ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Dobrou noc asi fakt stárnu a jsem unavenější a unavenější a unavenější......jdu zalehmout k telce, přečtu si vás zítra:eek::)

2. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásný večer, je dobře, když smutný příběh dobře skončí .Je to už dávno, chtěli jsme koupit televizi, Jiřík měl peněženku v kabátě a když jsme šli k autu, už si kabát nebral na sebe, přehodil ho přes ruku a šli jsme. Když jsme dorazili do obchodu, tak zjistil, že peněženku nemá, měl tam také všechny doklady. Vrátili jsme se cestou zpátky, ale peněženku jsme nenašli. Po týdnu v obálce došly doklady bez peněženky a peněz z Chomutova. O peníze jsme přišli, ale alespoň doklady se vrátily v pořádku. Uvědomili jsme si, že to vše ještě dopadlo dobře, co kdyby si byl ještě někdo udělal na nás nějaké půjčky. Přeji vám všem pěkný večer, dívám se Vinnetoua-poklad na Stříbrném jezeře v novém podání. Dobrou noc a sladké sny.;););)

3. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

mamča 50: Taky jsem zkoukla Vinnetoua a jsem naprosto zděšená. Karl May musí v hrobě cirkulovat jak obrvětrák v metru. A chudák Pierre Brice némlich tak.

4. mituli

mituli Polobůh fóra

Taky jsem měla takovou nemilou příhodu a ještě jsem věděla kdo ji má.Jen se mi vysmál,policie nepomohla páč to byl švagr policajta.Tak ho tak asi za týden potkám a no samo jsem si před ním uplivla a pravila-kéž by ti ta ruka co ji sebrala upadla-za tři neděle si ji uřízl na cirkulárce.Do ted když mě má potkat přechází na druhej chodník.Jojo jsem stará čarodějnice a zahrávat si semnou se nevyplácí8)

5. skalara.v

skalara.v Orákulum fóra

Mituli - tak to je fakt hustý. Tomu se říká boží mlýny aneb na každou svi.. se vaří voda ;) Ten se tě teď musí bát jak čert křížexD

6. mituli

mituli Polobůh fóra

7. Y_n_O

Y_n_O Živoucí legenda fóra

Aneb: "Každému co jeho jest." A je celkem fuk, v jakém významu se to podá či podaří.

8. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

pechfógl, máš pravdu, starý Vinnetou byl Vinnetou. Byla jsem zvědavá, co z toho udělají. Ve starých filmech byli pohlední herci a to co udělali ze Sama Howkinse...to je hrůza. Starého Sama jsem měla ráda. Přeji dobrou a pa pa....;););)

9. Y_n_O

Mno, stejný pocit jsem měla, když jsem se vracela z kina z "předělávky" krásné "pohádky" Souboj Titánů (1981 - 2010). Nechyběly mi ani kukuřičné pukance, ani ta hnědá sladká břečka, vytáhla jsem si starou VHSku a podívala se s chutí na originál... Některé věci se prostě mají nechat tak, jak jsou.

10. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

11. -pechfógl-

Ano, Mileno, to je rozumné. Nenech slunce zapadnout nad svým(malicherným)hněvem.;)

12. Mikeš

Mikeš Titán fóra

Vstávat a cvičit, jde se na farmu!
    Příjemnou neděli všem přeji.
    Milé dámy, já vám přece povídal, že na nového Vinnetoa se nedá koukat.
    Nevěřily jste mi.
    :DxD:D

13. Madvo

Madvo Mistr fóra

Dobré ráno moji milí Závisláčci, moc, moc Vám děkuji za Vaše krásná slova a přáníčka, našim umělkyním za krásné obrázky. Dojalo mě to a slzičky mě kapají z očí, ale jsou to slzy štěstí. Včerejší den byl hezký, užili jsme si ho s našimi zlatíčky. Zavzpomínali na dobu seznámení, scházení a chození a bylo to 3 roky - svatbu a celou tu dobu 50 let - naplněnou dobrým a krásným, ale samozřejmě i tím zlým a méně hezkým. Ale na to se zapomene a nemluví se o tom. A teď jdeme dál. Ještě jednou děkuji a přeji hezkou neděli.
    Anickamalírka - taky bych mohla vyprávět příběh o ztrátě peněženek - které ale neměly dobrý konec. Bylo to v zahraničí a my zůstaly bez prostředků. Hlavně, že tvůj příběh dopadl dobře!!!!

14. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Krásné nedělní dopoledne, ráno ještě sněžilo, nyní se obloha protrhává a sluníčko by chtělo vysvitnout, tak uvidíme zda se mu to povede. Podařilo se mi poskočit na Baha do 338. Velká gratulace pro kometak96 ke 342. Baha postupu. Tak ještě trochu šlechtím, chtěla bych růžové kočičky, ale asi to nestihnu. Jde to jenom genetikou a kočičky pomalu dochází. Popřeji pěkný den a krásnou domácí pohodu.;););)

15. -pechfógl-

Ale Mikešku, já ti věřila ještě před začátkem. A zatímco první díl jsem prospala, ten druhý jsem prochechtala. Ovšem už nejsem tak dobrá scenáristka jako kdysi, kdy jsem předem prozrazovala bližním, co ten autor vymyslí pro následující chvíle za ptákovinu. Protože tady jsem hanebně selhala. Předpokládala jsem, že v prvním díle odprásknou Inču-čunu, ve druhém Nšo-či a Vinnetoua si nechají na konec. Nojo, ale oni ji neodpráskli a Olda ji navíc požádal o ruku!

16. janaj

janaj Velvyslanec fóra

Krásnou neděli všem ;)

17. vavovi

vavovi Stará škola

mituli - hustý. Nechtěla bys přijet a udělat si se mnou výlet, také bych potřebovala potrestat nějaké nenechavce. No nemusí to být zrovna upadnutá ruka, ale malý trestík by si zasloužili. Jinak moc nestíhám a tak dneska posílám všem kdo postoupili a všem co něco slaví gratulaci pouze psanou. Příště se polepším.

18. terkacheerka

terkacheerka Znalec fóra

Ahoj všem, gratuluji k postupům, k narozeninám, jmeninám, zlaté svatbě a -Jonsdorf tobě k narození krásného chlapečka a přeji mu ať je zdravý a má plno lásky kolem sebe. Lyžování jsem ve zdraví přežila a bylo to super. Mějte se co nejlépe. Tera.

19. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásnou neděli všem a tento gif jsem měla schovaný pro Mikeška,
    až někdo práskne jeho další postup, ale je to tak kouzelné, že to
    musím ukázat hned a teď :D :p

Terkacheerka je dobře, že jsi celá a budeš dál reprezentovat naši
    skromnou, ale srdcem velkou komunitu.

Nového Vinnetoua jsem opět zasklila a jak vás tady čtu, se ani
    na to nebudu koukat. Staré podání a vlastně i knížky znám
    snad nazpaměť a je škoda si kazit hezké zážitky a pocity z originálu.

Šlechtící akce zase nic moc a protože bych pro žůžové krabice musela
    dát několik balíčků SK - vyšší šlechtěnci jdou jen podle genetiky,
    tak žádný balíček SK nebude a milý RT ať si to strčí do zásuvky :p

Tak všem hezkou a pohodovou neděli, marodi se držte a co naše holky
    Viky a pajaable ... doufám, že jsou v pořádku a brzy se tu ukážou
    a napíšou. Přeji hezkou neděli a mě začne od zítřka zase kolotoč ;)

„V posteli jsem políbil jakousi žábu a ta se hned proměnila na
    krásnou princeznu. Ale co mám teď s tou krasavicí dělat?“ stěžuje si žabák.
    Potkají se dvě žížaly a jedna povídá:
    „Hele, kde máš starýho?“

„Ale, kluci ho vytáhli na ryby…“
    „Ty, Martine, jak to děláš, že tvoji poštovní holubi
    při závodech vždy zvítězí?“
    „Zkřížil jsem je s papoušky, takže když zabloudí, umí se zeptat na cestu!
    Setkají se dva slimáci. Jeden z nich je celý špinavý,
    zmlácený a sotva se šine.
    Druhý se ho ptá:

„Co se ti stalo?“
    „Ale frčím si to takhle jednou plnou parou po lese

a najednou přede mnou vyrostl hřib.“

Na policii řinčí telefon:

„Volám od Nováků. Prosím, okamžitě sem někoho pošlete.
    Právě vlezla
    do bytu kočka!“
    „Helejte, nedělejte si z nás legraci!!!“
    „Musíte sem někoho poslat. U telefonu Novákovic papoušek!“

Naposledy upraveno: 15/1/17
  20. Y_n_O

Mikešku, já se nedívala, neb televize je u mne už pět let jen monitor na DVD a dřevní oblíbené záležitosti na VHS... ;) Tedy ještě plus hry a k tomu potřebné příslušenství. A nevěřit světem protřelému kocourkovi, co byl i u cirkusu, bysem :oops: (ten smajlík je za češtinu) si nedovolila 8)

EDIT: jdu vařit večeři a nočňoři... erteple, vepřové různých druhů, dušenou mrkef pro mne a dceru, protože zeťáček mrkev jen za syrova. Dostane k bramborám a masu tatarku a plechovku kukuřice.

Naposledy upraveno: 15/1/17
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.