ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Milka66

Milka66 Veterán fóra

... proste obyčajný deň pracujúcej matky 21. storočia :p, neviete náhodou, prečo vlastne ženy tak bojovali o tú emancipáciu?;)
    (no však ja to viem, ale niekedy mám pocit, že si ženy tým na seba uplietli poriadny bič ...)
    Veľa síl na zvládnutie dnešného dňa prajem nielen Evičke, Danielovi a Pavlínke, ale aj nám ostatným - každá máme toho naložené bohato.

2. Madvo

Madvo Mistr fóra

Hezký čtvrteční den všem, hodně úspěšné střílení a Eviku tobě moc děkuji za přáníčko a obrázek.

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný dník v závislákově :)

Danieli lišáčku v nemocnici pozdravuj, přivez dobré zprávy,
    nebo rovnou Evičku domů a hned jí přečti jak na ni myslíme
    a máme moc rádi :inlove:

anickamalirka ráda tě vidím v kondici, plné humoru a
    odhodlání se nedat :D

Byla jsem za bráškou ve špitálu, je už stabilizovaný,
    bych řekla veselý ... sem mu sestersky vyčinila, že na sebe
    nedává pozor, něco nedodržuje
    a pak mu dala velkou pusu ;)

Tak přeji všem pohodový den i pracujícím ;) mě to čeká
    od zítra až do pondělí. Kdo nemusí, užívejte si pohodičku :D

4. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Za to, že celej život pracujeme na 2-3 směny za poloviční mzdu, může ta mrcha Klára Zetkinová!8) Já nikdy nechtěla být emancipovaná.
    Obdržela jsem neodmítnutelnou nabídku - modrou kabeličku za 559 Kč. To si, milé RT, můžeš nechat zhudebnit. Od Mozarta.

5. evainfo

Krásný hrající si kocourku pechfoglic ... tu emancipaci myslíš určitě jen pracovně, že jo ;) sem to asi nepochopila, protože jsem soběstačná díky emancipaci za kterou bojovala (kromě jiných) i ta starší kočka Zetkinová. Její podrobnosti neznám, ale jsem vychovala sama dvě děti i když s chlapem, který "občas" ... někdy pracoval .... sem vlastně měla i větší výplatu. Tchyně byla z toho na mrtvici, ale já živila rodinu. I když jsem starší, ale v názorech na tyto věci jsem zajedno :p Ta doba, kdy dělala ženská blbečka za plotnou (i jinde) je bohudík pryč :inlove: ... se to časem ještě doleští ;)

Naposledy upraveno: 16/2/17
  6. Madvo

Madvo Mistr fóra

evainfo - Evičko moc děkuji za přáníčko s obrázkem.

7. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

evainfo-děkuji-sovička s přáníčkem je krásná a pořád jseš u mě sousedka na prvním čestném místě;):inlove:

8. evainfo

Madvo i markétko není zač, ale já to vážně plácám a hraji si jako malé děcko .... jsou tu profíci jako Evik , pajaable, lacrima i jiní .... jejich obrázky jsou neskutečné krásné ... se to taky možná naučím :sleepy: no Evik mi hodně radila :p

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné odpoledne, sluníčko svítilo, dopoledne jsem byla u kadeřnice, nový odstín a melír, docela se mi to líbí. Zastavila se tady na chvíli švagrová, za chvíli dorazí dcera . Moc děkuji za krásné obrázkové gratulace, jste zlatíčka. Tak snad Lišáček z nemocnice přinese dobré zprávy. Taky moc myslím na šnečka Vikýška, snad se mu také lépe daří. Všem postupujícím velká gratulace a pevnou ruku při trefování. Mějte pohodové odpoledne a pa pa...;););)

10. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Tak jak jsem slíbila,fotečka jen pro Vás.Dědkovi se to buhužel moc nepovedlo,tak jsem ňuňínka
    vynesla ven a on je kupodivu strašný šikulka.Během focení byl pořád na jednom místečku a vůbec
    se nehýbal.To asi proto,že jsem mu řekla,že potřebuji hezkou fotenku do Závislákova.:D
    Ale od neděle je to už kus velkého kluka,já ho sice nevážila,ale dědek prohlásil že víc jak půl kula asi nemá.
    A moc hezky papá ;).

11. DanielLišáček

DanielLišáček Pisálek fóra

Přeji hezký večer. Přivezl jsem pro vás všechny plnou náruč poděkování a vzpomínek.
    Jestli půjde Evička domů ještě nevím, pravděpodobně ještě ne, čeká se na výsledky.
    Doufám ale , že se zítra rozhodne co a jak, i když pan doktor nevypadá na to, že by
    mi chtěl moji paní vrátit. Oni jsou totiž kamarádi již od studií . Ale na druhou stranu je
    Evička ve starostlivé péči . Vše jsem vyřídil, přeji hezký večer. Daniel

12. jana563

jana563 Dozorce fóra

Lišáčku děkujeme za zprávu.Hlavně aby bylo zas dobře.:inlove:

Kerryhill krásná fotka.Ňunínek se poved:)

13. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Danieli, víc než dobrá zpráva. Pokud je Tvoje paní v péči někoho, kdo zná její naturel, tak je téměř vyhráno :) Už aby byla doma, a v cajku, holka jedna umíněná :inlove:

14. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Zdravím ve spolek Děvčata...
    Pokud máte problémy s přihlášením do hry zkuste prohlížeč Micro. EDGE
    Tam zatím problém není...

15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Radku, jsi zlatý, ale já se třeba zubynehty bráním desítkám, tudy pro mne tedy také cesta nevede...

16. tatkanas1

tatkanas1 Obyvatel fóra

mě to také nejede, snad ráno v 6 hodin vše bude v pořádku a bez problému se přihlásím, jen škoda jedné sklizně :(

17. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásný večer přeji :)
    konečně mě ta potvora pustila. Se jim to pokazilo :p
    anickamalirka teda ty sis zase užila. Jsem se zasmála a prdelka to dorazila :D
    DanielLišáček - nedej se, Evičku nikomu nenechávej! xD
    kerryhill - ten je kjásnej :inlove:

Jinak děkuji všem za gratulky a tady máte toho našeho chlapáka. Se těším až ho uvidím naživo.

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Krásný pozdní večer,
    kooonečně jsem se přihlásila, to to trvalo.
    Všechno jsem si ale přečetla
    anickamalirka - ty mě vždycky pobavíš těma svýma příhodama
    kerryhill - ten ňunínek vypadá jako plyšák, je rozkošnej
    Danieli - díky za zprávu, Evičce držím palce, aby byly výsledky v pořádku a mohla domů
    Asi jsem nezaznamenala postup markétky, tak se zpožděním.
    Tak a jdu spát.
    Přeji všem dobrou noc a krásné sny.​

19. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

evik1016-dekuji moc,nunínek je krásnej,neboj on to vše dožene.A pajaable,je v dobrých rukách a teď už to půjde jen k lepšímu a brzy se jí tady dočkáme.No a anickamalirka-to je takový bojovník ve všech směrech,a janaj,malej je opravdu krásnej chlapák;)Tak dobrou noc závisláci

20. evainfo

[​IMG] Krásné ráno v závislákově :)
    nám trošku nasněžilo, ale je pod nulou tak snad už bude jenom líp.
    kerryhill ten malej je rozkošnej ... bych si ho hnedle vzala:p

janaj miminko je nádherný, je ho vážně kus chlapíka
    a ať vám dělá jenom samou radost :inlove:
    Lišáčku tak to je dobře že Evička je v nejlepších rukách,
    ale tvoji náruč nikdo nenahradí :p

Mě to večer zase zlobilo a tak jsem se na střílení vyprcla
    a zkusila až ráno ... no nic moc, ale si už držím odstup
    od té kočky, abych nepřišla o dekorku. Stonek hotový,
    tak ještě jednou sklidím a vytáhnu na plochu zvěřinec.
    Přeji všem hezký a pohodový den, marodům rychlé
    uzdravení a já zase letím do práce ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.