ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

Jonsdorf - to jsem ráda, že je Janké líp. Vy oba potřebujete ji a ona zase vás, tak snad ji zítra už opravdu pustí. A můžu se zeptat (to víš, zvědavá ženská), cože to dělá takový stroj těžký jako 130 boeingů? To už je pořádná mašina, ta asi nebude motat vánočky. :music: (Pechfógl mi tuto otázku vyfoukla, měla jsem to tu rozepsaný už asi hodinu, ale sledování pěveckých výkonů v TV - Adélka nezpívala špatně, ale na výhru to nebylo, mně od dokončení zprávy odvedlo, tak to posílám později, ale aspoň to jistím a snad nám to Jonsdorf osvětlí.)

bbowling - už uplynul týden od hození rukavice do ringu, abychom hledali něco divného či zvláštního v tomto vláknu. Celý týden jsem se snažila na něco přijít, bedlivě jsem zkoumala každý příspěvek, ale asi jarní únava či co, nenapadla mě jediná věc a všichni tu mi přijdou naprosto normální a nikoho z ničeho nepodezřívám. Ale o to víc se těším na odhalení této záhady. Zvědavost mi nedá spát, a tak sem s tím rozuzlením, ať se konečně vyspím. ;)

2. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné ráno. Jen pozdravím a hurá do rachoty. P.S. Radku, já vidím dvě. Černé. Co schovává babka pod oblečením nevím xD

3. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Krásné ráno Děvčata...

A jak vám jdou dorty?
    Jsem zjistil že ať dělám co dělám tři prostě sám nedám.
    A i když mám fotogenickou paměť a akci hotovou, dorty které se neustále opakují člověka dokážou zblbnout!
    :D
    Tak že zbylé recepty asi zůstanou v akci.

Á propós recepty, pečení...

Tady jeden můj poslední a nazval jsem ho "Neil Armstrong"
    Protože připomíná měsíční povrch ale rozhodně lépe voněl a chutnal.

No a k tomu stroji...
    Stačí zadat do strejdy gúgla "stroj těžký jako 131 boeingů"
    Mě to sem přišlo dát jako nezajímavé, no asi jak pro koho...

To už je lepší ta babča s kozama!

Všem přeji krásné a hlavně veselé ráno

Naposledy upraveno: 27/2/17
  4. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Radečku, to je... to je OBŘÍ ! Vypadá to jako pojízdná elektrárna !
    Je ale divný, že ty čtyři kluky z tvého podpisu jsem tam neviděla, asi zrovna svačili xD
    Musím zkouknout ještě další videa :-D
    Klobouk dolů !
    A hezký den všem !

5. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Tedy Kamilko jsi šikovná že si našla.

Navíc máš i pravdu!
    On tento stroj je napájený přímo z elektrárny.
    Neb by mu obyčejných 240 voltů nestačilo.

No i bývalí prezident byl trochu mimo!

Naposledy upraveno: 27/2/17
  6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Ten pán mi připadá, jako když hledá volant.....

7. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky závisláci ,:p přeji krásné a slunečné (pro mně pracovní) :oops:pondělní dopoledne;)

8. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

[​IMG] Krásný,slunečný start do nového týdne.
    Téda pechfogli :D:D:D:D:D,smíchy brečím....
    Hodně mi to připomělo kamaráda,který si chtěl u mě zarajtovat na koni a když se na něj vyškrábal s klidem se zeptal
    ,,a kde má ten kůň volant ?´´On chudák celý život vozil zadek tak akorát v tatrovce,tak se není co divit.
    Radku,já jsem to s dortíkama dělala takhle : když to najelo tak jsem si ve zkratkách, např.oranž poleva = O
    jahody = J,rychle na papír naškrábla a ono se vyplatilo,šlo mi to jak po másle ;).
    Tak zatím,pá,pá

9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Zdravím zdejší sešlost.
    To je ale rypadlo jaké svět neviděl.
    Jaro je tady, venku teplo, ptáci švitoří, jen vítr fouká a kazí to.
    Ráno jsem navštívil zubaře a není mi vůbec do skoku.
    Vám je?
    Protože už nemám čím koušat, dám ši k obědu nejšpíš nějakou kašičku.
    :DxD

10. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný sluníčkový den všem. Gratulka postupujícím, jste šikulky. U mě řádí malíř, škrábe celý velký pokoj:(, kuchyň už spravil,ještě to bude přemalovávat, doufám, že už to nepopraská, a pak znovu úklid a uvedení do obyvatelného stavu. Akci dorty si píšu písmenky. Č-čokoláda,R-růžová,M-modrá atd. a vychází to dobře. Taky netrpělivě čekám na zprávy o našich marodech. Mikeši- na dálku foukám bolístku a doporučuji ledovat.

11. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Mikešku moc to foukám na bolístku
    Z dortů už mi hrabe. Také si píšu zkratky a jde to jen jsem o víkendu trošku zašlechtila a teď se z těch lístků mohu ...Ještě jich mám na skladě přes 100 a už mě to neba. Asi nechám trochu zařádit si mládež až přijde ze školy.

12. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

No já jsem to chtěl původně podvodně obejít za pomocí programu snímání.
    Kdy dorty když zmizí tak zůstane průsvitná obrazovka zachycena.
    Ale pak jsem si řekl "cvič si hlavu!"
    Což vůbec nebylo 100%
    :p
    Nakonec jsem tedy zavolal malé pomocníky.
    A bylo srandy kopec! No a vo-vo-vo-tom to je!

13. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Teda Mikešku - hebký kožúštek, to je zlé nadelenie. Veru, veru, len ty zatiaľ papkaj kašovitú stravu, do rezňov sa nepúšťaj.:oops: Pusu vylieč a ak už zúbky nemáš, veď pán doktor vyrobí.:sleepy: A ak sú dobre urobené, vraj nezvyknú bolieť;).
    Ďakujem za pochválenie podpísku.
    Z tortičiek aj ja mám celkom radosť, ibaže ja som nešľachtila, SK odkladám na tých pávov, tak mám kupónikov pomenej. Ale akcia bola splnená skoro hneď a teraz vyzobkávam odmeny navyše.
    Aj u nás je krásny slnečný deň. Dokonca bez vetra. Fakt sa zdá, že jer je pred dverami. Teším sa z toho.
    Prajem všetkým príjemný pondelok.

14. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Zdravím :music:

jak jsem zase v pracovním procesu a do toho zkouškové tak moc nestíhám sem chodit, mou farmičku jsem zanedbávala pár dní a držela si plevel na políčkách... Malé mňau řvalo hlady až si muselo poradit a chytalo cizí myšky snad nějaká neutekla od sousedů...
    Kdybych četla všechny příspěvky od doby, co jsem tu byla naposledy tak jsem tu ještě za rok obrostlá mechem jako nějaká víla z bažin... :music: Akci se snažím tak nějak plnit, ale občas se i trefím na správný dortík aspoň, že oceňují snahu... Napadlo mě dělat si poznámky na ty dortíky abych je správně sestavila... Těžko říci jestli to budu stíhat... xD
    Jdu se chystat do práce a krásný slunečný den všem dokud sluníčko má vystrčenou svou kulatou zářící hlavičku :music: Možná se večer zastavím....

Malinkatý citátek:

Věřím, že fantazie je silnější než vědění.
    Že mýty mají větší moc než historie.
    Že sny jsou mocnější než skutečnost.
    Že naděje vždy zvítězí nad zkušeností.
    Že smích je jediným lékem na zármutek.
    A věřím, že láska je silnější než smrt...

15. nanyblacks

nanyblacks Znalec fóra

Ahoj všem a gratulace k postupům. Mějte se co nejlépe. Zrzinka moc hezké citáty to jsou. N.

16. janajenka

janajenka Perspektivní autor

Ahojky v závislákově .U nás krásné slunečné dopoledne , po O asi půjdu s psíkama do lesíčka na procházku .
    Teda Radku , ten stroj je impozantní a těch schodů,to by mě piclo ,jak to že vám tam nevymysleli výtah .
    A dortíky jdou jak po másle , používám výstřižky a je to supéééér . Akce byla hotová už první den a teď už jen to ostatní.
    SK padá pomálu ,o hvězdy až tak nestojím ,zlatý banán nevyskočil zatím ani jeden ,hlavně krejcárky a body .
    Tak ať se vám daří ,postupujícím gratulky a marodi , už toho nechte a přijďte zase mezi nás.
    Krásný sluneční den všem xD

17. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Radku, práve som doobzerala ten tvoj zázrak. Na môj dušu, mňa by do toho nik nedostal. Už z obrázkov a vídeí to vyzerá óbrovitánske a aké to potom musí byť v skutočnosti...Keď chceš byť na pracovisku načas, určite musíš na prvý schod nastúpiť o hodinu skôr.:cry:

18. burds

burds Titán fóra

Mikešku chudáčku au,au,.Tak atˇtě to brzy přestane bolet a dej si hebký kožíšku tu kašičku.Nebo jako správný kocourek mlíčko.

19. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mikešku, led je sice dobrej, ale já doporučuji panákovat. A mixovat - po zkušenosti s tátou dokážu namixovat všechno - i vepřo-knedlo-zelo. To maso a zelí jde, ale knedlíky, to je teda síla, podobně jako jitrnice s bramborem a zelím. Zkus míchaná vajíčka, ať nejsi furt jen na sladkým.

20. Raziel

Raziel Guest

Omlouvám se za kopání mrtvol, ale na tohle bych zkrátka rád reagoval:
    Můžu tě ujistit, že jsem Čech jako poleno ;)
    Mého překladatele? Co tím autor přesně myslí? Jinak, pohybuju se tak nějak těsně na hranici normálu a ajťáka ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.