ST: Důchodci závisláci

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Hrnkajda, Mar 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. mituli

mituli Polobůh fóra

2. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Flexka já o 30km níže :D

Last edited: Feb 1, 2017
  3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

flexa...fakt dobré. Přeji pěkné odpoledne, silnice u nás neuklizené, chodníky skoro splynuly se silnicí, tak jsem dnešní nákup ve městě odložila na zítra, snad to bude lepší. Ve městě to bude uklizené i hlavní silnice, aby mohly jezdit trolejbusy. Tak si půjdu udělat kávičku a doufám, že bud BB a budu moci koupit SK, mám ho málo, tak abych mohla začít neonovou akci. Opatrujte se a večer pa pa...;););)

4. Simissek

Simissek Pilný autor

Krásné odpoledne do Závislákova :)
    flexka - právě jsem si cvrkla do trikotu a oprskla monitor, jsem si to živě představila xD
    Ještě k vysvědčení - také se "pochlubím" - malá v 1. třídě samé jedničky, a Luky (nejde napsat malej, je skoro větší než já :music:)
    v 7. třídě 1x 3, 3x 1 a zbytek 2. Hodně se zlepšil oproti loňsku, kdy ho hodně vzal přechod z prvního na druhej stupeň a hlavně přístup některých učitelů. Např. učitelka na přírodopis - mimochodem předmět, který Luky miluje, chce jít na školu obor chovatel cizokrajné zvěře, ta mu dávala zabrat. Nechtěla vlastní názor, chtěla po dětech, aby jí téměř na slovo odříkaly to, co jim na různých papírech vytiskla k danému tématu (př. Prvoci - Zrněnka - moře - plankton - vznik horniny). To, že většina dětí vůbec nechápala o co jde, jí bylo téměř jedno a ještě byla nakrklá, když jsme jí na to upozornili při rodičáku. A poté Luky ať dělal co dělal, dobrou známku nedostal. Teď mají novou mladou učitelku, a vše je v pohodě.
    Takže jsem šťastná, že Luky opět vidí, že když se snaží, je oceněn, a tak se snaží o to víc...a to je dobře, snaží se vybičovat k lepším výsledkům, a to nejen v přírodpise. Z češtiny má letos 2, kterou měl naposledy ve 3. třídě, jinak nosíval 3.

Zatím pa, gratulace k postupům ;)

5. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Ahoj závisláci, hezké odpoledne,
    dopoledne jsem byla ve městě, všude spousta sněhu, ale silnice jsou krásně čisté a upravené.
    Zítra začíná šlechtící akce, SK mám 200, tak uvidím, jak se s tím poperu.
    Užívejte si té bílé nadílky a ahoj

6. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Pěkné odpoledne.
    Tak mi opět zčervenala jedna sousedka. Jestli má někdo zájem,
    víte kam napsat.;) Na akci se těším. Udělám , co budu mít krmení.
    Gratuluji všem postupům . Já se plazím do stovky.:p

7. Viky007

Viky007 Baron fóra

Ahojte všichni, bylo se mnou opravdu zle- 2.1.017 jsem v nočních hodinách hodinách sebou bacila

8. lumat85

lumat85 Analytik fóra

No Viky aleluja......chválabohu, že jsi se ozvala. Už jsme měli strašíček :D

9. medved222

medved222 Komisař fóra

Přeji pěkné odpoledne,
    flexi, tak jsem se těšila na kavčo a teď ho mám polovinu v klávesnici.
    nanyblacks, lacrima, mamča, pajaable a kometak, gratuluji k postupům a dvojpostupům.
    Ke včerejšímu tématu zdravotnictví i dnešnímu školství si myslím, že všude je to jen a jen o lidech. Mám za sebou zkušenosti dobré i hodně špatné. Kdybych si maminku po úrazu nevzala domů, už by tu asi nebyla. Zlomila si obě ruce v ramenou a od krku do pasu byla zafixovaná, byla prostě bezruká. Sestra jí donesla jídlo, postavila jí ho na stoleček a odešla, nebo ležela od 23h do 7h do rána v pročurané posteli, protože neměla čím zvonit a sousedka se bála zazvonit, protože to sestra zakázala. Ale zase opačně, když jsem byla na operaci, doběhla sestřička, ať si nachystáme kávu do hrníčků, přišla s horkou vodou a kavčo nám zalila, nebo nám nabízela fén na vlasy a pan primář, ten přicházel s úsměvem a větou: "Děvčata, jak se máte?" a s každou pacientkou prohodil nějakou neformální větu. A když jsem byla už před operačním sálem a on mě pohladil a řekl: "Nebojte se, to bude v pořádku"a já jsem viděla ty modré oči, rozhostil se ve mně takový klid, že bych ani narkózu nepotřebovala. Dcera má skoliozu páteře, s ní jsme jezdili ze střední Moravy až do Rimavské Soboty, pana doktora jsme našli jen podle článku v novinách. Napsali jsme dopis a on nás přijal. Jeho příjmení plně vystihovalo jeho osobnost jako odborníka i člověka. Láska. A v tom školství je to taky tak.
    Viky a Vikýšku, vítejte. To je dobře, že jste tady, už jsme měli opravdu strach.

10. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Viki, vítej doma! Moc jsme tě postrádaji a jedinou nadějí bylo stále zelené světýlko u tvého nicku. A prosím tě, hned pošli holoubka Lišáčkovejm, psychicky moc pomůžeš Evičce.:inlove:

11. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Viky - vyvolali jsme Tě :D, vítej zpátky. Krásný zasněžený večer všem. Trošku se pochlubím, dnes na baha postup do 339.Velká gratulka všem postupujícím:):).

12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Lidi, nestal se zázrak? Viky, vítej mezi námi.
    :)
    Tak a je řada na pajaable.
    :)

Edit
    lumat - nevyhrabal, já mám PC na kamnech.
    xD
    Nezdá se vám, že nám tu ještě také chybí lacrima?

13. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Jo, Mikeši, snad se i u Evky dočkáme.
    Jak se Ti povedlo vyhrabat ze sněhu? :D Vedle jsi psal, že ho máš nad uši a od pece nevylezešxD
    Naše kočka hrne venku sníh před sebou jak buldozer, skoro ji není vidět a oba psi z toho mají psinu. xD Ale sníh pořád padá a padá, takže ráno dojde asi i na ně. Jsem zvědavá, jak se tím probojují, až je budu ráno volat k žrádlu.

Tolik sněhu u nás pamatuju snad jen z dětství. Když ho není 2m, tak je to krásné.

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

ahoj Vikýšku, jsme moc rádi, že jsi tady8):inlove:

15. sasasa

sasasa Stálice fóra

Vikinko, vítej zase mezi nás. Jsme všichni moc rádi,že jsi se ozvala. Ostatním farmářům gratulace k postupům.

16. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Kočky a kocouři, tak u Viky to zabralo (taky byl její obrázek první), tak hodíme ještě opáčko pro pajuabble, ne? S menším odstupem, ať se stihnem nabít. Lidi, já mám takovou radost! A co až si to přečte Ĺubica!:D:D:D

17. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

18. kerryhill

kerryhill Dozorce fóra

Lidičky já snad začnu opravdu věřit na zázraky :D ta večerní seance k něčemu dobrému byla,vrátila
    se nám Viky a Vikýšek.Vítej holka i šnečku mezi námi,tolik jsme se o Tebe báli,to je moc dobré,žes napsala ,
    každému z nás jsi udělala obrovskou radost :D,já Ti děkuji a dávej na sebe prosím pozor ;).
    Evička nám papá vývary a určitě,jak ji známe,se brzy objeví v Závislákově.Evičko jen tak dál,přeji
    brzké uzdravení.;)
    Gratulka letí ke všem postoupivším,hezký a klidný večer,pá,pá

19. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak jsem se dnes konečně sem dostala dočíst včerejšek a dnešek. To je dobře, že se Viky ozvala, i když zatím jen stručně, ale bude líp :). Ještě Evička ať se nám zmátoří a bude dobře.

Jinak se musím pochlubit - ta moje skoro čtyřicetiletá dcera včera státnice udělala za "A" a tak si může začít psát před jméno titul Bc. A sdělila mi, že si dá asi ještě další tři roky, aby to dotáhla na magistru. Tak uvidíme. No a dnes to oslavila nástupem zpět do práce po mateřské xDxDxD

20. burds

burds Titán fóra

Šnečku Vikýšku vítej opět mezi námi.Hlavně že už je líp.Máme všichni velkou radost že jsi zase mezi námi.

Thread Status:
Not open for further replies.