ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný dobrý večer, už je zase -8, sluníčko svítilo, ale byl opar celý den (podle mne to byl smog). Ani dnes jsem nikde nebyla, ledviny se celkem sklidnily, tak jsem raději dnes ještě zůstala doma v teplíčku. Odpoledne zašla dcera s vnučkou a s manželem, tak jsem nebyla sama. Druhá dcera s manželem a s vnukem odjeli na týden do Malé Úpy na hory a už si užívali sněhu a pobytu na horách. bratr s rodinou jsou v pořádku v Rokytnici, už jsem viděla video jeho vnuček na lyžích. Přeji pěkný večer a pohodičku.;););)

2. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

My se máme, co o víkendu nic neděláme... našla jsem si další dva seriály, co vyšlo, mám oddívané a na zbytek se těším. A to jsem ještě stihla u nás na hospodu obstarat pivo, protože už v poledne nebylo nic... Ani to pravé pivo z Př..o.a a ani to europivo, na které je dlouhodobá smlouva...

3. rampusak

rampusak Veterán fóra

Ne ne, taky se klubala ne? Náhodou podpora poradila rychle, přesně a co dělám špatně, hledala jsem to pod stavitelem a to byla chybka, stavitel mazliky nemá rád a nevidí je. Dám si jenom opici, datla ne, než objedu všechny dekorky růčo bude po bonusu. Takže děkuji podpoře, tentokrát velmi mile překvapila až jsem ji pochválila ale zaslouženě to zase ano. Dám si asi pro srandu jenom vyklubat datlíka a schovám ho do lišty, 16 hodin není bůh ví co, znám lepší. Díky za snahu skalarko, kam čert nemůže šoupne tebe xD, máš s ním smlouvičku jo?

4. Y_n_O

Mno, já jsem si teď u Lukáše taky vybouchala datla. Ač za 16 hodin, s tou vránou dohromady už jsou něco platní, na té ploše, kde jsou... Plocha, kde mám druhou vránu s drakem zabydlely dlouhodobě dekorky... a je to znát, žádná plodina ani zvěř ani stromy nemají takový bodový výnos.

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

rampusak - no...tata mi říká, že jsem marbulínek, tak ti nevim...:eek:xD

6. medved222

medved222 Komisař fóra

Přeji všem pěkný večer,
    tak mám konečně po 10 dnech 24 hodinových služeb volný večer. Nejdřív gratulace všem postoupivším, a že jich za tu dobu bylo, ještě přidám Bagíra lvl 183 (toho tu vždycky hlásila pajaable) a obzvláště blahopřeji novým stovkařům.
    Méďa už je na tom líp, ale do školy ještě nepůjde, ještě kašle a smrká, ale už je bez teploty. Dcera se vrátila z Beskyd nemocná, tak jsme se nakonec museli stejně přestěhovat k nám, aby od ní nechytil ještě něco dalšího. Dnes už si ho vzala na noc domů. Jak já se těším, až se vyspím. Ty noci, když měl teplotu, byly nejhorší. Ještě, že mají ten bezdotykový teploměr, ten je k nezaplacení.
    Probíralo se tu krmení ptáčků. Lůj, co kupuji u řezníka, nakrájím na kusy, provleču provázek a pověsím jen tak pod krmítko. Dělám koule, do těch dávám ovesné vločky, loupanou pohanku, ořechy, buráky, loupanou slunečnici a další semínka, vše rozsekám v sekáčku a zamíchám do roztaveného ztuženého tuku (ten na smažení nebo do čokolády). Nadělám hromádky na kusy potravinářské folie a nechám ztuhnout. Vždycky koupím jedno balení koulí a pak používám ty síťky z nich pořád dokola. A do krmítka kromě slunečnic a ořechů stačí rozlámat i tvrdý rohlík. Lněné semínko nikdo nechce, je všechno pod krmítkem.
    Myslela jsem si, že už tu budou pajaable a Viky, snad se brzy objeví.
    Přeji pěkný zbytek večera.

7. Y_n_O

Jak to tak vidím, všem nám tu chybí. Evička s obrázky a především s lidským přístupem a šneček Vikýšek se vším všudy...

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

kometk96, jedeš jako dráha...gratulka ke 343. Baha postupu a všem milým závislákům pěkný pozdní večer a také dobrou noc.;););)

9. mituli

mituli Polobůh fóra

mamča50-prosim tě a kde v Rokytnici byli ??

10. Y_n_O

Také bych popřála dobrou noc, ale jak jsem už psala, našla jsem dva nové seriály... ale dnes odpoledne byla nuda, tak jsem zase cosi vyštrachala; budu čučet, dokud nebudu muset jít spát, abych ráno mohla do práce v použitelném stavu...

EDIT: kdyby náhodou někoho zajímalo, na co čučím - Colony, Beyond. Toš bobrou...

Naposledy upraveno: 22/1/17
  11. lacrima

lacrima Ikona fóra

12. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

13. Alča1946

Alča1946 Zelenáč fóra

Milí závisláci i když sem často nepřispívám, jsem váš pravidelný čtenář. Moje sousedky farmářky to vynahradí. Viď pajaable.
    Dnes mám sakra důvod se s vámi podělit o veliký farmářský zážitek.
    Moje milá sousedka farmářka DANNGER11 dosáhla 200 lvl.
    Milá Danielko, při dosažení tak významné mety, ti veřejně přeji všechno nejlepší, hlavně to zdraví při tvé lopotné práci na farmě.
    Musíš trochu zvolnit, abychom ještě dlouho byly dobrými sousedkami. Tvoje sousedka Alča 1946

14. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Tý jo, to je mazec - 200 !
    Gratuluji DANNGER11 !!!

15. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

mituli, v Rokytnici někde nechali auto a potom je rolba vezla na nějakou chatu, kde budou do soboty a potom se vrací domů. Ta Chata je někde u černé sjezdovky. DANNGER11, velká gratulace k dosažení 200. Klobouk dolů a ať se Ti daří i nadále.Milí závisláci, přeji vám všem krásný vstup do dalšího mrazivého týdne. U nás ráno -9 a v dálce se snaží opět sluníčko vykouknout. A copak naši marůdci? Kdypak se zase objeví Evička a také Vikýšek....Je tady bez nich smutno. Užívejte si dnešní den v pohodě.;););)

16. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Ahojky závisláci:)Srdečné pozdravy z východu zasílám a přeji krásné a pohodové pondělní dopoledne:pAkce dle ofi , je jedna velká bída o_Oa když člověk vezme v potaz že kino je nefunkční jako i mentor systém který, neplní funkci jak má a dohazuje jen samé mrtvoly, jde to se hrou "Farmerama" nějak z kopceo_O a to chtějí ještě zdražovat, no myslím si že hodně lidí bude přemýšlet, nebo už nyní přemýšlí o ukončení aktivit ve hřeo_O

Jinak sousedko Dannger11: ještě jednou gratulka k postupu do lv. 200 na farmičce;)

17. dannger11

dannger11 Expert fóra

Ahojky závislácký klub.
    Děkuji všem za krásné přání k mému postupu na konečnou metu ve hře.
    Můj cíl je splněný a ted si budu farmičku už jen zkrášlovat a užívat.Přeji Vám všem,at se ve hře daří,at Vás farmička baví a ve výsledku je to pak hodně znát.Všichni jste super a ještě jednou moc děkuji.
    Alčo1946 - neboj se,pokud mě Ty ze sousedů nevyhodíš,určitě budeme ještě dlouho výbornými sousedkami a vůbec,mám opravdu samé zlaté sousedy a jsem ráda,že je mám.:)

18. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Co se aktivity ve hře týče, od února nastolím režim podle francouzského přísloví: Prdím jen tak daleko, kam mi zadek narostl. Takže otestují, jak velký jsem závislák - buď si vystačím se základem, nebo si najdu jinou základnu.

19. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásný další týden Závisláci ;)
    dannger11 - ty jsi fakt ve dvoustovce?? Fííííha, to tedy klobouk dolů a hluboká moje poklona. Tomu říkám výkon! :inlove:

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Tak narozeninová akce je popsaná na ofíku, vůbec mne nenadchla, popis na několik stránek a odměny.....no nechám to. Zatím jsem plnila každou akci, tak tuto narozeninovou taky začnu a uvidím, jak to půjde. U nás dnes slunečno s oparem, teplota nyní -3, jdu si udělat kávičku a popřeji pěkné odpoledne.;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.