ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahojte konečně mám zprovozněný počítač ale bohužel bez myši, nemůžu střílet na srdíčka, protože bez ní to neumím:cry:
    janaj gratuluji k babičkovství:)
    lišáčci držím všechny palce, už toho bylo dost:(
    a gratulka všem ke všemu co se od čtvrtka stalo;):p

2. -pechfógl-
    to je práce astrid888 - takže chvála pro ni. Mě se na podpisu líbí spíše ten strašák a vykulená kráva :D

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Se picnu - odblokovalo se to samo a zobrazilo hnedka dvakrát. Modíci na příjmu, můžete to nějak opravit?

4. -pechfógl-
    ať koukám jak koukám, stále jen IMG ;) Mazat můžeš sama, použij funkci "Upravit" a nepovedené obrázky smaž.
    EDIT přílohu z e-mallu (obrázek) si ulož (nějak si to pojmenuj) a pak přes úložiště (návod jsem ti dala v odkazu) vložíš obrázek. přes ikonku v líště příspěvku

Naposledy upraveno moderátorem: 15/2/17
  5. vavovi

vavovi Stará škola

Já snad radostí nebudu

Při pěstovací akci si snad víc přát nemohu. Ještě se mi to nestalo.

Juj to se mi to nějak zvětšilo to asi znázorňuje jak velikou mám radost

6. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Janaj - :):)gratulka k druhému vnoučátku. Lišáčkům přeji, ať už ty bacily konečně porazí!!! Všem pěkný den, dnes svítí sluníčko a je mírně nad nulou.

7. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný dník závisláčkům, jsem pozdě večer
    jen nakoukla do nové akce jak všem jde a šla
    hned střílet kočky ... no nic moc a dnes ráno mě
    zavřeli na jevišti :( to nějak začíná skřípat, kazí se
    tu snad všechno ... no nevím, ale tak krásnou hru
    a oni ji takto ničí, bych řekla že na ni šlápli a celou polámali.
    Je mi z toho smutno :sleepy:

... jedna gratulka ...

[​IMG] Ale je tu na foru jeden skvělý kouteček [​IMG]
    kam si upracovaný farmářek [​IMG] rád zajede, postěžuje,
    na chvilečku uteče od všedních starostí [​IMG] zasní se,
    občas poprská či omyje noťásek, každému poradí [​IMG]
    vyslechne, něco i získá [​IMG] odreaguje se, zavzpomíná, svěří se,
    dokáže se semknout pro dobrou věc[​IMG] s lidičky které nepoznal,
    ale zná je víc než si umí představit. Je tu vždy vítán, vyslyšen
    a hlavně se tu cítí [​IMG] moc a moc dobře :inlove:

A jedna dobrá správa ;) sem si už přinesla domů opravené DVD xD operace bez problémů, kromě finančních nákladů a tak ho jdu zapojit k telce a uvést do oddaného procesu pro mojí maličkost .... přeji hezký a pohodový den všem hodným lidičkám :p

P.S. sem až teď dočetla další dvě stránky, tak velikánská gratulka janaj za další vnoučátko :inlove:

*JÁ* ... tvůj podpisek je suprový, úplně jako splašená farmička :p se mi moc líbí.

Naposledy upraveno: 15/2/17
  8. -pechfógl-

Přísahám na svou čest, že se tam ten můj nevložitelnej vobrázek na chvíli objevil, a to dvakrát pod sebou. Tak si na to odpočinu a půjdu vkládat.

9. medved222

medved222 Komisař fóra

Přeji pěkný podvečer všem,
    týden mi začal špatně. Manžel má chřipku nebo virózu a u chlapa je i rýma těžká nemoc, 94-letá maminka zvrací, vnuk pořád kašle, nemůže se toho zbavit a já mám tento týden kontroly u doktorů. Sice mám přečteno, ale nestíhám psát. Proto blahopřeji opožděně ke všem významným událostem, mamče k narozeninám, janaj k narození vnoučete a také všem, co postoupili. Všem nemocným přeji rychlé uzdravení, hlavně těm, co už tu dlouho chybí a těm, co jsou zdraví, aby zdraví zůstali.

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

janaj, velká gratulace k dalšímu vnoučátko a je to fajn, že je vše v pořádku.Lišáčkovi, moc na vás myslím a moc si přeji, aby vše zase bylo OK. Všem moc děkuji za krásná přáníčka k mým narozeninám. Dopoledne jsem byla na masáži, kterou jsem dostala od Ježíška, odpoledne se zastavil zeťáček, který byl v neděli v práci, tak jsme si dali skleničku na zdraví, potom se ještě zastavil Jiříkův syn s manželkou, abychom se ještě viděli než odjedu do lázní Jáchymov. Zítra dopoledne ještě jdu ke kadeřnici, aby mi trochu zkrátila vlasy, protože ty koupele na moje vlasy nejsou, jsem potom kudrnatá jako ovečka. Vždycky jsem si přála mít vlasy rovné, ale nebylo mi souzeno. Přeji pěkný večer .;););)

11. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Dobrý večer,
    děkuju všem za gratulky, jste zlatí :inlove:
    Mám samozřejmě radost, že je všechno v pořádku, ale taky proto že je to konečně první klučina po dlouhé době. Mám samé dcery, jedna dcera zase dceru... xD A ejhle, hurá chlap! Teda pokud se už teď o něm dá mluvit jako o chlapovi xD

12. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Ahojky lidičky,já Vás tady nebudu všechny vypisovat jmény,ale velice ráda se připojím
    ke gratulantům a povinšuju k narozeninám,malému vnoučkovi,postupům a výročím.
    Od včera se opět válím v posteli,chytla jsem břichobol,nemám žádnou chuť k jídlu,ale nacpala
    jsem do chřtánu už tři rohlíky za tu dobu, a spoustu čajů a vody.Jde to,snad bude zítra líp.
    Dědek mi udělal nějaké fotečky ňuňínka na mobil,snad se mu povedly,zítra se s tím poperu a hned
    se pochlubím. :D
    Tak už jen popřeji hezký večer a klidnou noc,já se pokusím do sebe nasoukat nějaké byliny a zalehnu,
    pá,pá

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

kerryhill, už se těšíme na fotečky a možná, že by na břichabol pomohla nějaká bylinná. Podařilo se mi poskočit na Baha do 342, sklidila jsem a jdu si lehnout. Přeji všem dobrou a klidnou noc.;););)

14. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dobrou noc, krásné sny
    a hlavně, buďte všichni zdraví.

15. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

janaj - srdečne gratulujem k vnúčikovi. Je úžasné ako sa tá naša rodinka závislákov rozrastá. Ja som sa dnes dozvedela, že švagrovci môjho syna, po dvojročných dvojičkách - chalanov Filipa a Viktora, dostali ďalšieho bratríčka - Šimonka. Po dvojičkách - cisárom, úplne normálny pôrod a pomerne rýchly - viac ako 4 kg bábo. Popri tom, maminka tintítko - neviem či mala 55 kíl keď rodila. Je úžasné, keď na svet prichádzajú detúrence. Len aby tento svet niečo nepokazilo...
    Som veľmi nešťastná z Evičky .Nech robíme čo robíme - nepomáha... Keby som bola blízko, keby som bola po ruke - idem do nemocnice, držím ju za ruku a hovorím jej, nech sa ku nám vráti...
    Vikulka- (šnečku ) u nás slimáčik- prosím - daj nám vedieť- aspoň krátkou správičkou, že si ako - tak v poriadku.
    Prajem príjemnú dobrú noc.
    Ľubica

16. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky závisláci, přeji krásně slunečný a pohodový čtvrtek;)Gratulka všem oslavencům a všem postupujícím a samozřejmě všem marodům v čele s Pajaable přeji brzká uzdravení:p

17. -pechfógl-

Moc se těším, až se pajaable vrátí - bude jako Angelika, všichni ji budou na rukou nosit. (To říká moje matka, když v TV dávají Angeliku - To je ta, co nemá nohy? Furt ji poponášej!) No a Daniel je k tomu jako stvořen a patrně i přichystán.:D

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Krásné dopoledne,
    ještě je tady spousta zmrzlého sněhu, slunce svítí, bude krásný den, jako včera.
    Včera jsem trávila odpoledne na sjezdovce, tady je to pro děti a babky, mírné kopečky,
    aby se babičky na tom ledu nepřerazily a děti si užily.
    Mají tam perfektní zázemí, mně stačí kafe do čtvrtlitráku a wi-fi připojení
    Tak hezký slunečný den
    a nemocným přeji, aby se uzdravili a přišli zase mezi nás. pajaable i viky tady moc chybí
    A ještě pro moji milou sousedku

19. DanielLišáček

DanielLišáček Pisálek fóra

Přeji hezký den. Odpoledne jedu do nemocnice, tak musím ještě posklízet, zasázet,
    postřílet , oholit se , obstarat zvířátka a pak vyrazím.
    Gratuluji všem k postupům či k oslavám jakéhokoliv druhu a přeji hezký den. Daniel
    P.S. děkuji za dárky !

Naposledy upraveno: 16/2/17
  20. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Ahoj ve spolek,
    koukám že je tady hodně novinek:)
    tak nejprve popřeji dvojnásobné babičce :) Janaj gratuluji :)

pak je tu spousta postupů, no což tak jedna hromadná gratulka k postupu ;)

proběhly tu také narozeniny a výročí :)
    U lišáčků to stále ještě není dobré, chvilku jsem si psala s Danielem a věřím,
    že to pro něj není lehké, pevně doufám, že se Evča brzo zmátoří.
    řady nemocných jsou stále velké no nezbývá než kouknout po přírodnu
    třeba takový rakytníkový med je vynikající na imunitu ;)

Já dnes mám den blbec...
    usnula jsem až o půl třetí, v půl šesté vstala,
    cestou do školy jsem umírala na blbost blondýnek...
    jedna dáma, řidička přede mnou se ploužila jako šnek, to ještě poberu
    ale že se v zatáčce začne fotit za volantem selfíčko z auta za jízdy,
    to už jsem šla do kolen a dlaždič by mi záviděl mojí slovní peprnou výbavu!​

pak na parkovišti u baráku na mě vyjede další řidička, jako jak jsem zaparkovala, že nemůže nikdo nastoupit do jejího auta.
    Tak jsem se paní zeptala, zda má volant, že může povyjet a dotyčný může nastoupit.
    Ona na mě spustila na tykačku a tak jsem se jí zeptala, zda si tedy tykáme.
    Prohodila něco jako že jasně, vzteklým hlasem.
    A tak jsem paní řekla,
    1) Když něco chci nejprve pozdravím
    2) parkujete na mém místě
    a za třetí jsem urazila dojnice mléka, když jsem dotyčnou pojmenovala po tak užitečných hospodářských zvířatech
    no co poslala mě tam kde sluncenesvítí a já a já jí taky a šla jsem do školy :D na asistenci

na přechodu mě málem srazil cápek co měl v autě mlhu co by se dala krájet, ale od rybníčka Brčálníka to nebylo...

ted poletím do krámu, potom na asistenci, pak bych potřebovala teleport abych se přesunula na OSSZ do krajského města,
    pak zase teleport, abych stihla Pepču v družině a pak tryskáč na naplánovanou pracovní poradu a ještě k tomu s ředitelem společnosti :D :D

Pak posbírat po všech čertech děti, večer na asistenci a snad v sedm se dostanu domů :D :D :D

Pěkný den ;)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.