ST: Důchodci závisláci

Diskuze na fóru 'Archiv - Ostatní' zahájená uživatelem Hrnkajda, 21/3/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. -pechfógl-

-pechfógl- Živoucí legenda fóra

tydýtková: taky jsem nad tím uvžovala: Lumír, Záboj, Jaromír, Jarmila... no přinejmenším jsou slovanská.
    Mamča: Václav?

2. tydýtková

tydýtková Veterán fóra

Ctirad ? Čestmír ? a všichni ...mírové ? a ... mily ?
    A Václava od nás svět převzal ? Nebo asi nepřevzal - v angličtině asi Václav není...
    Jsem si vzpomněla jak anglicky mluvící říkali "Vaklaf Chavél".

edit: Havel a Šavel ? Božidar/a ?
    :music:

3. anickamalirka

anickamalirka Hvězda fóra

Krásný a hlavně radostný pátek třináctého :)
    Moc děkuji za holubí poštu, jste zlatí :) Za podporu a nápady jak na reklamaci a nadace ;)

A teď trochu z jiného soudku ;) Dneska mám skvělý den, nejen z vašich příspěvků a holubí pošty, ale našla jsem na cestě z práce pánskou kabelu, byly v ní brýle, zubní pasta s kartáčkem a hlavně legitimace na autobus, dle fotografie jsem si uvědomila, že jsem asi před pěti minutami pána minula cestou domů, a tak jsem se otočila na podpatku a spěchala za pánem. Dotyčného jsem potkala jak se již vrací a hledá svou kabelu, předala ji a měla ze sebe radost ;) A nejen já, bylo to moc fajn setkání a hned mi bylo zvesela do kroku. Teď mám voňavou kávičku a volný víkend před sebou, už jen zajet pro Pepču do Liberce.
    Naložila jsem maso na čínu, hodila kosti s odřezky z vepřových ocásků do hrnce a pomalu se mi dělá vývar na polévku. ;)

Evi krásné narozeniny

Radku, blahopřeji k narození synka :)

4. marketka47

marketka47 Dozorce fóra

Jonsdorf-Radku, velikánská gratulace-Oldříšek je krásný klučina a tak přeji Vám oběma rodičům,ať Vám roste jen ku štěstí a radosti a mimču hodně moc zdravíčka.Jen mě trochu mate co ty jsi musel včera všechno stihnout:) Doufám,že kachnička mamince chutnala;)
    a je jen dobře,že jsi vše stihnul.( I se namazat)?;)[​IMG]

5. -pechfógl-

tydýtková: Jsem protivná bába a když spustím, syn mi říká: S tím si jdi do Riskuj.
    Takže Václav: Good king Venceslas, tradiční anglická koleda. Kult sv. Václava přinesla do Anglie Anna, dcera Karla IV., provdaná za anglického krále Richarda II. Ani jeden nedopadli dobře. Jo a mimochodem, v Jižní Americe není neobvyklé jméno Commenio. Což je, bůhví jak, náš Jan Amos Komenský.

6. evainfo

evainfo Živoucí legenda fóra

Krásný dník všem :) a moc děkuji za gratulky. To mělo být zítra,
    jen mladá musí odcestovat, ale mě to nezaskočilo. Lednička se už plní chlebíčky,

chuťovky ještě dodělám a večer budou naložené steaky (na ně se těším já hi hihi)
    trošku ovocného a zeleninového salátu na chuť ... a už můžou klidně začít chodit :p

""" """ """ """ """ """ """ """ """ """ """ """ """ """ """ """ """ ""

Radku moc gratuluji k Oldříškovi, je nádherný a určitě jsi
    ho pořádně zapil, ať je zdravý, má se k světu a dělá jen a jen radost :inlove:

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

""" """ """ """ """ """ """ """ """ """ """ """ """ """ """ """ """
    a ještě jedna gratulace k postupu
    vavovi na baha 307

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

7. burds

burds Titán fóra

Pechfogl moje dcera je Ludmila a nadává mi že prý má blbé jméno.To je české nebo ne ?

8. -pechfógl-

Zapít? No, dejme tomu. Můj syn věděl, že bude mít holčičku a na dotaz, co by dělal, kdyby se narodil kluk, odvětil: Akorát bych se vožral. Zaplať pámbu za Barunku, chlapec zůstal střízlivý. Jinak, Radku, Oldříšek je velice, velice fotogenický.;)

9. Madvo

Madvo Mistr fóra

Hezké odpoledne milí závisláci - dnes jsem tady ještě nebyla a je tu tolik novot.
    Oldřišku, vítám Tě na světě a přeji Ti abys byl hodně zdravý, hodně šťastný, abys měl ty nejhodnější rodiče. Rodičům přeji, abys jim dělal samou radost.
    evainfo - tobě přeji krásný narozeninový den, plný lásky, štěstí a pohody.
    Vám všem, kteří jste postoupili gratuluji.
    A i u nás se chystá oslava - zítra je tomu 50 let, co jsem se vdávala - takže máme - zlatou svatbu.

Ale původně jsem šla za Vámi, abych se dověděla něco o codu na aktivaci 75%. Nikde jsem ho nenašla.
    Tak teď na podruhé se mě to podařilo.

10. Tygřice1970

Tygřice1970 Stálice fóra

ahojky Madvo, zaktualizuj si hru a bonus najdeš v novinkách , přeji všem hezký den

11. Ahoj Madvo
    nejde o aktivaci kódu - přesný popis ZDE

12. mituli

mituli Polobůh fóra

Jonsdorf-velká gratulka k Oldíkovi,hodně zdraví vám všem a at vám dělá jen samou radost:inlove::inlove:.Též přeji hodně zdrávíčka a pohody všem dalším oslavencům.Krkonoše hlásí -vichr,sněžění,viditelnost 0,silnice sjízdné iba po řiti.Mějte se pátkově a jestli nezapadnem tak zase někdy pá;)

13. hubabuba1968

hubabuba1968 Velvyslanec fóra

Radku;)velká gratulace :)k Oldřichovi:inlove:A Evě k narozeninám rovněž velká gratulka;)

14. dasa1143

dasa1143 Imperátor fóra

Ahoj Oldříšku, vítám tě na světě a přeji ti krásný život, ten budeš určitě mít protože máš skvělé rodiče.Těm gratuluji k tomu,že sis je vybral:);)

15. Milena1952

Milena1952 Analytik fóra

Pěkné odpoledne.:)

16. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Madvo, tak si ten zítřejší zlatý den pěkně užijte a určitě dostaneš něco zlatého a těš se za 10 to bude diamantová a to Tě ten diamant určitě nemine. U nás celý den je větrno, před chvílí začal padat sníh s deštěm, tak pokud přijdou mrazy, tak to bude klouzajda. Jdu si udělat kávičku, doma je mnohem lépe než venku.Pěkné odpoledne a krásně si ho užijte, důvodů k oslavě je tento pátek hodně.;););)

17. vrku1990

vrku1990 Pisálek fóra

Jonsdorf - gratuluji k Oldříškovi, ať vám dělá jen samé radostné starosti, je krásný a vlasatý, já měla děti jen s 1 cm blonďatým chmýřím, takže vypadaly holohlavé
    Madvo - přeji krásnou a pohodovou zlatou svatbu a hodně zdraví do té diamantové

18. evik1016

evik1016 Polobůh fóra

Hezké odpoledne milí závisláci,
    chvíli tady nejsem a hned je tu spousta zpráv, jedna hezčí, než druhá.
    Vezmu to postupně

19. -pechfógl-

Madvo: Jen pozor, aby ten tvůj neprohlásil: Já jsem to tvoje zlato! A co jsi udělala k večeři?xD No, neměla jsem štěstí na partnery, proto ten cynismus.
    Z Oldříška jsem pořád ještě paf, ale to Radek určitě taky - a mnohokrát víc. Bohužel, jako falešné orákulum předpovídám, že ho teď uvidíme poněkud méně.....

20. mamča50

mamča50 Imperátor fóra

Pěkný večer, pátek 13. utekl bez pohrom, sněhu ubylo, vítr se trochu už ztišil, uklidila jsem chodníček, jestli zase přijdou mrazy, abych došla k brance bez úhony. pechfógl, je úžasné koukat na tu Tvoji hravou kočičku, ta se Astridce opravdu povedla. Jak někde uvidím Tvůj podpis, tak se chvíli musím dívat, je to nádhera. Popřeji klidný zbytek večera a dobrou noc.;););)

Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.