ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Dnes mám taky televizní večer,
    vám přeji klidné zakončení neděle a dobrou noc.

2. LubicaKrakova

LubicaKrakova Hrabě fóra

Pekný večer,
    gratulujem všetkým, čo zase postúpili o nejaký krôčik ďalej.
    K Angelike - v pôvodnom filme bola - ako by to dnes nazvali - sexsymbol. Teraz je to baba, ktorá dokáže všetko - len nie je tým, čo Angelika bola v knihe aj vo filme. Ja fakt tie obnovovačka nemusím. Stráca sa v nich tá nádherná romantika a aj svojím spôsobom - naivita. Tá krása oddychu, a aj toho, že sme chceli byť - my baby trebárs Rybanami, Nšo-či (Winetou), muži túžili po babe, ako bola Angelika... Dnes je to o inom!
    Marodi - čo sa vás týka, prosím, liečte sa!
    Evička - pajaable dúfam, že tvoj Lišiačik - ako podal správu- ťa vylieči, nachová, aby si nám spevnela a znovu sa tu ukázala. Kedysi, keď mal tú hroznú nehodu Jožo Ráž z Elánu, tvrdil on, a aj médiá, že mu pomohlo to, že mu ľudia priali uzdravenie. Som presvedčná, že ty sa musíš vystrábiť ešte rýchlejšie, lebo tu snáď nie je človeka, ktorý by na teba denne nemyslel a neprial ti zdravíčko.A ja ešte navrhnem niečo, čo by mohlo byť - svojim spôsobom zaujimavé.
    Moji milí priatelia - skúsme zajtra - 30. 1. 2017 o 20.00 hod intenzívne priať Evičke vyzdravenie - vo svojich mysliach. Uvidíme. Snáď pomôže.
    Len ma neukameňujte za túta myšlienku.

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Lubka, ráda se ke Tvému přáníčku zítra večer připojím, správně píšeš, že tady není člověk, který by si na Evičku a na Vikýška denně nevzpomněl. Držím jim oběma pěsti a také Lišáčkovi, aby to všechno dobře zvládli. Popřeji vám všem dobrou noc , zítra ještě musím jít nechat přepsat vodu, tak vyrazím hned ráno, protože na zítřek slibují náledí, tak ať někde nepřijdu k úrazu. 19. odjíždím na 14 dní do lázní Jáchymov se švagrovou, tak abych mohla v pořádku odjet. Klidnou a dobrou....;););)

4. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Klidnou hodinu duchů,
    jo drazí přátelé, bohužel či bohudík se věnuji bohulibé činnosti, ač za minimální plat, přesto naplňující. Já když vidím jak mnoho z nás jednou dopadne, stanou se "odpadem" společnosti, rodiny zavrhnou nebo nechají na pospas, tak si říkám, že alespoň mě podobné zlehčíme jejich poslední etapu života a alespoň důstojně dožijí ve svém prostředí.
    Nikdy jsem si nepředstavovala, že jednou budu dělat takovou to práci, ale pan Osud rozhodl a dal mi Pepíčka. A s Pepíčkem jsem si nově uspořádala život, slovo jako "musela jsem" je pěkná pitomost, alespoň v mém případě. A být jako většina mě podobných ve stejné či podobné situaci, kteří sedí doma na zádeli a paragrafu 241, tak se brzo zblázním.
    Jsem ráda i za ten půl úvazek, no hmm on to je spíše poslední dobou 0,75 úvazek, protože se dostanu alespoň ven mezi lidi a vyčistím si hlavu. Například ve škole se stále podivují, jak to že pracuji, že jsem jedna z mála, že více jak 95% rodičů jsou doma.
    Po pravdě neumím si představit, že synka strčím do školy a lelkuji 5 hodin než si ho zase vyzvednu, za celý život jsem byla pouze 4 dny bez práce. Jsem zvyklá makat do noci, nepatřím k lidem co se narodili se zlatou lžičkou v kolébce. A nechci na tom nic měnit. Když není do čeho píchnout, akorát mě atakují černé myšlenky a jsem zbytečně lítostivá a s lítostí přichází deprese a s depresí to jde dále a dále do kopru.
    Pepča mi tu zase blouzní s vysokými horečkami, hned ráno s ním běžím k doktorce, naštěstí ji mám asi jen 300 metrů od baráku, odmítla jsem i zítřejší asistenci a na úterý jsem si již zajistila hlídání. Včera byl Pepča celý den v posteli, celou noc byl vzhůru, ve tři ráno jsem vzbudila muže že se musím trošku vyspat a vyměnili jsme si službu u Pepči. Ráno jako když nám ho vymění, najednou mu nic nebylo, poskakoval, blábolil tou svou japonštinou, dokonce i něco snědl. Ale jak se blížil večer, tak přišly na návštěvu zase horečnaté stavy.
    Více mě děsí, že se vůbec nepotí, což není dobré, normálně prolítne bytem a je zplavený jako když vyleze z vany a teď nic.

Přeji vám klidnou noc, marodům rychlé zotavení, nespavcům rychlé usínání, postupivším gratulaci a všem ostatním příjemné snění.

5. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

anickamalirka,jsi úžasná mamina, obdivuji Tě a moc Ti držím palce, aby vše dobře dopadlo.V práci člověk alespoň na chvíli zapomene, co ho trápí. Přeji dobrý vstup do dalšího pracovního týdne, díťatům, aby výza byla, co nejlepší a nám všem ať ty dny přežijeme v pohodě. U nás dnes ráno -10 a v televizi říkali, že se objeví sluníčko jako včera, ale u nás byla mlha a dnes to nevypadá lépe. Po 8 vyrážím do města a přeji všem krásný den.;););)

6. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné a pohodové pondělní dopoledne přeji všem:pGratulka všem postupujícím a všem oslavencům všeho druhu;)
    mituli vítám Tě v klubu "100" :)

7. mituli

mituli Polobůh fóra

:inlove:moji zlatí,všem děkuji za krásná přáníčka(moc mě potěšila)a přeji pěkný začátek týdne.:inlove:

8. Zrzinka11

Zrzinka11 Baron fóra

Zdravím :music:
    tak pajaable přeji brzké uzdravení :) Už, aby bylo teplé jaro a hlavně slunečné... :music: mituli, pezt gratulace k postupům:)

Dnes mi končí veškeré lenošení se zánětem průdušek, protože už není jak se objevil tak zmizel asi je to kouzelník, musím jít do práce... Jdu za půl hodiny na odpolku tak se budu muset jít připravit... Nějak se mi nechce xD

Loučím se a možná se zastavím večer... Přeji krásný den...:music:

Jeden na dnes:

Člověk přišel na svět proto, aby tady byl, pracoval a žil. Jen moudrý se snaží náš svět postrčit dál, posunout výš. A jen hlupák mu v tom brání...

9. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Lubica - dnes ve 20.00 se určitě k tobě připojím.
    Vezmu si ten nejhedvábnější kožíšek a budu usilovně myslet
    na pajaable i na šnečka Vikýška.
    :inlove:
    Já vlastně ani nevím, proč nám tu pořád někdo chybí. ???

10. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkné odpoledne od kávičky, tak to sluníčko dnes řece jenom na chvíli vysvitlo, bylo docela zima, ale všechno jsem stihla. Tak má běhání po úřadech za sebou, dědictví ukončeno, ale to mi Jiříka nevrátí. Dnešní seance ve 20 hodin na dálku určitě Evičce a Lišáčkovi pomůže. Užívejme si každé pěkné chvilky, nikdy nevíme, kolik jich je ještě před námi. Sluníčkové odpoledne. ;););)

11. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásné pondělí. Na Evičku a Šnečka myslím denně, ale dnes večer budu ještě intenzivněji. :inlove:

12. jakrt

jakrt Rádoby autor

Pajaable a Vikýška hledám každý den, když procházím příspěvky. Opakuji jen to, co už bylo napsáno, chybí, moc chybí a dnes ve 20.00 se určitě připojím. Na vánoce jsem byla u dcery v Liberci a v IQlandii jsem si vyzkoušela myšlenkami pohnout kuličkou. Dceru jsem přetlačila. :D Tak se mnou počítejte.

Edit: vytiskla jsem si i obrázky jejich avatarů - to abych nááhodou nezapomněla, ale hlavně je budu mít ve 20.00 na očích.

Naposledy upraveno: 30/1/17
  13. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Pěkné odpoledne.
    Tak já se určitě připojím a budu myslet na pajaable a šnečka Vikýčka.
    Děvčata,prosím, už se vraťte.

14. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Připojím se k vaší seanci ve 20:00 :D
    A teď se jdu nachystat k odchodu z rachoty. Doma hodlám nedělat nic. Budu chytat lelky. A možná u toho usnu. Dnes jsem zabrala až kolem druhé hodiny ranní a před čtvrtou mi zvonil budík :wuerg: V pondělí jsem vždycky jak zbitej pes. Asi nějaká pracovní nervóza či co o_O

15. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Myslela jsem, že odjedu ke kamarádce ale nejde to takže se připojím ke všem, kdo budou ve 20.00 posílat pozitivní energii-prý to umím- když nás bude hodně mělo by to fungovat:)

Gratuluji všem k postupům8)
    Zase nemám kocoura,včera snědl porci na tři dny a odešel. Snad se vrátí, jak je jeho dobrým zvykem:mad:;)

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Musím vám to povědět: lacrima dnes postoupila do 118 levelu. Jaruško, moje milá pracovitá sousedko, velká gratulace k postupu. Pěkné odpoledne, už je tu zase mlžno, tak uvidíme, zda vyjde i ta předpověď na ledovku. ;););)

17. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Zase mnoho postupů a já nestíhám dělat gratulky, takže jen slovně gratuluji k postupům.
    Ve 20:00 se určitě připojím.
    Dneska jsme měli velice úspěšný den. Byli jsme s nejmenším na neurologii a po 2,5 letech nás Mudra uznala jako dostatečně dobrý na vysazení léků. Už mě vážně hrabalo z toho počítání mikrogranulek. Teď budeme sice nějakou dobu jako na trní, zda se záchvaty neobjeví znovu, ale radost mám velikou.

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

jakrt: Tak je sem hoď, ať je máme připravené všichni na jednom místě. Dík.

Naposledy upraveno: 30/1/17
  19. Simissek

Simissek Pilný autor

Pozdav všem, gratulace postpujícím ;)
    I já se ve 20.00 hod. připojím k naší seanci a budu věřit, že těm našim holkám to pomůže a nabije je to energií, aby byly co nejdříve
    fit.

20. lumat85

lumat85 Analytik fóra

Teda holky, to bude masakr. Jen jestli to ví i Lišáček, co se tady chystá...aby se doma nedivili, co se to s Evkou děje. Minimálně se uškytá ;) holka naše.

No ale vážně...i já se samozřejmě přidám. I pro Vikýška. Tak ve 20,00....v množství je síla:)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.