ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Jo, a k ajťákům bych přidala zapálené šachisty :-D
    Taky mám v rodině. Mluví nějakou jinou řečí :-D

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

To jsi mi připomněla debatu kdysi u nás na baru; bavila jsem se s klukama (věkově méně než moje děti) o nějaké hře. A tehdysloužící barmanka (také věk pod 25) pravila, jestli můžeme mluvit lidskou řečí. Nemohli jsme, řekla jsem jí, ať taky začne hrát, že bude rozumět :)

3. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Děvčata, co se týče toho hesla u občanky, tak jsem se ptala, k čemu je to dobré a paní na magistrátě mi sdělila, že zatím mi je to k ničemu, ale až se to zprovozní, tak to heslo po mně mohou chtít třeba v bance nebo na poště při předkládání občanky, zda je opravdu moje.simissek, vítej zpátky v Závislákově a dej se do kupy a s bacily pěkně zatoč. Popřeji vám všem klidný zbytek večera a krásné sny. Jdu do hajan.;););)

4. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Teď jste mi nasadily brouka do hlavy. Novou občanku mám od loňska a vůbec nevím, že tam mám nějaké heslo.
    A jestli mám, tak ho nevím.

5. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Mno, mne čeká nová občanka letos na podzim... tak abych si začala postupně všude zaznamenávat to nové heslo, které stejně (jak se znám) nakonec dám jiné a stejně si ho budu muset zaznamenávat nanovo. 8)

Naposledy upraveno: 28/1/17
  6. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky bando:)Z východu republiky zasílám krásný mrazivý pozdrav (venku -12 st.C) o_Oa přeji krásné sobotní dopoledne:pGratuluji všem postupujícím a všem oslavencům všeho druhu a marodům přeji brzké uzdravení:D

7. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Krásné ráno závisláčci u nás zima brrrrr .:sleepy:Musím do obchodu, nechce se mi z tepla. Taky všem gratuluji k postupům a všemu ostatnímu8)
    Vůbec si nepamatuji, že-nebo jestli- jsem dávala nějaké heslo na občanku.Taky musím letos měnit, tak uvidím jestli ze mě budou dolovat to staré mají smůlu. Nepomůže ani pohrůžka hrubého násilí.;):p

8. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásnou sobotu :)

Tak jsem si pročetla dárečky, bažanty,postupy i marody. (mimochodem, k těm se přidávám. Nějak nemůžu dýchat - ale ani rýma, ani kašel, spíš jakoby ucpané nosní dutiny či co, a k tomu mě začal sviňsky bolet mrtvý zub. A kdy že začal bolet? No, přece v pátek večer, jak jinak. Pohotovost 60 km daleko a bez spojení...)
    Postupujícím velkou gratulku. ;)
    Mimochodem, - Mikešku hlučný dárek? S tím si rodiče vystačí sami, stačí otevřít šuple s pokličkama - případně přihodit vařečku :D

9. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Krásné ráno,
    dnes mrazivé, ani nevím, kolik je stupňů, protože teploměr je na stodole a já jsem ještě nevylezla ze dveří.
    Ale hned po ránu mě zahřál postup mojí milé sousedky

10. burds

burds Titán fóra

Hezké ráno.Tak přemýšlím jestli jsem před 3 lety dávala nějaké heslo na občanku.No jestli ano tak jaké tedy nevím a jak už tu někdo psal nikdo by ho ze mne nedostal ale dávala jsem ho vůbec ?Třeba je to nějaká novinka.Jestli jsem to já se snad pozná podle fotky ne ? Ted chtějí všude heslo a pokaždé jiné a kdo si to má pamatovat.Než se dostanu do PC musím dát dvě hesla a pak ještě heslo k farmaramě.Pak heslo na maily,spolužáky,do Tesca abych si mohla objednat jídlo a už se pomalu ztrácím.A to nemluvím o heslech v bance ,plateb ní kartě atd.

11. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Jen doufám, že už mám občanku na dožití, jestli to ovšem ještě existuje.
    Chlapeček pláče na ulici, že se ztratil. Kolemjdoucí se ho ptá: "Jakoupak máš adresu?" A chlapeček: "František@gmail.com".

12. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Přeji krásné ( už pozdní) ránko, tak šup šup z pelíšků :music: posbírat semínka
    na farmičkách a kdo už je nepotřebuje, tak hodit sousedům za plot xD

Brno hlásí -6 pro mě velký mráz, se jdu pořádně obléknout a vyrážíme.
    Na počítač přes den nakouknu, protože jejich nejmenší vnouče
    bude chtít určitě vidět
    zvířátka a moji farmičku :p.

A všichni marodi držte se,
    ať tento den bacilky odnese.
    Teplý grog, svařáček nebo pilulky,
    vás určitě na nohy postaví.
    Když dáte si dva i tři,
    jak vás, tak teploty to dorazí.
    xD :p

13. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Pochopila jsem proč chtějí na občanku heslo, když jsem uviděla tu černobílou mrňavou hrůzostrašnou fotku, co mi nafotilixDxDxD

14. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    Heslo k občance? Jasně vím, že něco takového proběhlo, dokonce jsem zkusila i manžela, zda si náhodou to mé heslo nepamatuje. No nepamatuje si ani to své. Jinak heslo to mi připomíná manžela, když si někam musel zadat své nové heslo. Samozřejmě jsem to musela poupravit, protože v originále by to nebylo publikovatelné

Zadejte heslo:
    kapusta

Heslo musí obsahovat nejméně 10 znaků
    zadělávaná kapusta

Heslo Heslo nesmí obsahovat mezery
    zadělávanákapusta

Heslo musí obsahovat číslici
    1PODĚLANÁZADĚLÁVANÁKAPUSTA

Heslo nesmí být psáno velkými písmeny
    55podělanejchzaděllávanejchkapustaužměkurnikšopapustdál

Heslo musí obsahovat interpunkční tlačítko
    55podělanejchzaděllávanejchkapustaužměkurnikšopapustdál,nebototuroztřískám

Je nám líto toto heslo má již jiný uživatel

15. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

16. burds

burds Titán fóra

Vavovi měla jsem co dělat abych doběhla na záchod.Ohromně jsem se zasmála.Ovšem nejhorší je,že to přesně takhle funguje.

17. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Drazí sousedé.
    Evičce - pajabble je už lépe. Zatím je slabá, ale brzy se určitě
    objeví, Lišáček slíbil, že se tady odpoledne zastaví.
    Pěkné odpoledne a gratulace k postupům.

18. vavovi

vavovi Stará škola

burds - máš pravdu takhle to funguje. Manžel měl někomu vyplnit nějaký formulář, měl se zalogovat a změnit heslo. Po hodině, kdy se mu nepodařilo zadat heslo, které by systém uspokojilo, vzal telefon a té paní zavolal a politicky vysvětlil, že se na to může vys... a vše potřebné nadiktoval do telefonu. Za 5 min. bylo vyřízeno. Jen jsem do té doby nevěděla jak moc "vybraný" slovník má můj manžel. I já jsem se styděla a to jsem sprostá jako dlaždič.
    Já nedávno měla zadat heslo - mělo přesně daný počet znaků, přesný počet velkých písmen, malých písmen, speciálních znaků a zároveň nesměli být velká písmena vedle sebe, ani ty speciální znaky a tak dál. Vznikl z toho paskvil, který si nepamatuji a toho téměř denně používám. Chápu, že bezpečnost nade vše, ale když už si heslo nemá šanci zapamatovat ani sám uživatel tak je to šílené.

Milena1952 děkujeme za zprávičku a už se těším, až se Evička ozve. Ještě by to chtělo zprávičku o Vikýškovi.

19. DanielLišáček

DanielLišáček Pisálek fóra

Srdečně zdravím zdejší dobré duše. Děkuji Mileně1952 za podání informace a vám všem
    za zájem a podporu. Evička to zvládla a té zubaté , která se motala kolem chalupy, dala
    vale . Ale o tom všem vám podá report ona sama svým osobitým humorem až se vyzdraví.
    Já to tak podat neumím , to Evička má talent baviče i ve chvílích, kdy jde o krk.
    Teploty ustoupily, ale máme jiný problém a to je stálý, dusivý kašel a ten největší zádrhel
    je slabost , protože mi Evička strasně vyhubla - nechce jíst. U Evičky je to na pováženou,
    protože je za normálních okolností nenasyta a cpe se od rána do večera. Teď do ní dostat
    alespoň vývar je o nervy. Tak ji krmíme jako batole , pomalu , po lžičkách. Musí nabrat sílu,
    protože se sama ani nepostaví a nedojde ani na WC a do koupelny. Střídáme se v péči , protože
    i já mám své pracovní povinnosti . Proto se i omlouvám, není čas , jen vlétnu na farmu , ke
    psaní se většinou nedostanu. Děkuji za dárky a gratuluji všem k postupům za sebe i za Evičku.
    Daniel

20. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Danieli Lišáčku, díky za podrobnou zprávu. Tak ráda bych poradila (to já moc ráda) i pomohla, ale co se budu namáhat u profesionálů? Tak aspoň maličko: Svého času jsem měla úspěch u svojí babičky po onkologické operaci, když jsem jí živila iontovými nápoji pro sportovce. A myslím si, že když jí dneska pustíš na Primě novou Angeliku, tak ji to nadzvedne, že jí ten adrenalin nějaký čásek vydrží.

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.