ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

mituli: Tak aby se osud naplnil, přeji ti do třetice, abys sklidila bez mrkvošky.xD

2. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Přeji krásný páteční den a mnoho úspěchů na farmě

3. m2707

m2707 Znalec fóra

Dobré ráno,
    sluníčko svítí a je krásný pátek. za 10 min se mi dovrtí krmivo, rychle nakrmit a letím pro důchodovou almužnu na poštu. Potom domů oběd, sklidit nakrmit a šup do práce.:oops:
    Chtěla jsem si odkliknout dárek a nic. Prý druhý den. Tzn. že nás to pustí přesně za 24 hod po prvním kliknutí. No to mám radost, protože to bylo ve 14.30 a to budu tou dobou sedět v práci. Takže doufám, že stihnu být do půlnoci doma, abych nepřišla o dárek. To to RT nemohlo nechat normálně na dny?>:(

Koko dárek již funguje, hurrráááá, nemusím v noci pospíchat domůxD

Naposledy upraveno: 5/6/15
  4. mituli

mituli Polobůh fóra

pechfogl,to ti teda pekne dekuji ,uz se stalo,zrovna vcera vecer,ty ses taky dobra vila:inlove:,zlaticka muze mi nekdo pomoci? neumim si vybavit marmeladovy radek v nebi a hledam ho diky a hezky patek

5. Simissek

Simissek Pilný autor

Krásný slunečný den :),
    mám dnes volníčko, tak se chystám trochu poklidit (resty za celý týden, co jsem pořád odkládala :music:). Malou Báru (5,5 roku) jsem si nechala doma. A když jsem jí řekla, že budeme uklízet, tak se na mě podívala a s úsměvem mi odpověděla - "to nemá cenu, lítá tady moufa a udělá tu zase bordel. Dej si fofolu." o_OxD Tak jsem přemýšlela jsestli se mám smát, nebo jí "zabít" (myslím Báru) xDxD

Řasy zrajou na polích, a než dojdou,tak poletíme nakoupit a uvařit oběd (rodinka si objednala čivapčiči s brambůrkama a zeleninový salátek).

Mituli - řádek na marmošku má v obrázku pandu na lehátku :)

6. pajaable

pajaable Orákulum fóra

Krásný a slunečný den všem !

mituli .... tento

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

mituli, já to tak nemyslela, jen jsem se po těch dvou předchozích pohromách snažila vymyslet něco méně bolestivého.:D
    Momentálně mám po pohovoru s matkou depku jak kredenc, protože jsem si uvědomila, že svá tvrzení myslí vážně a kdo ji nezná, může jí to i uvěřit. Navíc jsem to po mrsknutím telefonem expresivně okomentovala a až později, když se z repráku linul řev, zkistila, že se parchant nevypnul. No neva. Ztvrdly mi housky, jdu dělat strouhanku.

8. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Pechfógl - lepší housky, nežli játra ;)

9. Baroland

Baroland Ikona fóra

Prosím vás..už se nikdá neptejte, co kterej řádek dává.A nebo, aspoň nedávejte obrázky do odpovědi.Já pak nevím jestli ho mám taky,musím se jít podívat,na poprvé ho přehlédnu a věřte,bohatě mě stačí řádky 2x denně odlikávat,natož ještě všech 85 několikrát kontrolovat.
    >:(:cry:

10. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Baro, já věřím, že ho máš

11. mituli

mituli Polobůh fóra

dekuji vsem za pomoc,ale mam dalsi problem a to kokos,rano nesel otevrit a ted mi pise ,ze je pozde ,mato jeste nekdo?diky

12. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mituli - restartuj hru a budeš ho mít taky (zralý );)

13. lacrima

lacrima Ikona fóra

Ahojky všem , no co myslíte , já jsem si to tady přečetla a šla jsem se podívat na ten stonek také a už , už jsem chtěla ronit slzy ,
    že ho nemám. Je tam, stačí se pozorně koukat a ne jen klikat.
    Byla jsem s chlupáči venku , ale říkali, že takové vedro se nedá vydržet a táhli mě domů jak pominutí .
    Akce jde sice dobře , ale ty dlouhodobky mi moc nesedí. Jdu uklohnit nějaké papu a těm kdo už obědvá,
    přeji dobrou chuť a krásný sluníčkový den , pro který přidávám něco k tomu vedru.

Co udělá kanibal, když mu je horko? Sní Eskymáka.

Manželský pár z Minneapolis se rozhodl odletět na Floridu, aby se vyhnul obzvlášť studené zimě doma. Manželka potřebovala v zaměstnání dokončit ještě nějaký úkol, a tak se rozhodli, že manžel poletí ve středu a jeho žena jej bude následovat až příštíden. Manžel po příletu do Miami v hotelu zjistil, že má ve svém apartmá k dispozici i počítač s internetovým připojením. Rozhodl se tedy poslat manželce e-mail. Při psaní adresy ale vynechal jedno písmenko,chybu nepostřehl a e-mail tak odeslal na špatnou adresu. Mezitím, kdesi v Houstonu, se vracela jedna žena z pohřbu zesnulého manžela. Její choť byl po mnoho let významný činitel a tudíž přišlo velké množství kondolencí e-mailem. Vdova se rozhodla poštu přečíst a už po přečtení prvního e-mailu hlasitě vykřikla a v mdlobách se sesunula k zemi. Výkřik zaslechl její syn, vběhl do místnosti, uviděl matku ležící na zemi a na stole běžící počítač.
    Na monitoru pak četl následující:
    Komu: Mé milované ženušce
    Předmět: Jsem na místě
    Datum: 16. ledna 2004
    Vím, že budeš mým e-mailem překvapena. Tady totiž jsou počítače
    taky a já ti tedy můžu o sobě poslat zprávu. Právě jsem dorazil a jak vidím, vše je tu připravené i pro tvůj zítřejší příchod. Moc se těším, až tě zase uvidím! Doufám,že tvá cesta sem bude stejně bezproblémová jako byla ta moje.
    Tvůj milující manžel...
    P.S.: Tady dole je opravdu horko.

14. mituli

mituli Polobůh fóra

skalara,dik uz jsem ho otevrela podle tve rady:inlove:

15. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Holka šikovná xD A heleď, smaž si ten dotaz v tom druhém vláknu, nebo tě tam sežerem xDxDxD;)

Holky, co vaříte? Já budu dělat džuveč. Měl být už včera. Hezky jsem si nakrájela cibuli, papriky, rajčata, oloupila česneky. Maso nechala záměrně až na konec, bo znám ty naše chlupaté, uřvané, sveřepé šakaly, že jo. Tata koupil předevčírem hezké plecko v peňáči, "čerstvé" - záruka do 9.6. (letošního roku).
    Teda lidi, já tu vaničku kuchla a málem se zvrátila na krovky, jakej to byl smrad :wuerg: Takže byly knedlíky s vejci. Dnes jsem pokoupila maso nové, už teda raději v masně. Takže druhý pokus. Snad to dopadne:D Držte mi palce ;)

Naposledy upraveno: 5/6/15
  16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné i když velmi horké poledne. Nejlepší by to bylo někde pod lipkou s pěkně oroseným, ale potom ta cesta domů!!! Jedu se 20 chlívkama a myslím si, že by se to mělo stihnout v poho. Jenom ty rostlinky jdou pomalu, těch 8 hodin je dost dlouhá doba a nechce se mi moc plýtvat superhojivem. Ale i tak si myslím, že se to stihne. Tak krásné odpoledne, nejlépe někde u vody nebo ve stínu , ať se moc neutaháme!!!;););)

17. bludička49

bludička49 Vévoda fóra

skalara.v já raději balené maso nekupuju a zvlášť když jsou takové horka.Jo a dneska nevařím.Mladý měl chuť na zelňačku,tak jsem ji uvařila včera a jako obvykle je jí ,,trochu víc",takže máme oběd i dneska a asi i zítra a to se včera nadlábl i mladého kamarád .Ale my zelňačku můžem,dávám do ní kromě nějaké ostřejší klobásy i uzené maso,samozřejmě brambory,takže se toho člověk dobře nají.:)

A trošku humoru
    Selka pere prádlo v potoku a kámen ji trefi přímo mezi oci. Je na miste mrtvá. Přiběhne k ni manžel a běduje. Z vody vyleze vodnik a konstatuje:
    Vodni kámen, to je previt. TEN vám zabil pračku .

Jsou tři upíři první den přiletí jeden je celej od krve ostatní se ptají kde byl. Vidíte tamto stádo ovcí ? To jsem vypil cely já.
    Druhý den přiletí druhý je ještě víc od krve a ostatní se ptají kde byl.Vidíte tamto stádo krav? Tak to jsem vypil celý sám.
    Třetí den přiletí třetí je nejvíc od krve a ostatní se ptají kde byl .Vidíte tamten sloup? Tak ten jsem neviděl.

Stojí v parku dvě sochy naproti sobě.Stojí 1 rok, 2,3.......a přiletí za nima anděl a povídá: "Když tady tak dlouho stojíte, dám vám pro radost půl hodiny lidskýho života. Můžete si dělat, co chcete." Sochy obživnou mrknou na sebe a už upalujou do kroví. Po chvíli se ozývají různé zvuky, pochichtávání a za čtvrt hodiny, celé štastné vylezou. Anděl jim říká: "Ještě máte čtvrt hodiny, mužete jít znovu. Tak sochy jdou znovu a ta jedna povídá: "Ale teď to uděláme obráceně, ty budeš držet holuba a já se na nej vy***u."

Jsem dvojitý král! chlubí se blázen doktorovi.
    "Jakto, dvojitý?"
    "Mám totiž na hlavě dvoukačku - a králové nosí jen korunu."

18. lott_lott

lott_lott Stará škola

Tak vám se vlezu s dotazem :) Všimli jste si někdy, zda vám "kapitán strašák" na ostrově dává BZ nebo BBZ? Do dneška jsem žila v dojmu, že to jsou BBZ. Ten druhý skákací pumprdlík dává BBZ. Díky moc.

evik1016, pajaable a Simissek tohle ocenili.
  19. Johnny

Johnny Polobůh fóra

Lott_lott
    kapitán strašák dává je BZ

20. lott_lott

lott_lott Stará škola

Johnny

Díky, tak jsem se předtím překoukla. Hned jdu odstranit truhlice z ostrova. Asi si pořídím brýle nebo rovnou lupu 8)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.