ST: Důchodci závisláci

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Hrnkajda, Mar 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Velká gratulace dannger11 k dosažení 200! :D:D Dnes jsem dosáhla na baha 338. Venku mrazivo a slunečno. Narozeninovou akci zkusím, uvidím co z toho zvládnu :). Zdravím všechny v Závislákově, stále tu chybí pajaable a viky:(.

2. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Hezký den, tak akce je tady!! ... právě odsouhlasená těmi nejsilnějšími :D
    ale, mi ji i tak pojedeme, protože jsme závisláci a ono to jinak nejde.
    Jen ta krásná "fazolka" mi začíná smutnit, nemá nové stonečky a to
    je jako hnojivo a se ho tady poslední dobou vážně nedostává :sleepy: ...

Přišla jsem z města, teploměr je už konečně nabitý a ukazuje -3 stupně což
    je lepší jako být o hladu, ale doma teploučko ... topení na plný pecky a při
    vyúčtování mi bude ještě větší teplo a to já tyto pocity vážně miluji xD :p

Bych možná poradila, co dát ptáčkům ... ale to slovo ptáček mě vážně děsí
    i v noci a kdo četl mé starší příspěvky ví, jak jsem krutě a dlouho bojovala
    s holubama a jak mi celé léto znemožňovali přístup na velký balkon, protože
    se rozhodli mě adoptovat jejich "velkochovem" (asi 15 + vajíčka) a si mě získat :cry:

Ale boj nenápadně pokračuje xD a já se teď už z principu nechci nechat porazit. Balkon je osvobozen po hodně děšení, které jsem jim nachystala a konečně si tam v létě udělám opalovací pláž :p Ale další problém ... toaleta v bytě má velké okno do světlíku a doposud jsem tam po malování nedala záclonku, protože na mě vejrají holoubci, je tam nakakáno a jako těžký alergik i s cvikrem vidím ten ohromný zástup roztočů, který jde ke mě a říká hami hami xD ...

Ale teď stručně můj boj:
    První čtyři týdny: ... jdu na toaletu, rozsvítím, stoupnu na štokrdle (akorát na moji postavu) zaklepu na okno a oni odletí ...
    Po čtyřech týdnech: ... jdu na toaletu, rozsvítím, stoupnu na štokrdle, zaklepu a nic ... tak začínám silně bouchat na okno a oni odletí ...
    Poslední dobou ... jdu na toaletu, rozsvítím, stoupnu na štokrdle a bouchání ani třískání na okno mi nepomáhá, tak ho musím otevřít a zařvat kšááá a oni váhavě odlétají.

Dnes .... jdu na toaletu, rozsvítím ... koukají na mě, stoupnu na štokrdle a oni hned bez otevření okýnka odletí. Jdu dělat potřebu a slyším vrků, vrků a zase za okýnkem čekají, doslova čumí na mě co udělám xD no dá se s tímto bojovat?
    Mě to vážně vytáčí, ale oni mě snad milují víc a víc :cry: ...... [​IMG]

Milá DANNGER11 úžasný konec na 200 LV

moc gratuluji
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

3. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Pěkné odpoledne.
    O Viky nic nevím. Ale Evičce se přitížilo.
    Přejeme ji určitě všichni, aby se už uzdravila a přišla mezi nás. ♥♥♥

4. janaj

janaj Velvyslanec fóra

5. vavovi

vavovi Stará škola

Zdravím do závislákova
    víkend velice náročný, těžký porod ovce, rozbitá kolena a zlomený prst na levé ruce. Teď popořadě ovečka začala rodit, ale dlouho to nepostupovalo ke zdárnému konci a tak jsem se rozhodla, že pokusím zasáhnout. Ovečka nechtěla nějak pochopit, že to s ní myslím dobře a tak při každém pokusu o pomalé přiblížení vstala a zdrhla o kousek dál zase lehla a nic. Jehně na půl cesty a ovce ne a ne zatlačit. Rozhodla jsem se k rychlému zásahu když už jsem byla na doskok tak jsem jednoduše skočila a ovci ulovila, ale zároveň jsem upadla a rozbila kolena a zlomila ten prst. Když už jsem držela tak už se mi podařilo jehňátko vybavit (se zlomeným prstem to šlo hůře) a vše dopadlo dobře. Ovečka i ňuňánka jsou v pořádku.
    dannger11 - 200 tak to už je něco já budu ráda, když letos zvládnu 100. Samozřejmě veliká gratulka a to všem co někam postoupili.

O Viky se nic neví a Evičce se přitížilo a to se říká, že moderní léky jsou hotový zázrak. Díky nim se žena se zápalem plic může postarat o muže s rýmičkou. Zajisté jim přeji brzké uzdravení a aby se brzy přišli podívat mezi nás.

6. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Přišla jsem na to, proč poslední dobou chybí v akčních odměnách stonky. Můžu za to, samozřejmě já, neb jsem po x letech přišla stonkům na chuť. a většinu si i pořídila. Takže zákonitě: Stonky krachují a jsou odsouzeny k zániku.:p
    -pajaable, Evičko, tohle nám nedělej!:(

7. evainfo

Páni ... pajaable, na tebe všichni myslíme a to tě určitě zvedne, tak už prosím nestonej. Ti
    držím moc pěstíky ... sis těch bacilů nabrala nějak víc :oops: ale to bude v pohodě, protože jsi nezmar a zvládneš všechno :p ...

[​IMG] [​IMG]

vavovi ... se přiznám, sem kdysi párkrát asistovala veterináři a musela při problémech šáhnout do zvířátka ... se to podle situace tahalo ven ... u oveček sem nikdy nebyla, jsou jako miminka ... ti moc foukám na zlomený prstík a jehňátko je v pořádku? Co milujeme zvířátka se víc koukáme na ně, než na sebe ;) tak ať se to při té smůle dobře hojí :p

Přeji všem krásný večer, já mám zítra volno tak budu dlouho koukat nahrané
    seriály, jako je "Sběratelé kostí", "Closer" nebo "Myšlenky zločince."

Mě mladí stále říkají, že jsem měla studovat jinou školu :D no co už,
    ale jsem už jako děcko četla ráda Agathu Christie a podobné knížky.

Tak krásnou dobrou noc všem

8. lalaX21

lalaX21 Pilný autor

• Multipost - prosím nepiš více příspěvků za sebou. Děkuji. *JÁ*
    Ahoj:)

Nevíte jak zjistím, od kdy hraju? :)

***příspěvky sloučeny***

Last edited by moderator: Jan 23, 2017
    LubicaKrakova, babioli and marketka47 like this.
  9. vavovi
    trochu mi tvůj příběh připomíná sérii knížek "To by se veterináři stát nemělo" a další. Miloučké knížečky.
    lalaX21
    datum zjistíš z registračního e-mailu, který máš ke svému účtu. Ten hledej u sebe v e-mailech. Případně projdi i spamový koš.
    Nepiš prosím dva a více příspěvků za sebou, dle pravidel jde o spam. Pokud chceš něco doplnit, použij funkci "Upravit" u svého prvního příspěvku.

10. -pechfógl-

evainfo: No tak to by ses musela dát k policii, být politicky proveřená a pak studovat příslušný obor - ovšem s návratem do středověku.
    Co se prodů zviřátek týče, jsem hrdou babičkou osmi skotských teriérů a pěti koťátek. Já sice při krvaých akcích omdlívám, ale, jak říká klasik: Když není nikdo, kdo by to udělal, musíš to udělat ty. Omdlela jsem až pak, poté, co jsem požila zbytek vodky, kterou jsem použila jako desinfekci. První, co jsem pak vnímala, byla otázka dcery mé přítelkyně: Mami, spinká teta pořád v předsíni?

11. evainfo

-pechfogl- tak to jsi nahrála na mou strunu, mám v partě kamaráda, který pracuje u trošku jiného oboru než policajti a když je v partě nějaká akce, tak se vždy sejdeme na toto téma :D ... mi vždy říká "Proč neděláš u nás, takový nenápadný a nadšený mrňata se vždy hodí."
    A vážně mě to kolikrát štve, že jsem nešla na jinou školu, no teď s tím už pomalu dožiji :D
    Prošla jsem jinak hodně porodů u velkých i malých zvířátek a vždy mě to nové mrně fascinovalo, to byl pro mě pokaždé úžasný zážitek.
    Krev mě nevadí, pokud není moje, pak už začnu panikařit xD

12. vavovi

vavovi Stará škola

Já pokud to jde tak musím být u každého našeho porodu. Jenom dozoruji jestli to jde tak jak má a asistuji jen pokud se mi něco nezdá. Jednou jsme měli k asistenci veterinářku a to jsem poprvé zjistila, že do kozy se dá vrazit ruka po loket. Jsem čučela jak péro z gauče.
    A pro Evičku jehňátko je v pořádku dýchání z úst do huby (také jsem toho schopná) nebylo potřeba. Bylo to o vlas nebo vlastně o kudrlinku.

13. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Já to také nechápu, jak jim to pěkně odsejpá. Já se snažím a nejde to tak rychle. Přeji pěkný večer, dnes se mi podařil dvojskok: Na Baha 339 a na farmě 114. Milenko, Tvoje zprávička mne vůbec nepotěšila, ve skrytu duše jsem doufala, že Evičce je již lépe. Moc jí i nezvěstnému Vikýškovi držím palce a moc na ně myslím. Je tu smutno po nich. Dopletla jsem svetřík pro vnučku, overal mám již také hotový a zbývá mi ještě uplést kuklu, tak přemýšlím, jak se do toho co nejlépe pustit. Popřeji pěkný večer a jdu si dát vařit uzené, zítra přijde vnuk na večeři, tak budou šunkofleky. Musím si je zítra dopoledne připravit, protože odpoledne mám schůzku v bance,tak abych to do večeře stihla. ;););)

14. evainfo

vavovi .... tak to je dobře :p ... jinak jsem byla kdysi nucena sáhnout i do sviňky, protože jedno selátko bylo zkřížené a ostatní nemohli proto ven. Stačilo nahmatat nožičky a šlo tomu pomoci. Veterinář byl po oslavě a úplně mimo ... mi pak říkal, že je to u svině nebezpečné a to mi vážně dodal kuráž. Páni, co já všechno nedělala :D ale hlavně jsem odrodila svých 25 čivavek :inlove:
    Krásné vzpomínky a teď je to o něčem jiném ;)

Tak farmička nachystaná na zítra, baha samý stromek
    ... polepený monitor a nezapomeňte "NESKLÍZET"
    krásný večer a dobrou noc

Last edited: Jan 23, 2017
  15. -pechfógl-

Náladu mám teď k večeru velebídnou, kvůli jednomu nevyžádanému e-mailu od své rodinné příslušnice. Na druhé straně, pořád jsem všeh schopná. Odpoledne u nás byli hasiči. K vánocům jsem si přála biokrb - naivně jsem se domnívala, že když do toho nalejete dvě decky "biolihu", bude to hořet do večera. Prdlajs, hoří to tak dvacet minut. A já nána jsem si to postavila na okenní parapet, kde teď a zimu nejsou květináče. No a plameny vesele šlehaly, až všímavý šmírak od sousedů naproti zavolal hasiče, že u mně hoří. Dohadování o tom, kdo výjezd zaplatí, trvá. Jedno vím jistě - já to nebudu. Takže si jdu nalít dvě deci biolihu do biokrbu. No a s tím e-mailem. Snad to do rána vydejchám a pak se z toho vykecám. Spoléhám na vás, že mi to rozmluvíte.

16. lott_lott

lott_lott Stará škola

Hezký večer všem, taky sem vždy jdu s nadějí, že tu už budou chybějící závislačky.
    Jak tu někdo psal, že dnes jsou super léky a kde nic tu nic, tak ony sice třeba na chřipku jsou léky, že opravdu do 24 hodin je chřipka pryč (teda není, musíte je brát celých pět dní, jinak se chřipajzna vrátí, ale je vám fakt dobře), ale musí se vzít právě nejlépe hned první den nemoci, potom už se "zázrak" nekoná. A když měla kolegyně mykoplazmový zápal plic (chycený od pacienta), tak byla 8 týdnů doma. Takže se stále uklidňuju, že obě jsou na cestě k uzdravení, ale prostě jsou nemoci, kdy to trvá déle. Moc jim držím palce, ať jsou v pořádku a můžeme se tu radovat z jejich příspěvků, které vždy potěší.
    Opatrujte se a zítra hodně padátek :) přeju

Jo a pechfógl postavit biokrb na parapet - super nápad, snad si ho kvůli tomu i pořídím a otestuji sousedy, jestli by se kvůli nám obtěžovali volat hasiče nebo nás nechali v klidu uhořet ;)

17. Mikeš

Mikeš Titán fóra

No tak, pajaable, nedej se.
    Přece tě neskolí nějaký moribundus na tak dlouhou dobu.
    Pořebuji pohladit po hedvábném kožíšku.
    :D

18. lacrima

lacrima Ikona fóra

19. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

pechfóglová: Vzpomeň si, že pořádný naschválek bývá nejlepší dobře vychlazený, odležený, vydejchaný ! Já tě nepodceňuju, já vím že něco echtovního vymyslíš, takže se neunáhluj :-D

pajaable, šneček vikýšek mi chybí... Holky držte se a přeperte ty baciláky ošklivý.

Last edited: Jan 23, 2017
  20. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezký večer,
    konečně jsem se večer dopracovala až na chalupu.
    Naše cesta začala tak, že jsme přišli na stanici tramvaje, stálo jich tam asi 5, na kolejích stálo nabořené auto.
    Dorazili jsme na nádraží a stihli jsme vlak, který jsme chtěli stihnout.
    Auto zaparkované v České Třebové bylo zatarasené asi metrovou barierou sněhu (silničáři nezaháleli a pilně uklízeli).
    Nejprve jsme vyprostili auto ze závěje a vyrazili jsme na chalupu. Už jsme tady a jsem ráda.
    pechfógl, místo 2dcl biopaliva do biokrbu si nalej 2 dcl červeného do skleničky a hned ti bude líp a na e-mail nemysli.
    Dobrou noc a hlavně žádné nemoci

[​IMG][​IMG]

Thread Status:
Not open for further replies.