ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Úžasný večer přeji

právě se mi podařilo do zkompletovat sbírku

vzducholoď byla prázdná a tak díky vláknu o posílání a výměně dárků se zadařilo.
    dvě růžovky byly dary s velkým D
    jedná dohodnutá skvělá výměna s perfektní komunikací
    a jen co jsem vyměnila tak mi někdo vzal ze vzducholodi mou nabídku
    a přistály druhé růžové husy
    tím nechci znevýhodnit ostatní dárečky nebo pomoc sehnat mojí dlouholeté sousedce chybějící stromky a chlévky :)
    můžu říct že jsem šťastná z omalovánek?
    MŮŽU...
    protože je to víc než omalovánky,
    je to naše komunita "bláznů"
    co podniká seance s vysíláním pozitivní energie,
    "bláznů" co si přijdou postesknout
    "bláznů" co se perou s obrázky jen aby poblahopřáli k postupu
    "bláznů" co se podělí o své radosti

děkuji všem :) v neposlední řadě GordonSargent za růžové kočičky
    Díky a dobrou noc ;)

2. medved222

medved222 Komisař fóra

Nick na Lišáčka už mám a děkuji, už jsem to i poslala.
    Mikešku, tím myslíš, že to mám dát i sem?

3. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

A nie len Mikeš ;):inlove:

4. medved222

medved222 Komisař fóra

Dobře, tak přeji dobrou noc a přidávám tu neumělou, ale upřímnou veršovánku pro pajaable:
    Tak, jak chybí sluníčko,
    chybíš nám ty, Evičko.
    Tvůj ranní pozdrav, "Dobrou noc",
    chybí nám tu hrozně moc
    a přáníčka pro přátele
    ta vypadala taky skvěle.
    Dnes tu den obchodu je,
    na farmách ruch panuje
    a chybí tady převelice
    naše zdatná obchodnice.
    Šikovná vždy velmi bývá,
    holoubek to sotva stíhá.
    Odpočívej, řádně jez,
    všech starostí se zcela střez,
    ať přiletí brzy zpráva,
    že jsi s námi a že jsi zdráva.
    Píšu tlapkou medvědí,
    pro všechny, co nevědí,
    že pro rychlé uzdravení
    je medvědí pohlazení
    a z medvídka chlup,
    ať jsi zpátky, co by dup.
    Zdravíme tě Evičko,
    vždyť jsi naše srdíčko.

Naposledy upraveno: 5/2/17
  5. Mikeš

Mikeš Titán fóra

medvídku - hezky!!! To už pajaable musí postavit na nohy a dodat jí síly.
    Já jsem jí včera poslal marcipánové srdíčko s přáním brzkého uzdravení a teď
    jen doufám, že mi Lišák za to nevypráší kožíšek můj heboučký.
    :DxD
    Krásnou neděli a úspěšné obchodování všem.
    :)

Edit
    Juchů, nakládačka nejspíš nebude, Lišák se ozval s pozdravem od pajaable.
    xDxDxD

Naposledy upraveno: 5/2/17
  6. burds

burds Titán fóra

To byla krásná básnička moc se ti povedla.Po té Evička vyskočí jak rybička.Hezké nedělní ráno.Ty neonové stáje se mi prostě nelíbí.Připadám si jak na matějské pouti.Sice účinné ale nehezké.Také jsem včera s Vámi se všemi myslela na Evičku a na Vikýška snad to pomůže

7. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

meved222, moc krásně jsi to napsala, je to jako z mého srdíčka. Přeji pěknou neděli. Včera jsem se necítila moc dobře, skoro celý den jsem proležela a ve 20 hodin jsem farmářkou seanci zaspala. Snad mi to děvčata prominou, ve 2 hodiny v noci jsem se probrala a vzpomněla si na ně, byla jsem spocená jako myš. Dnes je to o něco lepší, proto jsem vás přišla pozdravit, uvařím si čaj a zalezu ještě do pelíšku. Přeji pěknou neděli a pohodový den. Pa Zdena ;););)

8. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké nedělní dopoledne,
    venku jsou 4 stupně, taje a mě bolí hlava, ale do Závislákova musím

anickamalirka -
    krásně jsi to napsala
    medvěd222 - básnička je moc hezká

Mějte hezký celý den

9. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Přeji všem krásné nědělní poledne:)

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Taky jsem dostala dáreček a poděkování od pajaable - ovšem za vším stojí šedá eminence (stříbrný lišáček) Daniel. Tak snad příště už to bude osobní a Viki se taky ozve. Nenavrhneme jako další zvířátko na farmu šnečky? Na počest a třeba nám ji to navnadí.

11. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

12. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásnou neděli, i když u nás smutno pod mrakem :)

13. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Tak závisláci co ještě potřebujete pište šup šup ať se lišta provětrá.

14. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Jo a mě taky ještě nikdo nenapsal co chce, vzducholoď prolízat jen tak už mě nebaví:p

15. pajda361

pajda361 Živoucí legenda fóra

Zdravím ve spolek,

prosím nabídky a požadavky na výměnu pouze do k tomu určenému tématu.
    Děkuji

16. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

A já se jdu chlubit, protože já zírám a jásám a raduji se a vůbec... Já mám konečně všechna děla a všechny kanóny :) Teda plus ty, co fungují ve stoncích, tyhle mám pro vlastní potěšení navíc :)

17. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Ale, ale, Y_n_O, veď ty si priam strojca vojny. S takým bojovým arzenálom, by si to mohla aj vyhrať :D

Pekný večer všetkým,
    dnes som toho času mala menej, ale snažila som sa aspoň čítať a teraz sa to budem snažiť zhrnúť.
    Som rada, že nás včera bolo toľko. Dúfam, že to naším marodom aspoň trochu pomohlo. Ak by aj nie, mám dobrý pocit z toho, že sa vieme dať dokopy v snahe urobiť niečo dobré pre svojho blížneho.Dokonca som veľmi rada, že nemôžem napísať - ďakujem dievčatá, lebo bol medzi nami aj "hebký kožúštek" a ten by sa určite urazil.Veď je tu s nami ako - dá sa povedať - jediný chlap, ktorý to dlhodobo vydržal a preto si ho rozmaznávame. Že Mikešku?.Týmto nechcem uraziť ostatných pánov, ktorý sa tu objavujú. ;)Takže ďakujem vám.
    Dievčatá s básnickým črevom - skutočne ste úžasné. Dokážete pár slovíčkami naladiť človeka k zamysleniu a dúfam, že aj marodov podporiť tam, kde ich to najviac tlačí.
    Aničkamalírka - ty dokážeš vecí ...Nemôžem rozpisovať - koniec-koncov, už ťa poznáme, ale tvoj krásny príspevok chytí za srdce.
    Takže, dovoľte, aby so mto zhrnula : Je tu skupina úžasných ľudí. Ľudí, ktorí majú aj svoje problémy, ale trápia ich aj problémy tých druhých.Ako vždy, musím napísať - mám vás rada.
    Ľubica

P.S. začínam sa obávať o Lacrimu , síce niekto písal, že ju videl, ale tu sa neobjavila dosť dlho.
    P.S. Poprosila by som vás, ak viete, že dlhšie nebudete komunikovať, napíšte, nech sa o vás nebojíme.
    P.S. Chýba Jondsdorf - Radko , viem, že má rodičovské povinnosti, ale chýba...
    P.S. Nezvestní - prosím - ozvite sa, čo len slovíčkom, nech sme si istí, že ste v poriadku.

18. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Tak já pomalu a jistě začínám také dávat farmičku do červena a tímto ještě jednou děkuji za vaši pomoc
    A básničky pro naše marody jsou moc krásné-jestli je četli,tak se jen kvůli tomu musí uzdravit:)

19. medved222

medved222 Komisař fóra

Přeji hezký zbytek večera,
    gratuluji našim postupujícím pezt F172 a kerryhill B320.
    Lubica, Lacrimka nás dnes četla a bylo to hodně stránek (viděla jsem to podle ocenění), tak buď má nějaký smutek na duši a nemá náladu na psaní, nebo je nemocná a farmě věnuje vždycky jenom chviličku, ale každopádně tu dnes byla.
    Radek má teď lepší radosti než je farma, ale i starosti, tomu moc času Oldříšek nenechá.
    kerryhill, tvé přáníčko je moc hezké.
    OaD je celkem úspěšné, snažím se nalovit nějaké dekorky do stonků a červené výrobny, ale těch se objevuje pomálu, třeba se zadaří ještě zítra.
    Přeji dobrou noc, pěkné sny a bacily ať se vám vyhýbají.

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Kruci, zase jsem přetáhla večerku a teď nezabírám. To budu ráno vypadat!:wuerg:

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.