ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky bando záviláků:)Přeji krásný pohodový, ikdyž pro mně pracovní pátek;)Řádek z akce už od včerejška maká v nebíčku a akcičku dne pohodově zakončím 8)Jinak všem gratulka k postupům a oslavencům rovněž:p

2. mituli

mituli Polobůh fóra

Mě nemaká nic-jedině já u plotny,a asi ani makat nebude páč nestíhám>:(střílení je na houby,číča se mi vyhejbá,mám tam víc těch bubáků než pořádnejch terčů

3. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dobré skoropoledne, vstávala jsem o půl páté protože mi v ložnici škrábala myš, natáhla jsem tam pastičku a asi v sedm se chytla. Mlátila s pastí jako divá,má minimálně 20dkg, zůstává pod sklenicí. Až budu mít jistotu, vyhodím ji. Můj Nikolas, kterého léčím mlíčkem s medem-má asi angínu,pokud ji kočky mohou mít- zase není druhý den doma.-.- myši mu fakt nic neříkají:mad:

kerrihil vážně má jenom půl kila?o_O
    janaj krásnej drobeček:)
    lišáčku neboj už se to obrátí a potom oslavíte výročí dvakrát:inlove:
    anickamalirka zase si mě rozesmála i když pro tebe to asi k smíchu nebylo;)
    Všem gratuluji ke všemu8)

4. Simissek

Simissek Pilný autor

Hezké páteční dopoledne,
    konečně jsem se dostala na farmu a tímto se omlouvám všem lidičkám, kterým jsem včera nestihla poslat kamení jako dárek. Vzteky jsem šla spát brzo, takže sklizeň + podpůrné prostředky pryč, stejně jako u vás. Doma na mě večer bylo nahlíženo jako na blázna, nejprve tichého, bo jsem si tu brumlala pro sebe. Klikala jsem jak o život, jak jsem se snažila přihlásit a pak už i nadávala...bylo mi řečeno, ať to vypnu, nebo že mi rupne cévka a budu tahat nožičku. :p
    Janaj - kulíšek je nádhernej, je to kus chlapa :inlove:
    Aničkamalířka - ty jsi jak motorová myška, to sis zase užila. Zasmála jsem se ;)
    Kerryhill - ňuňánek je boží, ty kukadla. Už vidím našeho Lukyna, ten by se u tebe vyřádil. Miluje zvířata :inlove:
    Lišáčkovi - Danieli a Pajaable - držím palečky. Evička je v dobrých rukou - lékaře i Daniela. Určitě už bude líp :inlove::)

Gratuluji postupujícím i slavícím ;)

Jdu dodělat oběd, dnes bude brambor a file a ledový salát. Pak se pustím do střílení na srdíčka...teda pokud to pojede
    Zatím papa

5. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Všem co někam postoupili posílám velikou gratulku.
    janaj - klučík jako malovaný - nádhera. Když ho tak vidím tak bych si snad dala ještě na po čtvrté říci.
    lišáčkovi - držte se.
    kerryhill - ňuňánek je nádherný. Ta naše "vykoupaná a rozmrazená" ňunínka sice poskakuje, papá, ale stále je taková maličká a droboučká. Mám pocit, že z ní nakonec bude "věčné" kůzle. Letos mám pocit, že nemáme chov, ale záchranou stanici. Jedno maličké jehně 12 hodin po porodu mělo zlomenou nožičku. Takže dlažky a obvaz a teď po dvou dnech už skáče jako by se nic nestalo. Ještě mu to nechám tak 2 dny a budu to muset převázat, protože roste jako z vody. Myslím, že veterinář by musel kroutit hlavou, co všechno nejsme schopní udělat pro záchranu těch mrňousů.

6. mituli

mituli Polobůh fóra

Holky chovatelky-držím vám palce:inlove:,jak jsem zachránila to kotě(blondýnu)tak mi samím vděkem trhá nové záclony,překousala šnůru od lampičky,krade vnučce štěteček na pudr,kouří dětkoj cigára,žere všechno co nemá a pořád řve,jo a ještě pořád cucá můj rukávekxD,mě je to k smíchu,ale o dědulu se občas pokouší infarkt;)

7. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

dasa1143 jestli ten malý špunt váží půl kila,to sama nevím,to byl jen dědkův odhad :D
    ale mazel to je,ráno se postaví na nožky,protáhne to malé tělíčko jako kočka a začne mrkat těma kukadlama
    pak příjde sám blíž ke mně a vyžaduje mazlení.No řeknu Vám,že je to neskutečný pohodář.Ke všemu je neuvěřitelně
    heboučký,tak kdo má zájem o mazlení,ať se dostaví ;).
    mituli jak tak čtu ten Tvůj příspěvek,tak máte doma pěkného uličníka,ale dělá Vám všem samou radost
    když umí vykouzlit úsměv na tváři xD,nebo se pletu ?
    pechfoglinko právě jsem skoukla nový jarní podpísek a moc se mi líbí.Paráda,už se taky těším,až tady v Závislákově
    zavládne ta pravá jarní náladička,to bude krásných podpísků:p.

Pozdravuji marody a přeji brzké uzdravení,před postoupivšími smekám,přeji hezký večer a klidnou noc
    pá,pá

8. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Děkujuuu všem :inlove:
    Hlavně aby byl prcek zdravý, z toho budou mít rodiče největší radost.

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer moji milí závisláci. Tato akce se technicky opravdu povedla, to už tu dlouho nebylo, včera se nešlo připojit, nakonec se podařilo, minihry se sekají a to i dneska, mám 24 bodů, časomíra zůstane stát, musím znova načíst a minihra se zpustí znova. Dopoledne jsem měla ještě zařizování ve městě a když jsem dorazila, tak to zase nešlo.. Tak jsem šla prát a něco připravit na cestu. Velkou radost nemám, když jsem přišla, tak pod pračkou loužička a prádlo moc dobře vyždímané nebylo. Bude mne čekat koupě nové pračky, ale tato má už odslouženo v létě bych ji měla 19 let bez jediné opravy, jenom výměna hadice.Kerryhill, Ňuňáček je kouzelný, ona všechna mláďátka jsou roztomilá. janaj, máš sladkého vnoučka, už se taky těším, až zase budeme mít takový uzlíček doma (bude to začátkem června).Liišáčkovi, pan doktor nejlépe ví, kdy pustí Evinku domů, je v dobrých rukou a určitě až to půjde, tak ji propustí do Lišáčkovy péče. Přeji vám všem dobrou a klidnou noc. ;););)

10. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

[​IMG] ... hezký večer všem,
    vás jdu pozdravit, ještě slušivou noční čepičku a lezu do pelíšku :D
    Venku škaredě, hrozná mlha a nějak to namrzá a sem se večer ​
    kousek od baráku svezla na dvě půlky xD ještě že byla tma a ​
    nikdo mě neviděl ... ach chjo už aby bylo to jaro ... ​
    Hezký zbytek večera a ještě něco stihnu v telce, než usnu.​
    Dobrou noc a krásné sníčky.​

11. Janké861

Janké861 Stálice fóra

Ahoj, kdo ještě nespíte, zaběhněte do kina...

12. Milka66

Milka66 Veterán fóra

O 28 minút neskôr - tak ma už do kina nepustili, vraj nemám platnú vstupenku ... škoda, v rámci tých kompenzácií by mohli aspoň to kino dať do poriadku, to by mi celkom stačilo - na začiatok ...;)

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Dobrý večer všem, jak vždycky píše ten s planoucí lebkou, přeji všem všechno a gratuluji ke všemu :p Akorát BP a realizátorů této hry se to netýká ani náhodou.
    Tak asi dobrou noc, podruhé jsem dnes zasela, zítra snad sklidím a klíííd 8)

EDIT: a jo, dnešek totálně posmolili, ale já mám konečně i marmeládníka na stupni 5. Tož snad dotáhnu ostatní řemesla taky tak a dojedu do stovky, než mi to tu taky zruší...

Naposledy upraveno: 17/2/17
  14. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný neskorý večer všetkým,
    v prvom rade gratulka postupujúcim aj tým, čo majú sviatok.
    V druhom rade, som fakt naminďárená, že to ide s hrou z kopca. Nemohla som sa prihlásiť, ale nemohla som ani písať. Kto vie prečo. Síce som čítala.
    Aničkamalírka ma pobavila - ona to vie - aj keď sa jeduje, vie to podať tak, že sa na tom zasmejem.
    Janaj - chlapčíček je úžasný - myslím, že budete mať s neho radosť. Je jednoducho nádherný, Prajem jemu aj jeho rodičom veľa zdravíčka a šťastíčka.
    Lišiačik - Evičku nechaj radšej čo najviac v odbornej starostlivosi v nemocnici. Neboj, veď oni ti ju vrátia, a dúfam, že v lepšom stave ako bola doteraz.
    Vikýšku- čo je s tebou? ozvi sa, prosím, aspoň s tým, že si s nami. Jedno slovo...
    Kerryhill - ten maznoško fakt vyzerá na ťažšiu váhu, ako len na pol kila. Je to skutočne úžasné zvieatko.
    No a nakoniec, kino mi nejde, akcia mi nejde, jednoducho sa mi nedarí už 2 dni. A nenávidím tie strielačky, preto, že nikdy netrafím. A dokonca mi aj radia, ako to mám robiť, ale ono to nejde, Takže - pestovať budem, mlieť budem - ale hovblalo z toho.
    Príjemnú dobrú noc.
    Ľubica
    P. S - Hebký kožúštek, aj napriek môjmu hladkaniu a škrabkaniu za - teraz už neviem, ktorým uškom, komunikuje inde a nie tu u nás (pajaable možno prepáči)

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, jsou +3. Musím jet ještě do města, koupit si kapky do očí a odpoledne zabalím, staví se děvčata na kávičku a zítra ráno odjíždíme se švagrovou na 14 dní do Jáchymova, tak doufám, že se mi tam podaří rozhýbat prsty na nohou po operaci haluxů. Budu na vás všechny moc myslet, doufám, že připojení tam bude fungovat, abych mohla být s vámi. Pěknou sobotěnku a pokud možno bez pohrom. Akce mi moc také nejde, snad alespoň dohrabu ten stonek. Ještě jsem chtěla zkusit TCH, pořád mi chybí lasička, ale kdo ví, jak to dneska zase půjde. Kino nejde, promítač někde zapadal ve sněhu a nebo je na nějaké pořádné lyžovačce.;););)

16. Bella74

Bella74 Vážený autor

Ahoj závisláčci :inlove:

Včerejší pečení na přání ... malý má narozeniny a přál si výslovně dortík z mascarpone a šlehačky s jahůdkama a se želatinou,ještě tam dneska dám svíčky , byla jsem ráda, že nebudu muset dělat auto jako vždy :D, potom cupcake, mufiny a koblížky

Přeju vám krásný a pohodový víkend :inlove::music: a já jdu vařit xD

17. k.vitek

k.vitek Titán fóra

miminka přibyla :music: Ať se Vám, mrňousové, daří! A maminkám též ;)

Marodi přibyli :( chjo, ta chřipajzna či co to je se ráda vrací... i u nás doma už je zase bacilů... a tentokrát jsem přestala mluvit i já :cry:

a navíc, akce Srdce... se opravdu nedaří, ještěže jsem s touto akcí nezačala...
    ...stále je ve stodole těch 5 obdržených akčních semínek... a zůstanou tam

i tak mi to vzalo dech (nebo přidalo tlak?), když jsem si vytvořila prostor předevčírem večer a nic... a včera po obědě, když jsem usadila maroda před pohádku, a nic... ani jsem se nepřihlásila. Prošustrovala herní podporovádka, předplané na pomocníky, prostě kde co...

...no, jdu popít zázvorový nálev, pocitronuju a zalezu do postele. O 4leťáka se musí postarat tatínek. Včera mi ta 24hodinovka stačila o_O

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj závisláčci,
    je ošklivo, prší a všude je ledovatka.
    Jedu se přesunout zase na chvíli do matičky Prahy,
    máme tam nějaké návštěvy lékařů a tak to tady zase na chvíli zabalíme
    a vrhneme se do víru velkoměsta.
    Hezké odpoledne.

19. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

U nás začalo také poprchávat, ale ledovka není, sněhu ubývá a silnice jsou jenom mokré, na kraji je to ještě namrzlé. Já likviduji zásoby, tak k obídku budou malinové knedlíky, nedělala jsem se s nimi, máme zde novou knedlíkárnu a připravuje opravdu velmi dobré domácí knedlíky za rozumné ceny. Pro jednoho úplně ideální, mohu si vybrat z mnoha variant buď 4 nebo 6 kusů popř. větší balení. Už jsem měla borůvkové, byly výborné s borůvkama a ne s nějakou nahrážkou, jak se to občas stává. . Popřeji dobrou chuť k obědu a půjdu ještě vytřít, ať už to mám všechno hotové. Pěkné a pohodové odpoledne.;););)

20. DanielLišáček

DanielLišáček Pisálek fóra

Hezkou sobotu přeji. Evinka ještě doma není , uvidíme příští týden, snad už ji konečně
    pustí domů. Mám vyřídit mnoho srdečných pozdravů. Daniel

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.