ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak teprve teď jsem nakoukla do dárečků a zjistila, že i na mne si pajaable vzpomněla - takže móóóóc děkuji. A brzo se nám uzdrav !!! :inlove::)

2. Bella74

Bella74 Vážený autor

Ahojky všichni, jdu zase kuk na vás :inlove: a Marcelka se opět nudila xD

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

a aby to nebylo pořád jen sladké tak tady hermelínová pomazánka

Tak dobrou chuť :music: teď mi kyne těsto na škvarkové placky, jsem zvědavá jak to dopadne, ještě jsem je nedělala ;)

Krásné odpoledne

3. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Páni ... tak toto mi prosím nedělej, když já takové dobroty nesmím xD .... ale ta hermelínová pomazánka je supr, to vážně mohu i samotnou a hodně :p ... nebo to na něco dovoleného máznu a je to vážně mňamka.
    A ty škvarkové bych si taky chtěla dát :eek: ... slibuji, že budu poctivě cvičit xD

Naposledy upraveno: 7/2/17
  4. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Bella74- jsi šikulka,hned bych si dala. Půjdu si udělat aspoň sýrovou pomazánku, abych zahnala chutě na sladké.
    Velká gratulka postupujícím :):). Potěšila mě zpráva od DanielaLišáčka o zlepšení zdrav. stavu Pajaable.
    Mám dotaz- ze kterých plodin padá staré železo, nějak mi ve skladu chybí.Klidný večer všem a dávejte na sebe pozor, venku to pořádně klouže.

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný dobrý večer, dnes jsem tady měla brášku se švagrovou, přišla i druhá švagrová , dopoledne jsme hlídali malou vnučku, tak u nás bylo dnes veselo Před chvílí odjeli a zase jsem zůstala sama, to je ten dům hned pustý a smutný.Tak jsem zavítala mezi moje milé přátele a jsem moc ráda za zprávičku od Daniela, že Evičce je už trochu zase lépe a zkouší jíst, bude to každým dnem lepší a do svého prvního svatebního výročí ,bude už jako rybička. kometak96, gratulka ke 128. faremnímu postupu. marcipánka74, už jenom kávičku a nemá to chybu a škvarkové placky, ty já miluju. Vždy si vzpomenu na dětství, když jsme jezdily jako děti k babičce na prázdniny, tak jsme nejvíce těšily na babiččiny škvarkové placky. Neměly chybu. Dobrou chuť . ;););)

6. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

marcipánka74, to je nádhera a ještě k tomu jsou ty větrníky moje nejoblíbenější zákusky. No tak si dám kafe a budu se dívat na ty tvoje krásné větrníčky. Škvarkové placky mám taky ráda, minulý týden jsem si jednu koupila v pekárně.

7. vavovi

vavovi Stará škola

marcipánka74 - co mi to zase děláš. Já slintám do klávesnice a kluci mi slintají za krk - tak nevím co je horší. Škvarkové placky - to je nápad, ty jsem dlouho nedělala. A za sebou slyším protesty, že by raději ty větrníky, takže to jdu zaklapnout, jinak se zítra z kuchyně nehnu.

8. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Konečně jsem se doštrachala domů z babského celodenního sjezdu,Ještě teď si v hlavě srovnávám všechny novinky.
    A ejhle,stačila jsem asi propást na celé čáře nové úkoly v družstvu a řeřichu.Lidičky já se tak lekla,myslela jsem že začala
    nějaká nová akce,krve by se ve mě nedořezal :D.
    A v Závislákově se dneska peklo,tu vůni cítím i přes monitor :p,Evička nám hezky papá,což je dobře,jen tak dál Evičko ;).
    Pechfoglinko - naše číča rodí kdo ví kde,ale maličké pravidelně dědek nachází ve svých botech.Jednou to málem skončilo
    malou katastrofou,když se narychlo začal obouvat.Proč je zrovna schovává tam,je nám záhadou ;).
    Přátelé,ano Vy co jste se pošoupli do dalšího levlíku,ale i noví řemeslníci,já Vám posílám velikou gratulku,jste úžasní.
    Y_n_O tak trošku závidím tu placičku,nic podobného ve sbírce ,,té ovčí,,nemám,ale jsem strašně zvědavá jak vypadá,
    pokud můžeš hoď se fotečku děkujíííííí .
    pá,pá

9. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásný večer a posléze klidnou dobrou noc, Závisláci :)

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Člověk, který přeje dobrou noc v 7.10 PM je terčem mé hluboké závisti.xD
    marcipánka 74: Moje babička dělávala věnečky a aby se to vyplatilo, zároveň kremrole, kde zužitkovávala bílky. Hů, to to zaslintalo!

11. medved222

medved222 Komisař fóra

Přeji pěkný pozdní večer,
    mamča, kometak, Bagíra a dedek, gratuluji k postupům a dvojpostupům.
    marcipánka, to nám nemůžeš dělat, jeden se snaží večer se necpát a pak takové lákadlo, to se nedá vydržet. Ale ty větrníky jsou nádherné. Zítra musím taky něco vyrobit.
    Dobrou noc a hezké sny.

12. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Pěkný den všem, venku šedivo, teda nic moc. Teď jsem ráno postoupila do 108 lv. Železo ani dřevěné palice nepadají ať se sebevíc snažím. Našlechtila jsem 2 čičí na krabicovou růžovku a nemůžu ji postavit:(, chybí železo. Kupovat bedny nebudu. Taky rozšíření zvěřince vázne, i když vrtačky napadaly. Jdu dál zkoušet co pěstovat, aby to napadalo.

13. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak ty obrázky s lákavým jídlem jsou fááákt pěknej podraz na ty, co se snaží po Vánocích opět trochu zeštíhlet xDxDxD. A ještě k tomu na večer. Už protestuji i proti TV večerním reklamám na jídlo a pořady s jídlem. Tak mám co dělat, abych u televize ovládla mlsnou, a jen se objeví nějaké pěkné jídlo, I.P.Pavlovův reflex zafunguje, huba plná slin - no není to na zabití??? To dělají stejně schválně, aby pak zase měly sledovanost ty různé požady na hubnutí >:(:mad::cry:

14. Simissek

Simissek Pilný autor

Krásné skoro poledne :)
    u nás je dnes zamračeno a zimička. Prý má začít i sněžit, tak uvidíme.
    Tak a teď, jelikož jsem si také jako většina z vás oslintla klávesnici, jdu zadělat na tvarohové koblížky. Až se vrátí díťata ze školy a tatka z práce, budou mít radost. Ale před tím je nacpu rizotem :p, to bych jinak musela stát u plotny půl dne, aby těch koblížků měli dost.

Nové úkoly splněny, řeřicha nějaká taky napěstovaná.

15. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Vážené dámy,
    to se sluší takhle týrat ubohého kocourka obrázky s rozličnými chutěmi
    a vůněmi, když si sám tyto laskominy nedokáže vyrobit?
    To není žádné rozmazlování hebkého kožíšku, to je hotové mučení.
    Abyste věděly, vyrážím aspoň do cukrárny, vy jedny, takové.
    :DxD:DxDxD

16. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Některé jiné dámy jsou na tom stejně jako ty Mikešku :-D
    Naštěstí je cukrárna daleko...

17. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky závisláci,:) zasílám srdečné pozdravy za smogem zasaženého východu republiky o_Oa přeji krasnou a pohodovou středu:pGratulka všem postupujícím a všem oslavencům a všem marodům přeji brzké uzdravení:)

18. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Posílám vám horký čaj a v něm trošku medu. S ním nový den přivítejte a mějte krásnou středu! Marůdkům tuplovanou porci! robin2151, velká gratulace ke 108. faremnímu postupu. U nás ráno bylo -8, musela jsem jet do města, bylo nevlídno, silnice jsou naklouzané, jak včera roztával sníh, tak to v noci umrzlo. Nyní v poledne je ještě -4, pod mrakem a sluníčko je za těmi mraky. Pročetla jsem začínající zítřejší akci, tak něco tam dám, ale v současné době pěstuji tisíce kytiček do úkolů v družstvu, na trhu se nedají koupit, pouze šedá místa. Dnes jsem na Baha dosáhla 341. Tak mějte krásnou středu i bez čajíku a třeba u kafíčka. ;););)

19. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké odpoledne,
    počasí u nás docela příjemné, -4 stupně a zmrzlého sněhu je pořád hodně.
    Docela se těším zítra na akci, protože ovoce mám docela hodně a ráda ho odevzdám.
    Mějte se krásně, pa,pa

20. burds

burds Titán fóra

Jsem ráda že už je Evičce líp.Když už papá kuřátko tak to bude dobré.Blahopřeji všem co postoupili.Naše Anička byla včera opět na kontrole v nemocnici.Srůstá nožka dobře,na kontrolu až 6.března a snad se sundá sádra.Pak by byla už jen ta 14denní rehabilitace a mohla by na nožku stoupnout.Zítra musím pro léky dochází mi dejchátko tak jsem si musela na zítra objednat taxíka.Moc to klouže a s berlema si hodinu jít k doktorce netroufnu.Evičko a Viki brzy se nám ozvěte.Hezký zbytek dne.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.