ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Já seděla ve vaně, ale těsně před osmou jsem měla budíka - to se taky počítá, ne? :D
    A vy dva marůdci, držte se, čekáme tu na vás :inlove:

2. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Ty avatary byl dobrý nápad, i když si je všichni pamatujeme. Doufám, že to děvčatům pomůže a vrátí se brzy mezi nás.

3. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Jejda, já napsala poslaly a on tu hebký kožíšek... Takže poslali... určitě těch pánů bylo víc, tak jsme posílali všichni, nejen všechny. Ale mluvnice je nepodstatná v této záležitosti...

4. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Mikeš - hebký kožúštek, bol snáď prvý, ktorý túto seansu schválil. A ja ho za to chválim a ďakujem mu.

5. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný večer všem a hlavně pajaable a Viky :)
    jsem se přidala k vám a v osm na ně taky myslela,
    přála jim rychlé uzdravení a všechno jen to hezké :p
    Se holky museli vážně uškytat. Byl to moc
    pěkný nápad a věřím, že to má něco do sebe.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

6. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Já jen doufám, že moje účast nebyla rušivým elementem
    a že výsledek se brzy dostaví.
    :):D

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mikešku, kocourek, když se naježí a někdo ho pohladí, tak to jsou výboje... Tebe, věřím, hladit nebylo potřeba, tys tu svou energii poslal bez prskání...

8. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Mikešku, na žádném šabatu čarodějnic nesmí z určitých tajných důvodů chybět černý kocour.....;)

9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Lubica, měla jsi výborný nápad.
    Já jsem se takové akce zúčastnila poprvé a věřím, že to zabralo a že se děvčata
    brzo ukážou mezi náma v Závislákově.
    Mooooc mě těší, že je tady skvělá parta úžasných a hodných lidí.

10. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Moji drahí priatelia, verte, že som si nemyslela, že táto naša akcička bude mať u vás taký úspech. Pevne verím, že našim ťažkým maródom aspoň trochu pomohla.Ale popri tom všetkom si znovu a znovu uvedomujem, aké krásne puto môže byť medzi ľuďmi. Niekto to už tu písal, že väčšina z nás sa v živote nevidela, že sa osobne nepoznáme, ale čo je dôležité, vieme sa za pár hodín dohodnúť na tom, že sa budeme snažiť niekomu z nás pomôcť. Aj keď len mysľou, aj keď len virtuálne. A to si na vás všetkých vážim. Aj keby táto hra zanikla, hrozne by som chcela, aby sa toto vlákno udržalo ešte celé roky. Pri vás vždy pookrejem. Dokážem sa zasmiať (niekedy mi tečú až slzy), dokážem sa rozlútostiť (a to mi tiež tečú slzy), dokážem sa zamýšľať nad neprajným osudom niektorých z nás, dokážem sa tešiť z úspechov každého z nás.
    Nápad našej zakladateľky (myslím, že sa nám stratila), bol úžasný. A úžasné je, že sa ho už niekoľko rokov držíme. Je tu pár stálych členov, ktorí vlákno neustále obohacujú. Sem - tam pribehne i niekto iný. Už to dnes nie je len o dôchodcoch a koniec-koncov ani nie o závislákoch. Je to o dobrej parte dobrých ľudí...

11. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Hezké zasněžené ráno od Vyškova, sněží, zase budeme odhazovat, ach jo:eek:
    Doufám, že včerejšek holkám pomohl aspoň trošičku. Tolik lidí posílalo energii a hlavně věřilo v sílu myšlenky, někde se to MUSÍ projevit:)
    Gratuluji k postupům8) a hlásím, že ten můj ****** nepřišel ani ráno,už je to zase třetí den.:(Někdo? mi hned vyhvězdičkoval k......a, tak aby nedošlo k mýlce, myslím tím kocoura

12. burds

burds Titán fóra

Hezké úterní ráno.Doufám že seance zapůsobila a holky se tu brzy objeví.Blahopřeji všem co postoupili.Všem dětem a vnoučátkům krásné prázdniny a hezké vysvědčení

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno ze zasněženého Ústí, přibylo alespoň 10 čísel, je -5 a všude bílo. Doufám, že naše večerní působení, alespoň trochu našim milým nemocným kamarádkám pomohlo.Je to moc fajn a myslím si, že jsme tady dobrá a kamarádská parta a jsem moc ráda, že do ní také patřím . Škoda, že to také není v okolním světě. Dnes ráno jsem poskočila na Baha do 340. levelu. Všem milým přeji pěkný den, pozor na namrzlé chodníky a pokud budete vyjíždět, tak opatrně, někde to pěkně klouže.;););)

14. -pechfógl-

Tak jeden na ráno:
    Přijde Roubíček ke Kohnovi do krámu. Nakoupí si a platí.
    Kohn mu podává stvrzenku se slovy: „Roubíček, vezmou si ten papír.“
    „Kohn, já ho ale nepotřebuji; já jim věřím“.
    „Ne, ne. Musej si to vzít. To je to Babišovo EET!“
    „Kohn, nechaj si to. Já nic nechci.“
    „Roubíček, ale je na to nový zákon.“
    „Vzpamatujou se, Kohn. My Židi a Nový zákon…?“

15. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Tak já se přiznám, že jsem to včera úplně zasklila (byla jsem v práci a holt nevzpoměla) a dost mě to mrzí. Doufám, že to včera zafungovalo a Pajaable i Viky to pomohlo.Taky mně za to ten nahoře hned potrestal - když jsem přijela domů, nejdřív jsem se potila a pak mi bylo zima - brrrrr...... Dala jsem si štamprličku vypálené moravské, šupla do postele a usnula do minuty. Dnes už se cítím dobře a tak se snažím myslet intenzivně na dceru, která má dnes termín státnice (opožděný). Doufám, že jí to taky dobře dopadne. Tak to dnes chodí - nejdřív se sovta vyučila, pak si při prvních dvou dětech dodělala nástavbu na maturitu a dnes skoro ve čtyřiceti při třetím dítěti dělá vejšku :);):p

16. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Zdravím vás.
    Klouže to i u nás. Právě před chvílí si to po náledí jedno autíčko namířilo
    rovnou do HUPa (čti hlavní uzávěr plynu). To byl panečku šum a pak akceschopnost
    hasičů téměř na 1*.
    Chystám se vyrazit, vezmu si na tlapky protiskluzové návleky, ale proti vichurovi
    nemám nic. Doufám, že mě neodfoukne.
    :DxD
    Příjemný den všem přeji.
    :)

Edit
    pechfógl - dík, ale tak daleko já zas nechci.
    :D:D:D

Naposledy upraveno: 31/1/17
  17. -pechfógl-

Mikešku, jedině padák. Víc neporadím.

18. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

pechfógl - viděla bych tě na farářku..... nebo do politiky (ono to často vyjde nastejno - viz vtip). Coby křesťan a protiEEŤák jsem se i s manželem od srdce zasmála. Děkuji za zpříjemnění dnešního dopoledne. xD

19. flexka

flexka Hrabě fóra

Jsem nějaká divně nemocná, tak jsem nečetla fórum a je mi líto, že jsem se nemohla připojit k seanci na podporu pajaable a šnečka Vikýška. Na druhou stranu, třeba bych jim poslala nějakou nemocnou energii, tak je to možná dobře. Večer se za ně pomodlím, shora přijde určitě zdravá energie.
    Od prosince mě bolí záda a klouby a když vyjdu z domu, tak dostanu zánět nosohltanu. Už se to táhne dlouho a teď už jsem úplně mátožná, cpu se paralenem, ale slabá jsem jak kotě, co to je za hnusný moribundus, to nevím. Pořád něco lítá, je tu jak marodka a ne veselý pokec. No nic, jdu zase odpočívat, už i to ťukání do klávesnice mě unavuje, ach jo.

20. Prepperka

Prepperka Polobůh fóra

flexka - a byla jsi u doktorky? Může to být i borelióza, nepřecházela bych to.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.