ST: Důchodci závisláci

Discussion in 'Archiv - Ostatní' started by Hrnkajda, Mar 21, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jonsdorf

Jonsdorf Ikona fóra

Ahoj tety... Tak vám musím hlásit že Olda i mamča už jsou doma. Daří se jim skvěle a kdybych nemusel do práce bylo by to ještě lepší. Olda zatím jen kajdí, cucá a není mu moc rozumět. Ale je jasné že vás všechny zdraví! Děkuje za přáníčka, krásné obrázky atd... Dokonce jednu nabídku mezi sousedy. :D Že Laci? Y_n_O... Snažil sem se, ale neprošlo to... -.- Zítra vám sem milé a hodné tety pošlu zas nějaké pěkné foto Oldřicha... PS: gratulace kpostupům.. Evičce k narozeninám :inlove: Madvíkovi k tomu zlatu ještě hobla a všem přeji krásný den plný radosti. Radek.

2. Dobré ráno v Závislákově
    navrhuji domluvit se a objednat třítunku - do ní naházet sníh od aničky (to co uklidí z a okolo auta) a od vavovi (já JÁ přidám to, co je tady v Krušných horách kolem chodníků a silnic) a necháme to pechfoglové vysypat před barák ;) :D

3. mituli

mituli Polobůh fóra

Krkonoše hlásí-sněhové mantinely cca 2 metry,házíme a házíme.Ze začátku to byla nádhera,bílo,snížek pěkně poletoval,ale ted to už není sranda.Nojo je zima jakou si pamatuju z mládí,tak nevím je to krása či není;)vavovi-je užasná(ovečka)teda ty taky samozřejmě:inlove:

4. Mikeš

Mikeš Titán fóra

A pošlete raději 8 tunku přes Beskydy. Naložíme vrchovatě, máme dost.
    Ať si holka užije.
    Je to nádherná zima, jen vůbec nevytahovat své tělo z baráku.
    :DxD

5. lott_lott

lott_lott Stará škola

Prepperka

Díky za optání :)Na kontrole dostalo antibiotika a za 24 hodin pomalu začalo dlabat, dnes už i kouše větvičky a běhá po bytě. Antibiotika má na 21 dní, tak ho k tomu láduju probiotikama, aby mu antibiotika neublížila. Mám i kapky na zvyšování chuti k jídlu, ty mu moc chutnají. Jsem moc ráda, že je to zase veselý bobkovací tryskomorčák a ještě víc z toho, že nemáme trávení jako chudáci morčata 8)

6. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Krásné a pohodové ranko přeji všem závislákům;)

7. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

Milé sněhulačky a sněhuláci, děkuju za velkorysou nabídku. Ale prosila bych přímo před vchod, to už se ze mně sousedi zblázněj úplně. Jsem vítaným terčem jejich stížností a předem podezřelá z jakékoli neplechy. Nejen že mám psa i kočku, ale nedávno vyšlo najevo, že i elektrickou vrtačku a umím s ní zacházet. Tak teď jim postavím před barákem iglú, i když si budu připadat trochu jako Roman Skamene v Bony a klid.:p

8. mirakoud

mirakoud Expert fóra

Koukněte na Zlepšovací návrhy - je tam podle mne velmí užitečný návrh pro všechny mentory, kteří mají problémy s kuřaty.

9. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné dobré ráno, bylo -6 a poletuje sníh. Přišla jsem honem pozdravit, bráška už je na cestě a za chvíli jsou tady., dostanu se až někdy odpoledne. Mějte pěkný den a moc se těším na fotečky malého Oldříška. Páček shledáček. ;););)

10. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Pěkné dopoledne, vylezlo sluníčko a musím i já uznat, když nefouká a nechumelí, že je to potěcha pro oko :)
    pechfóglová jsem za návrhem od Já a souhlasím i s kočičákem :D Mikšem :D
    Včera u nás vytáhli aj Marfušku tzv. Stalinovy ruce :D Tchán dělal celý život u silnic a jednou nás i svezl, to je stroj :D

Hádanka dne, najdete Pepíčkovo auto? :D

11. robin2151

robin2151 Velmistr fóra

Anička malířka - tvá fotka mi připoměla dobu asi 35 let zpět, kdy i u nás byla sněhová kalamita. Cesty se plužily, samozřejmě že na chodník a kraj cesty.Já na mateřské, manžel celé dny v práci a zaparkovat nebylo kde. Tak já večer uložila děti a šla pro manžela vyhazovat místo na parkování, které jsem pak vlastním tělem chránila až do jeho příjezdu. Byla z toho hádka ze sousedem, kterou jsem vyhrála a on si musel své místo vyházet sám:D:D. Teď trochu sněží, ale žádná kalamita u nás na východě není. To množství sněhu Vám nezávidím. Pěkný zimní den všem.

12. medved222

medved222 Komisař fóra

Zdravím všechny,
    jsem tu jen na skok, protože Méďa, kterého mám týden na starost, včera už taky padl a já jsem jen zaběhla domů nafasovat proviant. Gratuluji všem, co postoupili a hlásím také dvojpostup farma 94 a Baha 291 a děkuji všem došlým holoubkům za přání.
    Dcera ještě nemá připojení na internet, tak se asi tento týden na farmu moc nedostanu. Doufám, že už se objeví brzy pajaable a Vikýšek. Těším se na foto Oldříška.
    anickamalirka, značku si určitě vyřiď, ať ti ubude rozčilování i starostí, máš jich i bez toho až nad hlavu.
    Přeji hezký den a běžím za tím malým marodem, dalším budu asi já, protože jak kašle a soplí, byl by zázrak, abych to od něho nedostala.

13. vavovi

vavovi Stará škola

aničkomalířko vsadím své jediné zimní tenisky, že je to to pěkně ometené autí, protože jsi pilná jako včelička a už jsi na tom zapracovala.

14. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Aničko určitě to ometené a po včerejšku,nebo i dnešku,nevím jestli u vás padal i na dnešek,ale to jsi si mohla připadat takto;)xD

15. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Za pět minut letím do práce, ale musela jsem ještě zaskočit :)
    ano, ano, ano máte pravdu :D
    A to hlavní co jsem chtěla, je že reklamaci mi na podruhé uznali !!!!! A právě jsem dorazila udýchaná z optiky sníh nesníh :D letěla jsem přes muldy a neupravené chodníky brodíc se k optice :D hlavně že mám brýle pro dcerku a teď už opravdu letím ;)

16. vavovi

vavovi Stará škola

aničkomalířko ani nevíš jak jsem ti fandila. Dobře vím jak jsou všichni hrozně ochotní vyřizovat reklamace.
    No při čekání na strombolu jsem uplácala pár koblih. Jen mě překvapilo, že jich z kila je tak málo (jen 24 ks). No nic malá svačinka pro ty moje kyseliny až se vrátí za školy a pro mě poučení, že koblih dělat dvojnásobek.

17. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

medved222, gratulace k dvojpostupu: baha 294 a farma 291. Přeji pěkné odpoledne, bratr už museli odjet jedou pro vnučky, aby nemusely do školky, protože v sobotu odjíždějí na hory a ještě něco ve školce nechytly. Byly minulý týden doma, protože obě měly virózu. Byla jsem nakrmit vedle kočičky, měly radost, když jsem přišla. Dorazil i jejich nápadník, krásná zrzavý mourek. Přeji pěkné odpoledne, u nás chvíli svítilo sluníčko, nyní se zatáhlo a zase to popadává. ;););)

18. vrku1990

vrku1990 Pisálek fóra

Padá a padá . . . Hezký den :D

19. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

mamčo, trošku jsi medvídkům popřála s těmi postupy :) Farma 291, baha 294. Ono to je na farmě 94 a na baha 291.

20. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Nepadá, leč mrzne až praští :( Ráno na balkóně -17, před fabrikou -22 a za fabrikou u potoka -24 (už mě ty mrazy nějak zmáhají, hlásím se do klubu Najaronetrpělivěčekajících). A to hlásali jen -10 :eek: Nevím, co mají ti naši meteorológové za předpovědní žábu, ale měli by jí dát občas aspoň trochu nažrat, aby jim hlady a vyčerpáním nezůstala viset na první šprušli -.-
    Andulííí, prý se vám ty Stalinovy ruce porouchaly (psali na netu)o_O, takže se budete brodit nejspíš až do půlky května :(

Last edited: Jan 17, 2017
Thread Status:
Not open for further replies.