ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

Bella74-ty jsi tak hodná,že mi děláš chutě v tuto pozdní hodinu:mad::inlove:

2. vavovi

vavovi Stará škola

Bella74 - To není féééér. Už zase mám 4 kg na víc jen se na to koukám.:cry:
    Ale na druhou stranu je to nádhera.

3. ondraoliva

ondraoliva Pisálek fóra

Bella74 ty tvoje dortíky bych si dal všechny. Jeden hezčí, než druhý.

4. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

mamča50- hodně zdravíčka k narozeninám.
    Všem pěkný večer a dobrou noc.

5. DanielLišáček

DanielLišáček Pisálek fóra

Přeji všem závislákům krásný valentýnský večer. Děkuji za přání k výročí a přeji všem,
    co něco slaví, vše nejlepší . Neslavíme , já jen ve vzpomínkách na minulý rok v tento den,
    protože Evička tu není, je v nemocnici. Už jednou ji odvezla rychlá a nechala se druhý den
    propustit a tentokrát už tam musela zůstat. Jistě by měla z vašich přáníček radost.
    Zavřel jsem ordinaci, abych měl na Evičku čas a mohl o ni pečovat a ani ji otvírat nebudu,
    protože doufám, že se do konce týdne vrátí domů. Tak se tu mějte moc hezky .
    Daniel

6. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Nádherný Valentínsky večer prajem všetkým závislákom, závisláčkam aj závisláčikom. Je síce už pokročilá hodinka, ale radšej neskoro, ako nikdy:inlove:
    Mamča k narodeninám ti prajem : všetko zlé - nech ťa obchádza a len to dobré stretáva. Veľa, veľa zdravíčka, nemenej šťastíčka, bez lásky by to tiež nebolo ono... Tak lásky z rodiny, ale ak postretne aj niečo iné - prečo nie;)
    No a Lišiačikovia - čo vám popriať k výročiu? Len to, čo sa patrí priať ešte stále novomanželom:lásku, porozumenie, pochopenie jeden druhého, vzájomnú pomoc, ale hlavne veľa, veľa zdravia.Chceme vás tu vidieť, čítať a baviť sa s vami obomi. Dúfam, že Daniel nalial Evinke pohár šampusu a ona ho zvládla:inlove:
    Všetkým, čo postúpili - gratulka! Tí čo nepostúpili - nemajte boj - aj to príde:D
    P.S. Neviem, či som prehliadla, ale Lišiačik už dosť dlho nepodal správu o zdravotnom stave Evičky. Takže - Daniel - sem s ňou.Potrebujeme vedieť, čo je nové. Nezatajuj! Alebo nám nechceš dopriať dobré správy? Veď Evina bola vždy bojovníčka, vylízala sa z kadejakých nehôd, chorôb, nepríjemností a teraz - nie a nie prísť ku nám...

Bellla 74-ty si jednoducho provokatérka... Snažím sa nekotiť, a už vôbec nie sladké a ty si upečieš niečo tak fantastické, že mám zaslinzanú celú klávesnicu, nehovoriac o monitore.:wuerg:
    Všetkým prajem príjemnú, krasnu a pozoruhodnú valentínsku noc.
    Ľubica

P.P.S. Daniel, prosím prepáč, naše správy sa "križovali". Evku drž čo najviac v nemocnici - ak im dôveruješ-. Nech sa už pozbiera. Nedovoľ, aby si sama ubližovala tým, že chce byť bez priamej MUDr. starostlivosti. Držte sa - obaja!

Naposledy upraveno: 14/2/17
  7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Danieli, vzal sis tvrďačku... Evička si moc zvykla na to, že všechno zvládá a teď se chtíc-nechtíc bude muset spolehnout na to, že to jiní zvládnou za ni. Ona se s tím nakonec ráda smíří, však ji známe... i když je postupem času zkritizuje za všechno, co mohli udělat jinak.
    P.S. opravdu věřím, že budete co nejdříve spolu doma, spokojení v liščím doupěti :inlove: :inlove: :inlove:

P.P.S. jak jsem napsala, že se s tím ráda smíří, myslela jsem to tak, aby byla zase co nejdřív s Vámi všemi doma, aby to někdo
    nepochopil špatně.

Naposledy upraveno: 14/2/17
  8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Evičko i Danieli, vydržte! Žádnej jinej bonmot napsat nedokážu....:inlove::inlove::inlove:

9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné ránko všem.:)
    Když mi v práci před čtvrtou hodinou zazvonil mobil, vyděsila jsem se co se děje.
    No co by, dcera má mrně. Sice císařák, ale vše v pořádku. Na to, že jsem tím pádem dvojnásobná babka, se teda necítím xD
    Prímový den všem přeji ;)
    P.S. Lišáčci, držte se, myslíme na vás :inlove:

10. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Gratuluji dvojnásobná babičko !!! Ať je mimi celý život zdravé a veselé a šťastné !
    :inlove:

11. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásnou sluneční středu přeji všem ;)a hlavně hodně dobrou mušku a vypadávátek v akci.:p
    janaj : gratulka k dvojnasobné babce:D

12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

pajaable - no sakryš, co to tady čtu? Prosím tě, nedej se.
    Už dlouho čekám na tvé pohlazení mého hebkého kožíšku.
    :):inlove::D
    Krásný povalentýnský den všem, Jiřinkám všechno nejlepší
    a novopečené babictě hodně radosti z vnoučátek.

13. burds

burds Titán fóra

Evičko drž se,Danieli hezky se o ni starej atˇuž je brzy mezi námi a hlavně s tebou doma.Určitě se vám oběma stýská.Janaj blahopřeji k druhému vnoučátkuTy děti nám rostou to je hrůza.Krásný celý den,v Úvalech svítí sluníčko.

14. -pechfógl-

Kdo to otevře, pochopí. Já jsem se poránu málem udusila.xD
    janaj: Ani já se necítím. Zvlášť když si prohlížím fotky - napřed vánočka (a dost vošklivá - po mně), teď dvouletá slečna s náušničkama....

Naposledy upraveno: 15/2/17
  15. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Pechfóglinko, neotevřu...
    asi by to chtělo jiný odkaz...

Naposledy upraveno: 15/2/17
  16. Ahoj -pechfógl-
    obrázek ulož k sobě do PC, pak přes úložíště (např.: pictu) vlož do příspěvku.
    (klikni)-> Vložení obrázku
    Přeji hodně štěstí. :)

17. -pechfógl-

Já se omlouvám, přišlo mi to mailem od sestřenky z Frydku. Tak to budu zkoušet zprovoznit, pozítří se snad dočkáte....
    Jájinko -moc krásnej podpis, zaujala zejména ta s kosou.

18. jana563

jana563 Dozorce fóra

Pajaable...lišáčková,držím pěsti ať jsi fit.Dovedeš si představit jak by to těžce nesly drbny kdybys je neprovokovala?Ty by snad i vybledly.;)

19. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Děkujíííí :inlove:
    -pechfógl- já když viděla před chvílí jeho první fotku, prohlásila jsem Jéééé mumie xD

20. vavovi

vavovi Stará škola

janaj - veliká gratulka k mimi a samozřejmě nesmí chybět přání hodně zdraví a ať roste jako z vody.
    pajaable Evi - co nám to zase děláš. Koukej toho muribunduse konečně porazit.
    Danieli Lišáčku - děkujeme za zprávičku a také se drž, Evička tě bude ještě hodně potřebovat.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.