř, ale komu věříš měř". Nikde v současnosti tato věta asi není platnější než na internetu.

12. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Ať to je jak chce, bylo mi tady s tím člověkem fajn. Jak už tady bylo napsané, dokázal pohladit, potěšit, pomoct, uklidnit. Nezištně poslat dárečky, aniž by čekal, že mu to člověk oplatí. Prokrista, vždyť tohle je jen virtuální svět, a pokud někoho neznáte doslova osobně, můžete si o tom či onom člověku myslet svoje. Stejně tak i o tobě bbowlingu. Promiň, ale taky nevíme kdo jsi a proč nám zrovna tohle píšeš.

13. mituli

mituli Polobůh fóra

No nevím,ale asi takhle necháme to být ,jeden si z nás dělal srandu a druhý ji zkazil (nevím jestli ze závisti nebo proč) pěknou dobrou noc :inlove:jó a akci jsem kupodivu stihla celou:music:

14. Y_n_O

pajdo, to je o rozdílném vnímání. Někdo se sem chodí odreagovat, někdo pobavit, občas na cizí účet (přiznám se, i já bývám jedovatá v diskuzích k akcím), někdo hledat spřízněnou duši. Nemyslím si, že by se situace vyhrotila natolik, abys musel ukončit Závislákov.

15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Také by mě zajímalo, co bbowlinga ve skutečnosti vedlo, aby tak důkladně
    prověřoval jiné hráče. Láska k důchodcům závislákům to nejspíš nebude.
    Vážně to všechno bylo v jeho silách?
    Ani ve snu by mě nenapadlo něco podobného dělat a ani bych vlastně nevěděl
    jak to dělat.
    Přijde mi to celé dost neuvěřitelné.
    :D
    Jak už tu psali mnozí, ani já jsem nepotřeboval hledat u pajaable nesrovnalosti.
    Rád jsem četl její příspěvky a byly opravdu zábavné.
    Je pravda, že některé věci mi neseděly, nepotřeboval jsem jim věřit, ale ani nikdy řešit.
    Vždyť je to jen hra a většinou se vůbec neznáme.
    Za tupce se nepovažuji a dál zůstanu hedvábným či hebkým kožíškem.
    Tím mi určitě neublížila.
    :)

16. astrid888

astrid888 Titán fóra

Ahojte.
    Mňa táto správa od bbowlinga vôbec neprekvapila, pretože som naozaj v niektorých príspevkoch od súčasnej pajaable nachádzala veľmi podobné situácie, ktoré kedysi písaval nebohý Paolo, bývalý majiteľ tohto účtu mojej farmárskej susedke.
    Boli bližší priatelia a Paolo jej posielal rôzne fotky aj svojich mačiek (ktoré potom dala na fórum aj súčasná pajaable) a rozprával, či písal o mnohom zo svojho súkromia, čo sa tiež objavilo v mnohých Eviných príspevkoch.
    Viac by vám o tom mohla napísať moja zmieňovaná susedka, ale nechce sa vyjadriť k tomuto prípadu, nakoľko jej v minulosti prichádzali na farmu nepríjemné správy po tom, čo si dovolila napísať, že fotky presne tých istých mačiek má aj ona v pc, ale od Paola.
    Kto bol teda Paolo??? a bol vôbec ?
    Vieme len že zomrel, potom zomrela jeho sestra Francesca -micimicimnau a aj ich kamarát kovbojBill (všetko hráči farmeramy) Postupne všetci zmizli ...

Máš pravdu Lott-lottka, že týmto zrejme nechcela nikomu ublížiť, ale popravde, možno stačilo byť obyčajnou babkou ako sú tie ostatné a nebyť nad ostatné. Presne si viem predstaviť, ako sa po tých príbehoch museli cítiť tie menej zdatné ...
    "Menej je niekedy viac"
    Na záver ... bbowling by si iste nedovolil napísať niečo, čo si vopred neoveril.

EDIT: snáď by som ešte doplnila ... v archíve nájdete niektoré diskusie aj k tým fotkám atď ...

17. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pajdo, já myslím ( jé :D), že není třeba jakkoli dále tuto situaci řešit. Ono se to vstřebá ;)
    Tak dobrou noc, díťata, mažu na kutě, bo ráno zase do rachoty :sleepy:

Last edited: Feb 28, 2017
  18. Y_n_O

Astridka asi uvedla poslední věci, které ještě mohly být řečeny. Tím bychom mohli tuto kapitolu Závislákova uzavřít a začít znovu, my ostatní, kteří tu snad jsme jen jednou. Díky Bohu nebo Bohužel? ;)

19. flexka

flexka Hrabě fóra

Je to těžké, já jsem celou dobu přesvědčená, že jsou to báchorky a vygůglené rady a recepty. Ale je mi to v podstatě jedno, ráda jsem to četla a zcela laicky jsem to odhadla na mírnou maniodepresivní poruchu (dnes schizoafektivní). Co se týká těch lékařských, veterinárních, tam to bylo pro mě úplně jasně od strýčka gůgla, ale pečlivě a správně, zrovna dnes jsem si četla, jak si někde otevřel falešný zubař a podle youtube to dělal dobře... ovšem bez školy a titulu.
    Pokud mi někdo třeba napíše něco sprostého jako reakci na inzerát, tak gůglím a většinou je to jednoduchý jedinec, co používá nick všude a za půl hoďky ho odkážu do patřičných mezí.
    Tady si myslím, že se jedná o jedince inteligentního a navíc neškodného, ba oblíbeného a tak jsem nikdy nepátrala. Ono duševní, nebo tělesné zdraví je oboje důležité a v pohodě budu za sebe posílat energii dál, ať je to kdokoli. Chybí mi tady a doufám, že se uzdraví a zase něco napíše. Klidně jako Sedmilhář. Je to milé a jestli jí/jemu to pomáhá, proč ne, mi to neškodí.

20. Y_n_O

Tak dobrou noc, jdu se podívat na poslední díl Walking Dead, ať si trošku spravím náladu, než budu ráno vstávat do práce 8)

Thread Status:
Not open for further replies.