ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. frybka

frybka Pisálek fóra

také zdravím stavitelepyramid přeji hodně úspěchů při sbírání hrnečků

2. pajaable

pajaable Orákulum fóra

stavitelpyramid , zdravím a vítej mezi námi ukecánky a závisláky.

dododo53 - mě jí v té chvíli bylo také líto, ale pud sebezáchovy zvítězil. Když žiješ uprostřed přírody a je mírná zima, tak se v okolí myši přemnoží a nebránit se všemi prostředky, tak nás vystěhují. Pavouky já nemohu..jako malé holce mi nevadil žádný pavouk, pak se mi jednou jeden velký spustil na obličej, byla jsem v té době nemocná a měla horečky..lekla jsem se šíleně a od té doby trpím arachnofobií . A k těm myším..neumíš si představit, co dokáží udělat a jak rychle se dokáží rozmnožit . Loni se dostala jedna "familie" myšek do garáže a u dvou aut nám ohryzaly kabely a nechtěj vědět, co stála oprava..:mad:

m2707
    Vydrž, ono to pak stojí za to. Až se mu hormony po kastraci vybouří, bude klid. Ono sice stále v něm něco z té pudové divokosti zůstane, že ho to jednou za čas chňapne jako toho mého, ale to už se dá snést, ta jejich láska člověku vše vynahradí.
    Když jsme se stěhovali z Prahy, v prvních dnech našeho pobytu jsem potkala mého největšího miláčka. Vykládali jsme z aut věci na dvoře , byl večer. Tehdy pršelo, byl konec srpna a já vidím v dálce, že po silnici něco běží. Myslela jsem králík nebo lišče , což je zde obvyklé. Blížilo se to a pak již bylo až u nás na dvoře a ono to koťátko. Chudinka promoklé, hubené, v žalostném stavu. Mladí odnosili věci, kotě se usadilo na lavici na verandě a jen tak smutně koukalo. Já si v duchu říkala .." nemysli si , že na mě vyvalíš oči a vezmu si tě, už mám koček dost a nehodlám brát další a další".
    Ale ono se to nedalo, bylo tak smutné , zubožené a přitom tak krásné (jak Schrek , kocour v botách).
    Neodolala jsem, vzala ho, ale ne domů, ale do zahradního domku ( neočkované jsem ho nemohla brát domů k ostatním kočičkám). Udělala mu tam teplý pelíšek, přinesla vodu a kočičí papání . Nepapalo, nepilo, jen bylo smutné a mňoukalo. Tak jsem si tam nakonec nafoukla gumové lůžko, natahala deky a polštáře a zůstala s ním až do rána. Ráno mi spalo na prsou, hlavičku schovanou pod mojí bradou a spalo tvrdě. Vzala jsem kotě k veterináři a slyšela ortel - kočičí chřipka , smrtelná , malá šance na přežití. Rozhodla jsem se do těch krásných očiček investovat. Jezdila jsem denně 30km tam a zpátky na očkování, 3 měsíce kapala očička , vtírala do nich mastičku, kapala do oušek , vytírala tlamičku a protože kotě muselo být v izolaci, spala s ním v zahr. domečku (ještě, že i tam je topení), protože na mě bylo strašně závislé. Pak jsem ho konečně mohla vzít domů, péče se vyplatila a prcek přežil. Je to ten největší mazel, jakého jsem kdy viděla a měla. Jedu pryč, dostanu pusinek, přijedu, dostanu šíleně pusinek a vůbec se ode mě nehne. Jdu spát, už je u mě dát mi pusinku a přestože mají svojí postýlku, musí ona mít malou postýlku vedle mojí postele a tak vysoko, aby na mě viděla. Přijde návštěva, kterou nezná, postaví se přede mě a nepustí jak pes nikoho ke mě, dokud jí neřeknu, že je to dobré. A taková je láska zvířat, nezištná, nádherná a trvající a věnovat jim část svého života a péči , se opravdu vyplatí.

3. mituli

mituli Polobůh fóra

Promin,ale jsi moje krevni skupina,ukapla mi slza:inlove:

4. Baroland

Baroland Ikona fóra

Čauky prduši,tak su tady. Cestu popíši později,až mě utichne hukot v hlavě,nevím proč nás nepustili přes Plzeň a musel jsem oblétat K. Vary.I když..pořád je lepší hodina a 3/4,než se drkotat šest hodin autem. Budova je to pěkná,taková barokní,všude sloupy,oblouky,část do kulata.Nemohu si pomoci,pořád mě připomíná gymnázium.V dědině ani na zámku jsem ještě nebyl,to víte,jsem nemocen,že áno..
    Zato mám za sebou vstupní náležitosti,určeny léčebné procedury (zde sem zklamán,bahno žádný.),seznámen s místním řádem (i ten mě moc nepotěšil) a konečně jedna pozitivní informace -je zde golfklub.
    Pokud i vás schvátí kopčení herteplí klidně přijedte,mají volno .
    zatím páááá
    Toto jsem písnul v cca 13hod.,na entr už kliknout nestačil,vypadl proud a tím i síť. Vkládám opožděně.

cca 18hod. To sou věci,to sou věci. Prej klídek a pohoda...zatím sem pořád v poklusu. Mám za sebou minerální koupel,zábal,masáž a hlavně stěhování do jiné pastoušky.Proti té původní je sotva třetinová,ale je blíž k rehabil.centru a hlavně v Áčku.
    Myslím,že se mě bude líbit.

Naposledy upraveno: 30/3/15
  5. m2707

m2707 Znalec fóra

Místní řád- no jo asi otrava, co? Večerka, žádné návštěvy na pokoji, žádný alkoholxDxDxDxD

6. mituli

mituli Polobůh fóra

Bahno poslem,po dnesnim pocasi je ho dost

7. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Hezký večer. Tak jsem mrkla z okna, černo, valí se na nás pěkný nečas. Začíná dost velký vítr, vichřice nás opět nemine a má být podle předpovědi parádní. Zase další neprospaná noc nás čeká. Čičíci to cítí, už jsou na mě nalepení , nevím koho dřív hladit, aby jeden nežárlil na druhého.
    Snad nás to neodnese. Největší hrůzu mám z dohadování s pojišťovnou, už jsem to zažila a málem vraždila ..;)

Jaký je rozdíl mezi anglickou a sicilskou pojišťovnou?
    V anglické pojišťovně vám na základě statistik řeknou, kolik lidí příští rok zemře.
    V sicilské vám rovnou řeknou jejich jména!

8. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Haló, haló, na vědomost dávám, že mi právě před chvilkou v kině, sice ztuha, ale naskočila, 2,5 min. reklama
    na hadříky a dokonce i kinobody připsala. Ejchuchú.

9. silviec

silviec Mistr fóra

koukam ze to ve vasem vlaknu zije, ac sem nechci zasahovat , tak se jiz za tech par desetileti tesim , ze budu doufam tak happy a vitalni , jak vy, zavidim, skoda, ze tu jiz farmerama nebude a ani zpetna vazba)) a nebudu moci vam pod mostem napsat)))))))))))), ps. cerny humor, tak jsem to nemyslela , nas jiz budou lovit, 1 pracujici dela na 5 duchodcu, nez najdu schovku najde si me nejaka nemoc- nevzdavam se , poperu s obouma, pesimista skodi pouze sobe, )))))))))

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Nevím, jestli smím, ale musím: To je stokočka.

11. m2707

m2707 Znalec fóra

Farmička se připravuje na další akci, doplňuje se stodola, na baha rostou stromy jako o závod, z nových stromů mi chybí kustovnice.;) Nechci se vydat ze všech banánů, tak vyčkávám.;)
    Vtípek na dobrou noc:
    Mladý muž vyhazuje z okna svou tchýni : Leť si, ty čarodějnice. Jiný by tě zabila, ale já tě pouštím na svoboduxDxDxD
    Pááá a hezké sny
    P.s. zítra jde můj pc do nemocnice, ale snad ho do večera pustí.xD Takže na farmičce budu jen z mobilu;)

12. pajaable

pajaable Orákulum fóra

-pechfógl-

xDxDxD Tak nevím, tohle mít doma, tak si hodím mašli....však, když by mě to chtělo dát ňupíska, tak mě to převrhne xD...to raději zůstanu u těch svých, kusových xDxD.

m2707

Krásnou dobrou noc Ti přeji..

jeden...

Říká kočka praseti:
    "Já znám tvůj osud, prase!"
    "Jo? Tys četla můj horoskop?"
    "Ne, kuchařku!"

A já už jdu také do postýlky. Stále mě bere kašel, teplota leze k výšinám,nadopuji se a nevylezu doufám až ráno. Snad se venku počasí smiluje a nevezme mi střechu nad hlavou. Dobrou noc , farmáři a farmářky !

Jde vlk po lese a najednou vidí chaloupku a v ní pěknou lišku. I vlezl do chaloupky a s liškou si tak trochu proti její vůli pořádně užil.
    Když bylo po všem, liška se na něj s takovým záhadným úsměvem podívá a zeptá se ho:
    "Hele, vlku. Máš ty vůbec potvrzení, že nemáš AIDS?"
    Vlk hrdě odvětí: "No jasně."
    A liška na to: "Tak ho můžes roztrhat..."

13. michalka59

michalka59 Vévoda fóra

Všem krásné ráno přeji. Když jsem se dneska probudila nevěřila jsem svým očím, přes noc nám napadlo tolik sněhu, který jsme neměli za celou zimu a pořád sněží a sněží :sleepy:. Vůbec se mi to nelíbí , chtěla bych sluníčko a teplo. Já jsem z Jirkova u Chomutova.

Naposledy upraveno: 31/3/15
  14. Johnny

Johnny Polobůh fóra

U nás v Plzni prší a prší je to hrůza:(:(:(

Naposledy upraveno: 31/3/15
  15. majce38

majce38 Vycházející hvězda fóra

V Praze padá sníh s deštěm, je hnusně a já se musím za chvilku sbalit a jet na chaloupku . Spojení tam je prabídné a auto už nemám. Mám tam problém s vodou ve studni a studnař se příjde odpoledne na to podívat a domluvit se, kdy a za co. Tak držte palčíky, ať za to čištění a desinfekci nevykrvácím - tedy finančně.

16. m2707

m2707 Znalec fóra

Dobré mokré ráno,
    kdybych nemusela s počítačem na servis, tak bych vůbec nevystrčila ani nos. Leje a leje.:(
    Johnny
    - Doufám, že do soboty přestane. Chystám se do Plzně.:sleepy:

17. Simissek

Simissek Pilný autor

Všem krásné ráno,
    u nás v Tachově prší s deštěm, do toho ten vítr - no úžasné. V noci z neděle na pondělí tady ve vsi, kousek za Tachovem, ulítla střecha z bytovky... ve dvě ráno se ti chudáci stěhovali k příbuzným, nebo do školky, kde jim narychlo vedení obce poskytlo azyl. To si radši ani nepředstavuju, jaké to musí být. :eek:

Tak teď trochu poklidím a pak hurá na odpolední, je hodně práce, takže do půlnoci :cry:.

majce38 - držím všechny palečky, ať to dobře dopadne ;)

18. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

Dobré ráno všem,tak jsem zrovna chtěla napsat,že v čechách zase prší a tady na moravě nic,ale jak koukám,tak právě začalo i tady.Sice zatím nic moc,ale snad se ještě rozprší,potřebujem řádně zalít,už tu bylo dost sucho.

19. Simík21

Simík21 Znalec fóra

Dobré ráno fšem :)

na Smíchově je taky fuj fuj počasí, tak se holt budu muset nakopnout do pozitivní nálady sama... :p mám na to jednoduchej recept... udělám si dobrý kafčo, pohraju si u farmy a pak jdu do koupelny a hezky se na sebe v zrcadle usměju a pochválím se, jaká jsem pěkná holka a šikovná ;) a pak šupky něco užitečnýho udělat (třeba uvařit oběd) a utíkat do roboty... ani si při tom nestihnu nakonec všimnout, že mi prší za krk xD

Mějte se "famfárově" :D

20. babioli

babioli Osvícený autor

Ahoj všem, u nás padá snih a je ho požehnaně. Už nám i dvakrát vypadl proud tak to bude dnes zajímavé. Bydlím ve vesničce u České Lípy. Mějte se hezky a hlavně pohodově. Olga:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.